Iggarissut Savaliaat  - Lam på 80 måder

Iggarissut Savaliaat - Lam på 80 måder

35 kr.

Lam-opskrifter - spændende og inspirerende! Kogebog fra 2002 - af Ulla Uhrskov. Flot som ny! Bogen er en opsamling på "Den Landsdækkende Opskriftskonkurrence om Lam" og "Grønlandsmesterskabet for Kokke år 2000". Alle opskrifter er på både grønlandsk og dansk. NUKA A/S, 2002, 1. udgave, 1. oplag. 240 sider, mål: 27,5 x 20 x 2 cm. Købt hos Julemanden i TIVOLI. Ubrugt - kun på omslaget anes, den har stået i reolen. Kan afhentes i Frederikshavn. - Ellers sendes gerne for købers regning.

Frederikshavn·tir.·

Den jødiske Kogebog

Den jødiske Kogebog

35 kr.

Dansk-jødiske opskrifter (også om traditioner) Den jødiske Kogebog Forfattere: Meta Melchior og Esther Lexner 1971 ISBN 87 7241 820 6 Christian Ejlers' Forlag 141 sider Paperback Velholdt NB: Ved køb af denne vare får du 20 % rabat, hvis du samtidig køber en eller flere af mine andre varer vist på SE BUTIK, hvor der står om 20 % rabatmulighed. Oplys venligst til mig, hvilke varer du også ønsker at købe. Dvs. du kommer aldrig til at betale mere end 80 % for samtlige varer. Samtidig kommer du til at spare gevaldigt på portoudgifter. (Bemærk venligst, at ikke alle varer er omfattet af ordningen).

Hadsund·9. apr.·

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

75 kr.

Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 60 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

Valby·20. mar.·

Få beskedNår der er nye resultater i Fremmed gastronomi

Lup med søgeord i
Side:
af 2