Alarm og overvågning

321
Fjernbetjening til alarm - EL-2414E

Fjernbetjening til alarm - EL-2414E

250 kr.

Fjernbetjening til Infinite Prime alarmsystem. Helt ny. Nypris 495 kr

7000 Fredericia
i dag
Dør kamera

Dør kamera

400 kr.

Spritnyt Alt medfølger til montering Se hvem der ringer på din dør

8981 Spentrup
i dag
KONYKS - Starter Kit Home Automation Kit (1 pære,

KONYKS - Starter Kit Home Automation Kit...

250 kr.

KONYKS - Starter Kit Home Automation Kit (1 pære, 1 sensor, 1 stik) Styr dine enheder med stemme eller eksternt med din smartphone. Automatiser nemt dine enheder. Styr Priska + -stikket, Antalya-pæren og Senso-detektoren med lyden af ??din stemme. Faktisk har disse tilsluttede enheder kompatibilitet med Google Home og Amazon Echo stemmeassistenter. For at gøre det er alt hvad du skal gøre at sige "Ok Google, tænd konsolstikket" eller "Ok Google, tænd for TV'et", og du er færdig! Når din smartphone tager kontrol Takket være deres Wi-Fi-forbindelse kan Priska + -stikket , Antalya-pæren og Senso-detektoren styres via din smartphone. Download Konyks-appen (tilgængelig på iOS og Android), og få adgang til mange funktioner. I timer-tilstand skal du kontrollere, hvor længe en enhed bruges, og hvornår den udløses. Uanset hvor du er, kan du også tænde eller slukke for dine lys for at afskrække ondsindede mennesker fra at komme hen til dit hjem. Nem automatisering Takket være de tilpassede scenarier i Konyks-applikationen kan du drage fordel af interaktionen mellem produkterne: Tænd stikkontakten, når åbningsdetektoren er aktiveret, tænd lysene, når solen går ned eller i henhold til fugtighed eller varme udenfor ... FUNKTIONER: Startsæt "Forbundet hjem" Få Kit-enhederne til at interagere med Konyks-applikationen Smartphone-underretning, når en dør eller et vindue åbnes og lukkes Oprettelse af meget enkle scenarier, for eksempel at tænde et lys og starte køler, når døren åbnes Stemmestyring: Med Google Home eller Amazon Alexa kan du nemt styre hver enhed Styr fra din smartphone, hvor som helst i verden takket være iOS- og Android-apps

8600 Silkeborg
i dag
8 stk . CHACON - WiFi Lighting module

8 stk . CHACON - WiFi Lighting module

100 kr.

8 stk . CHACON - WiFi Lighting module 100 DKK/stk. Virker Med : Wifi Amazon Alexa Google Assistant Det intelligente on/off modul tillader, takket være en simpel WiFi-forbindelse, at fjernbetjene de enheder, der er tilsluttet netværket, og skabe forskellige scenarier. KONTROLLERER DIN ENHEDER Med den gratis smartphone-app og / eller Chacon Home-tablet styrer du dine Lamper, uanset hvor du er. Dette giver dig absolut komfort, da du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvorvidt du har slukket for lyset. Et simpelt klik er nok til at slukke for dine enheder. Derudover giver en Tilstedeværelsessimulering mulighed for at tænde enheder, der er sluttet til WiFi, som en lampe tilfældigt, når du er væk. Denne funktion øger sikkerheden i dit hjem.

8600 Silkeborg
i dag
Røg alarm

Røg alarm

35 kr.

2 ens røgalarmer den ene er ubrugt, den anden kan godt have været brugt. Prisen er for begge.

2860 Søborg
i dag

Powermax Pro dele

123 kr.

Dele eller central. Evt. tilbehør

9210 Aalborg SØ
i dag

Alarmføler EL-2645

350 kr.

Standard PIR EL-2645 med krybezone og hoppende koder til infinite centralerne. Fuldt overvåget med rapportering af alarm, lavt batteri, sabotage og test signal. SPECIFIKATIONER Frekvens:868.35MHz Modulation:FM Dækning:15 x 15m Pulstæller:1,2 eller 3 Sensor:Dual element Strømforbrug:= Standby 6uA / Alarm = 35mA Batteri type: 3,6V Lithium Føleren her helt ny. Passer til Infinite Prime og iconnect alarmer

7000 Fredericia
i dag

7 stk. helt nye CHACON - WiFi Smart Plug

100 kr.

7 stk. helt nye CHACON - WiFi Smart Plug 100 DKK/stk Virker Med : Wifi Amazon Alexa Google Assistant Den intelligente Wall Plug tillader, takket være en simpel WiFi-forbindelse, at fjernbetjene de enheder, der er tilsluttet netværket, og skabe forskellige scenarier. KONTROLLERER DIN ENHEDER Med den gratis smartphone-app og / eller Chacon Home-tablet styrer du dine Lamper og apparater, der er tilsluttet din tilsluttede stikkontakt, uanset hvor du er. Dette giver dig absolut komfort, da du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvorvidt du har trukket dit strygejern ud da du strøj din skjorte om morgenen. Et simpelt klik er nok til at slukke for dine enheder. Derudover giver en Tilstedeværelsessimulering mulighed for at tænde enheder, der er sluttet til WiFi, som en lampe tilfældigt, når du er væk. Denne funktion øger sikkerheden i dit hjem.

8600 Silkeborg
i dag

Et overvågnings kamera

400 kr.

hent begge for 400 Et overvågnings kamera og vildt kamera opvågning kameraet har infrarød til når det er mørkt

8870 Langå
i dag

HD camera HD infrared waterproof

200 kr.

Helt nyt

5700 Svendborg
i dag

Overvågningskamera

2.800 kr.

Nyt Reolink Solar Eagle udendørs overvågningskamera med solcellepanel . Jeg købte det i september ,opsat i et døgn ,men har ikke brug for det alligevel . Det er det bedste kamera på market . Se billedet ,her er alt hvad der skal til og kvitteringen kan også ses .

6840 Oksbøl
i dag

AXIS Companion LVE

300 kr.

Ved flere finder vi en pris

8620 Kjellerup
i dag

Videokamera til overvågning (OUTLET A+)

400 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Forbindelser: TrådløstKonnektivitet: Wi-FiVideoopløsning: 1080 pxOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Videokamera til overvågning Espion (OUTL...

400 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning Espion (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Forbindelser: TrådløstKonnektivitet: Wi-FiVolt: 5 VStrømforsyning: BatteriVideoopløsning: 1080 pxOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Videokamera til overvågning Imou Hvid 10...

400 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning Imou Hvid 1080 p (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Opløsning: 1080 pFarve: HvidForbindelser: TrådløstKonnektivitet: Wi-FiStrømforsyning: Elektrisk kabelOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Videokamera til overvågning Xiaomi MI 36...

698 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning Xiaomi MI 360° Hvid 1080 p (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Opløsning: 1080 p1920 x 10801920 x 1080 pxFarve: HvidType: FejlplaceringIP-sikkerhedskameraKarakteristika: Mager kontrolFjernStøjreduktionVægmonteringKortlæserKonnektivitet: TrådløstWiFiStrømforsyning: DCBatteriEnheder: 1Antal kameraer: 1Funktion: NattesynKassens indhold: Saml selv-sætStørrelse på hukommelseskortet: 32 GBVideo: 1080 pKompatible Hukommelseskort: MicroSD (TransFlash)Den indeholder: BrugervejledningKompatibel: 128-bit AESOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

4-stiks bundkort med tænd/sluk-knap VP2 ...

296 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe 4-stiks bundkort med tænd/sluk-knap VP2 (OUTLET A+) til den bedste pris.Farve: HvidGråStrøm: 230 V2300 WSkærm: MetalOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Videokamera til overvågning Sort 1080 p ...

400 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning Sort 1080 p (OUTLET A)til en uovertruffen pris.Opløsning: 1080 pFarve: SortKonnektivitet: Wi-FiVideoopløsning: 1080 pxOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Videokamera til overvågning Reolink EU-4...

400 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Videokamera til overvågning Reolink EU-410W (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Karakteristika: BevægelsesdetektionForbindelser: Micro SDNattesyn: JaKonnektivitet: WiFiOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Arlo Sikkerhedspakke Kamera

3.800 kr.

Arlo Sikkerhedspakke Kompelt pakke med kameraer / covers mm. Styres gennem Arlo Secure appen 2 x Arlo 2 kameraer 6 x Skins (forskellige covers til kameraet) 4 x Arlo 2 Pro kamera Full HD 4 x Genopladelige batterier til Arlo 2 Pro. 1 x Dobbel lader til Arlo 2 Pro (lader 2 af gangen) 3 x Sorte skins (Covers Arlo 2 Pro) 2 x 230 volts ladere til Arlo 2 Pro kamera 5 x vægbeslag passer til begge kameraer 2 x routere - den ene har indbygget 120 decibel sirene som kan kodes til at aktivere hvis noget bryder billedet på stedet der optages. Diverse vejledning medfølger selvfølgelig

5230 Odense M
i går

UBRUGTE Ønskes Plænetraktorer E-Bikes An...

Sælges

BYTTE HER LIGE OVER 1 For 1 - GIVER IKKE PENGE I BYTTE SVARER IKKE PÅ SPØRGSMÅL SE FOTOS FOR INFO Sælges som de er Uden garanti returret osv - Sender IKKE Har disse 2 alarmer med overvågning osv jeg ikke kan finde ud af så nu skal de videre Er ikke elektroniknørd Håber du er Kun pakket ud MERE VIDES IKKE YDERLIG BESVARES IKKE HENT DEM SOM DE LIGGER - RESTEN OP TIL DIG Byttes med NYERE velholdte plænetraktorer med 4 hjulsstyring 3 knive og hydrostat Husqarna Zero Simplicity Toro Ground Master lign i velfungerende køreklar stand Evt NYERE velholdte E-Bikes med SKIVEBREMSER og center /baghjulsmotor samt stort km display hvor fartbegrænser kan frakobles samt ekstra stor kraftig motor Minimum 36 V 500 W Gerne større Max 2 år gl Eller kæmpe brede efterhængte fræsere med ELSTART og div ekstra tilbehør som klipper osv Goldini Nibbi Ferrari lign Minimum 14 HK Gerne Diesel Evt 3 hjulede handicap scootere i køreklar stand PGO T-REX lign med benzinmotor - IKKE alm elscooetere med mindre det er de NYERE 4 hjulede Extra stor og kraftige af den de hurtige slags og med nye batterier Eller velholdt tallerkenharve med 3 punktophæng til DieselTraktor IKKE gl defekt DU KOMMER HER MED DEM - GIVER IKKE PENGE I BYTTE 100 % FAST AFHENTNINGSPRIS kr 2000 pr stk - INGEN BUD Hvorfor gemme dig bag FAVORITMARKERING når der er Tlf nr Jeg kan jo IKKE se dit Tlf nr navn adresse osv Ring hvis du vil handle / bytte ellers find andre

5450 Otterup
i går

Konsol til videoovervågningskameraer Reo...

144 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Konsol til videoovervågningskameraer Reolink B10 (OUTLET B)til en uovertruffen pris.Type: HolderFarve: HvidKarakteristika: VandtætNem at installereOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Video overvågning

400 kr.

AXIS Companion eye LVE, 400kr, ved flere finder vi en pris.

8620 Kjellerup
i går

Kamerasæt FarmCam

1.500 kr.

Helt nyt kamerasæt fra FarmCam sælges Købt på auktion.

7400 Herning
i går

Jablotron Oasis

1.500 kr.

Jablotron Oasis alarm bestående af: JA-82K Central JA-82C Udvidelsesmodul med 10 zoner. JA-81E Betjeningspanel med Prox.

6430 Nordborg
i går

Komplet Alarm system uden abonnement

1.499 kr.

Alarmsystem

5220 Odense SØ
i går

Somfy outdoor kamera

700 kr.

Hvid model. Brugt og derfor lettere brugsspor. Fuld HD kamera med natsyn ? Kraftig sirene (110 dB) ? Tal med indbrudstyven via den indbyggede højttaler ? Bevægelsessensor: begynder straks at optage når bevægelse registreres ? Billeder lagres i skyen ? 30 sekunders billedoptagelse ved bevægelsesdetektion ? Download videoklipperne gratis, eller upload til Dropbox, Google Drive eller OneDrive

9260 Gistrup
i går

Smart-stik SPC CLEVER PLUG USB 2300W

169 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Smart-stik SPC CLEVER PLUG USB 2300W til den bedste pris.Kompatibel: Android, iOS, Amazon AlexaGoogle AssistantType: IndendørsFarve: HvidKonnektivitet: TrådløstStrøm: 2300WVolt: 230 VForbindelser: WiFi

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Smart-stik BASICR2 (OUTLET A+)

298 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Smart-stik BASICR2 (OUTLET A+) til den bedste pris.OUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Smart-stik SPC CLEVER PLUG MINI 3680W

7.724 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Smart-stik SPC CLEVER PLUG MINI 3680W til den bedste pris.Kompatibel: Android, iOS, Amazon AlexaGoogle AssistantType: IndendørsFarve: HvidKonnektivitet: TrådløstVolt: 230 VForbindelser: WiFiStrøm: 3680 W

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Overvågningskamera

995 kr.

Dome Kamera i høj kvalitet, metalhus 8Mp Dette kamera giver dig et flot og tydligt billede Du kan vælge om det skal køre på trådløs wifi eller via netværkskabel. Opsætningen er hurtig og nem via mobil App Camhi eller Camhi pro. Indbygget kortlæser som bruges til gemte optagelser, disse optagelser kan du altid tilgå via din mobiltelefon. Start hurtig og nemt med overvågning med wifi dome kamera med høj opløsning. 4K 8MP Wifi Metal Hus. Ir Rækkevidde 20 Meter. Video Opløsning Max. 3840x2160 3,6 mm Lens. Max 128Gb Micro SD kort. 2 vejs mikrofon.

9881 Bindslev
fre.

Floureon 8 kanal 1000gb harddisk

1.300 kr.

Mærke floureon 8kanals 1000 GB hardisk Dvr optager 8 kanals 1000gb hardisk 4stk dome kamara 2mp lins slagfast og vandaliseret 4 stk bnc kabler af 20 m stk kan bruges både ude og inde alt nyt spørgsmål besvares kun ved SMS eller Tlf pris 1500 kr

9440 Aabybro
fre.

KKMOON DVR recorder

1.700 kr.

Dvr recorder KKMOON 8 kanal med 1000gb harddisk 4stk camera 2mp slagfast og vandalsikker (ekstra kameraer kan tilkøbes) 4stk bnc kabel a20 meter stykket Alt nyt . Specifikationer kan ses på billede nederst Henvendelse kun på telefon og SMS

9440 Aabybro
fre.

Smart-stik Aqara SSM-U01 (OUTLET A+)

140 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Smart-stik Aqara SSM-U01 (OUTLET A+) til den bedste pris.Farve: HvidKarakteristika: Forbindelse med mobil appKompatibel: Apple HomeKitOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Husholdningssæt til hjemmet Nedis SmartL...

144 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Husholdningssæt til hjemmet Nedis SmartLife (OUTLET A+)til en uovertruffen pris.Karakteristika: Amazon Alexa, Google AssistantStemmestyringType: VægmonteringStrøm: 300 WOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Google Nest Hello

1.095 kr.

1 år gammel,funger perfekt.

9280 Storvorde
tor.

Overvågnings kamera

298 kr.

halogenlampe med indbygget kamera, aldrig brugt, i original æske.

4000 Roskilde
tor.

USB Endoskop

300 kr.

Helt ny USB ENDOSKOP. Sælges for 300kr plus forsendelse. MEDFØLGER: Usb endoskop - krog - magnet - dvd Skive. OPKALD OG SMS BESVARES IKKE.

6740 Bramming
tor.

Tyveri alarm

300 kr.

VISONIC ALARMSYSTEM. Velfungerende alarmsystem sælges da vi går over til en anden udgave. Der er 3 rumfølere, 1 dørkontakt, 1 central (kræver opdatering), 2 stk fjernbetjening. Sirene er indbygget i centralen. Der er laaang holdbarhed på batterierne i følerne (flere år).

9320 Hjallerup
tor.

Wireless Internet Surveillance

850 kr.

2 MP FULL HD P2P Camera

7100 Vejle
ons.

Kamera ekstra til 5" Digi 7500 trådløst

Sælges

Kvalits kamera i elegant design velegnet til hestebilen, bil og hestetrailer.Meget høj billedekvalitet.120 gr vidvinkel kamera for godt overblik.Udvendige antenner med meget lang rækkevidde.Som monteringsbeslag i hestetraileren kan med fordel anvendes beslag nummer 1848Digitalt trådløst bakkamera er en god investering at have på din bil. Det vil ikke kun beskytte dig og dine passagerer, men alle de andre mennesker eller andres ejendele.Det har indbygget 2,4 GHz digital trådløs sender og modtager med en effektiv trådløs rækkevidde på 30m-150m(open air).Du behøver ikke engang bekymre dig om natten, da kameraet er udstyret med 18IR LED'er, der kan hjælpe dig med at give fremragende klare billeder.Du har mulighed for at tænde/slukke for parkeringsguidelinjen for at hjælpe dig, mens du bakker eller parkerer. Du kan endda vende billeder spejlvendt/vendt/lodret vending/vandret vending, hvilket betyder, at du kan lave backup-kameraet til at blive brugt til bagudvendt/frontvendt kamera.Det kraftige trådløse bakkamera er klassificeret IP68, hvor du kan bruge det selv under kraftig regn eller offroading. Et 800TVL-kamera med høj opløsning, der giver en ekstraordinær visuel oplevelse med et anstændigt billede.Anvendelse på eller i trailer: Har din bil CAN-bus ledningsnet kan der opstå problemer med funktionen. Her er det vigtigt at kamera får konstant og kraftig strømforsyning. Bl.a. skal et kamera i en hestetrailer altid forsynes direkte fra bilens pol 9 og 13 i det 13-polede stik.

5466 Asperup
i går
Alulette

Batteri, opladeligt 12V, 10Ah

Sælges

Vandtæt batteri 12V pakke til mange formål. Velegnet som strømforsyning til bakkameraer.Mål: LxBxH = 100x65x41mmKraftige indbyggede magneter med gummibelægning på bagsiden.220/12Volts lader medfølger.Kapacitet 10.060mAh. 

5466 Asperup
i dag
Alulette

Flytbart Adaptersæt 12V til Kamera 2716

Sælges

Alulette Vision adapter sæt som gør kameraet(2716) flytbart og anvendeligt mange steder, ligefra hestetraileren, Stævneboksen, salgsboden, jagtterrænet, osv. Det er kun fantasien der sætter grænsen.Består af:3 stk. magneter ø25mm med rustfrie skruer(2723)1 stk. omformer stik til 12V(2785)1 stk. 12V power ledning med 5,5mm stik(1429).

5466 Asperup
i går
Alulette

Batteripack 12V 2600mAh IP66 opladelig

Sælges

RestsalgKUN 1 stk. tilbage.Batteripack 12V 2600mAh IP66 opladeligArbejdstid 8-12 timer afhængig af forbrug tilsluttetKan tilsluttes 4-pin stik.

5466 Asperup
i går
Alulette

Tyverialarm IP

400 kr.

Proff alarm fra Tyske Konig, 868 Mhz komplet system med gateway og tre dørkontakter en pir detektor samt en ekstern sirene på 110 db, 2 strømforsyninger og alle manualer og monterings materiale, gateway skal tilsluttes router med kabel resten er trådløst, skal styres af app til Iphone og android. alt i original kasse indkøbt i 2019 for. kr. 1995,- men er aldrig kommet op grundet hus salg

9370 Hals
ons.

Panasonic Alarm

450 kr.

Panasonic Home Safety Starter Kit - samt en Glas Break Sensor. Et fint lille system til den lille bolig eller ekstra udstyr til et bestående system. Kører over wifi og over telefonen. App nødvendig så alarmen kommer til din telefon. Starter Kit koster på nettet 995,-kr. - glas sensor koster normalt 349,-kr.

5250 Odense SV
ons.

Wireless sender

500 kr.

Helt nyt, aldrig brugt. Har 2 sæt, 500 kr. Pr. sæt.

3100 Hornbæk
ons.

Kamera Ekstra til Digi 7000 trådløst

Sælges

Alulette Digi 7000 trådløst bakkamera. Professionel, solid og robust kvalitet. Kamera i aluminium hus er vandtæt.Meget anvendelig som bakkamera og overvågningskamera i heste traileren og bag på campingvognen. Traktoren, ladbilen osv. Kan også anvendes som trådløs overvågning i stalden. Bestil hertil strømforsynings sæt nr. 2526Anvendes som ekstra kamera til Digi 7000 monitor 5" nr. 2590.Ved anvendelse i hestetrailer kan med fordel bruges beslag nr. 1848.Kamera:- Kamera type: 1099 farve kamera- Pixel: 976x496- Kamera korrektion: R=0,45-1,0- Linse F: 2,5mm- Vandtæt: IP68- Strømforbrug: 3,5W(Med IR slået til)- Spænding: DC10-32V- Transmisionstype: Digital trådløs uden forstyrrelser- Rækkevidde: 300m uden forhindringer(Kan øges med større antenne)- Natte syn: IR auto- Mål: 7,0x6,0cm- Monteret på Høj U-bøjleHar din bil CAN-bus ledningsnet kan der opstå problemer med funktionen. Her er det vigtigt at kamera får konstant og kraftig strømforsyning. Bl.a. skal et kamera i en hestetrailer altid forsynes direkte fra bilens pol 9 og 13 i det 13-polede stik.

5466 Asperup
i går
Alulette

Kamera Wifi med batteri og magnet

Sælges

Wifi kamera med genopladeligt batteri og magnetfod. Let at installere og let at bruge. Det er IP69K vandtæt. Ideelt for truck, trailer, lastbil etc. Fungerer med både Android og iOS.Alulette Vision har et Wifi smart kamera, som fungerer uanset type af bil og trailer og som ikke kræver nogen installation. Fungerer også i biler med Can Bus system. Kameraet laver sit eget Wifi netværk og har indbygget litium batteri og kraftig magnet med gummifod. Kan både bruges inde i hestetraileren, bag på bilen og bag på traileren. Professionelt kamera med høj billede kvalitet og det er vandtæt. Tåler alt slags vejr. - Trådløst Wifi bakkamera for let installation og anvendelse sammen med mobiltelefon og tablet via en APP.- Kraftig magnetfod- Wifi rækkevidde op til 50m i fri sigt- Afladetid 10-12 timer uden LED og 4-5 timer med LED aktiv(Nattesyn).- Ladetid 3 timer ved 12V og 8 timer ved 5V USB.- Vægt 650g- Night vision rækkevidde 8-10m- 110 gr vidvinkel- IR Cut filter- Mål 116x80x66mmMan kan i en hestetrailer med fordel anvende monteringsbeslag nummer 1848 til montering under den runde lampe der er i rigtig mange hestetrailere.

5466 Asperup
i dag
Alulette

Kamera ekstra til 5" Digi 7500 trådløst

Sælges

5466 Asperup
i dag
Alulette

Kamerasæt 5" Digi 7500 trådløst m 1 kam

Sælges

Kvalits kamera sæt i elegant design velegnet til hestebilen, bil og hestetrailer.Meget høj billedekvalitet.120 gr vidvinkel kamera for godt overblik.Udvendige antenner med meget lang rækkevidde.Splitskærm - kan vise 2 billeder på en gang.Der kan tilkøbes ekstra kamera bestillingsnummer 3124Som monteringsbeslag i hestetraileren kan med fordel anvendes beslag nummer 1848Digitalt trådløst bakkamera er en god investering at have på din bil. Det vil ikke kun beskytte dig og dine passagerer, men alle de andre mennesker eller andres ejendele.Dette trådløse bakkamera har en 5" farve LCD-skærm, der er velegnet til de fleste køretøjer som biler, SUV'er, varebiler, autocampere, lastbiler, autocampere, trailere uden signalinterferens, der giver klare billeder.Det har indbygget 2,4 GHz digital trådløs sender og modtager med en effektiv trådløs rækkevidde på 30m-150m(open air).Du behøver ikke engang bekymre dig om natten, da kameraet er udstyret med 18IR LED'er, der kan hjælpe dig med at give fremragende klare billeder.Du har mulighed for at tænde/slukke for parkeringsguidelinjen for at hjælpe dig, mens du bakker eller parkerer. Du kan endda vende billeder spejlvendt/vendt/lodret vending/vandret vending, hvilket betyder, at du kan lave backup-kameraet til at blive brugt til bagudvendt/frontvendt kamera.Det kraftige trådløse bakkamera er klassificeret IP68, hvor du kan bruge det selv under kraftig regn eller offroading. Et 800TVL-kamera med høj opløsning, der giver en ekstraordinær visuel oplevelse med et anstændigt billede.Anvendelse på eller i trailer: Har din bil CAN-bus ledningsnet kan der opstå problemer med funktionen. Her er det vigtigt at kamera får konstant og kraftig strømforsyning. Bl.a. skal et kamera i en hestetrailer altid forsynes direkte fra bilens pol 9 og 13 i det 13-polede stik.

5466 Asperup
i dag
Alulette

Overvågnings kamera

125 kr.

Har aldrig været brugt

9370 Hals
tir.

Alarm Home Secure Pro V2 med to bevægels...

1.000 kr.

Home Secure Pro GSM alarm med 2 bevægelsessensorer sælges. https://www.youtube.com/watch?v=3JADyssdYlY

5800 Nyborg
ons.

Premier 88 Alarm anlæg

4.500 kr.

Premier 88 alarm anlæg, hvor der ud over det der er angivet på billedet, er 2 x seismisk detektorer samt 2 x PIR detektorer. Der er både LAN samt mobil modul i. Installations, og bruger- manual medfølger. Giv eventuelt et bud.

9690 Fjerritslev
tir.

Walki Talki AEG

175 kr.

AEG Walki Talki sæt virker som de skal

6705 Esbjerg Ø
tir.

Ismartgate lite

500 kr.

Telefonstyret portåbner sælges. Fejlkøb; har aldrig været åbnet så ligger stadig i orginal emballage. Seriøse bud modtages; skambud besvares ikke.....

7321 Gadbjerg
tir.

Udendøres overvågningskamera m. solpanel...

Sælges

Helt nyt udendøres overvågningskamera med solpanel til miljøvenlig opladning. I uåbnet pakke, sælges som et skoleprojekt, da virksomheden Fesh har sponsoreret. Der følger en app til, hvorpå man kan styre kamera via sin telefon. Samler startpris på 900kr. Byd gerne

5560 Aarup
tir.

2 x røg alarmer fra Foss Europe

Sælges

2 x røg alarmer fra Foss Europe sælges da virksomheden har være så venlige at sponsorer produkter. I forbindelse med et skole projekt. Samlet pris 225 kr.

5560 Aarup
tir.

Buddyguard Flare

700 kr.

Aldrig monteret (original pris: 3.505 DKK). Mere info : https://www.buddyguard.io/ "FLARE recognizes faces, dangerous sounds and in case of an alarm notifies first responders through dedicated app. Powered by Artificial Intelligence, this is Home Security as it should be."

9000 Aalborg
tir.

Alarm

1.000 kr.

Aritech CS - 250 velfungerende anlæg, med telefonsender og talemodul, 2 fjernbetjeninger, to rumsensor, og et ekstra tastatur, samt indv. klokke og udv. klokke, samt stort batteri Inst. vejledninger og bruger manual følger med

5540 Ullerslev
man.
Side:af 6