Elektronik


Elektronik

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
TOMTOM navigation GPS
TOMTOM navigation GPS

3 billeder

d. 19.07 100,-
Navigation
Navigation

1 billede

d. 16.07 200,-
Tomtom go 6000
Tomtom go 6000

7 billeder

image_search_result
Tomtom go 6000, Navigation/GPS, TomTom GO 6000 Denne 6" gps er 100% iorden og perfekt til turen sydpå da denne gps som nogle af de få på markedet har indbygget SIM-kort der gør du får direkte besked om hendelser på vejnettet. Den taler sammen med andre gps-er på vejnettet og giver dig typisk besked om ulykker mv. på vejnettet inden du får trafikmeldinger i din radio. Med Sim-kortet er du altid online uden udgifter af nogen art. Med det indbyggede SIM-kort har du heller ingen udgifter til datatrafik fra din mobiltelefon. Du kan sende nye ruter til GPS'en direkte fra din mobil så turen ligger klar når du kommer i bilen. Ved eksempelvis uheld på vejen kommer den selv med alternative ruter for at spare tid, og viser også en tillægstid på skærmen. Dette virker fantastisk og har sparet os for rigtig meget ventetid ved kø på motorvejen. Prøvede det på motorvejen syd for Paris hvor der var giga kø. Der kom en alternativ rute op på skærmen der viste os direkte gennem Paris helt uden problemer. Som ses på billederne følger alt med. Herudover er der cover til GPS'en samt holder der kan monteres i bilens luftdyse, samt dashboard. Den har fået nyt batteri for ca 9 måneder siden så her er den også 100% Herhjemme må der nemlig ikke sidde noget i forruden der tar udsynet, det samme er sikkert gældende i mange EU lande også. Med denne gps får du også en konto hvor du kan opdatere denne lige så tit du ønsker. Der kommer ret tit opdateringer da tomtom er omhyggelig med at opdatere vejændinger. Du kan også selv ligge punkter ind som du synes om så de altid ligger klar hvis man er på tur. Dette kunne være rastepladser med udsigt hvor der også er bord og bænke, toilet med videre. Billedet med de mange blå punkter er faktisk punkter vi har lagt ind. Disse bliver naturligvis fjernet så i kan starte på en frisk. :) Alle viste billeder er fra denne gps og ikke noget fra nettet.
d. 15.07 1.250,-
Ny DELTACO optisk mus
Ny DELTACO optisk mus

8 billeder

d. 14.07 50,-
Software /kort F6 fortd
Software /kort F6 fortd

4 billeder

d. 14.07 400,-
TOM TOM navigation
TOM TOM navigation

1 billede

d. 09.07 300,-
Fujitsu Siemens.Navigation. d. 08.07 400,-
Navigation Garmin
Navigation Garmin

1 billede

d. 05.07 350,-
Lomme navigation og MP3 afspiller
Lomme navigation og MP3 afspiller

4 billeder

d. 04.07 300,-
Pc 5100 med navigation/dvdafspilker
Pc 5100 med navigation/dvdafspilker

10 billeder

d. 01.07 5.000,-
Navigator GARMIN
Navigator GARMIN

2 billeder

d. 26.06 300,-
DUNLOP navigation
DUNLOP navigation

2 billeder

d. 09.06 200,-
Garmin iQue 3600 PDA Navigation
Garmin iQue 3600 PDA Navigation

6 billeder

d. 09.06 500,-
Blaupunkt navigation
Blaupunkt navigation

1 billede

d. 05.06 200,-
HP Active Stylus
HP Active Stylus

3 billeder

d. 02.06 300,-
Navigation
Navigation

3 billeder

d. 06.03 250,-
Nye bilopladere
Nye bilopladere

2 billeder

d. 08.08 40,-

Køb elektronik online: Find en brugt computer eller en billig Playstation på GulogGratis.dk


Den billigste computer finder du på GulogGratis.dk: Køb billig elektronik online

Der er et stort udvalg af billig elektronik på GulogGratis.dk, hvor du kan klikke dig rundt blandt annoncer med brugte computere, spillekonsoller, kameraer, alarmer, radio og TV. Du kan også få musik, film og spil til billige priser online. Så det er her, du køber en billig bærbar, gør et kup på en Xbox eller finder den Disney-DVD, som ungerne længe har ønsket sig. Men det er faktisk ikke alt, der koster penge på GulogGratis.dk: Tag et kig på annoncerne med ting og sager, som bortgives gratis.

Læs mere
Brugte bærbare og spillekonsoller sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Du finder et kæmpe online elektroniksalg, når du klikker dig ind på GulogGratis.dk. Her er nemlig salg af alt inden for radio, TV, computere, spillekonsoller, kameraer og alarmer, ligesom udvalget byder på spil til Playstation, Xbox og Nintendo. Du kan også udvide din musik- og filmsamling med brugte CD’er, vinylplader samt DVD’er og Blu-ray som sælges til billige priser online.

Elektronik til lavpris finder du på GulogGratis.dk: Køb brugte computere og kameraer til en billig pris online

Står din gamle computer og samler støv, efter du har købt en ny bærbar? Ligger dit digitalkamera stille i skuffen, fordi du i stedet tager billeder med din mobil? Er ungerne blevet trætte af Playstation 3, siden de har fået 4’eren? Så sæt jeres brugte elektronik til salg på GulogGratis.dk, hvor mange interesserede købere hver dag klikker sig ind på annoncerne med computere, kameraer og spillekonsoller.
Læs mindre