Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Kolonihavehuse

7
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

30.450 kr.

Skøn kolonihave sælges, perfekt til afstresning, her kan du smide benene op og trække vejret dybt. Der medfølger Ikea sofa næsten ny, gas komfur helt nyt, Hemnes seng, spisebord og stole, alt sammen med i prisen. Der findes et godt æbletræ med lækre æbler, bærbuske, et blommetræ og et stort jord areal hvor kun fantasien sætter grænser. Der er vand på grunden som kan trækkes til huset hvis det ønskes. Kolonihaven sælges til prisen og det er et krav at man er bosiddende i faarborg midtfyn kommune.

5750 Ringe
6. sep.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5
Kolonihave med hus i ringe
 • Kolonihave med hus i ringe - 2
 • Kolonihave med hus i ringe - 3

Kolonihave med hus i ringe

15.000 kr.

Hyggelig kolonihave med hus sælges. På grunden er der rabarber, jordbær (mange på vej), tomater, kartofler, løg, gulerødder, rødbede, majs og hindbær. En del af jorden er ikke dyrket så der er god plads til at udfolde sig. Der er vand på grunden ingen toilet eller kloak. Ingen strøm på grunden. Huset er indrettet med sofa og bord. Den årlige haveafgift er ca 800kr inkl vand. Du skal bo i Faaborg Midtfyn kommune for at kunne købe den. Sælges grundet manglende interesse.

5750 Ringe
16. aug.
 • Kolonihave med hus i ringe - 2
 • Kolonihave med hus i ringe - 3
 • Kolonihave med hus i ringe - 4
 • Kolonihave med hus i ringe - 5
Kolonihave i Odense til salg
 • Kolonihave i Odense til salg - 2
 • Kolonihave i Odense til salg - 3

Kolonihave i Odense til salg

189.000 kr.

Nybygget kolonihavehus til salg i Haugstedsminde haveforening i Odense C. Huset er 21 m2 som varmekilde er der monteret en luft til luft varmepumpe, den overdækkede terrasse er 18 m2 og udhuset er 5 m2. Der er et tørkloset i udhuset. Der er bopælspligt i Odense kommune i foreningen. Prisen er uden løsøre

5000 Odense C
27. aug.
 • Kolonihave i Odense til salg - 2
 • Kolonihave i Odense til salg - 3
 • Kolonihave i Odense til salg - 4
 • Kolonihave i Odense til salg - 5
Odenses måske hyggeligste kolonihave
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 2
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 3

Odenses måske hyggeligste kolonihave

229.000 kr.

Odenses måske hyggeligste kolonihave sælges På grund af flytning er det med blødende hjerte at vores kolonihave skal sælges. Huset er gennemrenoveret fra 2020-2021. På grunden er der et kæmpe morbærtræ der giver frugt i flere måneder, foruden 2 gamle æbletræer. Der er stort drivhus på 11,5 m2, med en gammel vinstok som producerer flere druer end vi kan nå at spise. Derudover er der 2 højbede og et mindre brændeskur. Haven er nyanlagt i 2019, hvor der er planeret ud og sået ny græsplæne. Huset ligger dejligt ugeneret på grunden, og man har følelsen af at komme væk fra byen og ud i naturen, selvom vi ligger i HF Kræmmermarken i 5000 Odense C. Selve huset er på 24 m2, og der er 2 overdækkede terrasser. Mod øst og morgensolen er der 4 m2 overdækket, og mod vest og aftensolen har vi en stor åben overdækket terrasse på ca 19 m2. Huset har loft til kip med trolltekt lofter, og flot lysindfald hele dagen. Der er isoleret med 100mm i vægge og 145 mm i lofter. Vi har kunnet opvarme huset med en lille elradiator, men det vil også være muligt at installere en varmepumpe. Der er indlagt el og vand. Hele huset er omkranset af en stor terrasse, hvor der er plads til at være mange mennesker samlet. Der er campingtoilet på grunden, og vi har også en dejlig udendørsbruser. Alt i alt er det et hus der er lige til at gå til. Vurderingspris 229.000 Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller vil ud at se haven. Vh. Nikolas

5000 Odense C
3. sep.
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 2
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 3
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 4
 • Odenses måske hyggeligste kolonihave - 5
Kolonihave med nye hus i Vejle nord

Kolonihave med nye hus i Vejle nord

321.000 kr.

Et smukt hus og en ny byget hus i et roligt område, med bredde gader , og der er en parkering ved siden af døren, og der er et busstoppested 100 meter væk, 4 km fra indkøbscentret og 2,5 km fra motorvejen. grundarealet er 407 kvadratmeter, bygningsarealet er 50 kvadratmeter, huset inkluderer 41 kvadratmeter, og udhus er 9 kvadratmeter, og huset består af et soveværelse, stue, køkken, badeværelse, der er en brændeovn til opvarmning og en elektrisk vandvarmer, og der er en gulvvarme i gulvet, men ikke tilsluttet endnu og der er godkendt kloak og septiktank og kolonihave leje koster 4200.kr om året. adresse er Hf.Grundet 192. 7100Vejle. prisen er vurderet af Haveforening bestyrelsen. for mere information eller spørgsmål skriv her eller send SMS .

7100 Vejle
17. sep.

Kolonihave med hus i H/F Baagø

254.000 kr.

Flot kolonihavehus med dejlig grund i den eftertragtede Baagø haveforening sælges, i Odense Kommune. Der er bopælspligt i Kommunen. Baagø Haveforening er beliggende hvor kanalen og fjorden mødes, samt den skønne natur ved Stige ø er lige udenfor døren. Der er mange muligheder for fysisk naturoplevelse med et godt cykelmiljø, bådmiljø, kajak mulighed, fiske oplevelser, mv. Huset er opført i 2013 og er løbende blevet udvidet med 2 tilbygninger (hvor det ene er et skur/anneks) med kvalitetsmaterialer. Huset har et godt inde miljø, og beklædt med træ indendørs og har en god brændeovn. Huset er udvendigt beklædt med Kalmar brædder er på sammenlagt 54 kvm. Der er forberedt til EL, som dog ikke er indlagt i huset. Der er separat vandforsyning på grunden, og kan enkelt indlægges. Haven er velanrettet og enkel at vedligeholde. I haveforeningen er der adgang til Fællestoilet område og privat bom parkering. Pris vurdering 254000,00 kr. Seriøse bud modtages. Tlf. 30690911

5000 Odense C
15. aug.

Kolonihave hus midt i skoven, med egen s...

2.000 kr.

Kolonihavehus med tilhørende skov og sø kan lejes. Grunden er på 24.000m2. Der indgår 0,8RM træ/måned(sav selv).Huset er simpelt og har en fantastisk beliggenhed midt i naturen hvor rådyrene går lige udenfor vinduerne, samt en masse andre dyr. Huset er et stort rum. Evt. mulighed for urtehave. Der er ikke strøm og vand, udover vandet i søen. Adgang til hytten er privat markvej. Arealet må bruges til feks. hundetræning. Arealet er beliggende op til Lindved å. Huset er beliggende 12 km syd for Odense C. Kan overtages efter 15. august. Svarer kun telefon/SMS.

5792 Årslev
27. aug.