Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

Fra kr. 21145

Disse lejemål repræsenterer en førsteklasses mulighed for virksomheder, der søger en moderne og professionel arbejdsplads. Værkstedsbygningen i den gamle Valby Strømpefabrik vil gennemgå en omfattende renovering, der kombinerer funktionalitet med æstetik. På den måde vil lejemålene få et nutidigt udtryk uden at miste den historiske charme, som ejendommen emmer af. Planløsningerne vil være præget af et åbent kontormiljø, hvor de nye store vinduer fra gulv til loft vil sikre et smukt og naturligt lysindfald. Hvis virksomhedens nøgleord er samarbejde og fleksibilitet, vil disse let kunne realiseres, da lejemålene bliver indrettet med mødelokaler og mute-bokse, som giver medarbejderne mulighed for at kunne tilpasse sig efter virksomhedens specifikke behov. Renoveringen inkluderer moderne og energieffektive løsninger, som bidrager til en bæredygtig og behagelig arbejdsplads. Bygningen er på nuværende tidspunkt opdelt i 4 lejemål med mulighed for at sammenlægge flere lejemål, hvis der ønskes større arealer. Lejemålene er en ideel destination for virksomheder, som ønsker at operere i et moderne miljø og være en del af de dynamiske og inspirerende omgivelser, som området Ny Ellebjerg i Valby byder på.

Valby·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Premium erhvervslokale 197 kvm til lager - let industri og andre multifunktionelle formål!

Premium erhvervslokale 197 kvm til lager - let industri og andre multifunktionelle formål!

Fra kr. 16417

Vores store premium lokale på Rugmarken 35 i Farum er skræddersyet til at imødekomme de fleste behov inden for moderne erhvervsliv, med en fleksibel tilgang og omfattende faciliteter. Lokalet er nyrenoveret, med en stor port for let adgang og egner sig til mange forskellige formål fra lager og produktion til showroom eller atelier. **Kort bindingsperiode** Forretningsbehov ændrer sig, og derfor tilbyder vi en kort bindingsperiode for maksimal fleksibilitet. Dette giver blandt andet også mulighed for tilpasning af rum efter skiftende behov. **Nem adgang 24/7** Lokalet er tilgængeligt døgnet rundt, hvilket giver fuld kontrol over udnyttelsen af rummet, og arbejde kan udføres på egne betingelser, når det passer bedst. **Godt community med andre lejere** Lokalet udgør en del af et dynamisk og innovativt erhvervsfællesskab, hvor der er ideelle muligheder for netværk og samarbejde. **Multirum** Rummet design muliggør alsidig brug og tilpasning efter behov. Uanset om det er lagerplads, let produktion eller showroom/atelier er nødvendige faciliteter som vand, varme og elektricitet tilgængelige. **Opvarmet rum** Lokalet er opvarmede, hvilket sikrer optimale arbejds- og lagerbetingelser året rundt. **Adgang til køkken og toilet** Leje af disse premium lokaler inkluderer adgang til køkken og toilet. **Tæt på offentlig transport og motorveje** Rugmarken 35 er strategisk placeret tæt på offentlig transport og motorveje, hvilket muliggør nem transport for både medarbejdere og kunder. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Farum·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Dejlig lys butik ved Kongens Nytorv

Dejlig lys butik ved Kongens Nytorv

Fra kr. 27323

61 m2 på Store Kongensgade 7A, st., 1264 København K Skab den bedste oplevelse for dig og dine kunder i dette lyse og centralt beliggende butikslokale på Store Kongensgade i hjertet af København. Rammerne er perfekte for at skabe lige præcis det butikskoncept, som du går og drømmer om at åbne på – måske en high-end tøjbutik eller en interiørforretning? Din nye butik ligger i gadeplan og det første man møder, når træder ind i lejemålet, er oplevelsen af en lys og dejlig butik. Butikken har en helt særlig detalje, den har som en sjældenhed 2 flotte facader og indgange , både mod Store Kongensgade og mod den dejlige Boltens Gaard, dette giver en unik mulighed for at indrette og udstille dine varer. Erhvervslejemålet ligger på Store Kongensgade meget tæt ved Kgs. Nytorv, og metroen kører dermed næsten lige til døren. Området byder ligeledes på gode caféer og restauranter. Der hører tekøkken og eget toilet med lejemålet. Kig forbi og mærk den gode og levende stemning, som lige præcis denne del af København K tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København K·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butikslokale til leje nær Bus, Storkøbenhavn - Frederikssundsvej 274

Butikslokale til leje nær Bus, Storkøbenhavn - Frederikssundsvej 274

Fra kr. 15250

Butikslejemål/showroom med særdeles god eksponering til Frederikssundsvej udlejes - 122 m². Butikken ligger som nabo til to store brands med masser af kundeflow; den ene SENG, og den anden åbner til foråret 2024. Lejemålet leveres nyistandsat som whitebox og tilbyder hele 4 store vinduer med eksponering ud til Frederikssundsvej. Lejen er 1.500 kr. pr. m² ekskl. moms. El og varme efter forbrug med separat måler. Overtagelse efter aftale.

Brønshøj·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
FAVORABLE OPSTARTSVILKÅR TILBYDES PÅ AMAGERTORV (STRØGET)

FAVORABLE OPSTARTSVILKÅR TILBYDES PÅ AMAGERTORV (STRØGET)

Fra kr. 18167

Nu er muligheden for at overtage et superlækkert kontor, der er beliggende meget centralt på Amagertorv 15, 3. sal (Strøget). Der er tale om et lyst og hyggeligt kontormiljø med mange vinduer, hvor der i den ene ende er toiletforhold, køkken og personalerum. I modsatte ende er der 2 store lokaler hvor der kan sidde 6-12 medarbejdere. Lokalet er malet hvidt på vægge og lofter, og har hvidmalet plankegulve, der giver lokalet et rart og lyst miljø at opholde sig i. Kontorets stand ved indflytning, kan aftales nærmere med udlejer, der for øvrigt hedder Nørgaard og som ejer flere ejendomme på Amagertorv samt driver den kendte tøjbutik Nørgaard og den kendt Café Europa.

København K·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Sjældent udbudt lokale med bedst mulige beliggenhed

Sjældent udbudt lokale med bedst mulige beliggenhed

Fra kr. 26340

Hermed udbydes et af Københavns mest eksklusive/sjældne lejemål med den bedste beliggenhed (Værnedamsvej, Københavns Paris) med et hyggeligt gademiljø og stort udbud af cafeer samt restauranter. Ejendommen ligger ud til tre veje, Vesterbrogade, Gl. Kongevej samt Frederiksberg Allé. Et lejemål med varme og god atmosfære og ikke mindst masser af historie. Lejemålet er desuden blevet fuldkommen nyistandsat med nye lyse trægulve samt tapet, maling, samt nyetableret toiletter. Lejemålet har sin helt egen private terrasse på ca 30 m2. Alt i alt et lejemål der skal ses! Lejemålets energimærke er angivet til: D

København V·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
296 m² kontorlokaler – Blangstedgårdsvej – Odense SØ

296 m² kontorlokaler – Blangstedgårdsvej – Odense SØ

Fra kr. 16033

Ejendommen er beliggende i et veludbygget erhvervsområde på Blangstedgårdsvej som er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, direkte ved indfaldsvej til Odense Centrum – nær Ring 3, og med let adgang til motorvej både den øst-vestgående E20 og den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger bl.a. Bilka, Rosengårdscenteret, IKEA m.v. Lokalerne er beliggende i stuen og 1. sal. I stueplan er der toiletter og mindre køkken med opbevaringsplads. Fra stueplan er der bred trappe op til 1 salen hvor der er meget stort storrumskontor med et godt lysindfald fra de buede vinduer. Der er flere gode store kontorer samt frokoststue. Lokalerne kan efter aftale overtages nymalet og med ordnede gulve (istandsat). Lejemålet er særdeles anvendeligt til alle former for kontor, showroom, studie m.m. Foran ejendommen er grunden befæstet med SF-sten til parkeringsforhold for ca. 60 biler. Kontakt os helt uforpligtende og få en god snak om dit lokalebehov og ejendommens muligheder.

Odense SØ·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Stor butik i gågaden ved Springvandspladsen

Stor butik i gågaden ved Springvandspladsen

Fra kr. 23947

Rigtig flot og velbeliggende butik på Hjørrings absolut bedste strøg med god synlighed - direkte på den flotte Springvandspladsen. Stor, lys og veldisponeret butik på 494 kvm med rigtig god lofthøjde. Herudover er der er stort, tørt lager i kælderen, som ikke er medregnet i lejemålets areal og medfølger uden beregning. Meget regulært, højloftet og lyst butikslokale, trappe til lager i kælderen. Store facadevinduer mod Strømgade og mod passagen til P. Nørkærs Plads. Gode P-forhold i umiddelbart nærhed. Gode personalefaciliteter med opholdsrum, køkken og toilet. Dertil kommer 146 kvm tørt lager i kælderen.

Hjørring·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butikslejemål i centrum - i alt 148 kvm samt 33 kvm kælder

Butikslejemål i centrum - i alt 148 kvm samt 33 kvm kælder

Fra kr. 20001

Lejemålet er beliggende på markant hjørne af Dumpen og Sct. Mathias Gade lige ved starten af gågaden. Der er stor profilering både mod Gravene og Sct. Mathias Gade. Indeholder stort regulært butikslokale med store vinduespartier mod gågaderne, baglokale med tekøkken og bagtrappe med nedgang til kælder. Kælderen, der er på 33 kvm, er fin tør og med god loftshøjde - indeholder disponibelt rum samt bad/toilet. Offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed.

Viborg·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Moderne. luksuriøst og lyst kontor med åben planløsning i Valby

Moderne. luksuriøst og lyst kontor med åben planløsning i Valby

Fra kr. 17454

142 m<sup>2</sup> i velplaceret flerbrugerejendom på Gammel Køge Landevej. - 142 m<sup>2 </sup>moderne og luksuriøst kontorlokale - Lyse plankegulve skaber et naturligt og smukt look - Flot lysindfald fra panoramavinduer på begge sider - Tekøkken, garderobe og toiletter udført i stilrene materialer - Centralt placeret i veludbygget industriområde - Mulighed for parkeringsplads foran kontoret. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Valby·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Nyrenoveret lejemål i historisk ejendom med hyggekroge i gården

Nyrenoveret lejemål i historisk ejendom med hyggekroge i gården

Fra kr. 18858

Nyrenoveret kontor, showroom, klinik o.lign. i det historiske bygningskompleks på Vesterbrogade 62-64: - 150 m² på 1. sal - Historisk ejendom med masser af gårdmiljø og hyggekroge - God placering imellem Værnedamsvej og Vesterbro Torv - Lejemålet renoveres/indrettes i samråd med lejer - Bl.a. nye trægulve, anretterkøkken, toilet, stukrens, mm. - 750 m til Hovedbanegården - Mulighed for fast parkering i ejendommens gård ellerca. 150 m til p-plads i Tullinsgade - Stabil og langsigtet udlejer ​Månedlig leje inkl. driftsudgifter og varme, kr. 22.900,- ekskl. moms Lejemålets energimærke er angivet til: D

København V·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

Kontorlejemål i Valby, hvor æstetik møder funktionalitet

Fra kr. 25495

Disse lejemål repræsenterer en førsteklasses mulighed for virksomheder, der søger en moderne og professionel arbejdsplads. Værkstedsbygningen i den gamle Valby Strømpefabrik vil gennemgå en omfattende renovering, der kombinerer funktionalitet med æstetik. På den måde vil lejemålene få et nutidigt udtryk uden at miste den historiske charme, som ejendommen emmer af. Planløsningerne vil være præget af et åbent kontormiljø, hvor de nye store vinduer fra gulv til loft vil sikre et smukt og naturligt lysindfald. Hvis virksomhedens nøgleord er samarbejde og fleksibilitet, vil disse let kunne realiseres, da lejemålene bliver indrettet med mødelokaler og mute-bokse, som giver medarbejderne mulighed for at kunne tilpasse sig efter virksomhedens specifikke behov. Renoveringen inkluderer moderne og energieffektive løsninger, som bidrager til en bæredygtig og behagelig arbejdsplads. Bygningen er på nuværende tidspunkt opdelt i 4 lejemål med mulighed for at sammenlægge flere lejemål, hvis der ønskes større arealer. Lejemålene er en ideel destination for virksomheder, som ønsker at operere i et moderne miljø og være en del af de dynamiske og inspirerende omgivelser, som området Ny Ellebjerg i Valby byder på.

Valby·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Stort kontor i stuen med 1,8 km fra motorvejsnettet

Stort kontor i stuen med 1,8 km fra motorvejsnettet

Fra kr. 17792

Kontor til erhverv på 305 m². Kontorarealet er opdelt mellem stueplan og 1.sal. I stuen er der kontorområde, lounge, køkken og to toiletter. På første sal er der omklæding samt flere toilet- og badefaciliteter. Ejendommen ligger 1,8 km fra nærmeste motorvejsafkørsel, 200 m fra nærmeste busstoppested og 2 km fra S-tog. Herunder, 12 km fra indre København. Der er ialt 9 særskilte bygninger på et stort grundareal med god mulighed for manøvrering med lastbiler. Derudover er ejendommens areal indhegnet og har adgang via automatiske porte. Lejemålets energimærke er angivet til: D

Skovlunde·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lager i velfungerende ejendom

Lager i velfungerende ejendom

Fra kr. 25000

Ejendommen er en del af den tidligere TV-by og ejendommens stueetage fungerer stadigvæk som filmstudie Ejendommens er beliggende tæt på afkørsel Mørkhøj og giver hurtig og nem adgang til motorvejsnettet.Lejemålet er beliggende i ejendommens kælder og adgang sker via trappe eller via godselevator ( 6 ton ) Mulighed for at køre med palleløfter til og fra lejemålet. Lejemålet er forsynet med radiatorer og fremstår godt og tørt. Lejemålet fremstår reelt med kun få søjler. Mulighed for at opdele lejemålet fra 800 - 1.628 m²

Søborg·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Veldisponeret butik/cafélokale med tilhørende lager i kælderen udlejes!

Veldisponeret butik/cafélokale med tilhørende lager i kælderen udlejes!

Fra kr. 26600

Denne butik er godt indrettet med et veludnyttet salgsområde, der giver en behagelig og indbydende atmosfære til kunderne. Udover selve butikken er der også adgang til et tilhørende lager i kælderen, hvilket giver ekstra opbevaringsplads og muligheder for effektiv varehåndtering. Beliggenheden af denne butik er virkelig unik og eftertragtet. Den er placeret på et populært handelsstrøg, hvor købestærke kunder flokkes. Dette giver en fantastisk mulighed for at etablere eller udvide din egen butik eller café og drage fordel af det store potentiale for salg og vækst. Tøv ikke med at gribe denne enestående mulighed for at erhverve dig en butik/café på en fantastisk beliggenhed. Kontakt os i dag for at få mere information og planlægge en fremvisning!

Hellerup·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flot og indbydende kontorlejemål ud mod Fredericiavej

Flot og indbydende kontorlejemål ud mod Fredericiavej

Fra kr. 19223

Her er tale om en meget præsentabel kontorejendom, med lejemål fordelt på 3 etager. Ejendommen entreres via præsentabel hovedindgang med trappe og elevator som fordeler de 3 etager. Nærværende lejemål består af 330 m² kontor inkl. fællesarealer. Lejemålet er indrettet med to store regulære lokaler, der i dag anvendes som showroom/kontor og møderum. Lokalerne fremstår lyse og yderst præsentable. I fællesskab med ejendommens øvrige lejere er der adgang til fælles køkken samt toiletfaciliteter. Tilhørende ejendommen er der indrettet et fælles parkeringsareal, der andrager ca. 57 p-pladser med gode tilkørselsforhold og vejføring (Friis Hansens Vej) igennem matriklen. Parkering er gratis. Et attraktivt kontorlejemål til dem som søger et flerbrugerhus nær motorvej E45 i Vejle. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Vejle·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Erhvervslokaler

Lup med søgeord i
Storbutik med god og synlig beliggenhed - i alt 425 kvm

Storbutik med god og synlig beliggenhed - i alt 425 kvm

Fra kr. 18392

Detailbutik med facade direkte mod Aarhusvej - lige overfor BAUHAUS - synlig for alle der kører til og fra Randers Storcenter. Lejemålet består af: - stort, regulært og højloftet butikslokale med stor vinduesfacade - stort lager eller baglokale, ligeledes regulært og højloftet - depot / disponibelt rum - 2 kontorer - køkken / kantine - bad og to toiletter - høj port på bagsiden med direkte adgang til lager - gode parkeringsforhold lige ved lejemålet Lejemålet overtages nymalet og indflytningsklart. NB: De viste billeder er fra et andet, tilsvarende lejemål. Afvigelser må påregnes.

Randers SV·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Lyst kontorlokale til leje i Storkøbenhavn: Velegnet til kontor.showroom eller klinik

Lyst kontorlokale til leje i Storkøbenhavn: Velegnet til kontor.showroom eller klinik

Fra kr. 23538

Funktionelt, moderniseret, lyst og indbydende kontorlejemål på 487 m2 i præsentabel ejendom i Albertslund. Lejemålet er indrettet med egen indgang, et rummelige storrumskontorer, flere kontorer og mødelokaler. Derudover indeholder lejemålet stort køkken, der kan bruges som kantine, samt toiletter. Der er privat adgang til lejemålet via fællestrappe (opgang), hvor der tillige er elevator. Der er mulighed for at leje lagerplads i ejendommen mod ekstra betaling. Ejendommen, som lejemålet befinder sig i, er en god og veldrevet ejendom, hvor der blandt andet er indlagt fibernet. Der er gode parkeringsforhold med ladestandere ved ejendommen for lejere og gæster. Der er ikke fælles kantine. Der er gode tilkørselsmuligheder med bil, men også let tilkomst med offentlige transportmuligheder. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen for lejere og gæster. Kontorlejemålet har en central og attraktiv beliggenhed i Albertslunds eftertragtede erhvervskvarter med kort afstand til motorvej, Ringvej og Roskildevej. Desuden er der god afstand til flere busforbindelser og s-tog.

Albertslund·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Storbutik med god beliggenhed - i alt 425 kvm

Storbutik med god beliggenhed - i alt 425 kvm

Fra kr. 18392

Detailbutik med facade direkte mod Aarhusvej - lige overfor BAUHAUS - synlig for alle der kører til og fra Randers Storcenter. Meget flot og højloftet butikslokale med godt lysindfald. Den bagerste del af lejemålet består af kontor, mødelokale / showroom, køkken, bad og toiletter samt stort højloftet lager med høj port. Kan bl.a. anvendes til: kontor, lager, butik en gros, butik-detail, showroom m.m. Gode parkeringsforhold lige ved lejemålet.

Randers SV·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt lokale med centralt placering på Nørrebro

Attraktivt lokale med centralt placering på Nørrebro

Fra kr. 19098

Et erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder Griffenfeldsgade vil klinge bekendt hos mange københavnere, da det er en populær sidegade til den pulserende Nørrebrogade. Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder at finde med dette erhvervslejemål, der ligger centralt på Nørrebro – så hvis du medbringer dine visioner, bringer vi lokalerne. Facaden er prydet med to store og gode udstillingsvinduer, hvorfra der er direkte kig ind til det store salgsareal. Når du træder ind gennem indgangspartiet, får du øje på et stort rum med god plads til både at drive detailhandel eller et liberalt erhverv, hvorfor der også er mulighed for mange kontorpladser. Længere fremme er der både et separat kontor og et baglokale, der eventuelt kan indrettes til fordel for personalet. Fra baglokalet er der adgang til kælderen med tre disponible rum på stribe – de er oplagte til opbevaring af dit helt store lager. Det er dog værd at nævne, at lejemålet trænger til en kærlig hånd, men det giver dig samtidig mulighed for at sætte dit eget præg alt efter, hvilken indretningsstil du sigter imod. Der er desuden toilet i mellemgange som tilhører lejemålet. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København N·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flot og moderne kontorlejemål inklusiv køl og fælleskantine.

Flot og moderne kontorlejemål inklusiv køl og fælleskantine.

Fra kr. 22613

Attraktivt erhvervskvarter i Søborg / Herlev med gode trafikale forbindelser til motorvejsnettet og Ring 3. OM EJENDOMMEN Denne meget pæne og præsentable flerbrugerejendom har en perfekt lokation i et attraktivt erhvervsområde i Søborg, hvor virksomheder som Mercedes-Benz KBH, Volkswagen Gladsaxe og Bauhaus også er bosat. Ejendommen giver en fantastisk introduktion med det flotte og moderne fælles indgangsparti, og det hyggelige fælles loungeområde. I kontorbygningens kælder er der flere skønne personalefaciliteter, her i blandt en lækker kantine. Der er gode muligheder for offentligt transport, med buslinje 300S inden for 600 m og Herlev st. inden for 3 km. Med Motorring 3 og Hillerødmotorvejen inden for 1 km, er der også fine muligheder for at bruge bil. OM LEJEMÅLET Lejemålet står på hele 402 m2, og er beliggende på 1. sal med en dejlig udsigt ud over de grønne træer. Kontor lejemålet består af et lyst og åbent storrumskontor og 3 mindre cellekontorer med glas front, så der er godmulighed for at tilpasse arbejdspladsen efter behov. Kontorerne gør brug af en lys og moderne indretning, som kan skabe et inspirerende og professionelt arbejdsmiljø. Lejemålet har adgang til kælderen, som er fyldt med forskellige personalefaciliteter hvor der blandt andet er en lækker fælleskantine. Der er også adgang til egne toiletter på egen etage. Det er muligt at lave en aftale med udlejeren omkring lejemålets stand ved indflytning, eller hvis indretningen ønskes anderledes. Der vil være mulighed for at leje et mindre lagerlejemål med rulleport, sammen med kontoret. OBS! Lejen angivet er 1. års leje. Lejen i år 2 er 900 pr. m² INFRASTRUKTUR MED BUS - Ca. 600 m til buslinje 300s, som kører mellem Glostrup og Lyngby MED TOG - Ca. 3,0 km til Herlev St. S-togslinjer: C og H I BIL - Til-/afkørsel til både Motorring 3 og Hillerødmotorvejen inden for ca. 1 km. Kontakt os for mere info. Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Charmerende lejemål med tagterrasse

Charmerende lejemål med tagterrasse

Fra kr. 25808

**Ejendommene** Fiolstræde 10 og Store Kannikestræde 18 og 18A består af to L formede bygninger samt et baghus. Bygningerne er forbundet via en port, som betyder, at deres to separate og private baggårde hænger sammen. Der er separat adgang via port fra hhv. Fiolstræde og Store Kannikestræde, hvilket giver en speciel stemning med baggårde ved siden af de smalle gader i det klassiske studenterkvarter. Ejendommene ligger mellem Nørreport Station (300m) og Strøget og med kun 1.3 km til København H. Fiolstræde 10 huser den velkendte Paludan Bogcafé, der er den ældste af sin slags i Danmark, og som har ligget i ejendommen siden 1958. Forhuset har et ældre mondænt udtryk med paneler og stuk, mens sidebygningen er mere moderne. Store Kannikestræde 18 har et moderne udtryk med rå overflader samt charmerende detaljer som fx stuk. Bygningen er fordelt på fire etager inkl. tagetage med solrig terrasse. **Vores istandsættelse** Vi ønsker at bevare bygningernes fine detaljer, men samtidigt ønsker vi at optimere indretningen, opdatere overfladerne samt forny installationerne. Gammel stuk findes frem og der arbejdes for at genskabe den oprindelige stil med et moderne præg. Derfor har vi igangsat en større renovering af ejendommen primo 2023, og vi forventer at være i mål hermed i løbet af 2023. Der vil løbende blive lejemål klar til overtagelse i løbet af Q2-Q4 2023. **Det fremtidige miljø** I stuen mod det hyggelige gårdrum etableres der et fælles spise- og mødeområde for ejendommens beboere. Vi ønsker at skabe et alsidigt og attraktivt hus, som kan rumme alt fra den lille iværksætter til de mere etablerede virksomheder. Er du på jagt efter et lejemål, der ligger yderst centralt med mulighed for medbestemmelse på indretningen, står vi klar til at hjælpe dig. – kontakt udlejningskonsulent Hans Christian Birch på tlf. 4888 0218 eller mail [email protected]. **Obs.** Reference billeder **Visualiseringer er vejledende** Lejemålets energimærke er angivet til: C

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Repræsentativt momsfrit kontorlejemål i Bredgade 36. Kbh K

Repræsentativt momsfrit kontorlejemål i Bredgade 36. Kbh K

Fra kr. 25986

I attraktiv erhvervsejendom beliggende mellem Odd Fellow Palæ og Amalienborg Slot, i ejendommen Bredgade 36, udlejes 217 kvm skønne kontorlokaler. Lejemålet ligger i en ejendom i gården trukket tilbage fra Bredgade og på 3. sal. Der er ingen støj fra Bredgade. Lejemålet overtages med pæne tæpper (blokke som kan skiftes seperat), alternativt istandsat med nyslebne og lakeret gulve og nymalet overalt. Det består af reception samt 6 kontorer, nyere køkken, 2 toiletter. Cykelparkering i gården. Mulighed for at leje p-plads i gården. Mulighed for at leje ekstra arkivplads i ejendommen. LEJEMÅLET ER MOMSFRIT. Der er 2 minutters gang til Metrostation Marmorkirken, få minutters gang til Kongens Nytorv, Esplanaden, havnefronten samt Østerport S-station. Busser kører til døren.

København K·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Højloftet lager med portadgang / god beliggenhed

Højloftet lager med portadgang / god beliggenhed

Fra kr. 15813

Jernholmen 43-47 er beliggende i et udbredt industrikvarter hvor mange virksomheder nyder godt af fordelene såsom den gode infrastruktur og velholdte kontor- og lagerlokaler. Med denne attraktive placering er der kun 2 km fra den nærmeste motorvejsafkørsel (E20) og 15 km fra indre by. Her udbydes et ledigt lagerlokale på 230 m². Lejemålet har portadgang og en effektiv loftshøjde på 5 m. Virksomheder med base i dette område har en hurtig indgangsvinkel til byen og dermed kort vej til kunderne. Jernholmen 43-47 har en central beliggenhed med 2 km fra nærmeste motorvejsafkørsel (E20) og 15 km fra indre by. Der er gode muligheder for offentligt transport med 450 m fra bus 139, hvorfra der er direkte forbindelse til Friheden St. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Hvidovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Moderniseret kontorlejemål i et attraktivt erhvervsområde i Glostrup

Moderniseret kontorlejemål i et attraktivt erhvervsområde i Glostrup

Fra kr. 16803

Gennemgribende funktionelt, moderniseret, lyst og indbydende kontorlejemål i Glostrup. Lejemålet er indrettet i varierende størrelser kontorer med glasvægge ud til gangareal; mødelokaler, printerrum m.m. er i midterkernen og ligeledes med glasvægge ud mod gangarealet. Lejemålet er lyst og kan, hvis overtaget som beset, lejes særdeles billigt. Der er et godt køkken, hvor der er tilknyttet spiserum, der ligeledes kan anvendes til møder og fællesarrangementer for personale og gæster. Der er elevator til alle etager og gode parkeringsforhold på terræn. Det samlede ledige lejemål er 282 m2 og ved den samlede udlejning udgør den årlige leje kr. 211.500, svarende til ca. 750 kr./m2. OPDELING AF LEJEMÅLET I MINDRE ENHEDER: Lejemålet kan passende udlejes til flere brugere og udlejer indgår gerne dialog om udlejning af et eller flere kontorer. Alle lejemål har lås med kodechip. Leje af kontor med et vinduesfag (1-2 pers) er 3.800 kr./mdr. Leje af kontor med to vinduesfag (1-5 pers) er 6.500 kr./mdr. Mulighed for hurtig overtagelse af lejemålet. Lejemålet er centralt placeret i et attraktivt erhvervsområde i Glostrup, tæt på Nordre Ringvej, Motorring 3 og Jyllingevej. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder med bus til lejemålet og på sigt vil Letbanen få stop på Nordre Ringvej med gåafstand til lejemålet. Området er i dag udlagt til industri, produktion og service. Der er dog sket en brancheglidning, hvorfor store dele af området i dag anvendes til kontorformål.

Glostrup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Attraktivt lager med kontor tæt på Djurslandsmotorvejen - i alt 583 kvm

Attraktivt lager med kontor tæt på Djurslandsmotorvejen - i alt 583 kvm

Fra kr. 26755

Med en beliggenhed kun 7 km fra Århus C og kun ca. 2 km fra Djurslandsmotorvejen er lejemålet velegnet til virksomheder inden for lager, let produktion og service / reparation, der har behov for optimale tilkørselsforhold. God lofthøjde og søjlefri hal på ca. 535,4 kvm, forsynet med 2 porte på hhv. 4 \* 5 meter og 2,4 \* 2,8 meter. Der er et godt lysindfald i hallen fra 2 store ovenlysvinduer. Derudover oplyses hallen af armaturer i loftet. Hallens gulv består af asfalt, der tillader tung trafik. Hallen er isoleret og opvarmes med billig fjernvarme. Til lejemålet hører et kontorafsnit på ca. 47 kvm med toilet og bad. Kontoret har et pænt, nyt køkken. Kontorlokalerne opvarmes med el-radiatorer. Kontor- og velfærdslokalerne er nyopførte og fremstår i moderne, indflytningsklar stand. Over kontorafsnittet er der en ekstra hems på ca. 47 kvm til opbevaring af lettere genstande. Hemsen er ikke medregnet i lejemålets areal.

Risskov·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Oplagsplads 1000 m² i Hvidovre

Oplagsplads 1000 m² i Hvidovre

Fra kr. 25000

Jernholmen 39-41 er beliggende i et udbredt industrikvarter hvor mange virksomheder nyder godt af fordelene såsom den gode infrastruktur og velholdte kontor- og lagerlokaler. Med denne attraktive placering er der kun 2 km fra den nærmeste motorvejsafkørsel (E20) og 15 km fra indre by. Her udbydes et ledigt udendørsområde på 1000 m². Der udlejes også et lager på 686 m² med portadgang og loftshøjde på 5,5 m. Der er opført en mindre mezzanin, hvor der er indrettet plads til kontor og spiseområde. Kan med fordel kombineres med det ledige kontor på 118 m². Der er også mulighed for at leje et stort kombineret lejemål som består af 245 m² kontor (fordelt mellem stueplan og 1.sal), 246 m² lager med port og 5 meters loftshøjde samt kæmpe udendørs areal på 2580 m². Virksomheder med base i dette område har en hurtig indgangsvinkel til byen og dermed kort vej til kunderne.

Hvidovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flexibelt lejemål - Kontor/Showroom - andet ?

Flexibelt lejemål - Kontor/Showroom - andet ?

Fra kr. 22313

Butik, showroom, klinik, træningscenter eller? Perfekt til boligindretning eller byggerelaterede virksomheder. Har senest været anvendt til showroom for gulve, men kan også bruges til mange andre formål. God facade mod Viborgvej. Flot og præsentabelt lejemål der, i stueplan, består af 2 store, lyse lokaler og 2 kontorer/møde-/showroom. På 1. sal er der endnu et stort lokale med godt lysindfald, stor kantine, disponibelt rum og toilet. Stor, spændende lejemål med en meget fleksibel indretning. Mulighed for åben indretning med synergi mellem flere selvstændige lejere.

Aarhus V·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
111 m² åbent og lyst kontor i Lyngby centrum

111 m² åbent og lyst kontor i Lyngby centrum

Fra kr. 16650

Velkommen til Klampenborgvej 248, hvor dette lejemål på 111 m² på 1. sal tilbyder moderne kontorfaciliteter og en central beliggenhed. Med elevatoradgang og en praktisk indretning, er dette lejemål en funktionel arbejdsplads. Lejemålet har en god fordeling, og en indretning der inkluderer et receptionsområde, et mødelokale og to store kontorlokaler. Der er også et nydeligt nyrenoveret toilet og køkkenfaciliteter. Trægulvene tilføjer en hyggelig atmosfære, mens rigelige mængder af dagslys bidrager til en behagelig arbejdsomgivelse. Lejemålet er beliggende i hjertet af Kongens Lyngby, med nem adgang til Lyngby Storcenter og Magasin, samt mange specialforretninger, cafeer og spisesteder lige udenfor døren. I området er der gode transportmuligheder. En 5 minutters gåtur bringer dig til Lyngby S-togstation, hvor S-togene hurtigt fører dig rundt i hele Storkøbenhavn. Herfra er der også gode busforbindelser. Foran ejendommen ligger den kommende Letbane. Både Lyngbyvej og Helsingørmotorvejen ligger få minutters kørsel fra ejendommen. Hvis du kører, behøver du ikke bekymre dig om parkering. Der er ledige p-pladser bag ejendommen, som du har mulighed for at leje. Dette lejemål på Klampenborgvej 248 tilbyder praktiske faciliteter og en bekvem beliggenhed, der understøtter din arbejdsdag.

Kongens Lyngby·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Højloftet lager med portadgang og central beliggenhed

Højloftet lager med portadgang og central beliggenhed

Fra kr. 18733

Kuldyssen 19-21 har en central beliggenhed i ét af Taastrups ældste og mest attraktive industriområder. Med kun 4 km fra rute 21/04 er det muligt at komme til indre by på en halv times tid. Opført af betonelementer med tagpap og yderst velholdt med både lager-, logistik- og kontorlokaler. Der er mulighed for at leje et lager på 281 m² med højt til loftet og portadgang. Lejemålet indeholder også toilet, te-køkken og kontorlokale. Lejemål er ledigt pr. dags dato. Med kun 4 km fra rute 21/04 kan der opnås forbindelse til E20 og E47 på få minutter. Gode muligheder med offentlig transport med busrute 123 ca. 260 m fra ejendommen samt busrute 400S ca. 850 m fra matriklen. Der er ca. 24 km fra København indre by.

Taastrup·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butik. showroom. træningscenter eller .... - i alt 510 kvm

Butik. showroom. træningscenter eller .... - i alt 510 kvm

Fra kr. 22320

Flot og præsentabelt lejemål, der i stueplan, består af 2 store, lyse lokaler og 2 kontorer / møde- / showroom. På 1. sal er der endnu et stort lokale med godt lysindfald, stor kantine, disponibelt rum og toilet. Stor, spændende lejemål med en meget fleksibel indretning. Mulighed for åben indretning med synergi mellem flere lejere. Spændende, velfungerende lejemål med fleksibel indretning. Lejemålet har senest været anvendt til showroom for gulve, men kan også bruges til mange andre formål. God facade mod Viborgvej. Gode parkeringsforhold lige ved døren.

Aarhus V·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Velindrettet kontorlejemål med mødelokale på 367 m2 tilbydes i præsentabel ejendom med central placering i Gladsaxe Erhvervsby.

Velindrettet kontorlejemål med mødelokale på 367 m2 tilbydes i præsentabel ejendom med central placering i Gladsaxe Erhvervsby.

Fra kr. 22173

Velindrettet kontorlejemål med mødelokale på 367 m2 tilbydes i præsentabel ejendom med central placering i Gladsaxe Erhvervsby. Lejemålet er indrettet med egen indgang, separat fordelte kontorer med mulighed for alternativ indretning efter aftale. Der er adgang til lejemålet via. fællestrappe (opgang), hvor der er tillige er elevator. Der er mulighed for at leje lagerplads i ejendommens kælder mod ekstra betaling. Ejendommen, som lejemålet befinder sig i, er en god og veldrevet ejendom, der opvarmes med fjernvarme og der er indlagt fibernet i ejendommen. Der er gode parkeringsforhold med ladestandere ved ejendommen for lejere og gæster. Lejemålet er i alt 367 m2 og den samlede årlige leje udgør kr. 335.805, svarende til kr. 915 pr. m2 inkl. drift. Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale. Lejemålet på Rosenkæret 11 har en central og attraktiv beliggenhed i Gladsaxe Erhvervsby, der er kendt for at være et af Danmarks ældste industrikvarterer, samtidig med at være et erhvervsområde med stor udvikling., der huser nogle af Danmarks største virksomheder. Rosenkæret er beliggende ved Ring 3 og har derved gode forbindelser til motorvejsnettet. Desuden ligger lejemålet tæt på Gladsaxe Trafikplads og flere busforbindelser, herunder 30E, 42, 300S, 165, 166 og 200S. Letbanen er planlagt til at stå færdig i 2023 og kommer med to stationer i Gladsaxe Erhvervsby til at få stop i gåafstand fra Rosenkæret 11.

Søborg·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butikslokale med hjørneplacering centralt på Amagerbrogade

Butikslokale med hjørneplacering centralt på Amagerbrogade

Fra kr. 22271

Fleksibelt og veleksponeret: Perfekt til detailhandel eller showroom. - Rummeligt og lyst butikslokale på Amagers travle butiksgade, Amagerbrogade - Brugbar kælder på 86 m² - Lokalet har god plads til kreativ indretning og produktpræsentation og kan anvendes til såvel detailhandel som showroomformål - De store facadevinduer skaber et gennemlyst lokale og sikrer perfekt eksponering mod gaden. - Lejemålets energimærke er angivet til: D

København S·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Produktions- og lagerlokale eller kontor til leje på Brudelysvej 23

Produktions- og lagerlokale eller kontor til leje på Brudelysvej 23

Fra kr. 25000

Lyst og stort lokale som både kan benyttes til produktion, lager eller kontor. Lokalet er placeret i stuen i kontorfællesskabet BlueHouse Plus. Vi kan tilbyde både møblering af det lejede samt rengøring og anden service, så du får mulighed for at fokusere 100% på din virksomhed. Vi tilbyder derudover printfaciliteter, mødelokaler, parkering og opladning af el-bil samt 24 timers adgang. Ejendommen er let tilgængelig både i bil og med offentlig transport, med vores placering lige ved tilkørslen til Hillerødmotorvejen og samtidig kun en kort gåtur fra Bagsværd Station. Lokalet er indrettet med 4 sugearme til punktsug, antistastiske gulve, og er derudover forsikringsgodkent til niveau 30, med bl.a. automatiske gitre på alle døre og vinduer.

Bagsværd·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Detail- eller engrosbutik med god facadeeksponering

Detail- eller engrosbutik med god facadeeksponering

Fra kr. 15625

Flot og moderne butikslejemål på 250 m² med stor facadeeksponering. Ny lejer skal have synergieffekt med nuværende bruger af ejendommen, Danbo Møbler Kolding, som driver en stor butik på 2.650 m². Det udbudte butikslejemål og Danbo Møbler Kolding ligger ved siden af hinanden og har begge en god facadeeksponering samt blikfang mod forbipasserende bilister. Lejemålet på 250 m² indeholder et stort åbent butikslokale som har to hovedindgange via præsentable glasdøre. Selve butikslokalet har en god loftshøjde og er yderst regulært til at udstille både store og små varegrupper. I det store butikslokale er der etableret et indskudt dæk som kan benyttes til kontor, åbne mødelokaler til kunder eller udstilling af mindre varesortiment. I forlængelse af butikken er der kontor til personale som ligeledes indeholder køkken samt toilet. Foran lejemålet er der masser af parkeringspladser til personale og kunder. Udover Danbo Møbler Kolding er der på Mønten flere stærke nabolejere såsom Skousen, BilligBlomst, AO Værktøj, 3Aktive værktøj og maskiner, KG Camping m.m. Ejendommen på Mønten er beliggende attraktivt med kun 500 meter fra Kolding Storcenter som årligt har cirka 6 mio. besøgende. Endvidere er der kun 3 minutters kørsel til motorvej E20 og E45 som er med til at gøre området attraktivt for kunder der kommer fra hele trekantområdet. Lejemålets energimærke er angivet til: B

Kolding·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Stor oplagsplads/udendørsplads med mange anvendelsesmuligheder

Stor oplagsplads/udendørsplads med mange anvendelsesmuligheder

Fra kr. 21233

Jernholmen 43-47 er beliggende i et udbredt industrikvarter hvor mange virksomheder nyder godt af fordelene såsom den gode infrastruktur og velholdte kontor- og lagerlokaler. Med denne attraktive placering er der kun 2 km fra den nærmeste motorvejsafkørsel (E20) og 15 km fra indre by. Her udbydes en ledig oplagsplads / udendørsplads på 784 m². Området er aflukket med hegn og har portadgang. Virksomheder med base i dette område har en hurtig indgangsvinkel til byen og dermed kort vej til kunderne. Jernholmen 43-47 har en central beliggenhed med 2 km fra nærmeste motorvejsafkørsel (E20) og 15 km fra indre by. Der er gode muligheder for offentligt transport med 450 m fra bus 139, hvorfra der er direkte forbindelse til Friheden St. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Hvidovre·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
TIETGENS HAVE – KONTORER I NEW NORDIC STIL

TIETGENS HAVE – KONTORER I NEW NORDIC STIL

Fra kr. 19061

- Lejemål på 153 m² med plads til ca. 12-15 medarbejdere - Sjældent udbudt lejemål - Fælles personalerestaurant, lounges og flot mødecenter - 2-etagers p-kælder under ejendommen - 1 min. gang til Nordhavn Station og 4 min. til metro **Velbeliggende kontor/showroom lige ved Nordhavn** Det er jo ikke alle der vil bo i et glashus! Her udbydes et hammerende velbeliggende mindre kontorlejemål, med den allerbedste beliggenhed i Nordhavn. Her er vitterligt 50 meter til Nordhavn S-station, 150 meter til Nordhavn Metro, og ganske kort afstand til resten af Østerbro og summen af liv. Lejemålet er indrettet med et par storrum/mødelokaler, eget tekøkken med hårde hvidevarer, samt et par toiletter. Lejemålets størrelse findes der ikke mange af, og slet ikke med adgang til de fælles faciliteter som tilbydes her. Her får man adgang til fælles kantine, fælles mødelokaler og alle de p-pladser du måtte ønske at leje.

København Ø·i går·Lokalebasen.dk

Fremhævet
147 m² kontor i baghus ved Sortedam Dossering

147 m² kontor i baghus ved Sortedam Dossering

Fra kr. 23104

- Sidste ledige lejemål: 147 m² kontor på 3. sal med elevator - Ca. 12 arbejdspladser + touch down arbejdspladser - Spis frokost i Madklubbens Food Club, der tilbyder frokostordning - Mød kolleger og venner på Lagkagehuset eller besøg en af de mange caféer - 10 min. gang til Nørreport Station/Metro og 15 min. gang til Metro Forum - Lejemålet kan blive indflytningsklart på en måned **Cool kontorlejemål ved Dronning Louises Bro** Med Søerne og Dronning Louises Bro som nærmeste naboer, tilbydes kontor på 137 m² til leje i Irmakaréen, med de karakteristiske neonreklamer for kaffe og æg. Ejendommen har pæn hovedtrappe samt elevator. Der bor to andre lejere i opgaven; et advokatkontor samt et satellitkontor for entreprenørfirmaet Nordstern. Lejemålet er beliggende på 3. sal og overtages nymalet og med nyslebne og nybehandlede gulve, eksisterende loftsbelysning, rengjort og med pudsede ruder. Der benyttes wifi-løsning i lejemålet. Ved Sortedam Dossering kan virksomhedens medarbejdere nyde den gode stemning med udsigt over Søerne på en af de mange caféer, heriblandt Lagkagehuset og Original Coffee. Eller følg gaden og besøg Kaffesalonen. Blandt lejerne i gården tæller fx. de succesrige virksomhed Pleo og Leadagency. Der er tale om et yderst populært kvarter, som inkluderer Ravnsborggades skønne specialbutikker og restauranter. Lejemålets energimærke er angivet til: D

København N·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Håndværkerkvarteret - stor højloftet hal

Håndværkerkvarteret - stor højloftet hal

Fra kr. 15400

Nyistandsatte erhvervslokaler i Aalborgs bedste håndværkerkvarter. Yderst velegnet til mange former for handel, lager, produktion og service med tilhørende kontor/velfærd. Der er kun 400 meter til E45. Tæt på Aalborg Centrum. Gode parkeringsforhold. 299 m2 stor - regulær og højloftet, søjlefri hal med hejseport i enden. Velisoleret med pæne vægge i delvis gule mursten og hvidmalede, ovenlys, betongulv og opvarmning med kalorifere via den billige Aalborg Fjernvarme. Fra hallen er der to adgange til kontoret. Kontor og velfærdsafdeling på i alt 86 m2 i høj standard med virkeligt godt lysindfald fra store vinduer langs hele den ene side bestående af: - Godt og regulært forkontor med fordør og adgang til hal - Kontor/mødelokale med adgang til køkken og toilet - Depot/kopirum - Pænt mindre køkken - Toilet med bad

Aalborg·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fabriksparken 19-21 st. tv. er et velbeliggende kontor/showroom på 422 m² i Glostrup.

Fabriksparken 19-21 st. tv. er et velbeliggende kontor/showroom på 422 m² i Glostrup.

Fra kr. 24441

Flot nyistandsat lejemål i gennem renoveret ejendom. Lejemålet er nyindrettet til en bred vifte af anvendelsesmuligheder. OM LEJEMÅLET Nyistandsatte kontorlejemål beliggende på 1. salen, samt stuen tv. Ejendommen fremstår flot og velholdt, og er beliggende i Glostrup tæt på den kommende Letbanestation. Lejemålet består af et kontor på 191 kvm, og et lager på 172 kvm. Med lejemålet følger der adgang til private toiletter, samt et lokale med spisefaciliteter og et tekøkken. Gode loungeområder og nyistandsat indgangsparti. Lejemålet i stuen tv. Har samtidig via. port i gavlen af lejemålet. Meget attraktivt lejeniveau og helt indflytningsklare lejemål. Ejendommen ligger tæt på motorvejsnettet og på offentlig transport i form af bus, tog og den kommende letbane. Lejemålet i stuen th. fremstår råt og indrettes efter aftale med lejer med evt. møderum/chefkontor/kopi/print/arkiv og lignende. INFRASTRUKTUR - MED BUS - Der er ca. 2 minutters gang til buslinje 500S, der kører til Glostrup st. - MED TOG - Der er ca. 3 km. til Glostrup st. hvorfra S-togslinjerne B og Bx kører. - I BIL - Ejendommen ligger med få minutters kørsel til Nordre Ringvej samt både Motorring3 og Motorring 4. Kontakt os for mere info. Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening Lejemålets energimærke er angivet til: B

Glostrup·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
NYISTANDSAT KONTOR I BEDSTE HIGH-TECH STIL

NYISTANDSAT KONTOR I BEDSTE HIGH-TECH STIL

Fra kr. 18317

Kontor til leje i Albertslund. Lyst og pænt kontorlejemål med glasvægge for godt lysindfald. Lejemålet består af storrumskontor med glasvægge, 2 mindre møderum samt stort møderum. Der er indbyggede reoler med skydedøre. Herudover er der plads til anretning af mad og toiletter samt garderobe. Ejendommen har gode parkeringsforhold, så der er pladser til både personale og gæster samt mulighed for opladning af elbiler (E-on og Clever).Ejendommen er beliggende i et roligt kvarter, nær offentlig transport og motorvejsnet. Ejendommen er indhegnet med tilhørende elektriske porte samt video overvåget i 24 timer, for at skabe trygge rammer. Ligeledes forefindes hjertestarter på ejendommen. Anførte priser er eks. moms.

Albertslund·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Butik med mange muligheder

Butik med mange muligheder

Fra kr. 21667

Nu har du mulighed for at leje et butikslokale midt på Strøget i Værløse Bymidte. Butikken har været anvendt som Café, men mulighederne er mange og butikken kan således også anvendes som ren detailhandelsbutik. Butikken er indrettet med et veldisponeret salgsareal med tilhørende køkken bagerst i lokalet, hvor det er tilladt at tilberede kold mad. Indretningsmulighederne er mange og derfor lokalet velegnet både som café men i lige så høj grad til f.eks. en interiørbutik, legetøjsbutik eller salg af børnetøj mv. Med denne beliggenhed er der mulighed for at erhverve sig en butik/café på en super beliggenhed midt på Strøget i Værløse Bymidte. Lejemålets energimærke er angivet til: D

Værløse·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontor på Strøget

Kontor på Strøget

Fra kr. 22517

Lejemålet, som har et areal på 193 m², er beliggende på 1. sal i flot markant ejendom på Strøget rundt om hjørnet fra Nytorv og Gammeltorv. Opgangen til lejemålet er vældig imposant med store egetræsdøre til lejemålene, blyindfattede ruder mod gården og ikke mindst den smukke gamle elevator. Lejemålet, som har to indgangsdøre fra trappen, er indrettet med en entre med adgang til toilet, 4 store kontorer, hvoraf det ene har været benyttet til spiserum med køkkenbord og vask i det ene hjørne. Fra dette kontor er der desuden adgang til yderligere toilet samt separat bad. Endelig er der her udgang til bagtrappe. Hele lejemålet har linoleumsgulve, flotte fyldningsdøre, dybe vindueskarme og pæne radiatorskjulere. Lejemålet er desuden hvidmalet. Lejemålet appellerer til lejere, der ønsker en beliggenhed i byens absolutte centrum. Lejemålet er beliggende på Frederiksberggade ”Strøget” lige rundt om hjørnet fra Nytorv og Gammeltorv. Området er det absolutte centrum af København med handelsaktiviteter og et stort udvalg af restauranter, caféer, museer med mere. Ned af de mange sidegader ligger de skønne Københavnske seværdigheder som Byretten på Nytorv, Vor Frue Kirke i Nørregade og naturligvis hele Latinerkvarteret med de små unikke forretninger og hyggelige caféer og restauranter. Med ganske få meter til Rådhuspladsen er bus og Metro blot få minutters gang fra lejemålet. Alt i alt et ideelt sted for tiltrækning af de gode medarbejdere. Lejemålets energimærke er angivet til: E

København K·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
120 m² butikslejemål i Boholte Center

120 m² butikslejemål i Boholte Center

Fra kr. 19500

Lejemålet har et areal på 120 m2 og har tidligere været anvendt til en meget velbesøgt møbelforretning med salg af designer møbler og tilbehør til hjemmet. Lejemålet er beliggende direkte ud til parkeringspladsen med stor, synlig indgangsdør og to store facadevinduer. Lejemålet er indrettet med et meget stor butikslokale belagt med pæne og vedligeholdelsesvenlige gulvklinker, pæne akustisklofter med indbygget lys og store vægflader. Til lejemålet er baglokale med personaleindgang og rigtig pæne toiletforhold. Lejemålet har rullegitter for både indgangsdør og facadevinduer. Lejemålet er velegnet til mange brancher, dog med hensyn til de i forvejen beliggende forretninger. Boholte Center ligger tæt ved Køge centrum med kort afstand til både motorvej og offentlig transport. Lejemålet har den bedste placering i centeret og med parkeringsplads lige ude foran. Hele centeret nyder godt af det store lokale kundegrundlag. I tilknytning til centeret ligger stor beboelsesejendom og i øvrigt er området præget af købestærke parcelhuskvarterer. Endelig er beliggenheden kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft. De øvrige forretningsdrivende er blandt andre Netto, 365, Loop Fitness, frisør, Pizzaria, grønthandler, blomsterhandler, negle- og beautysalon, kiosk samt apotek. Buslinjerne 101A og 103 har holdeplads ved centeret. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Køge·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
God beliggenhed ved E47/motorring 3 samt Roskildevej

God beliggenhed ved E47/motorring 3 samt Roskildevej

Fra kr. 16725

Ejendommen: Beliggende i Priorparkens sikrede område udlejes lokaler til kontor, lager, produktion eller kreative brancher. Businessparken Priorparken er i alt på ca. 100 tdr. land og huser primært virksomheder inden for industri, forskning, udvikling, service og administration. Der er ca. 200.000 m² bebyggelse i alt. Hele området er indhegnet og sikret, hvilket skaber en god tryghed og sikkerhed for kommende lejer. Der er gode tilkørselsforhold og ejendomme er beliggende ved E47/motorring 3 samt Roskildevej. Der er gode parkeringsforhold omkring ejendommen. Lejemålet: Kælderen Ejendommens kælder giver gode opbevaringsmuligheder med direkte adgang via trappe fra ejendommens parkeringspladser. Kælderen fremstår i et råt udseende, men præsentabel og tør. Stue Ejendommens stueetage fremstår i et industrielt udseende og er indrettet med et stort rum og to mindre lokaler, toiletkerne, samt et lokale der kan indrettes som køkken. Lokalerne fremstår rustikt og kan benyttes som enten lager, kontor, showroom eller andre kreative brancher. Der er gode muligheder for at indrette lejemålet, så det passer til netop den branche, der kan se sig i lokalerne. Lejemålets energimærke er angivet til: E

Brøndby·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
140 m² kontorlejemål i herskabelig og præsentabel ejendom

140 m² kontorlejemål i herskabelig og præsentabel ejendom

Fra kr. 23333

- Central beliggende tæt på Nyhavn, Kgs. Nytorv og havnen - Plads til ca. 8-10 arbejdspladser - Café- og restaurantliv i de omkringliggende gader - Overtagelse efter aftale, men mulighed for hurtig indflytning - Kort gåafstand til offentlig transport **Herskabelige kontorlokaler** Midt i byens travle liv finder man Peder Skrams Gade som er en rolig sidegade til Holbergsgade. 140 m² charmerende kontorlejemål på 4. sal i herskabelig ejendom med sublim beliggenhed, er nu ledigt. I lejemålet er der plads til ca. 8-10 arbejdspladser fordelt på to større kontorer. I midten af lejemålet er der mulighed for at lave en personale afdeling i kombination af et loungeområde. Ydermere er der to støre mødelokaler, der med sine vestvendte vinduer giver et dejligt lysindfald. Alle rummene bærer præg af den herskabelig stil, hvor man både finder høje paneler, fyldningsdøre og synligt bindingsværk. Lejemålet er udstyret med et tekøkken, to toiletter og et bad. 3 min. fra lejemålet finder i livlige Nyhavn, hvor der er rig mulighed for, at nyde en god frokost eller inviterer forretningsforbindelser på en sejltur i kanalrundfarten. Ejendommen er centralt beliggende tæt på Nyhavn, Kgs. Nytorv og havnen samt tæt på metro og øvrig offentlig transport. Lejemålet overtages nyistandsat. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København K·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
144 m² & 238 m² lyse kontorer

144 m² & 238 m² lyse kontorer

Fra kr. 22200

I den smukke ejendom på Nørregade 33, det er nu muligt at leje 144 m² og 238 m² nyistandsatte kontorer, der fordeler sig på to etager, herunder stue og 4. sal. Alle etager er nænsomt renoveret med respekt for detaljerne, og fremstår med et gennemført eksklusivt udtryk med høje paneler, fyldningsdøre og gennemgående trægulve. Særligt de synlige træbjælker på 4. sal er med til at give karakter og en helt særlig stemning, når man træder ind i lejemålet. Alle etager er indrettet med nedhængte LED lamper, nye lyse tekøkkener og nye toiletter og med adgang til både hoved- og bagtrappe. Ejendommen byder derfor på flere indretningsmuligheder til virksomheder, der har brug for flere etager. Fra lejemålenes originale småsprossede vinduer, er der udsigt til hhv. Nørregades pulserende miljø og liv samt til gårdmiljøet og Sankt Petri Skole, en dansktysk privatskole i det indre København.

København K·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fairway House

Fairway House

Fra kr. 17888

- 159 - 7.957 m² kontor - plads til ca. 100-160 arbejdspladser pr. etage - Fabelagtig udsigt til Amager Fælled og Royal Golf Club - Fælles reception, personalerestaurant og loungeområder med kaffebar - Mødecenter og auditorium med plads til 100 personer - Masser af parkeringsmuligheder samt kort gåafstand til Ørestad Metrostation **Når din virksomhed ønsker puls, førende arkitektur og et moderne forretningsdistrikt** Det populære flerbrugerhus Fairway House beliggende i Ørestad i København, har i mange år været fuldt udlejet, men det er nu muligt at byde nye virksomheder velkommen. Med ekstra højloftede etager og gulv til loft vinduer har kontorerne i Fairway House maksimalt naturligt lysindfald og en enestående udsigt til Royal Golf Club, Amager Fælled og Københavns tårne og spir. De ledige etager kan lejes enkeltvis eller flere etager kan lejes samlet for et større lejemål. Download prospekt og se størrelsesmuligheder. Lejemålets energimærke er angivet til: A

København S·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Stort lager til leje i Rødding

Stort lager til leje i Rødding

Fra kr. 16517

Ejendommen er beliggende i bedste industrikvarter i Rødding. Her er virksomheder vant til større godstransport, og der er gode tilkørselsmuligheder. Tæt på områdets større indfaldsveje og offentlig transport. Ejendommen er meget synlig fra Industrivej. Hele udenomsarealet er kørefast til store køretøjer. Ejendommen anvendes på nuværende tidspunkt til specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller samt industrimontage til mange brancher, d v s metalbearbejdning til færdige produkter. Ejendommen er ideelt til lignende forarbejdning med behov for stor el-kapacitet. Der er store portindgange, så råmateriale nemt kan komme ind til bearbejdning og ud som færdigprodukter. Måtte en lejer ikke have behov for hele ejendommen, kan vi forestille os en opdeling i flere lejemål. Ret henvendelse til ejendomsmægleren for drøftelse af muligheder. En hensigtsmæssig opdeling i flere lejemål er allerede vurderet. Sammen med øvrige lejere i bygningen er der fællesarealer med kontorer m.v. og velfærdsrum. Det indeholder kontorer, møderum, reception, køkken, toilet og opbevaringsfaciliteter med brandsikring. Endelig er der mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum. Der er 2 store haller på ca. 1040 m2 til forarbejdning og opbevaring. Der er ca. 450 m2 aflangt rum med åbning i begge ender til forarbejdning og opbevaring. Der er aflangt rum på 600 m2 til forarbejdning og opbevaring. Endelig er der mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum. Der er gode parkeringsmuligheder overalt, og ingen problemer med naboer. Ejendommen kan besigtiges ved henvendelse til erhvervsmægleren.

Rødding·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Moderne kontorlokaler i Center Øst, Sønderborg.

Moderne kontorlokaler i Center Øst, Sønderborg.

Fra kr. 15800

240-278kvm kontolokaler beliggende på 1. salen i en erhvervsejendom på 2 etager. Der er adgang via fælles indgangsparti med stort glasparti og godt lysindfald. Lejemålet på i alt 240 kvm består af reception, 6 kontorer med mulighed for ombygning til 1 eller 2 storkontorer, 1 store mødelokaler samt tekøkken og toiletter. Lejemålet fremstår lyst og velindrettet, alt er holdt i lyse farver. Der er et rigtig godt lysindfald i de enkelte kontorer. Kontorbygningen vender med facaden ud mod den meget befærdede Grundtvigs allé. Ejendommen ligger meget centralt i Center Øst imellem Idemøbler og Bilka. Der er mulighed for skiltning på facade eller opsætning af pylon. Velbeliggende lokaler med parkeringspladser foran lejemålet.

Sønderborg·ons.·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Side:
af 7