Cocktails og aperitiffer, af Anne Wilson m.fl.

Cocktails og aperitiffer, af Anne Wilson m.fl.

50 kr.

Smoothies, juicer, kolde drikke og drinks. 5 bøger: 1. Anne Wilsons bedste opskrifter. Cocktails og aperitiffer for alle, Forlaget Könemann, 1999, paperback. Bogen er yderst velholdt. Pris 120 kr. 2. 500 juicer og smoothies, af Christine Watson. Lindhardt og Ringhof, 2008, 1. udgave, hardback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 75 kr. 3. Smoothies & kolde drikke, sunde og lækre drikke til enhver lejlighed, af Christine Ambridge, Parragon Books Ltd, 2005. Dansk udgave. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 60 kr. 5. Drik drinks & smoothies, af Jane Kjølbye, 2011, 1. udgave, 1. oplag. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Drinks til enhver anledning, af Viggo Christensen, Forlaget Hamlet, 1980. Godt at vide bøgerne. Bogen er helt ny. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·18. dec. 2023

Værd at vide – Udg. af export-svineslagterierne

Værd at vide – Udg. af export-svineslagterierne

25 kr.

1972 – krt. – 28 sider – god stand Værd at vide om…… Fadretter Ribbensteg Indmad Flæskebov Gryderetter Rijstafel Brunkål Mørbrad Pander og pandestegning Flæskesteg med sprød svær Grillstegning Hakket kød og fars Æbleflæsk Køds opbevaring og holdbarhed Gule ærter Stegning af svinekam Stribet flæsk Frysning og optøning af svinekød panering Koteletter bacon Grydestegning hamburgerryg Kogning af suppe Flot illustreret med helsides mundvandsgenererende farvefotos af retterne!!!! Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·22. maj. 2023

Køkken & Kaos

Køkken & Kaos

75 kr.

Hardback, 189 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Marie Schmidt, kok og Felix Schmith, tv-vært: "Vi har lavet en familiemadbog, som vi selv kunne tænke os at have ved hånden herhjemme - en hverdagsaften efter en travl dag, en sommeraften i haven med vennerne til grill, en sondag morgen med tømmermænd, en picnic med familien eller bare en dag, hvor man er lidt småsulten og trænger til noget godt. Sa her er en masse dejlige opskrifter til dig, der bare godt kan lide god mad. Vi kan lide økologiske råvarer, men vi er ikke fanatiske. Vi kan lide sund mad, men vi er ikke hellige. Vi kalder vores familiekøkken for mormormoderne, for Felix kan lide gammeldags mad, og Marie kan lide at eksperimentere. Så vores familiekokken er et miks af dette - og ofte også af, hvad der lige var i fryseren og køleskabet. Vores rollefordeling er lidt ligesom herhjemme. Marie er kokken, så det er hende, der har lavet opskrifterne. Felix hjælper til, rydder op, og så underholder han gæsterne og sørger for, at de har det godt. Det har han også gjort i denne bog, hvor han underholder dig med små røverhistorier, som du kan læse, mens du laver mad, eller mens du sidder og tænker over, hvordan du nu skal komme videre med livet eller bare med det næste måltid."

Valby·19. maj. 2023·

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

Mit skandinaviske køkken - Camilla Plum

100 kr.

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"

Kjellerup·2. dec. 2022·