Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

45 kr.

Jamie Oliver – Det er mere bar´mad. Paperback. 288 sider. God men brugt. Jeg har rigtig mange annoncer med forskellige kogebøger. Se foto med dem alle samlet. Der er oprettet annoncer på dem enkeltvis med flere detaljer og foto fra bøgerne. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange andre annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1505

Søndersø·5. jun.·

Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

Jamie Oliver - kogebog - opskrifter

45 kr.

Jamie Oliver – Det er bar´ mad. Paperback. 247 sider. God men brugt. Jeg har rigtig mange annoncer med forskellige kogebøger. Se foto med dem alle samlet. Der er oprettet annoncer på dem enkeltvis med flere detaljer og foto fra bøgerne. Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange andre annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne med GLS/DAO mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1504

Søndersø·5. jun.·

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

Det er mere bar' mad_Jamie Oliver

125 kr.

Hardback Bogen er som ny, da jeg har købt 2 eksemplar (havde glemt at jeg allerede havde den). Derfor den billige pris. I Det er bar' mad bruger Jamie sit "væk med alle dikkedarer og gå så i gang"-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ´kulinarisk jargon´ og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Otterup·5. apr.

Få beskedNår der er nye resultater i Kendt fra TV

Lup med søgeord i
JAMIE OLIVER " Det er bare glade dage".

JAMIE OLIVER " Det er bare glade dage".

Sælges

Engang plejede jeg at have fantastiske drømme om nøgne kvinder, hvor alt kunne ske". Jeg vil gerne vide, hvor de er blevet af. For alt, hvad jeg har drømt om i de sidste fucking otte år, er mad, mad, mad. Berømmelse gør dig ikke dum og arrogant. Hvis du forvandler dig til et dumt svin, er det din egen skyld. Jamie Oliver; Politikken/ Alt for damerne. Udgivet 2002/ PP Forlag. Bogen er hardback og på 307 sider med spændende opskrifter og flotte fotos.

Ringe·10. dec. 2022

Jamie Oliver

Jamie Oliver

80 kr.

Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Efter skolen uddannede han sig som kok og fik job på Neal Street Restaurant og senere på den kendte restaurant The River Café i London. Det var her, et tv-hold fra BBC opdagede den unge hurtigthakkende og hurtigtsnakkende knægt. Det førte til programmet Det er bar’ mad, og siden har han lavet masser af madprogrammer og kogebøger, som er gået sin sejrsgang over hele verden . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

Christiansfeld·9. dec. 2022

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

50 kr.

Indbundet, 250 sider Jamie Oliver er Storbritanniens mest talentfulde, spændende og uhøjtidelige kok. Han er karismatisk og erfaren, og mad er hans store lidenskab. Jamie begyndte at lave mad i sine forældres pub, da han var otte. Han er udlært som kok på Westminster College, har arbejdet i Frankrig og Italien og har senere arbejdet med flere af de største navne inden for britisk kogekunst: Antonio Carluccio, Ruthie Rogers og Rose Gray fra The River Café. Dette er hans første bog. I Det er bar' mad bruger Jamie sit ''væk med alle dikkedarer og gå så i gang''-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ''kulinarisk jargon'' og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Hørsholm·4. dec. 2022·