Andet

425
Lenovo y50 batteri 7400mah!

Lenovo y50 batteri 7400mah!

300 kr.

Lenovo y50 batteri 7400mah!, hej har dette Lenovo y50 batteri som faktisk ikke er særlig meget brugt. Det har siddet i min knægts Lenovo y50 men pc'en har vi valgt at splitte af da bundkortet har en fejl og kan ikke starte op. Kan du bruge dette batteri hører jeg gerne fra dig. model L3M4P02 (7400mah)..

6200 Aabenraa
i dag
Reservedele til Lenovo y50!!

Reservedele til Lenovo y50!!

1.234 kr.

Reservedele til Lenovo y50!!, Hejsa. Jeg har mange reserve dele til Lenovo y50. hvor der er mange gode dele at få fingre i. lige fra skærm til tastatur med rødt lys i. køler. blæser og meget andet. Hvad mangler du til tilsvarende model? har også defekt bundkort i en anden annonce og næsten ubrugt batteri i en anden annonce. fortæl hvad du mangler om kom med et kvalificeret bud på det du vil købe. Vi skrives ved... bunden og pladen med tastaturet er solgt.

6200 Aabenraa
i dag
[upcycle it] Genuine Lenovo ThinkPad 90W AC Adapter (GRADE A) - str?mforsyningsadapter

[upcycle it] Genuine Lenovo ThinkPad 90W...

369 kr.

[upcycle it] Genuine Lenovo ThinkPad 90W AC Adapter (GRADE A) - str?mforsyningsadapter, Køb grønt og gør noget godt for miljøet! Et upcycle it produkt i Grade A henvender sig til dig, der ønsker et produkt i særdeles høj kosmetisk stand, men som samtidig søger et bæredygtig alternativ til nye IT produkter.

2000 Frederiksberg
i dag
Føniks Computer A/S
PC-højttalere Trust 22948 RGB (OUTLET B)

PC-højttalere Trust 22948 RGB (OUTLET B)

488 kr.

PC-højttalere Trust 22948 RGB (OUTLET B), Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb PC-højttalere Trust 22948 RGB (OUTLET B)til en uovertruffen pris.Type: HøjttalerKonnektivitet: Forstærket med ståltrådOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk
PC-højttalere Trust 20179 (OUTLET A+)

PC-højttalere Trust 20179 (OUTLET A+)

184 kr.

PC-højttalere Trust 20179 (OUTLET A+), Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb PC-højttalere Trust 20179 (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Farve: SortForbindelser: USBOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Printerkabel; DB25M til CEN36M.

25 kr.

Printerkabel; DB25M til CEN36M., Printerkabel; DB25M til CEN36M. Vi sender gerne, men ved samlet varekøb under 50kr, tager vi 25kr + porto for at sende. Husk også at se vores andre annoncer, der er meget mere? >>>>>>>>>>> Vi bor i Skalborg, tæt på Motorvejen og CitySyd <<<<<<<<<<< etan Tags: computer computerkabel printer kabel cable

9200 Aalborg SV
i går

D-SUB 25 forlænger Han-Hun

25 kr.

D-SUB 25 forlænger Han-Hun, D-SUB 25 forlænger Han-Hun Vi sender gerne, men ved samlet varekøb under 50kr, tager vi 25kr + porto for at sende. Husk også at se vores andre annoncer, der er meget mere? >>>>>>>>>>> Vi bor i Skalborg, tæt på Motorvejen og CitySyd <<<<<<<<<<< etan Tags: computer computerkabel printer kabel cable scanner

9200 Aalborg SV
i går

HMP100 Mediaplayer

400 kr.

HMP100 Mediaplayer, The Hyper Media Player ? (HMP) is a compact and reliable high-end digital signage device manufactured in Europe: designed by SpinetiX in Switzerland and assembled in Germany. Forbrug 3Watt Producent SpinetiX med VGA og HDMI AUX RJ45 og USB Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

Headset

400 kr.

Headset, Headset hovedtelefoner, Sony, WH-CH710, helt nye, har aldrig været pakket ud, har fået dem i forbindelse med køb af ny mobiltelefon. Headset'et er i sort farve, det har noise cancellation og op til 35timers forbrug pr. opladning.

6400 Sønderborg
i går

Kabler, 1,8 m. Dell Display Port kable n...

30 kr.

Kabler, 1,8 m. Dell Display Port kable nyt, 6ft Male RN698 5k1fn13501 V 1.2 Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

Microsoft Windows 95 interactive Demo

30 kr.

Microsoft Windows 95 interactive Demo, Microsoft Windows 95 interactive Demo Lidt Nostalgi, 3,5" 1,44 mb. diskette med windows 95 DEMO Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

2 stk. ESD straps til skoene nye

150 kr.

2 stk. ESD straps til skoene nye, Arbejder du meget med ESD følsomt udstyr, og hader at have håndleds straps på Så har jeg løsningen til dig, Disse ESD straps til skoene / føderene. De er helt nye aldrig brugt. Prisen er for dem begge. Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

Computertaske, IT taske

500 kr.

Computertaske, IT taske, Min egen personlige IT kasse, som jeg har brugt år på at sammensætte. Drømmer du om at komme i gang med at nørde Computer og IT hardware, eller er du allerede en Professionel IT mand, som mangler mere lækkert grej til business så tag et kig på denne, 4 skuffer fyld med alle mulige PC skruere og adaptere og meget andre. ESD skruetrækker, tænger bla. Til RJ45, strips og lygte ESD skævbider og SATA adapter. Samt meget meget mere. Med andre ord der er gear for rigtig mange penge her, som sælges for en slik. Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

5m. Sort USB 3.0 forlænger ledning

50 kr.

5m. Sort USB 3.0 forlænger ledning, USB 3.0 forlængerkabel - Dette USB 3.0 forlængerkabel kan bruges til at forlænge et eksisterende USB 3.0 kabel. Understøtter hastighed på op til 5 Gbit/s. USB 3.0 standarden er bagudkompatibel med 2.0 standarden. USB-A han til USB-A hun Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

P C Kabel

50 kr.

P C Kabel, 10 meter P C kabel

5210 Odense NV
i går

PC Hardware bunke

300 kr.

PC Hardware bunke, Må nok sande jeg har ALT for meget IT hardware, så nu er det tid til at rydde lidt ud i gemmerne. Her er rigtig meget lækkert, hvor meget af det er nyt. her er bla. tale om følgende: VGA Kabler DisplayPort Kabler Harddisk læser til IDE og SATA USB og SD kort på 8, 16 og 32 Gb. USB til PS2 Adapter SATA Data kabler SATA adapter ESD poser Strømkabel Og meget andet. Sælges kun samlet men til en skarp pris. Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
i går

Plantronics Blackwire C5210

285 kr.

Plantronics Blackwire C5210, Ny og i original emballage. Kun åbnet for at tage billeder. Normalpris omkring 465 kr. Nedenstående beskrivelse er lånt fra internettet: Plantronics Blackwire C5210 Headset. Komfortabelt, præstationsorienteret Mono-headset: Med det komfortable Plantronics Blackwire C5210 Mono headset kan du nemt komme igennem arbejdsdagen. Mono-øretelefoner har en behagelig pasform, er nem at betjene via in-line call-kontrol og filtrerer baggrundsstøj til klare samtaler. Med en USB og en 3,5 mm-forbindelse er den velegnet til Unified Communications, inklusive Skype for Business. Opret forbindelse til din pc, laptop, smartphone og tablet Plantronics-headsettet er udstyret med både en USB-forbindelse og en 3,5 mm-forbindelse. Via USB-forbindelsen kan du tilslutte Blackwire C5210 til din bærbare computer eller pc og foretage opkald via din UC-applikation som Skype for Business eller via en softphone fra f.eks. Cisco, Microsoft eller Avaya. Duo-headsettet kan også nemt forbindes til din smartphone eller tablet via 3,5 mm-stikket, så du kan foretage opkald undervejs. Hørebeskyttelse og støjfiltrering: Støjreducerende mikrofon sikrer, at støj som tale fra kolleger filtreres ud af samtalen, så din samtalepartner kun hører din stemme tydeligt. Din egen høring er beskyttet af SoundGuard hørebeskyttelsesteknologi. Lyd over 118 dB er undertrykt, så din hørelse ikke udsættes for høj støj, og du kan foretage opkald uden bekymring. Plantronics Blackwire 5210 Headset Specifikationer: Mono / Enkelt øre-headset med 3,5 mm og USB-forbindelse In-line call management SoundGuard hørebeskyttelsesteknologi For Unified Communications (herunder Skype for Business) Justerbar støjreducerende mikrofon Komfortabel pasform, holdbare materialer Slidende form: til et øre Brugsstil: on-ear Tilslutning: kablet Tilslutninger: USB, 1 x stikkontakt 3,5 mm (begge muligheder).

5560 Aarup
i går

Styre computer

Sælges

Styre computer, Styre computer Amatron Maskinen er testet og fungerer i grundlæggende funktioner. Stand som afbilledet. ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding. You can setup your account in a few easy steps.

4340 Tølløse
i går
Klaravik.dk

Clipsmøtrik M6 pose med 10 stk.

25 kr.

Clipsmøtrik M6 pose med 10 stk., Til montering af diverse komponenter i 19" rack. M6 clipsmøtrik, M6 skrue og M6 plast skive Sælges i poser med 10 clips, 10 skruer og 10 plastskiver 1 pose 25,- kr. 2 poser 45,- kr. 3 eller flere poser, 20,- kr. pr. pose JBWA 1051

7160 Tørring
tor.

Laptop køler - op til 19"

150 kr.

Laptop køler - op til 19", Stor køler til laptop, som passer bærbare op til ca. 19". Har en stor blæser, som køler computeren effektivt ned, og 4 USB-udgange som alle kan bruges. Forbindes til computeren med almindelig USB - der kan bruges 2, hvis man skal have mere kraft til køleren.

5230 Odense M
tor.

Elgato stream deck ? (Ny 599) 399

399 kr.

Elgato stream deck ? (Ny 599) 399, Stream deck. Kan bruges til både streams, men også helt normalt hverdagsbrug så man for det lidt nemmere for dig at surfe rundt på din pc

7600 Struer
tor.

HyperX Cloud Alpha ? (Ny 599) 399

399 kr.

HyperX Cloud Alpha ? (Ny 599) 399, Godt HyperX headset. Næsten ikke brugt. Mangler dog microfon da den blev stjålet til et lan

7600 Struer
tor.

HyperX solocast? (nypris 444) 200

200 kr.

HyperX solocast? (nypris 444) 200, Micen kan købes for 200. Så kan du købe armen med for 100 kr mere. Lige så god så ny

7600 Struer
tor.

NETGEAR FS108 Switch 8 porte 100 MB

180 kr.

NETGEAR FS108 Switch 8 porte 100 MB, NETGEAR FS108 Strømforsyning-switch 8 porte 100 MBit/s Ved fragt + 40kr. Hvis du vil kontakte mig, svarer jeg hurtigst på sms: 40444121 Du er også velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål.....eller der er andre El-stumper du skal bruge... Skriv evt. en liste på sms over de ting du skal bruge, så vender jeg tilbage med billede og pris på det jeg har. Hilsen Jacob Mobil: 40444121 Odense S

5260 Odense S
tor.

Logitech heavy equipment

1.234 kr.

Logitech heavy equipment, Hejsa Jeg har dette Logitech heavy equipment som jeg købte nyt for lidt under to måneder siden Grunden til at jeg gerne ville sælge er fordi det bare ligger og ikke bliver brugt Har den originale kasse og kvittering Giv et bud og så ser vi på det?

8983 Gjerlev J
tor.

HP switch 2510G-48

550 kr.

HP switch 2510G-48, Switch, HP, God HP Procurve 2510G-48. 48 port switch, fra HP, der understøtter VLAN Ports. 48 x 10/100 + 2 x combo Gigabit SFP. Processor. 1 x MIPS : 264 MHz. Flash Memory. 8 MB flash. MAC Address Table Size. 8K entries. Authentication Method. Secure Shell (SSH), RADIUS, TACACS+, Secure Shell v.2 (SSH2) Encryption Algorithm. SSL. Routing Protocol. IGMPv2, IGMPv3. Manufacturer. HP. https://support.hpe.com/hpesc/public/docDisplay?docId=emr_na-c02620067

8450 Hammel
tor.

Netværkskort Salicru AASASA0051 SNMP KIT...

1.779 kr.

Netværkskort Salicru AASASA0051 SNMP KIT Card TWIN-PRO2, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Netværkskort Salicru AASASA0051 SNMP KIT Card TWIN-PRO2til en uovertruffen pris.Type: NetværkskortForbindelser: RJ45Karakteristika: LED-indikator på funktion

5750 Ringe
tor.
Boligcenter.dk

[upcycle it] Lenovo Pro Dock

176 kr.

[upcycle it] Lenovo Pro Dock, Forvent intet mindre end en enestående værdi. Fuldstændig nydesignet til en ny generation af ThinkPads, klik ind i ThinkPad Pro Dock med en inkluderet ThinkPad AC-adapter og få forbindelse til strøm, dit lokale netværk/internet og arbejdspladstilbehør såsom op til to eksterne skærme, tastatur, mus og printer så du kan få mere gjort hurtigere. En af dockens USB-porte understøtter også opladning af mobilenheder, der altid er tændt, hvilket betyder, at du kan oplade din mobiltelefon eller tablet, selv når din notebook er væk. Den unikke fysiske justering garanterer perfekt notebook-dock justering hver gang.

2000 Frederiksberg
tor.
Føniks Computer A/S

Online mødesystem 70" Cisco mx800

75.000 kr.

Online mødesystem 70" Cisco mx800, Cisco Mødeskærm med to kameraer. Lav de vildeste onlinemøder. Lav et videomixer hvor kameraerne følger personerne i rummet. Se en demonstration her: https://youtu.be/ys8MSh6nfxQ Fantastisk videokonference system, med tilhørende mikrofoner. Cisco TelePresence MX800-serien er et integreret performance-line system med en enkelt 70"-skærm. MX800s store skærm giver en oplevelse med fokus på personen. Systemet er nemt at installere med automatisk klargøring og selvkonfiguration. Opløsning 1920x1080 Nypris 245.000kr ex. Moms. Kom med et bud! Evt bytte med andet af værdi

7000 Fredericia
ons.

Sennheiser SC 260 USB MS II

350 kr.

Sennheiser SC 260 USB MS II, som nyt, medfølger pose, pakket i original emballage.

5591 Gelsted
ons.

PC kabler m.m.

Sælges

PC kabler m.m., Alle poser er prismærket til en samlet værdi på kr. 11.761,00 Stammer fra vistnok fra en konkursramt PC forretning. Men giv et bud

5700 Svendborg
ons.

TV, Monitor ophæng, stativ.

150 kr.

TV, Monitor ophæng, stativ., - -------------------- Pris: 150,-kr. ------------------- Ny TV ophæng, TV(eller noget anden) til salg. Belastning: 30 kg. Platform: 32x28 cm Armlængde: 34 cm Aldrig brugt ! Haderslev. Kan sendes.

6100 Haderslev
ons.

Vandkøle middel

100 kr.

Vandkøle middel, Sælger dette kølingsmiddel til vandkøler med gennemsigtige slanger. Ny.

6818 Årre
ons.

Logitech R400

200 kr.

Logitech R400, Presenter til skift af slides ved brug eks. Powerpoint Helt ny, aldrig brugt, fejlkøb. Kan sendes for 50,-

5690 Tommerup
ons.

Lampe LED USB 144823 Blå

64 kr.

Lampe LED USB 144823 Blå, Hvis du er vild med IT og elektronik og kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Lampe LED USB 144823 til en uovertruffen pris.Design: To-farvetFleksibelLED x 6Ca. mål: 1,8 x 16,8 x 1 cm

5750 Ringe
ons.
Boligcenter.dk

Lampe LED USB 144823 Fuchsia

1.958 kr.

Lampe LED USB 144823 Fuchsia, Hvis du er vild med IT og elektronik og kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Lampe LED USB 144823 til en uovertruffen pris.Design: To-farvetFleksibelLED x 6Ca. mål: 1,8 x 16,8 x 1 cm

5750 Ringe
ons.
Boligcenter.dk

Kabler

10 kr.

Kabler, Forsyningskabler til stationær sælges. 10kr/stk.

7100 Vejle
ons.

3COM Officeconnect 3c 16701

100 kr.

3COM Officeconnect 3c 16701, 3COM Officeconnect 3C16701 8 port hub med 1 BNC port. Giver mulighed for at koble et gammelt BNC netværk sammen med et RJ45 TP netværk

5230 Odense M
tir.

USB Kortlæser

75 kr.

USB Kortlæser, USB Kortlæser til montering i PC. Kan tages ud og bruges som extern kortlæser. Kr 75,-

5230 Odense M
tir.

Ny BackPack 800TD Tape-enhed

300 kr.

Ny BackPack 800TD Tape-enhed, BackPack 800TD tape-backup enhed fra MicroSolutions. Til backup af din PC's data. Tape-enheden er beregnet til PC'er af ældre dato og baserer sig på DOS operativsystemet og tidlige versioner af Windows. Der findes evt. nyere drivere på internettet. Vejledning, installations-disketter mv. følger med. Tape-enheden tilsluttes PC'en via PC'ens printer-parallel-port. Kabel til dette følger med. En evt. printer kan stadig være tilsluttet parallel-porten. Prisen er kr. 300 for selve tape-enheden med tilbehør. Op til 4 nye tapes kan tilkøbes for kr. 25,- pr. stk. Tape-enheden er ny - eller rettere - den har aldrig været brugt. Målgrupper: - Du har i forvejen en BackPack til en gammel PC, men den er gået i stykker - og du har brug for en ny. - Du er teknisk interesseret - måske IT-mand eller tekniker - og du kan som hobby godt lide at se, om du kan få specielle IT-ting til at virke. Du er sikkert ham, der også gerne ville "lege" med en gammel Commodore 64. :-) Evt. forsendelse: Pakning, indlevering til pakkeshop og fragt: kr. +150.

5690 Tommerup
tir.

IBM Twinax kabel

20 kr.

IBM Twinax kabel, IBM 9842 24 pin til 8 Port Twinax Cable - 21F5093 - Netværks Server Kabel. Med vægbeslag. Afhentes i Odense eller sendes med Dao eller GLS. Mobilepay og kontooverførsel modtages også.

5000 Odense C
tir.

Ark Fellowes 5602101 (OUTLET A+)

110 kr.

Ark Fellowes 5602101 (OUTLET A+), Tag tilbage til kontoret uden at glemme noget! Køb Ark Fellowes 5602101 (OUTLET A+), så bliver kollegaerne misundelige!Størrelse: A4Karakteristika: MatOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Interaktiv UPS Nilox PREMIUM LINE INTERA...

2.189 kr.

Interaktiv UPS Nilox PREMIUM LINE INTERACTIVE SINEWAVE 2000, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Interaktiv UPS Nilox PREMIUM LINE INTERACTIVE SINEWAVE 2000til en uovertruffen pris.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

[upcycle it] Lenovo ThinkPad Thunderbolt...

1.299 kr.

[upcycle it] Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock - portreplikator - VGA, HDMI, 2 x DP, ThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) er en banebrydende, 13-ports dockingløsning drevet af Intel Thunderbolt-teknologi. Nu kan du oprette forbindelse og hurtigt oplade som aldrig før via en USB Type-C-port, alt imens du oplever fuld kontrol over din arbejdsstation og vigtigt tilbehør. Docken lader dig ikke kun overføre data med lynhurtige hastigheder, men giver dig også mulighed for at vise og dele dine filer i levende 4K-opløsning. At have din mest produktive og innovative arbejdsstation til dato er lige så enkelt som at forbinde dit system til docken.

2000 Frederiksberg
tir.
Føniks Computer A/S

Online SAI Nilox 2400 VA Sort

5.369 kr.

Online SAI Nilox 2400 VA Sort, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Online SAI Nilox 2400 VA Sorttil en uovertruffen pris.Farve: SortForbindelser: 8 x IEC C13USB BVolt: 50/60 HzCertifikat: CEStrøm: 2400 VAType: Hyldestativ

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Online SAI Nilox Sort 9 Ah 1500 VA

3.809 kr.

Online SAI Nilox Sort 9 Ah 1500 VA, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Online SAI Nilox Sort 9 Ah 1500 VAtil en uovertruffen pris.Farve: SortSkærm: LEDForbindelser: C13Volt: 220-240 V / 50-60 HzCertifikat: CE & RoHSStrøm: 1500 VABatterikapacitet: 9 Ah

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

PC-højttalere Logitech G560

2.049 kr.

PC-højttalere Logitech G560, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb PC-højttalere Logitech G560til en uovertruffen pris.Type: HøjttalereFarve: SortForbindelser: USBUSB 2.0 x 1Konnektivitet: BluetoothMed og uden kablerBluetooth 4.1Operativsystem: Windows 10Strømforsyning: Elektrisk kabelElektrisk netværkStrøm RMS: 120 WKanaler: 2.1Hovedtelefoner: 3,5 mmStrøm: 240 WAnbefalet brug: NotesbogRækkevidde: 25 mKarakteristika: 2 HøjttalereSubwoofer: 25,5 x 20,7 x 40,4 cm16,6 x 11,8 x 14,8 cm

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Network Storage Overland-Tandberg OV-NEO...

47.519 kr.

Network Storage Overland-Tandberg OV-NEO1U83Y, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Network Storage Overland-Tandberg OV-NEO1U83Ytil en uovertruffen pris.Farve: SortType: LTOKapacitet: 1

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Interaktiv UPS Eaton 9E20KI

41.579 kr.

Interaktiv UPS Eaton 9E20KI, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Interaktiv UPS Eaton 9E20KI til en uovertruffen pris.Farve: SortForbindelse: USBUdgangsspænding: 240 VForbindelser: USB 2.0 x 1Støjniveau: 55 dBForm factor: TårnStrøm: 20000 VAType: Interaktiv UPS

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

PC-højttalere Microsoft 8KZ-00005

658 kr.

PC-højttalere Microsoft 8KZ-00005, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb PC-højttalere Microsoft 8KZ-00005til en uovertruffen pris.Farve: SortForbindelser: USB-CType: Højttaler

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Interaktiv UPS Eaton 5SC2200IRT

8.629 kr.

Interaktiv UPS Eaton 5SC2200IRT, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Interaktiv UPS Eaton 5SC2200IRT til en uovertruffen pris.Farve: SortForbindelser: 1 x IEC C19AC x 9C20 couplerStrøm: 2200 VAType: Interaktiv UPS

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Interaktiv UPS APC SMC1000I-2UC

7.514 kr.

Interaktiv UPS APC SMC1000I-2UC, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Interaktiv UPS APC SMC1000I-2UC til en uovertruffen pris.Farve: SortSkærm: LCDForbindelse: USBRS 232Udgangsspænding: 240 VForbindelser: USB 2.0 x 1RS232RJ-45 x 1AC x 4USB1 x RJ45Frekvens: 50-60 Hz50 - 60 HzStøjniveau: 41 dBDC output: 600 WVolt: 300 V220 VType: Interaktiv UPSKarakteristika: AlarmInteraktivtOverbelastningsindikatorStrøm: 600 WTeknologi: LCDVRLABatterier: 1AC input: 50/60 HzCirka ladetid: 3 hStik: C14 x 1Arbejdsområde med fugt: 0 % - 95 %Form factor: TårnAC indgangsspænding: 170 VArbejdsområde med temperatur: 0º / 40º

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Interaktiv UPS Eaton 5SC3000IRT

13.079 kr.

Interaktiv UPS Eaton 5SC3000IRT, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Interaktiv UPS Eaton 5SC3000IRT til en uovertruffen pris.Farve: SortUdgangsspænding: 240 V230 VForbindelser: USB 2.0 x 1RS232AC x 9Støjniveau: 45 dBStrøm: 2700 W3000 VAType: Interaktiv UPS

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Network Storage Overland-Tandberg NEOST2...

59.449 kr.

Network Storage Overland-Tandberg NEOST24, Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Network Storage Overland-Tandberg NEOST24til en uovertruffen pris.Farve: SortType: LTOKapacitet: 2 uds

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

[upcycle it] HP 2013 UltraSlim Dock HP U...

399 kr.

[upcycle it] HP 2013 UltraSlim Dock HP Ultra Slim Dock, Singlebox + 90W PSU,,

2000 Frederiksberg
tir.
Føniks Computer A/S

Kølere/blæsere

1 kr.

Kølere/blæsere, Hej, Jeg har flere forskellige kølere, samt flerre foskellige blæsere. Hvis du giver mig et mål på den køler og blæser du mangler, skal jeg se om jeg kan finde frem til noget. hvis du ikke selv henter, kan jeg også sende.. Du skal også lige give et bud på det du står og mangler............ Jeg har mange forskellige størrelser på forskellige kølere og blæsere. hvis du bare lige giver mig besked om hvad du mangler, så kigger jeg og ser om jeg kan hjælpe dig. Jeg har mange flere end dem du kan se på billederne.

6200 Aabenraa
man.

WIFI forstærkere + 5 mtr. LAN kabel

100 kr.

WIFI forstærkere + 5 mtr. LAN kabel, 3 stk. WIFI forstærkere + 5 mtr. nyt LAN kabel

7550 Sørvad
man.

Laser toner

Sælges

Laser toner, Laser toner, original Konica Minolta TN310Y 3 stk TN310C 1 stk TN310M 1 stk TN610Y 1 stk TN610C 1 stk TN610M 1 stk TN610K 1 stk Konica Minolta Tromle IU410K 2 stk IU410Y 1 stk 2 kasser Staples UA95 07640 Bud modtages, vil gerne af med det hele på en gang

9330 Dronninglund
man.

USB-C Dockingstation

600 kr.

USB-C Dockingstation, Dockingstation til Mac og PC. Med mange udgange . Som USB 3, HDMI, VGA, LAN MM. kan også lade computeren.

9440 Aabybro
man.

trådløs adapt Mini 150Mbps 150M USB WiFi

49 kr.

trådløs adapt Mini 150Mbps 150M USB WiFi, Mini 150Mbps 150M usb WiFi trådløs adapter Netværk LAN Card 802.11n / g / b 2.4GHz. Pris med porto kr.49

3250 Gilleleje
man.
Side:af 8