TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

TV Køkkenet - de beste opskrifter gennem 25 år

100 kr.

Ulrik Boesen. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Tv-programmet TV Køkkenet er et stykke historie af stor betydning for dansk madkultur i vor tid. I en periode over 25 år har mere end 100 medvirkende introduceret nye råvarer, givet glimt af fremmede køkkener, lært os metoder, givet os ideer og slået et slag for brug af gode råvarer. Vi begynder i 1966 med det mest berømte makkerpar i dansk gastronomi, som hele Danmark straks kom på fornavn med: Conrad og Axel. Vi møder også Grete Grumme, Jan & Roy Hurtigkarl, Christian Bind, Jean Louis Lieffroy, Camilla Plum, Stig Henriksen og mange flere kendte kokke. Mere end 200 opskrifter er samlet i denne bog, der samtidig giver en introduktion til de enkelte kokke.

Valby·3. okt. 2023·

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

Det er bar' mad af Jamie Oliver (B3)

50 kr.

Indbundet, 250 sider Jamie Oliver er Storbritanniens mest talentfulde, spændende og uhøjtidelige kok. Han er karismatisk og erfaren, og mad er hans store lidenskab. Jamie begyndte at lave mad i sine forældres pub, da han var otte. Han er udlært som kok på Westminster College, har arbejdet i Frankrig og Italien og har senere arbejdet med flere af de største navne inden for britisk kogekunst: Antonio Carluccio, Ruthie Rogers og Rose Gray fra The River Café. Dette er hans første bog. I Det er bar' mad bruger Jamie sit ''væk med alle dikkedarer og gå så i gang''-princip på alle sine madretter -- fra salater til kødretter, desserter til pasta. Han har et idiotsikkert repertoire af enkle, humørfyldte og lækre opskrifter, der kombinerer kraftig smag med friske råvarer. Samtidig undgår han al ''kulinarisk jargon'' og enhver kompliceret, tidkrævende proces, hvis ikke slutresultatet står mål med tidsforbruget. Denne bog appellerer til alle: Både dem, der vil lave lækker, moderne mad, men som vil gøre det enkelt. Og dem, der vil lave fantastiske måltider, men som ikke vil bruge al deres tid i køkkenet.

Hørsholm·4. dec. 2022·