Elektronik

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Højtaler til Iphone/Ipod
Højtaler til Iphone/Ipod

2 billeder

I dag 75,-
Højttaler, Tangent Fjord (Jacob Jensen)
Højttaler, Tangent Fjord (Jacob Jensen)

5 billeder

I går 300,-
Mini DVI til VGA Adapter, 20cm
Mini DVI til VGA Adapter, 20cm

3 billeder

I går 25,-
OBD Link MX BT/WIFI
OBD Link MX BT/WIFI

3 billeder

d. 19.08 999,-
Tjek om biler er meldt stjålet med Vin R
Tjek om biler er meldt stjålet med Vin R

2 billeder

d. 19.08 999,-
Overvågningskamera
Overvågningskamera

7 billeder

d. 02.08 2.500,-
HD  overvågningskamera
HD  overvågningskamera

8 billeder

d. 02.08 2.400,-
Apple iPad Oplader 2 meter - 10 Stk
Apple iPad Oplader 2 meter - 10 Stk

2 billeder

d. 01.08 350,-
Apple iPad Oplader 2 meter - 5 Stk
Apple iPad Oplader 2 meter - 5 Stk

2 billeder

d. 01.08 175,-
Skærmbeskyttelse
Skærmbeskyttelse

6 billeder

d. 18.07 50,-
Ny skærm til iPhone 7
Ny skærm til iPhone 7

1 billede

d. 01.07 599,-
Holder til iPad og Iphone
Holder til iPad og Iphone

7 billeder

d. 01.07 75,-
Free McBoot Instalering på Memory Card
Free McBoot Instalering på Memory Card

4 billeder

image_search_result
Free McBoot Instalering på Memory Card, Jeg tilbyder at installere Free Memory Card Boot (FMCB) exploit til Playstation 2 på dit memory card hvis du ikke selv har mulighed for det. Hvis du også mangler et memory card har jeg nogle brugte Sony memory cards jeg kan sælge dig og installere på. FMCB kaldes et soft-mod fordi det tillader afviklingen af trejdepartssoftware på en PS2 uden at ændre fysisk på den og kan således sammenlignes med at jailbreake en iPhone. Der findes bl.a. software til at spille sikkerhedskopier af spil både brændte, fra USB drev, fra intern harddisk og fra en computer over lokalt netværk. FMCB kan altså bruges som et alternativ til at installere en chip i en PS2. Læs mere på den Officielle FMCB hjemmeside: http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/ Det virker på alle modeller fra før BIOS v2.30 (sene SCPH-90000 serie modeller produceret fra midten af 2008). Det er alle de tykke og langt de fleste af de tynde. Se mere på: ps2-home.com/forum/viewtopic.php?t=5341 Som udgangspunkt installerer jeg den såkaldte "Noobie Package" som udover FMCB indeholder alt hvad de fleste skal bruge. Jeg installerer FMCB v1.966 (udgivet 14/01-2019) som i skrivende stund er den nyeste version. Installationen tager kun et øjeblik så vi kan aftale en tid hvor du kan komme forbi i Odense S, eller du kan sende mig dit kort til installationen hvis du også betaler for returporto. Hvis du vil købe et memory card af mig til formålet installerer jeg bare på det og du kan selvfølgeligt også komme og hente det eller få det sendt. Prisen for installation er som angivet på annoncen 20 kr. Et brugt ægte Sony Memory Card koster 50 kr. Forsendelse med PostNord er 10 kr. Jeg tager imod MobilePay, PayPal og Bankoverførsel.
d. 30.06 20,-

Køb elektronik online: Find en brugt computer eller en billig Playstation på GulogGratis.dk


Den billigste computer finder du på GulogGratis.dk: Køb billig elektronik online

Der er et stort udvalg af billig elektronik på GulogGratis.dk, hvor du kan klikke dig rundt blandt annoncer med brugte computere, spillekonsoller, kameraer, alarmer, radio og TV. Du kan også få musik, film og spil til billige priser online. Så det er her, du køber en billig bærbar, gør et kup på en Xbox eller finder den Disney-DVD, som ungerne længe har ønsket sig. Men det er faktisk ikke alt, der koster penge på GulogGratis.dk: Tag et kig på annoncerne med ting og sager, som bortgives gratis.

Læs mere
Brugte bærbare og spillekonsoller sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Du finder et kæmpe online elektroniksalg, når du klikker dig ind på GulogGratis.dk. Her er nemlig salg af alt inden for radio, TV, computere, spillekonsoller, kameraer og alarmer, ligesom udvalget byder på spil til Playstation, Xbox og Nintendo. Du kan også udvide din musik- og filmsamling med brugte CD’er, vinylplader samt DVD’er og Blu-ray som sælges til billige priser online.

Elektronik til lavpris finder du på GulogGratis.dk: Køb brugte computere og kameraer til en billig pris online

Står din gamle computer og samler støv, efter du har købt en ny bærbar? Ligger dit digitalkamera stille i skuffen, fordi du i stedet tager billeder med din mobil? Er ungerne blevet trætte af Playstation 3, siden de har fået 4’eren? Så sæt jeres brugte elektronik til salg på GulogGratis.dk, hvor mange interesserede købere hver dag klikker sig ind på annoncerne med computere, kameraer og spillekonsoller.
Læs mindre