Michael Laudrup - en gentleman i nye klæder

Michael Laudrup - en gentleman i nye klæder

100 kr.

Forfattere: Jonas Nyrup; Niels Pedersen. Indbundet med smudsomslag. Bogen om Michael Laudrups trænerkarriere. Kom helt tæt på Danmarks største fodboldstjerne og hans hamskifte. Læs historier om surrealistisk magtspil og øretæver i luften på Mallorca, kulturchock i Moska, spilleroprør i Getafe, drømmene om Barcelona og Real Madrid og nøglen til succes i Swansea og meget mere. Bogens forfattere har som journalister arbejdet med Michael Laudrup fra den spæde start på det danske landshold, de boede på Mallorca under hele Michael Laudrups tid som træner på øen og har flere end 60 interviews med ham i den periode. Bogen er bygget op omkring en lang række af hans tidligere chefer i karrieren samt ikke mindst agenten Bayram Tutumlu og Morten Olsen. 527 sider, illustreret i farver. 1. udgave fra 2013 på forlaget Bogkompagniet ISBN: 9788792984111 Vægt: 911 gram

Aabenraa·18. mar.

Det hurtige dusin – Danmarks 12 hurtigste mænd

Det hurtige dusin – Danmarks 12 hurtigste mænd

30 kr.

Peter Nygaard – People’s Press – 2007 – fast bind – 252 sider – fin stand ” Vi følger hver enkelt kører igennem karrieren, de fortæller om drømmene og triumferne, om frustrationerne, snyderierne om hustlerne i branchen, om tragedierne og de frygtelige ulykker”. Tom Kristensen Jan Magnussen John Nielsen Jason Watt Nicolas Kiesa Kris Nissen Kurt Thiim Tom Belsø Thorkild Thyrring Henrik Lundgaard Jens Winther Jac Nellemann Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·6. feb.

Den hemmelige fodboldspiller – pæn stand

Den hemmelige fodboldspiller – pæn stand

30 kr.

People’s Press – krt. – 232 sider ” Alle der holder af fodbold kender til Premier League. Premier League er den professionelle engelske fodboldliga, og den tæller mange stjerner og mange skandaler - også mange, der aldrig kommer frem i lyset. I 2013 valgte en anonym fodboldspiller at stå frem og fortælle om alt det, der foregår bag de lukkede døre i turneringen, og det er ikke så lidt. "Den hemmelige fodboldspiller" er en anonym fortælling om livet som fodboldspiller i verdens største liga. Her er plads til både godt og ondt, sladder, og alle de detaljer, som vi fodboldelskere ellers aldrig får”. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·8. aug. 2023