195 kr.
Franske Specialiteter af André Dominé, Forlag Könemann, sideantal 468, som ny, softcover, sælges Super skøn bog :-) Sender gerne.
100 kr.
af Pierre Andrée og Petra Knorr. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den græske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto
100 kr.
af Alexander Aspropoulos og Kiriaki Dimitriadou-Koch. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto
100 kr.
af Johannes Winz og Paolo Manzini.Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, græske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto
50 kr.
Fransk kogekunst
95 kr.
Den Franske Kogebog af Pierre Andrèe og Petra Knorr, indbundet, sælges Den Italienske Kogebog af Johannes Winz og Paolo Manzini, indbundet sælges Den Spanske Kogebog, indbundet, sælges Pr. stk. 95,- Kan evt. afh. Aalborg-Hune. Sender gerne.
125 kr.
Frankrig - Middelhavets Fristelser, Super kogebog med masser af franske opskrifter, indbundet, sælges Sender gerne.
50 kr.
kogebøger sælges 50kr pr par.Indisk-Fransk-Latinamerikansk-Spansk ogPortugesisk-Vin og Spirutis Italiensk-Kinisesk Østrig og Ungarn-Småretter ogSalat
Sælges
TRADITIONEL FRANSK MAD" - 484 sider - Illustreret i farver - Indbundet - LINDHARDT og RINGHOF - 1. udg. - 1. opl. - 2009 - (2 kg.) - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - pr. >>> SMS
200 kr.
Kogebøger med Fransk og Spansk mad, 3 stk bøger, Bøgerne er pæne og som nye, Navne på bøgerne er:: : Fransk Kogekunst (store røde bog), : Fransk Kogekunst Opskrifter (lille bog), : Tapas Små Spanske Lækkerier, De 2 Franske kogebøger er af:: Conrad Bjerre-Christensen, Sælges kun samlet for 200-,
100 kr.
Alverdens Kogekunst) Forfatter: M F K Fisher Sideantal: 207 Udgivet: 01-01-1970 Forlag: Lademann Hardback Bearbejdet af Conrad Bjerre-Christensen.
40 kr.
Fransk kogekunst der omhandler alt om det franske køkken i opskrifter og historien om det franske køkken generelt
50 kr.
Endelig kom den, den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie af kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. 'Le Cordon Bleu' deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Ethvert hjørne af Frankrig har sine egne charmerende specialiteter. Retterne er ofte baseret på lokale produkter og afspejler dermed hele regionens natur og personlighed. Denne bog tilbyder opskrifter op en hel række klassikere, der hver især har været med til at gøre det franske køkken verdensberømt; bouillabaisse, cassoulet og and a l'orange. 2006
70 kr.
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen Sælges som sæt