Butik på Aalborg Banegård

Butik på Aalborg Banegård

Fra kr. 18983

På Ålborg Banegård er der nu mulighed for at leje 268,5 m2 attraktiv butik med 189 m2 stort lyst butikslokale med højt til loftet, 2 store kontorer/personalerum/depotrum, toilet og mindre køkken. Butikken er beliggende på Banegården med adgang fra ventehallen og med store glasfacader ud mod hallen samt vinduer mod både forplads og perron. Lejemålet har senest været udlejet til et VR Gaming Center og vi er åbne for alternativ anvendelse - dog ønsker vi ikke fastfood, som burger, shawarma, kebab, pizza og tilsvarende. Bygningen som lejemålet ligger i er fredet, så Slots- og Kulturstyrelsen skal godkende evt. ombygning og skiltning.

Aalborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Erhvervslejemål i Håndværkerbyen ved Grøntorvet

Erhvervslejemål i Håndværkerbyen ved Grøntorvet

Fra kr. 25498

Ledigt erhvervslejemål på 434 m2 beliggende på Værkstedvej 35 i “Håndværkerbyen” ved Grønttorvet i Valby. Lejemålene ligger nemt tilgængeligt i grundplan og er velegnet til e-commerce, kreativt erhverv eller kontor. Håndværkerbyen er trafikalt centralt placeret, tæt på motorvej og København syd med kommende metro. Ejendommen er opført i jernbeton og røde mursten med tagdækning af tagpap med ovenlysvinduer, som giver godt med dagslys i lejemålene. I stueplan er der op til 250 m2 og kælder 184 m2. I indskudte dæk er kontor, køkken og toiletter. Kælderen er med vinduer og god lofthøjde. Stueplan og kælder er forbundet med trapper og varelift. Der er god adgang for varebiler, og parkering ved siden af bygningen med direkte adgang til lejemålet. Opvarmning er med fjernvarme. Der er fibernet og tidligere lejere har benyttet lejemålet til kontor og e-commerce med online salg.

Valby·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Eksklusivt kontor i flerbrugerhus med kantine i Aarhus N / Skejby

Eksklusivt kontor i flerbrugerhus med kantine i Aarhus N / Skejby

Fra kr. 23667

Lejemålet er beliggende i ejendommens stueetage i en særdeles præsentabel flerbrugerejendom i Aarhus N/Skejby. Kort afstand til de store indfaldsveje, O1/O2 og motorvejsnettet E45. Lejemålet består af 284 m² fordelt på bl.a. af storrumskontor og flere lukkede kontorer/mødelokaler, og kan tilgås direkte via foyeren. Lejemål er indrettet med antracit grå tæppe og systemlofter, der giver et moderne udtryk og et stilfuldt arbejdsmiljø. Lokalerne er udstyret moderne loftsbelysning og en god loftshøjde på ca. 2,45 meter. Bygningen er opvarmet med fjernvarme, har moderne ventilation med natkøling, sikkerhedssystem (dør- og vinduessensor) med nøglebrik samt overvågningskamera i ejendommens fællesarealer. Fællesarealerne udgør entréen/loungen samt alle gangarealer. Ejendommen har flot kantine med operatør, som tilbyder sund og velsmagende kantineordning (frokost serveres mandag til fredag mellem 11:30 og 13:30). Du kan nyde din frokost indendørs eller udendørs. Det er også muligt at leje kantinen til arrangementer som konferencer/foredrag eller firmaarrangementer som julefrokost.

Aarhus N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Stort kontor med HQ/Flagship potentiale

Stort kontor med HQ/Flagship potentiale

Fra kr. 25025

Super flot, præsentabelt og rummeligt kontor på 330m2 med eget indgangsparti, reception, loungeområde, mødelokale, toiletter samt arkiv/kopirum. Der kan etableres tekøkken i lejemålet efter aftale. Månedlig leje kr. 25.000 ex. moms, INKLUSIV el, vand, varme og drift. 3 måneders depositum. 6 måneders opsigelse. Ejendommen er meget synlig på Kirke Værløsevej og er fantastisk godt beliggende med nem forbindelse til Hillerødmotorvejen inden for 5 minutters kørsel. Ejendommen tilbyder gode parkeringsforhold til alle lejere. Foruden den nemme adgang til motorvejsnettet tilbyder området gode offentlige transportforbindelser med busstoppested tæt på ejendommen samt 7 minutters gang til Værløse Station med S-tog og flere buslinjer. Book en fremvisning allerede i dag :)

Værløse·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lagerhaller med gode adgangsforhold - fra 1.000 til 3.500 kvm

Lagerhaller med gode adgangsforhold - fra 1.000 til 3.500 kvm

Fra kr. 25000

Veldisponerede lagerhaller. Mulighed for at leje lagerhallerne med pallereoler. Her er 3 haller á 1.000 kvm samt en mellemhal på 500 kvm - kan lejes samlet eller hver for sig. Beliggende i Løgstrup - 7 km fra Viborg på hovedlandevejen mellem Skive og Viborg. Beliggende på stor indhegnet grund - med ualmindelige gode adgangsforhold og parkerings-/vendearealer samt containerplads.

Løgstrup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
318 m2 lyst kliniklejemål i Søborg Tower - Niveaufri adgang og gode fællesfaciliteter

318 m2 lyst kliniklejemål i Søborg Tower - Niveaufri adgang og gode fællesfaciliteter

Fra kr. 33125

<sup>​</sup>Ejendommen er beliggende i Gladsaxe Kommune, tæt på Hillerødmotorvejen, hvor man let kan fange Motorring 3 og Ring 4. Københavns centrum nås på under 15 minutters kørsel. Ejendommen kaldes i daglig Søborg Tower og huser bl.a. ISS, European Energy samt en række andre veletablerede virksomheder. Omkring 700 medarbejdere har sin daglige gang i ejendommen. Privathospitalet Aleris er beliggende 100 meter fra Søborg Tower. Der findes mere en 800 gratis parkeringspladser i området, så der er altid en ledig parkeringsplads at finde for både ansatte, gæster og patienter. Søborg Tower byder på formidable fælles faciliteter for de ansatte medarbejdere. Der er bl.a. en dejlig kantine med mad fra eget produktionskøkken og bageri, loungemiljøer med kaffebarer, moderne mødecenter samt vel nok Københavns flotteste konferencesal i toppen af bygningen med plads til 200 personer. I kælderen findes et fuldt udstyret fitnesscenter med egen squashbane, spinningrum med ca. 18 cykler, træningsrum til bl.a. crossfit træning og yoga samt bade- og omklædningsfaciliteter med sauna. Lejemålet er beliggende i stueetagen lige ved ejendommens hovedreception og derved synlig straks man ankommer til Søborg Tower. Lejemålet er i dag indrettet og forberedt til tandlægeklinik med reception og venteområde, fire behandlingsrum, sterilt rum, røntgenrum, toilet samt personalerum. Lokalerne er lyse og imødekommende, og der er etableret ventilation og køling, som sikrer et behageligt indeklima i lejemålet. Behandlingsrummene er forberedt til vandtilførsel og afløb, således at lejer selv kan indrette rummene med sit eget udstyr. Lejemålets gulve er vaskbare, og består af en kombination af marmorfliser på ankomstområdet, personalerummet samt fordelingsgangen, mens der er linoleumsgulve i behandlingsrummene. De ansatte har adgang til fælles kantine med mad fra husets egne kokke. Personalet har fri adgang til huset kaffestationer i stueetagen. Lejemålets energimærke er angivet til: G

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt lager med kontor tæt på Djurslandsmotorvejen

Attraktivt lager med kontor tæt på Djurslandsmotorvejen

Fra kr. 26769

Med en beliggenhed kun 7 km fra Århus C og kun ca. 2 km fra Djurslandsmotorvejen er lejemålet velegnet til virksomheder inden for lager, let produktion og service/reparation, der har behov for optimale tilkørselsforhold. God højloftet og søjlefri hal på ca. 535,4 m2, forsynet med 2 porte på hhv. 4 x 5 meter og 2,4 x 2,8 meter. Der er et godt lysindfald i hallen fra 2 store ovenlysvinduer. Derudover oplyses hallen af armaturer i loftet. Hallens gulv består af asfalt, der tillader tung trafik. Hallen er isoleret og opvarmes med billig fjernvarme. Til lejemålet hører et kontorafsnit på ca. 47 m2 med toilet og bad. Kontoret har et pænt, nyt køkken. Kontorlokalerne opvarmes med el-radiatorer. Kontor- og velfærdslokalerne er nyopførte og fremstår i moderne, indflytningsklar stand. Over kontorafsnittet er der en ekstra hems på ca. 47 m2 til opbevaring af letter genstande. Hemsen er ikke medregnet i lejemålets areal og medfølger uden beregning.

Risskov·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lokale til leje i Storkøbenhavn til kontor eller klinik

Lokale til leje i Storkøbenhavn til kontor eller klinik

Fra kr. 19250

Lejemålet har i årtier været en del af Restaurant Mercante, men vil nu blive opdelt til et separat lejemål, og du kan derfor selv være med til at sætte dit eget præg på indretningen. Lejemålet er beliggende i høj stueplan og er velegnet til kontor, klinik eller showroom. Beliggende på stille, brostensbelagt gade overfor Helligåndskirken, og med Strøget/Amager Torv og Kringlegangen ned til Gråbrødre Torv på hver sin side. Beliggende i nyrenoveret fredet ejendom, og med vinduer mod gaden, som giver et godt lysindfald i lejemålet. Fremstår som ét stort åbent lokale, hvor der vil blive indrettet lille åbent køkken. Lejemålet ligger lige i smørhullet af København. Tæt på Gråbrødre Torv, nabo til Helligåndskirken og et stenkast fra Strøget og Købmagergade og 400 m til Gammel Strand metro. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger og planlægge en besigtigelse af lokationen.

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt butikslejemål med stor synlighed

Attraktivt butikslejemål med stor synlighed

Fra kr. 20300

Butikslejemål med super synlig facade og vinduer langs passage fra parkeringsplads, således at der er en meget stor eksponeringsværdi. Super central placering på Roskildes hovedstrøg, få minutters gang fra stationen. Lejemålet er beliggende blandt mange gode naboforretninger, som er med til at skabe en stabil kundestrøm igennem gaden. Selve lejemålet er på 116 m2, og har et godt og regulært butiksareal, der kan betjenes af én ansat. Mindre thekøkken/personalerum samt toilet. Bagerst i lejemålet er opsat væg, med nem adgang til lager/opbevaring. Der er sikringsgitter i vinduespartierne mod gaden og i indgangsdøren. Et lejemål med godt lysindfald, og som tidligere har huset eksklusiv herretøjsforretning igennem mange år, og har gennem de seneste 5 år har været udlejet til salg af genbrugstøj. Lejemålet overtages med nymalede vægge og lofter. Ligeledes er der netop lagt helt nyt gulv i lejemålet. Der er mulighed for leje af p-plads på ekstern kontrakt. Spørg mægler for nærmere oplysninger. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Roskilde·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontor i BLOX - tæt på vand og byliv

Kontor i BLOX - tæt på vand og byliv

Fra kr. 23485

- Lejemål fra 122 m² - 323 m² - Indrettet med eksklusive materialer - Gode faciliteter - Lavenergihus med solceller og fjernkølingsanlæg - Unik udsigt over havnen og flotte bygningsværker Nu udbydes to ledige lejemål på hhv. 122 m² og 323 i det arkitektoniske og multifunktionelle hus, BLOX, på ejendommens 4. sal. Begge lejemål har udgang til skønne terrasser. Kontorlejemålene er tegnet med tanke på optimal indretning og et godt lysindfald. Lejemålene har således store vinduespartier med en fantastisk udsigt og er indrettet med kvalitetsmaterialer såsom parketgulve i røget egetræ, køkken- og toiletelementer fra Paustian samt Vola armaturer. BLOX tilbyder et væld af faciliteter såsom fitnesscenter, parkering samt møde og konferencelokaler. I multihuset findes bl.a. Dansk Arkitektur Center (DAC), innovationshub’en BLOXHUB samt restauranten BLOX EATS, der dagligt fungerer som kantine for huset og tilbyder servering inde og ude. Havnebussen har stoppested kun 150 meter fra ejendommen og både Rådhuspladsen Metrostation og Københavns Hovedbanegård ligger i gåafstand fra ejendommen. Ankommer man er i bil, er det muligt at benytte det fuldautomatiske parkeringsanlæg under BLOX, som har plads til 350 biler. Lejemålets energimærke er angivet til: A

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attrativt lejemål i kontorbygning

Attrativt lejemål i kontorbygning

Fra kr. 23188

Lejemålet er en del af 1. salen i vores kontorbygning på Islevdalvej tæt på Ring3 og den kommende letbane station. Lejemålet er indrettet med en række kontorer i forskellige størrelser med plads til 1 og op til 8 arbejdspladser. Der er også mulighed for at skabe større åbent landskab. Der er fint køkken og kantinefaciliteter samt flere møderum. Man kommer ind ad en fælles indgang hvor der er lyst og præsentabelt. I stueetagen er der kontorfællesskab og i kælderen er der tillige træningsfaciliteter.

Rødovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butikslejemål ud til befærdet vej

Butikslejemål ud til befærdet vej

Fra kr. 21975

På Grønløkkevej 8A får du et butikslejemål ud til en af de mest trafikerede veje i Odense C, ja faktisk et af Odenses trafikale knudepunkter. En unik mulighed for god eksponering. Lokalet er 293 m² og består af et åbent butiklokale, to mindre rum og to toiletter. Der er mulighed for adgang til lejemålet via. port. Med lejemålets vinduer ud til Grønløkkevej, får man et godt lysindfald i det store åbne butikslokale. Der er mulighed for parkering lige foran indgangspartiet. Lejemålets energimærke er angivet til: F

Odense C·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Herskabligt kontor med udsigt til Søerne

Herskabligt kontor med udsigt til Søerne

Fra kr. 24568

Skab den bedste oplevelse for dig og dine kollegaer i dette store og lyse kontor på Nørrebro med udsigt til Søerne. Rammerne er perfekte for både startups eller den etablerede virksomhed, som ønsker kontor med central beliggenhed i København. Lejemålet er nyistandsat, hvor fine og originale deltajer som stuk og rosette er bevaret. Dit nye kontor kommer til at ligge i en flot ejendom på hjørnet af Sortedam Dossering og Fredensgade, lige på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro. Selve lejemålet består af tre større lokaler, hvor det er oplagt at have fælles kontorsiddepladser. Dernæst er der to mindre lokaler, hvor der er mulighed for enten at etablere chefkontor og/eller mødelokaler. Fra de fleste af kontorets lokaler er der udsigt til Søerne. Lejemålet har også eget køkken, bad og toilet. Udover Søerne byder området også gode restauranter og hyggelige caféer, som ligger i gåafstand på både Ravnsborggade, Ryesgade og Sankt Hans Torv. Kig forbi og mærk den gode og levende stemning, som lige præcis denne del af København byder på. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Sublimt butikslejemål på Strandvejen

Sublimt butikslejemål på Strandvejen

Fra kr. 24333

Hermed udbydes en enestående mulighed for et detaillejemål med den bedste placering på Strandvejen i Hellerup. Butikken giver med sine regulære rammer mulighed for at udnytte arealet optimalt, og sikre den bedste eksponering med de store facadevinduer, der dækker hele den brede facade. Lejemålet er placeret midt på Strandvejen i Hellerup, hvor de solide brands der ligger i umiddelbar nærhed sikrer de optimale rammer for et godt kundeflow. Fra gaden præsenteres lejemålet godt af den klassiske facade, som i stueplan er pudset og malet i en neutral lysegrå farve. Over vinduespartierne er der god plads til skiltning og foliering, uden at det hindrer indblikket i butikken. Butikslokalet fremstår som en pæn og regulær white box med en passende dybde og loftshøjde. Butikkens lagerareal findes i kælderplan, der ligger i direkte tilknytning til lejemålets retailareal. Bemærk venligst at lejemålet henvender sig til retail benyttelse, og henvender sig ikke til virksomheder der handler med salg eller behandling af fødevarer.

Hellerup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Højloftet lækkert kontor. showroom. galleri. personlig træning o.lign. på Amager

Højloftet lækkert kontor. showroom. galleri. personlig træning o.lign. på Amager

Fra kr. 20667

Dette fantastiske lejemål er beliggende overfor Kløvermarken i ejendom som gennem generationer har huset æskefabrikken ELVO. Udlejer har bevaret det oprindelige industrielle udtryk, og lejemålet er indrettet som ét stort lokale, med mulighed for at udfolde sig. Lejemålet er beliggende i stueplan med direkte udgang til bagsiden af ejendommen, hvor der er mulighed for at indtage frokosten på de varme dage. Lejemålet er nyistandsat med rå epoxygulve, nyt køkken og toiletfaciliteter. Højt til loftet og søjler. Der er gode parkeringsforhold og fra lejemålet kan du i bil være du på Rådhuspladsen på 10 minutter. Endvidere hurtig og nem adgang til indfaldsveje, motorvej, og lufthavn. Mulighed for p-licens til p-pladsen på siden af bygningen. Lejemålet er ideelt til kontor, showroom, galleri, personlig træning og meget mere.

København S·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Åben din drømmebutik i nyistandsatte lokaler

Åben din drømmebutik i nyistandsatte lokaler

Fra kr. 23640

144 m² på Nørrebrogade 154, parterre Med en beliggenhed på en af Københavns mest travle gader får din virksomhed optimal eksponering og tilgængelighed. Det veloplyste og rummelige interiør skaber en ideel ramme for at præsentere dine produkter eller tjenester på en attraktiv måde. Nu kan du skabe den bedste oplevelse for dig og dine kunder i et godt butikslokale på Nørrebrogade i hjertet af Nørrebro. Her er der gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis det butikskoncept, som du går og drømmer om det er en tøjforretning, vintagebutik eller interiørforretning. Kom forbi og mærk den gode og levende stemning, som lige præcis denne del af Nørrebro tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme Lejemålets energimærke er angivet til: C

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Erhvervslokaler

Lup med søgeord i
Kontorlokale til leje centralt beliggende i Københavns absolutte centrum

Kontorlokale til leje centralt beliggende i Københavns absolutte centrum

Fra kr. 25017

Kontorlokaler i det centrale København, på Amagertorv 16, med udsigt over pladsen med Storkespringvandet. Lejemålet er på 158 m2 og er velegnet til showroom eller klinik. Kontoret er indrettet med 4 kontorlokaler, tekøkken samt et indgangsparti med toilet og depot. Kontoret ligger centralt i city med kort afstand til næsten alt: Nærmeste busstoppested er Højbro Plads (100 m). Nærmeste metrostation er Gl. Strand (150 m) eller Kgs. Nytorv (900 m). Nærmeste S-togstation er Nøtrreport (700 m). Der er parkeringmulighed indenfor kort afstand - cykel (110 m) og bil (550 m). Indkøbs- og oplevelsesmuligheder: Stormagasiner (Illum og Magasin), butikker for enhver smag samt cafeer og restauranter findes i stort antal i nærområdet. Årlig leje er 1.900 kr./m2 med årlige drifts- og varmeudgifter på henholdsvis 200 kr/m2 og 110 kr/m2. De samlede årlige udgifter inkl. drift og varme udgør i alt kr. 350.283. Lejemålets energimærke er angivet til: D

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt beliggende kontorer med fleksible indretningsmuligheder

Attraktivt beliggende kontorer med fleksible indretningsmuligheder

Fra kr. 26532

Begge lejemål har god kombination af storrumskontor og mødelokaler Lejemålene i stueetagen entreres via fællesområdet. Kontorene er tidssvarende indrettet med en god kombination af storrumskontor samt mødelokaler opført med glaspartier mod fællesarealerne, således arbejdspladserne er sikret dagslys fra de store vinduespartier. Lejemålene er apteret med LED grundbelysning, flisegulvtæpper samt ventilation og køl, hvilket sikrer et godt indeklima. Lejemålene er ideelle til den mellemstore virksomhed, der ønsker en god beliggenhed og som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Lejemålets energimærke er angivet til: A

Aarhus V·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lejemål i København K

Lejemål i København K

Fra kr. 24533

**_Ejendommene_** Fiolstræde 10 og Store Kannikestræde 18 og 18A består af to L formede bygninger samt et baghus. Bygningerne er forbundet via en port, som betyder, at deres to separate og private baggårde hænger sammen. Der er separat adgang via port fra hhv. Fiolstræde og Store Kannikestræde, hvilket giver en speciel stemning med baggårde ved siden af de smalle gader i det klassiske studenterkvarter. Ejendommene ligger mellem Nørreport Station (300m) og Strøget og med kun 1.3 km til København H. Fiolstræde 10 huser den velkendte Paludan Bogcafé, der er den ældste af sin slags i Danmark, og som har ligget i ejendommen siden 1958. Forhuset har et ældre mondænt udtryk med paneler og stuk, mens sidebygningen er mere moderne. Store Kannikestræde 18 har et moderne udtryk med rå overflader samt charmerende detaljer som fx stuk. Bygningen er fordelt på fire etager inkl. tagetage med solrig terrasse. **_Vores istandsættelse_** Vi ønsker at bevare bygningernes fine detaljer, men samtidigt ønsker vi at optimere indretningen, opdatere overfladerne samt forny installationerne. Gammel stuk findes frem og der arbejdes for at genskabe den oprindelige stil med et moderne præg. Derfor har vi igangsat en større renovering af ejendommen primo 2023, og vi forventer at være i mål hermed i løbet af 2023. Der vil løbende blive lejemål klar til overtagelse i løbet af Q2-Q4 2023. **_Det fremtidige miljø_** I stuen mod det hyggelige gårdrum etableres der et fælles spise- og mødeområde for ejendommens beboere. Vi ønsker at skabe et alsidigt og attraktivt hus, som kan rumme alt fra den lille iværksætter til de mere etablerede virksomheder. Er du på jagt efter et lejemål, der ligger yderst centralt med mulighed for medbestemmelse på indretningen, står vi klar til at hjælpe dig. – kontakt udlejningskonsulent Hans Christian Birch på tlf. 4888 0218 eller mail [email protected]. **Obs.** Reference billeder **Visualiseringer er vejledende** Lejemålets energimærke er angivet til: C

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Vejlevej 359

Vejlevej 359

Fra kr. 21902

Butikslokale til leje i Kolding – Vejlevej 359 Nyistandsat butikslokale på 340 m2. Lejemålet har utrolig fin eksponering mod Vejlevej. Og der er gode muligheder for skiltning direkte ud til vejen – Det bliver ikke mere synligt. Ejendommen er beliggende lige ved motorvejstilslutningen i Bramdrupdam og rummer et samlet butiksareal på 1.385 m2, hvoraf 547 m2 i forvejen er udlejet til Daarbak Redoffice (kontorforsyninger) og de 500 m2 er udlejet til Orloff firmatøj. **De resterende 340 m2 ledigt til leje.** Lejemålet fremstår indbydende og smagfuldt, med nye facader. Lejemålet har ligeledes flotte indgangspartier og store vinduer ud mod både Vejlevej og ejendommens parkeringsplads. Herudover fremstår lejemålet venligt og lyst og kan derfor anvendes til en række forskellige formål og erhverv, såsom salg af udsalgsvarer og andre pladskrævende formål. På Vejlevej er der ligeledes fine kundeparkeringsmuligheder, med plads til omkring 45 biler, på ejendommens parkeringsplads, placeret lige ved lejemålets indgang. Lejemålets energimærke er angivet til: D

Kolding·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontor i Nordhavn med udsigt over Øresund

Kontor i Nordhavn med udsigt over Øresund

Fra kr. 20400

Unikt og anderledes office space udlejes i kreativt miljø med udsigt over Fiskerihavnen, Øresund, Nordhavn og Hellerup. Bygningerne er består af oprindeligt gamle skibscontainere, der i dag er blevet upcycled til unikke kontorer i et cool, råt og industrielt arbejdsmiljø, der er meget energi- og miljøvenlige. Kontoret er en af de store lejemål i ejendommen og er indrettet som et åbent space med to mødelokaler/kontorer. Lokalet har udsigt over havnen og Øresund. Lejemålet har også adgang til tagterrassen med en ligeledes fantastisk udsigt. Til lejemålet er der derudover fælles kantineområde, tekøkken, toiletter/badeværelser samt kommende mødelokaler som er indrettet i gamle campingvogne der er blevet omdannet til moderne mødelokaler. Lejemålet er minimalistisk indrettet, med dominerende materialer i glas og metal og med store vinduer fra gulv-til-loft, der giver et fantastisk lysindfald til lejemålet og fællesarealerne. Ejendommen er beliggende ved Fiskerihavnen i Nordhavn, der udover en kort gåtur til vand- og lystbådehavn tilbyder et hyggeligt, kreativt og anderledes ”klondike” nabolag, der er et af de sidste velbevarede områder i Nordhavnen. Lejemålene har fine p-forhold samt pladser med ladestander til el-biler. Der er gode tilkørelsesforhold til og fra byen. Metroen ved Orientkaj- og bus 2 min gang væk. Nordhavnen er i stor udvikling i de kommende år. Særligt tæt på ejendommen kommer Tunnefabrikken med bla. food & beverage markeder, kunst- og kulturscener, kontorer og studieboliger. Det er muligt at til leje lager og/eller jordareal.

Nordhavn·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
188 M² NYISTANDSAT HJØRNEKONTOR MED UDSIGT TIL NYTORV OG GAMMELTORV

188 M² NYISTANDSAT HJØRNEKONTOR MED UDSIGT TIL NYTORV OG GAMMELTORV

Fra kr. 27417

I denne ejendom fra 1920’erne har du mulighed for at leje 188 m² velbeliggende hjørnekontor på Strøget med udsigt til Nytorv og Gammeltorv. Lejemålet består af 6 gode kontorer i varierende størrelse, herunder et stort smukt hjørnekontor velegnet til mødelokale. Endvidere forefindes køkken og toilet. Der er adgang til lejemålet via en præsentabel opgang med elevator. Overalt i lejemålet er der sildebensparketgulve, stuklofter og fyldningsdøre. Fra de høje vinduer strømmer lyset ind og du vil her kunne etablere din virksomhed i præsentable omgivelser tæt på byens puls og med kun 350 m til metrostationen på Rådhuspladsen. - Beliggenhed i præsentable omgivelser og midt i byens puls - Lejemålet overtages nyistandsat - Gåafstand til metrostationen på Rådhuspladsen - Placeret på Strøget med udsigt til Nytorv og Gammeltorv Lejemålets energimærke er angivet til: D

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Unikt kontor i nyrenoverede pavilloner med store vinduespartier og grønne arealer

Unikt kontor i nyrenoverede pavilloner med store vinduespartier og grønne arealer

Fra kr. 20909

Bygningerne består oprindeligt af CPH Lufthavnens gamle F-finger, der i dag er blevet upcyclet til unikke kontorer med et cool og minimalistisk udtryk samt store vinduer fra gulv til loft, der giver fantastisk lysindfald. Kontoret er indrettet som to forbundne pavilloner, begge med et åbent kontormiljø og to mødelokaler/kontorer. Lokalerne har udsigt over grønne områder og Tunnelfabrikken samt udsyn til krydstogtterminalen. Lejemålet giver også adgang til fælles terrasse, tekøkken, og toiletter/badeværelser. Lokalet ligger i et godt nærmiljø med bl.a. padel tennis, fitness og café. Området udvikler sig kraftigt i de kommende år og er nabo til det kommende kulturcenter for Nordhavnen, Tunnelfabrikken, som blandt andet vil have food & beverage markeder, kunst- og kulturscener, kontorer og studieboliger. Lejemålet har gode parkeringsforhold og nem tilkørsel til- og fra byen. Offentlig transport findes ved Orientkaj metrostation og busstoppested 5 min. gang væk.

Nordhavn·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lagerlejemål i kælderen i de gamle DR-hus i Søborg.

Lagerlejemål i kælderen i de gamle DR-hus i Søborg.

Fra kr. 29750

Højloftet lager med ca. 4 meter til loftet og med plads til palleløfter og pallereoler. OM EJENDOMMEN - Ejendommen er en del af den gamle TV-by, som var Danmarks Radios gamle hovedsæde frem til 2018. Herefter er flere af bygningerne i TV-byen blevet omdannet til erhvervsejendomme eller boliger. - Med under 200 m. fra ejendommen til hillerødmotorvejen, giver det nem adgang med bil og god mulighed for varelevering. Samtidig er der kun 550 m til flere buslinje, og 2,7 km til Husum st., hvis der skulle være behov for offentlige transport muligheder. OM LEJEMÅLET - Lejemålene er beliggende i en tilbygning til ejendommen, og kan bruges til lager, opbevaring og/eller depot. Tilbygningen består er 2 lejemåle på henholdsvis 952 m² og 1000 m², som enten kan lejes hver for sig eller sammen. - Adgang med meget stor vareelevator op til 6.000 kg. - Der er højt til loft, ca. 4 meter. - Mulighed for at kører med palleløfter til og fra lejemålet. - Mulighed for opsætning af pallereoler. INFRASTRUKTUR - MED BUS - Der er 550 meters gang til buslinje 166 og 200S, som bla. kører til Buddinge St., Friheden St. og Vallensbæk St. - MED TOG - Der er ca. 2,7 km. til Husum St. hvorfra S-togslinjerne C og H kører. - I BIL - Der er ca. 200 m til Hillerødmotorvejen, som giver adgang til resten af motorvejsnettet. Kontakt os for mere info. Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fantastisk beliggende med eminent synlighed - attraktive opstartsvilkår

Fantastisk beliggende med eminent synlighed - attraktive opstartsvilkår

Fra kr. 22837

​246 m² kombineret kontor/showroom eller butik i flotte og charmerende rammer Lejemålet er beliggende på Amager Strandvej i den gamle sølvvarefabrik. Ejendommen, der er bevaringsværdig, blev opført i 1950 for P.C.C Frigast Sølvvarefabrik, som fortrinsvist producerede sølvbestik i høj kvalitet. Ejendommen er i dag konverteret til moderne boliger og erhvervslejemål i stueetagen. Ejendommens kendetegn er de flotte industrielle vinduer, som er nyrestaurerede og genanvendt. Der er mange parkeringspladser ved lejemålet som er gratis, da Amager Strandvej er placeret udenfor de gængse betalingszoner i København. Yderligere er der gode parkeringsforhold for gæster på cykel. Lejemålet er lyst og regulært, hvilket giver mange indretningsmuligheder til både kontor, Showroom, café mv.. Lejemålet indrettes til ny lejer efter nærmere aftale med udlejer, hvorfor gulvet og væggenes overflader er ikke færdigbehandlet. Her er derfor gode muligheder for at være med til at sætte sit præg på indretningen. Der er klargjort til at indsætte toilet og køkken med udsugning i lejemålet, hvilket også vil ske i dialog med lejeren. Foran lejemålet er der en mindre terrasse, hvor der er mulighed for at have udeservering eller udstilling. Hvis du har drømme om at starte og indrette din egen cafe, butik eller kontor med showroom, så har du en unik mulighed i denne ejendom. Lejemålets energimærke er angivet til: B

København S·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Centralt placeret lejemål - Perfekt til enten butik, klinik eller kontor

Centralt placeret lejemål - Perfekt til enten butik, klinik eller kontor

Fra kr. 26400

OM EJENDOMMEN Ejendommen på Herlev Bygade 14 er moderne og udstyret med køle- og ventilationsanlæg, der skaber en behagelig arbejdsatmosfære hele året rundt, hvilket gør en stor forskel på at holde på sine medarbejdere. Med sin centrale beliggenhed i Herlev er det nemt for både medarbejdere, kunder/klienter eller andre at komme til ejendommen. Inden for kort gåafstand er der indkøbsstrøg med alle de butikker og spisesteder man kan have brug for. Lejemålet egner sig særlig godt til klinik inden for sundhedssektoren, da der er andre lejere i ejendommen inden for sundhedsbranchen, og man dermed kan nyde godt af et naturligt fællesskab og samarbejdsmuligheder. Dette er derfor det perfekte sted at netværke og udvide din kundekreds. Lejemålet kan desuden ligeledes anvendes til både butik og kontor. OM LEJEMÅLET Dette rummelige lejemål i stueetagen byder på en alsidig plads på 352 m2. Foruden klinikanvendelsen, er der ydermere muligt at anvende dette lejemål til et kontor eller en butik. Lejemålet har adgang til en skøn gårdhave, der giver medarbejdere mulighed for at nyde frisk luft og naturskønne omgivelser. Lad din virksomhed trives i dette lejemål, der kan tilpasses præcis efter dine behov. Skulle lejemålet have interesse, istandsættes lejemålet af udlejeren i samråd med jer, således indretningen kommer til at matche jeres behov. Til begge lejemål er der mulighed for at leje yderligere 63-165 m² kælderlokaler. Gør brug af den moderne indretning i ejendommen, samt indflydelsen på udlejers istandsættelse, og den attraktive placering, der hjælper din virksomhed med at skille sig ud. På ejendommens 1. sal er der ydermere 319 m² ledig. INFRASTRUKTUR - MED BUS – Under 250 meter til nærmeste busstoppested. Buslinjer: 165, 167, 168 - MED TOG – 1 km til Herlev St. S-togslinjer: C og H - I BIL – 200 meter til Ring 3 og 1,3 km til Motorring 3 og motorvejsnettet Lejemålets energimærke er angivet til: C

Herlev·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flot ældre ejendom fra århundredeskiftet med separat sidebygning

Flot ældre ejendom fra århundredeskiftet med separat sidebygning

Fra kr. 19633

OM EJENDOMMEN - Placeret midt i Gentofte centrum, tæt på café, indkøb og detailbutikker. - Beliggende i mindre sidegade med parkering. - Lejemålet er beliggende i stueetagen og har 2 separate indgange. - Meget flot større lokale med rustikt gulv, og isat New Yorker vinduer, hvilket gør lejemålet oplagt til et oplagt showroom eller butik. - Baglokalet som har tidligere fungeret som kontor, lager og/eller showroom. - Lejemålet er derfor oplagt som kontor/butik med mindre depot.Flot køkken og lille opholds/spiseområde. - Lejemålet kan også anvendes til detailhandel, publikumsorienteret service, herunder offentlige formål og liberale erhverv. INFRASTRUKTUR - MED BUS - Der er ca. 100 meter til nærmeste busstoppested, hvorfra buslinjerne 171, 176 og 179 kører. - MED TOG - Der er ca. 600 meter til Gentofte St., hvorfra S-togslinjerne A og E kører. - I BIL - Der er omkring 1 km til Lyngbyvej, hvorfra man kan komme på Helsingørmotorvejen. Lejemålets energimærke er angivet til: F

Gentofte·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Græsted - 540 m2 butik og store baglokaler

Græsted - 540 m2 butik og store baglokaler

Fra kr. 20000

- **Græsted 540 m2 incl. store baglokaler ** - **Meget synlig beliggenhed lige v**** ed siden af Netto** - **Velegnet til cafe, restaurant, klinik eller butik.** - **Lokalerne bagved er velegnede til galleri, udstilling, bilsalg, ejendomsmægler, udstilling, opbevaring m.m**. - **Gode parkeringsforhold foran og bag bygningen.** - **Garage med god plads** - **3 måneders depotium** - **Husleje kr. 20.000,- pr. md. plus moms, varme og el. svarer til kun 444,- pr. m2 pr. år.** - **Har du ikke brug for de store lokaler bag butikken, kan du fremleje lokalerne. ** <!-- EndFragment --> <!-- EndFragment -->

Graested·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fleksible lejemål der renoveres i samarbejde med udlejer efter lejers behov

Fleksible lejemål der renoveres i samarbejde med udlejer efter lejers behov

Fra kr. 26446

Hermed udbydes fleksible lejemål der i samarbejde med udlejer kan renoveres efter lejers behov, hvad enten lejer ønsker kontor og open workspace, showroom eller lavloftet lager. Bygningen er i alt 2.899 m² som kan opdeles i alt fra ét samlet lejemål til fem mindre lejemål startende fra 386 m² og op til i alt 2.899 m². Der forefindes herudover 325 m² kælderareal, der kan benyttes til depot, opbevaring eller arkivering. Kontakt TRISTAD Erhvervsmægler for yderligere information herom på 9392 0273 eller [email protected]. Lejen er kr. 550 pr. m² for kontor eller showroom, hvor udlejer i samarbejde med lejer renoverer. Renovering vil oftest omfatte overfladebehandling af lofter, gulve, vægge inkl. køkken samt toiletforhold. Tilhørende lejemålet er der yderst gode og gratis parkeringsforhold lige foran hoveddøren, til benyttelse for lejers personale og eventuelle kunder. Dele af bygningen henvender sig til cellekontorer eller åbne kontorlandskaber og andre dele er ideelle til showroom eller lignende. Arealerne egner sig tilsvarende til konvertering fra den nuværende anvendelse til lavloftet lager med adgang via port. Loftshøjde er 2.9 meter under spær og 3.4 meter mellem spær. Lejemålet er beliggende i Vejle Nord med kun 4 minutters kørsel til motorvej E45, hvorfra der er følgende afstand til nedenstående større byer: - 15-20 minutters kørsel til Horsens, Kolding og Fredericia - 30 minutters kørsel til Skanderborg, Billund og Brande - 40 minutters kørsel til Aarhus og Odense Lejemålets energimærke er angivet til: C

Vejle·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Godt beliggende lokale midt i Asnæs Centret!

Godt beliggende lokale midt i Asnæs Centret!

Fra kr. 24987

<sup>​</sup> Stort flot lokale udlejes. Placeret midt inde i Asnæs Centret. 161 m2 i stuen + fuld kælder, hvor der er tilhørende spisesal, samt toilletter. Desuden medfølger der brugsret på et stort areal ude foran (80 m2). Så i alt ca. 320 m2. Tidligere cafe, så ideelt til restauration. Dog er der massere af andre muligheder som lokalet kan bruges til. Kontakt 22631112, eller mail for yderligere information.

Asnæs·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Veldisponeret & lyst kontor på 423 m²

Veldisponeret & lyst kontor på 423 m²

Fra kr. 30844

Lejemålet er beliggende på 3. sal og har et godt lysindfald. Lejemålet veldisponeret og består af 5 større og mindre kontorer samt et stort konferencerum. Ejendommen har elevator, der sikrer nem adgang til kontoret. Der er gode parkeringsmuligheder i området og det er muligt at tilkøbe faste p-pladser. Udover de gode parkeringsmuligheder og den korte afstand til busser og tog, finder du inden for få minutters gang Glostrup Storcenter, der byder på et væld af indkøbsmuligheder. På kun 2 minutter kan du nå både busser og tog. Lejemålet er lettilgængeligt uanset om du kommer med offentlig transport eller er i bil. Udover korte afstand til busser og tog, finder du inden for få minutters gang Glostrup Storcenter, der byder på et væld af indkøbsmuligheder. 2 km til motorvej. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Glostrup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Sjælden erhvervsejerlejlighed på Frederiksberg udlejes!

Sjælden erhvervsejerlejlighed på Frederiksberg udlejes!

Fra kr. 30004

Sjældent erhvervsejerlejlighed på Frederiksberg til leje. \* Sjældent erhvervsejerlejlighed på Frederiksberg \* Modæn beliggenhed på Frederiksberg \* Mulighed for at sætte sit eget præg og indrette efter behov \* 196 m² **Erhvervsejerlejligheden** I denne erhvervsejerlejlighed er der mulighed for at indrette og sætte sit eget præg. Lejemålet fremstår råt og har nogle store kvadratiske rum, som gør mulighederne mange. Erhvervsejerlejligheden er beliggende på siden af en yderst flot og historisk bygning på Frederiksberg, som er med til at sætte nogle flotte rammer. De 196 m² erhvervsareal er fordelt på et stort L formet rum med vinduer langs den ene side, hvilket giver et rigtigt godt lysindfald, disponibelt rum til lager og opbevaring, samt et mindre disponibelt rum. Herudover er der køkken og toilet. Mulighederne er mange, hvor der tidligere har været overvejelser til at få lavet kontor eller showroom i erhvervsejerlejligheden. De omkringliggende faciliteter såsom haven, er der brugsret til. **Beliggenhed** Erhvervsejerlejligheden er beliggende i en smuk og karakteristisk ejendom på Frederiksberg. Inden for kort afstand har man gode muligheder for offentlig transport herunder Forum Metro Station og diverse buslinjer. Det er ligeledes nemt at komme til og fra i bil. Herudover byder Frederiksberg på en masse anerkendte butikker og restauranter, smukke grønne områder samt Søerne, som blot er et stenkast herfra. Kan benyttes til mange ting som værksted, produktion, atelier, lager - der er tale om et dejligt lyst rum. 1-2 års lejekontrakt. andet kan aftales.

Frederiksberg C·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt lejemål med fantastisk beliggenhed

Attraktivt lejemål med fantastisk beliggenhed

Fra kr. 33525

Moderne og fleksibelt kontorareal, i den tidligere produktionsejendom, som i dag fremstår som en moderne kontor- og detailejendom. Lejemålet kan opdeles i dellejemål, i størrelser fra min. 298 m<sup>2</sup> til max. 1.213 m<sup>2</sup>., afhængig af lokalernes placering og indretning. Fordelt på to plan, som byder på en bred variation af både cellekontorer, depoter, køkkenfacilitet, personalevelfærd samt store åbne kontormiljøer. Adgang til kontorarealerne via gården, som vender over mod Spinderiet samt adgang fra perronen på Valby Station Der er til begge kontoretager adgang med elevator fra gadeplan. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Valby·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
342 m² kontor beliggende i meget præsentabel kontorejendom

342 m² kontor beliggende i meget præsentabel kontorejendom

Fra kr. 19922

Denne ejendom på Boeskærvej i Vejle har en god beliggenhed mod den trafikerede Fredericiavej, således at man som lejer har god mulighed for en stærk facadeeksponering. Ydermere er der fra ejendommen hurtig og nem adgang til motorvej E45. Ejendommen indrettet med i alt 17 lejemål fordelt på 3.593 m² Nærværende lejemål består af 342 m² kontor, som er indrettet med et regulært storrumskontor samt kontor-/mødelokaler. Lejemålet fremstår flot og indbydende og kan særindrettes i dialog med udlejer. Her er tale om en meget præsentabel kontorejendom, med lejemål fordelt på 3 etager. Herudover er der kælderniveau, hvor der er mulighed for at leje et depotrum på 37 m² Ejendommen entreres via præsentabel hovedindgang og vindfang til atrium med trappe og elevator til de øvre etager med svalegange. Til fælles anvendelse for ejendommens lejere er der fælles tekøkkener og toiletter med bad. Tilhørende ejendommen er der indrettet et fælles parkeringsareal, der andrager ca. 57 gratis p-pladser med gode tilkørselsforhold og vejføring (Friis Hansens Vej) igennem matriklen. Der er netop blevet installeret ellader foran ejendommen. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Vejle·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Perfekt lager på 215 kvm. med flot nyistandsat kontor

Perfekt lager på 215 kvm. med flot nyistandsat kontor

Fra kr. 30634

Velordnet og yderst præsentabel ejendom. Lejemålet overtages nyistandsat. I kontordelen (363 kvm.) på 1. sal med tæppefliser i de fleste rum og linoleum i reception og spiseområde. I lagerdelen (215 kvm.) i stueetagen er gulvet belagt med epoxy. I kontordelen er der 2 storrumskontorer samt 3 yderst regulære cellekontorer i forskellige størrelser. Rigtig godt mødelokale samt printerrum. Endvidere yderlige 2 møderum som også kan bruges til arkiv eller lign. Rummeligt spiserum og 2 pæne toiletter i forbindelse med receptionen. Lagerdelen er med stor port og indrettet med stort lagerrum, toilet og bad, anretningsrum samt disponibelt rum og kontor. Her er parkeringspladser nok til både personale og gæster nær bygningen. Det er sjælden vi har lejemål ledige, hvor kontor og lager kombineres som her. Alle priser er excl. moms.

Hvidovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Hillerød - Butik med prima beliggenhed i Slotsgade

Hillerød - Butik med prima beliggenhed i Slotsgade

Fra kr. 19500

**99 m<sup>2</sup> flot butik og 103 m<sup>2</sup> særdeles god kælder. ** **Momsfri lejemål** med prima beliggenhed i ”Andelsforeningen Bankbygningen” i Slotsgade. Udlejes med forkøbsret til at erhverve andelen. Månedlig leje kr. 19.500,- pr. md. + varme og el. **Momsfrit lejemål.** Som køber af andelsbeviset sparer du ca. 12.000,- pr. md. som finansierer købesummen med 5,70% p.a. og sikrer dig mod fremtidige lejestigninger.

Hillerød·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Velegnet til højloftet lager. Indeholder tekøkken, toilet og bad.

Velegnet til højloftet lager. Indeholder tekøkken, toilet og bad.

Fra kr. 18875

Præsentabelt højloftet lager/produktionslejemål på i alt 300 m2. Lejemålet har lyse lokaler med flere ovenlysvinduer. Der er ledhejseport som er HxB: 3 x 3,35 meter. Bagerst i lejemålet er 2 små kontorer, ekstra depotrum, tekøkken, toilet og bad. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder. Parkeringsplads medfølger til lejemålet. Busforbindelse lige uden for døren og kun 800 meter fra Herlev station.

Skovlunde·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Superflot nyistandsat kontorlejemål, lyst og indbydende

Superflot nyistandsat kontorlejemål, lyst og indbydende

Fra kr. 19044

Lækkert nyistandsat kontorlejemål indrettet med storrumskontor, større cellekontor/møderum, nyt Svane-køkken, nyt olieret trægulv, ny LED-loftsbelysning og nymalet. Varerelevator direkte til etagen, derfor også velegnet til firmaer med salg/opbevaringsbehov. 4 - 5 gratis p-pladser følger med lejemålet. Lejemålet er beliggende i velordnet kontor- og lagerejendom på i alt ca. 4.600 m<sup>2</sup>, med central beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde i Herlev - lige ved Herlev hovedgade. Kort afstand til Ring 3 og Ring 4, og tæt på den kommende letbane. Der er gode busforbindelser i området bl.a. til og fra Herlev Station. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Herlev·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
KONTORPLADS MED VANDUDSIGT I CENTRUM AF KØBENHAVN

KONTORPLADS MED VANDUDSIGT I CENTRUM AF KØBENHAVN

Fra kr. 20000

Velkommen til The Villa - luksuskontorer med vandudsigt i æstetisk Københavner-stil. Er I en virksomhed der har brug for et møbleret kontor? Ønsker I at spare på tid og omkostninger til drift for i stedet at fordybe jer i arbejdet? Så bliv en del af vores kontorfælleskab. Vores kontorhotel byder på lejemål og løsninger i alle størrelser, hvor det er gjort nemt at tilknytte nyt- eller bytte kontor med dag-til-dag princip. Hos os har vi gjort det så enkelt som muligt for virksomheder at tilflytte, da alle vores kontorhoteller – som dette – bærer præg af en all-inclusive løsning. I praksis betyder det, at vores nye lejere blot skal tænke på, at give sig til at arbejde ved indflytning, for vi klarer alt det essentielle til opsætning at kontoret. Herunder: - Møbelpakke: skabe, borde, lamper, stole, etc. - Mødelokaler med bookingsystem. - Medarbejderrabat i vores egen Restaurant La Pausa. - IT – trådløst og Lan internet via CAT5e i hele bygningen. - Loungeområder med grønne planter og adgang til tekøkkener. - WelcomeBob - elektronisk velkomstsystem. - 24/7 adgang. - Ad libitum forbrug, kaffe, te, vand, etc. - Nemt at tilknytte nye kontorer fra dag-til-dag princip. - Kundens rimelige forbrug af elektricitet i lejemålet. - Varmeforsyning i lejemålet. - Kundens forholdsmæssige andel af skatter, afgifter herunder dækningsafgift. Vi lægger vægt på at lejerne har mulighed for at netværk på kryds og tværs, da vi er overbeviste om, at dette er noget der skaber værdi i vores diversificerede kontorsamfund. Hvis du er interesseret så kontakt os endelig til en uforpligtende fremvisning, så vi kan snakke nærmere om, hvilken løsning der passer til jer.

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontor i City med udsigt til Christiansborg og kanalerne

Kontor i City med udsigt til Christiansborg og kanalerne

Fra kr. 31167

Lejemålet har et areal på 187 m2 og er beliggende på 1. sal i flot ejendom med erhverv i stueetagen og boliger i resten af ejendommen. Lejemålet fremstår rigtig præsentabelt med flotte dannebrogsvinduer, fyldningsdøre, højt til loftet, flotte trægulve og en hyggelig brændeovn i det ene lokale. Lejemålet er indrettet med lille entre med adgang til toilet og indgang til stort fælles kontor. Herfra er der adgang til køkken med spiseplads og en formidabel udsigt til Christiansborg og Frederiksholms Kanal. Det store fælleskontor er forbundet via en meget stor gang, hvor det er muligt at indrette et par arbejdspladser, til et mindre kontor. Fra gangen er der adgang til stort toilet med badefaciliteter og ikke mindst ejendommens elevator. Endelig er der fra det sidste kontor adgang til lejemålets egen store terrasse med udsigt til Magstræde og byens puls. Et oplagt sted til sommerens fredagsbar. Lejemålet appellerer til den kræsne lejer, der ønsker en beliggenhed i byens centrum. Lejemålet er beliggende på hjørnet af Frederiksholms Kanal og Nybrogade med udsigt til Christiansborg og Frederiksholms Kanal. Lejemålet er beliggende i det skønne gamle København med små butikker, dejlige caféer og gode restauranter lige rundt om hjørnet. Frederiksholms Kanal løber lige nedenfor lejemålet, hvor også café Katz er beliggende. Med ganske få meter til bus og Metro og blot få minutters gang til Strøget, Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Tivoli og meget mere, kan beliggenheden ikke blive meget bedre. Et ideelt sted for tiltrækning af de gode medarbejdere. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Klinik i det eftertragtede<div>Scandinavian Center</div>

Klinik i det eftertragtede<div>Scandinavian Center</div>

Fra kr. 21250

- Sundhedscenter - centralt i Aarhus - Lejer overtager lejemålet indflytningsklart og har indflydelse på indretning - Gode parkeringsforhold og nemt med offentlig transport - Elevator til gangbesværede - Mange besøgende **Området** Scandinavian Center i hjertet af Aarhus har igennem det seneste mange år været mest kendetegnet ved SAS Radisson hotel og Aarhus Kongres Center. Der har det sidste år tid været et ønske om at transformere centret til også at indeholde et sundhedscenter grundet den centrale og velkendte beliggenhed, handicapvenlige forhold og de gode parkeringsforhold. I dag huser Scandinavian bl.a. Fitness World, et stort privathospitalet, en af Scandinavians førende øjenlaserklinkker, Yoga Studie, Falck Health Care m.fl. Hvis I vil være en del af et sundhedscenter med en centralt beliggenhed i Aarhus C, og få glæde af den synergi der ligger i at være eksponeret, vil dette lejemål være et godt valg. **Ejendommen** Den anerkendte tegnestue Friis og Moltke står bag byggeriet fra 1995, der bliver set som en del af Aarhus C’s arkitektoniske profil. Centeret med de store glaspartier og buede vinduestag ligger placeret ved siden af det smukke Musikhus med parken foran og er desuden bygget sammen med Radisson Blu, hvilket gør, at mange betydningsfulde mennesker besøger centeret hen over et år. **Lejemålet** Lejemålet er i dag indrettet som ét stort lokale med tilhørende personalerum og køkken, men vil nemt kunne indrettes til klinik. Se plantegning med forslag til fremtidig indretning. Lejemålet er momsfritaget.

Aarhus C·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
463 – 1874 M² KONTOR/LAGER MED MANGE MULIGHEDER

463 – 1874 M² KONTOR/LAGER MED MANGE MULIGHEDER

Fra kr. 27008

Vi kan med stolthed præsentere denne spændende domicilejendom, der byder på utallige muligheder for etablering af mindre multifunktions-kontorer. Med en fremragende beliggenhed og unikke faciliteter er denne ejendom den ideelle løsning til både den store og mindre virksomhed. Ejendommen har tidligere været en silo, hvorfor der er ekstra højt til loftet. De rummelige kontorlokaler skaber en luftig og indbydende atmosfære. Den store vareelevator giver nem adgang til de forskellige etager og gør denne placering ideel til kontorer med pluklagre eller lignende forretningsaktiviteter. Vi forstår, at virksomheder har forskellige behov, og derfor kan denne ejendom let opdeles og tilpasses for at imødekomme dine specifikke krav. Uanset om du har brug for åbne kontorlandskaber, private mødelokaler eller kreative arbejdsområder. Når du arbejder i Smedeland 15, kan du glæde dig over en fantastisk udsigt fra 2. og 3. sal. - God beliggenhed - Højloftet bygning med unikke faciliteter. - Bus 149 og 500S stopperforan ejendommen og kører til og fra Glostrup St. - Gode tilkørselsforhold - Nær motorvejsnettet Lejemålets energimærke er angivet til: C

Glostrup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
227 m2 effektivt storrumskontor i tidligere Cigarfabrik. centralt på Frederiksberg.

227 m2 effektivt storrumskontor i tidligere Cigarfabrik. centralt på Frederiksberg.

Fra kr. 26483

Storrumskontor med elevator direkte til lejemålet. Ejendommen er oprindeligt opført som produktion for P. Wulffs cigarfabrik. Efterfølgende er ejendommen omdannet til kontorejendom med flere forskellige virksomheder repræsenteret indenfor blandt andet rådgivning, vikarbureau og showroom for herretøjsbrandet Mood Copenhagen. Lejemålet er indrettet med et godt gennemlyst og højloftet storrumskontor med plads til 20-24 arbejdspladser. Lejemålet har tillige et møderum med plads til 8 personer, et mindre tekøkken samt to toiletter, hvoraf det ene har bruseniche. Lejemålet er beliggende i gåafstand til både Fasanvej metrostation, hvor linje M1 og M2 kører samt Aksel Møllers Have metrostation, hvor seneste metroudvidelse M3 kører fra. Skal man have en god kop kaffe eller en frokost, er der gode muligheder omkring svømmehalskvarteret, ved Aksel Møllers Have, hvor Café Den Blå Hund er den mest kendte. Lejemålets energimærke er angivet til: D

Frederiksberg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Totalistandsat lejemål i tidligere fabriksbygning på Nørrebro

Totalistandsat lejemål i tidligere fabriksbygning på Nørrebro

Fra kr. 28081

- 226 m² nyistandsat kontorlejemål i Brooklyn stil - 7 min. gang til Nuuks Plads Metrostation - I ejendommen ligger Pico Pizza og Sidecar, som er to velbesøgte spisesteder - Kreativt lejemål, hvor charme møder funktionalitet **Struenseegården** Cool kontorlejemål med plads til ca. 24 arbejdspladser beliggende på en sidevej til hippe Rantzausgade, der byder på alt fra øl på Tolv Haner, kaffe og bagels på Depanneaur til gourmetoplevelser på michelinrestauranten Jatak. Et lejemål med masser af lysindfald og udsigt til de charmerende tagetager på de omkringliggende bygninger. Lejemålet nyistandsættes med nyt køkken og helt nyt Hørning Slotsplankegulv. Lofter monteres med hvid troldtekt til akustikregulering og flot grundbelysning. Toiletkerne istandsættes med lyse terrazzoklinker og nyt badeværelsesmøbel. Har lejemålet ikke den helt rigtige størrelse, tilbydes yderligere 4 kontorlejemål i ejendommen på 105, 129, 326, 335 og 507 m² og 1 butikslejemål på 187 m². Lejemålets energimærke er angivet til: C

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lad drømmen om et kontor flytte ind på Jagtvej

Lad drømmen om et kontor flytte ind på Jagtvej

Fra kr. 23769

171 m2 på Jagtvej 113, 2. sal, 2200 København N Flyt dit nye kontor ind i et hyggeligt gårdmiljø. Her vil dit kommende kontor ligge blandt andre kontormiljøer, og ejendommen er derfor præget af den helt rigtige stemning for dig og dit koncept Udlev dine drømme på en rolig vej tilbagetrukket fra den aktive og larmende Jagtvej. Her indbyder lokalerne til et godt og behageligt kontormiljø med mulighed for et storrumskontor med et godt mødelokale eller et lukket kontor. Hvis du drømmer om et istandsat, flot kontor i et roligt miljø, så har vi lokalerne til dig. Bliv en del af et meget centralt nabolag. Jagtvej er en gade, som er spækket med flere forskellige typer af caféer, restauranter og butikker. Der er derfor let adgang til en lækker kop kaffe eller hurtig frokost. Omkring ejendommen er der gode parkeringsmuligheder, og fra lejemålet er der kun 350 meter til metroen på Nørrebros Runddel Station. Indret dit nye kontor lige efter dine ønsker og behov. Lejemålet kan indrettes som storrumskontorer med chef kontor eller mødelokale. En stor del af indretningen er fleksibel og kan tilpasses dine ønsker. Derudover er lejemålet præget af fritliggende bjælker og et rigtigt godt lysindfald. Der vil være mulighed for at leje parkeringspladser i ejendommens gård. Kereby er små lejemål til store drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flot kontor på populær beliggenhed

Flot kontor på populær beliggenhed

Fra kr. 25438

- Lejemål på 185 m² - Op til ca. 9 arbejdspladser - Egen altan - Elevator direkte til lejemålet - Særdeles god beliggenhed - Tæt på metro og parkeringsmuligheder Det ledige lejemål på Dronningens Tværgade 9A findes på 2. sal og kan tilgås via en præsentabel trappe eller via elevator direkte til lejemålet. Fra indgangspartiet mødes man af et åbent lounge-/køkken område med et tilhørende kontorområde, egnet til ca. 5-6 arbejdspladser. Herudover findes to separate lokaler, der med fordel kan anvendes som aflukket kontor eller er oplagt som mødelokale. Fra lejemålets bagerste lokale, er der direkte udgang til en større, privat altan, hvor medarbejdere kan nyde frokosten, solskin og gårdens ro. I lejemålet findes desuden et toilet samt to depotrum. Infrastrukturen til og fra ejendommen er særdeles god med diverse transportformer. Marmorkirken og Kongens Nytorv Metrostation er blot få hundrede meter væk, ligesom parkeringsmuligheder på både timebasis og fast basis findes lige på den modsatte side af gaden. Lejemålets energimærke er angivet til: D

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 1. sal, og har som det eneste i kontorfællesskabet egen indgangsdør.

Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 1. sal, og har som det eneste i kontorfællesskabet egen indgangsdør.

Fra kr. 20729

**Lejemålet** Lejemålet i kontorfællesskabet er beliggende på 1. sal, og har som det eneste lokale i kontorfællesskabet egen indgangsdør. Som lejer bliver du en del af et velfungerende kontorfællesskab, med fælles tekøkken og toiletfaciliteter, og får desuden også adgang til sparring med andre virksomheder i fællesskabet. Lejemålet på 250 m² har et skønt lysindfald og har udsigt over til vandtårnets grønne arealer. Lejemålet er indrettet med storrumskontor, stillerum og mødelokale og giver plads til ca. 12 arbejdspladser. **Ejendommen** Ejendommen på Vandtårnsvej er et meget velfungerende flerbrugerhus, der fremstår moderne og yderst præsentabel. Som lejer i denne ejendom får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale til 22 pers. samt et stort konferencelokale til 50 pers. – begge med AV-udstyr. Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder. **Parkering** Vi ved, at gode parkeringsmuligheder er altafgørende og derfor lægger vi også stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. I terræn er der mulighed for gæsteparkering, og i parkeringskælderen er der parkering med nummerpladeregistrering. Her er der både mulighed for at parkere på almindelige pladser, men også mulighed for leje af p-pladser med el-ladestander til elbiler. **Beliggenhed** Ejendommen på Vandtårnsvej er beliggende ud til vandtårnets grønne arealer i Gladsaxe, med let adgang til motorvejsnettet, Ring3, samt Buddinge St. eller Kildebakke St. Den kommende letbane får stoppested 5 minutters gang fra ejendommen. Lejemålets energimærke er angivet til: A

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Moderne kontorer på Østerbro få minutter fra Vibenshus Metro

Moderne kontorer på Østerbro få minutter fra Vibenshus Metro

Fra kr. 29475

- Kontorlejemål på 262 m2​ - Gode parkeringsforhold på terræn og i p-kælder - Få minutter fra Vibenshus Metro og Ryparken Station - Fælles eatery med frokostordning samt mødecenter - Attraktive grønne udeområder og gårdhave - Caféer og indkøb i gåafstand - Elevator til alle etager Det er ikke tilfældigt, at du i ejendommen på Lyngbyvej finder nogle af landets største virksomheder. Den markante ejendom fordeler sig på intet mindre end 15.000 m2 etagemeter, som giver gode muligheder for at vækste virksomheden og flytte internt. Alle lejere har adgang til husets fælles eatery, med mulighed for frokostordning. Derudover kan man tilgå fælles mødelokaler og grønne gårdhaver. Kontakt os hvis du er i tvivl om, hvad der vil passe godt til din virksomhed. Lejemålets energimærke er angivet til: B

København Ø·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontorlejemål i populært erhvervsområde tæt på City & lufthavnen

Kontorlejemål i populært erhvervsområde tæt på City & lufthavnen

Fra kr. 27083

Ejendommen er på i alt 60.000 m² fordelt på 7 etager og er en af Danmarks største kontorejendomme. Der er elevatorer til samtlige etager. Ejendommen tilbyder virksomhederne langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering. De ledige lejemål spænder fra 500 – 6.500 m². Lejemålene er moderne, lyse, fleksible og effektive. Lejemålene er indrettet forskelligt med storrum, cellekontorer eller en kombination heraf, samt møderum, tekøkkener, arkivrum mm. Der er 1.400 parkeringspladser til fri afbenyttelse på ejendommen, mulighed for opladning af elbil samt gæste- og cykelparkering. Ejendommen har en dynamisk atmosfære samt fællesfaciliteter, der bl.a. omfatter kantine, fitness, lounge områder og mødecenter. Mødecentret kan bookes til møder, undervisning og konferencer. Ejendommen har en grøn profil med energimærke B. Lejemålene overtages istandsatte. Udlejer har 3 standard- niveauer, som starter ved en lav leje på DKK 700 pr. m2. Derudover kan enkelte lejemål indrettes i samarbejde med udlejer på baggrund af lejernes behov. Der er også mulighed for at tilkøb af ventilation med køl i enkelte af lejemålene. Fra ejendommen er der fantastisk udsigt ud over Holmenes kystlinje. Lejemålets energimærke er angivet til: B

Hvidovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Indbydende kontor i veldrevet ejendom

Indbydende kontor i veldrevet ejendom

Fra kr. 28121

I har nu muligheden for at samle jeres kontor og lager et sted. På Generatorvej/Dynamovej får i en fleksible kontormuligheder. Der er samlet 967 m², men lejemålet kan opdeles i 2 separate lejemål på henholdsvis 397 og 570 m². Lejemålet indrettes i samråd med udlejer. Der er bistro/kantine i ejendommen. I har samtidig muligheden for at leje et lager/depotlokaler i ejendommens sikre kælder. Der er adgang via rampe og stor port, som giver adgang til fællesområdet, og herfra er der port til eget lager/depot. Lejemålene har mange anvendelsesmuligheder. Der er desuden gratis parkering på terræn. Ejendommen er beliggende nær Ring3, som er en 19 km ringrute gennem Københavns forstæder. Ring3 har derfor forbindelser til flere af Hovedstadens motorveje og store indfaldsveje. Ringruten kommer i fremtiden til at få anlagt en 28 km lang letbanestrækning, som kører fra Lundtofte i Lyngby i nord til Ishøj i syd. Gladsaxe kommune får anlagt 6 stationer på strækningen. Gladsaxe Erhvervskvarter skal omdannes til Gladsaxe Ringby, en attraktiv, grøn og bæredygtig bydel med erhverv og andre by funktionermedfokus på sundhed og bevægelse for områdets brugere. OM LEJEMÅLET - Lejemål i veldrevet ejendom. - Flot og velholdt kontor med mulighed for mindre lager. - Inklusiv andel af fællesarealer. - Overtagelse efter aftale. OM EJENDOMMEN - Ejendommen tilbyder en bistro/kantine med mulighed for frokostordning. - Der er desuden gratis parkering på terræn. INFRASTRUKTUR - Ejendommen er beliggende nær Ring3, som er en 19 km ringrute gennem Københavns forstæder. Ring3 har derfor forbindelser til flere af Hovedstadens motorveje og store indfaldsveje. - Ringruten kommer i fremtiden til at få anlagt en 28 km lang letbanestrækning, som kører fra Lundtofte i Lyngby i nord til Ishøj i syd. - Gladsaxe kommune får anlagt 6 stationer på strækningen. - Gladsaxe Erhvervskvarter skal omdannes til Gladsaxe Ringby, en attraktiv, grøn og bæredygtig bydel med erhverv og andre byfunktionermed fokus på sundhed og bevægelse for områdets brugere. Lejemålets energimærke er angivet til: B

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
BUCH BUSINESS CENTER - det moderne kontorfællesskab

BUCH BUSINESS CENTER - det moderne kontorfællesskab

Fra kr. 21111

**Velfungerende kontorfællesskab på 2. sal, hvor vi kan tilbyde en kombination af 4 kontorer ved siden af hinanden. ** **Området** Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm. Ejendommen består af Herstedvang 10-14, og er på samlet 20.013 m² og huser mere end 40 forskellige lejere, blandt andet Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl. Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning med frokost fra Meyers, og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af. **Lejemålet** Lejemålet består af 4 aflukkede kontorer i vores **BUCH BUSINESS CENTER** på 2. sal. Kontorfællesskabede åbnede i 2021, og fremstår pænt og præsentabelt med glasdøre ind til kontorerne, sortnistrede tæppefliser, LED-belysning og fuldt møblerede mødelokaler. Af øvrige lejere på gangen kan nævnes Medela Medical Denmark, Dynado, Cognitech og ADM Revision. Med dem deles man om to fælles tekøkkener, et mødelokale og toiletter. Til opgangen er der en person-/vareelevator (1.000 kg.) **Parkerings- og trafikforhold** Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster, heraf 8 med ladestandere fra Spirii. Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St. **Størrelse** Lejemålet består af 4 separate kontorer på samlet 186 m² inkl. andel af fællesareal. Kontorerne er placeret nede i enden af gangen, tættest på bagtrappen, så man har følelsen af 'eget lejemål'. Kontorerne udgør hver især 24 m², 46 m², 46 m² og 70 m². **Leje** Den månedlige leje udgør kr. 16.847,58. I lejen er inkluderet drifts- og fællesudgifter, forbrug af el, vand, og varme, internet, rengøring af fællesarealer mv. **Regulering af leje** Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2025. **Depositum** Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m. **Opsigelse** Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel. **​** **Moms** Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms. **Energimærke** Ejendommen er pr. 26. oktober 2008 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”D”. **Indflytning** Efter aftale.

Albertslund·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lyse kontorlokaler centralt i gågaden i Kolding

Lyse kontorlokaler centralt i gågaden i Kolding

Fra kr. 19125

I alt 270 kvm lokaler på 2. sal midt i byen kun 2 minutters gang fra banegården og 2 minutters gang fra Slotssøen. Lejemålet indeholder 4 værelser på 10-16 kvm hver, som kan bruges til behandlerrum eller kontorlokaler. Desuden vil der være et reception/venteområde på 40 kvm, som vil være området, hvor man tager imod kunder/patienter. Til lejemålet er der også 2 mødelokaler, hvoraf det ene lokale er på ca. 11 kvm og det andet er på ca. 18 kvm. Frokostrum på 45 kvm samt lille thekøkken, 2 mindre depotrum og 2 toiletter. I alt er der 3 indgange til lejemålet på 2. sal, hvor du også har mulighed for at benytte elevator, udover den fælles trappe. Fra 2. sal er der desuden en brandtrappe til parkeringspladsen, hvor der medfølger 1 parkeringsplads til lejemålet. Der kan tillejes flere parkeringspladser.

Kolding·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt lejemål midt i hjertet af Helsingør

Attraktivt lejemål midt i hjertet af Helsingør

Fra kr. 27088

Attraktivt hjørnelejemål i historisk ejendom fra 1895, der oprindelig husede Helsingør Omegns bank. Lejemålet har syv store smukke, rundbuede facadevinduer og er beliggende på hjørnet af Helsingørs travleste gågade Stengade og den hyggelige Bramstræde, hvor der er livlig trafik blandt andet fra færgelejet og stationen. Lejemålet består af et butiksareal på 197 m² samt en høj, anvendelig kælder på 112 m² og kan således bruges til mange forskellige formål, som f.eks. café, brugskunst, møbler, fashion. Der er endvidere mulighed for udeservering på den anlagte træterrasse. Lejemålets energimærke er angivet til: D

Helsingør·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Erhvervslejemål i Københavns centrum

Erhvervslejemål i Københavns centrum

Fra kr. 27333

**Størrelse og ruminddeling:** - Ideelt til f.x. Advokat eller revisor fællesskab. - 164 m<sup>2</sup> med direkte adgang til Fiolstræde - 3 store kontorer og et personalerum - Tilhørende tekøkken modul indeholdende køleskab, kaffe koger og vask med koldt og varmt vand. **Lejeniveau & drift:** - Leje pr. mdr. kr. 27.333,- + moms. ( svarende til 328.000,- p.a. + m ) - Hertil omk. til varme & drift – el afregnes direkte med leverandør **Depositum og prisregulering:** - Depositum svarende til 3 mdr basis leje - Plus 3 mdr forudbetalt leje - Regulering index dog min 3 % **Parkering:** - Mulighed for p-plads efter nærmere aftale kr 2.500,- pr mdr. **Kontakt os for aftale om fremvisning**

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Side:
af 6