Andet

7
Foder- / vandkopper

Foder- / vandkopper

15 kr.

Har nogle kopper der kan nemt kan klikkes/hænges på trådvæv og bruges til såvel foder som vand til små dyr som kanin / marsvin / høns og andet fjerkræ samt fugle. Pris pr stk kr 15 Få RABAT og køb mindst 6 stk for KUN 60kr (det er så KUN 10kr pr stk) Forhør ved ønske om køb af flere KAN SENDES.

6740 Bramming
tir.
Vandkopper (til flaske)

Vandkopper (til flaske)

20 kr.

Har nogle vand automater (vandkopper) til flaske. De er dobbelte så 2 drikke steder som stikker ind i buret til dyrene (kaniner / marsvin / høns og andet fjerkræ og fugle). Der er hhv metal og plast udgaver. Pris pr stk KUN 20kr Eller få RABAT og køb 3 stk for KUN 50kr KAN SENDES.

6740 Bramming
tir.
Marsvin hus

Marsvin hus

15 kr.

Det er brugt og er blevet bidt lidt i men er godt alligevel

9560 Hadsund
10. sep.
Gnaver ting

Gnaver ting

100 kr.

Alt virker som det skal og alt er nyt udover madskålen. Hamster 2 løbehjul: Rød er ca 20Ø og kun bruft i 3 dage. Grøn er ca 14Ø og skal sættes på selve buret. 1 Tandbørste til tand slid. Marsvin 1 høhæk med låg på. 1 børste. 1 lidt slidt madskål. Skal bare af med det 😊 Køber henter.

5750 Ringe
8. sep.
ALT TIL DINE GNAVERE

ALT TIL DINE GNAVERE

20 kr.

TJEK MINE ANDRE ANNONCER FOR FLERE FARVESÆT! Hejsa! Står du og mangler noget nyt tilbehør til dine Gnavere? så kan jeg sikkert hjælpe dig! Alle ting jeg syer kan bruges til Kaniner, Marsvin, Hamster, Mus, Rotter, Chinchilla, Sugar Glider, Ørkenrotter, Dværghamster, Degu, og mange andre dyr. Priserne er som følge -Hængekøjer 35,- -Hængepose med Tæppe 75,- -Lange stofreb 20,- -Tykke Stofreb 30,- -Fnuller Snor i hang 55,- -Flere Etages Hængekøje 65,- -Double Hængekøje 55,- -Lang stof platform 55,- -Stof Pose 35,- Kig på billederne for at se pris & modeller Køber du 1 stk af hver anbefaler jeg du tager et kig på mine andre annoncer da jeg har fulde tema sæt til en god pris! -Tingene du ser på billederne er Modeller der er syet på forhånd. -Bemærk når du bestiller vil tingene komme i tilfældige farver. Tingene vil stadig se ud som de gør på billederne -Materialer, Vedhængskroge & Arbejdstid er regnet med i prisen. Køber du 5 ting er den billigste ting GRATIS!! Arbejdstiden for mig plejer MAX og være 1 dag alt efter hvilket tidspunkt på dagen en ordre bliver angivet. Men plejer og gøre det hurtigt & Effektivt! ØNSKER MAN SELV AT VÆLGE FARVER VEDLÆGGES ET EXTRA GEBYR DA JEG SKAL UD OG KØBE NYT FARVESTOF! Tingene kan både sendes eller afhentes på min adresse (Når de er klargjort) Har man spørgsmål er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet eller sende en SMS/Ringe :)

8900 Randers C
24. apr.
Fang / transport kasse

Fang / transport kasse

30 kr.

tror den har været brugt til harer eller mink pris for begge 50 kan bruges til kaniner og Marsvin og fugle

8850 Bjerringbro
28. dec. 2022
Negleklipper marsvin/kanin mv

Negleklipper marsvin/kanin mv

50 kr.

Negleklipper, helt ny, vi har bonnen, nypris 69,95 kr.

8800 Viborg
24. nov. 2022