Dyr og tilbehør


Dyr og tilbehør

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Jack Russell Terrier hvalp til salg
Jack Russell Terrier hvalp til salg

3 billeder

I dag 6.000,-
NY
Labrador hvalpe
Labrador hvalpe

2 billeder

d. 19.11 5.000,-
Utrolig Nuttede og Søde Labrador Hvalpe
Utrolig Nuttede og Søde Labrador Hvalpe

11 billeder

bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
Utrolig Nuttede og Søde Labrador Hvalpe, Hejsa Alle Sammen........ Da vores dejlige mor Smila har været på date med med vores far Chili og det så har resulteret i os 8 lækre sorte bamser 4 drenge og 4 piger. Vi er født d. 6 September. Vi er 2 Drenge tilbage. Vi savner vores søskende utrolig meget men vi ved at de har det super godt i deres nye hjem. Vores drømme er at blive lige så heldige og finde vores eget 4-ever hjem og familie for livet. Vi er Chippet og vaccineret og har fået 2 gange ormekur. Vi drenge koster 6000 kr pr stk. I er mere end velkommen til at komme og se os lækre bamser og møde vores mor. Vi kan blive reserveret til en pris af 2000 kr som ikke bliver refunderet hvis du/i fortryder. Vi er sikre på at vi hvalpe bliver som vores forældre helt fantastiske. Lige lidt om vores mor og far.: Vores mor Smila er en 2½ års sort labrador fuldtids familie hund og en rigtig kælegøj og nyder det i fulde drag som elsker at nusse og kæle og adlyder det mindste vink. Vores far Chili er en 4 års sort labrador som både er familie og jagthund, han er som Smila er en kælegøj men også en fantastisk jagthund når det er det der skal ske. Begge forældre er ægte men uden papir der er F1 i begge og har størrelse som F1 men sind og væremåde som den gammeldags model. Kendetegn for begge forældre er at de ikke skal læres noget de gør det bare som om de forstår deres ejere. Det vil være muligt at kontakte Chilis ejer for oplysninger om ham som jagthund da vores mad forældre ikke har forstand på jagt. Billede 1 er os, hvor vi er sammen med vores søster som bliver hentet den 1 December til sit nye hjem.. Billede 2, 3 er Grøn 4 og 5 er Gul. Drengene. Billede 6 og 7 er vores mor Smila. Billede 8 og 9 er vores far Chili. Billede 10 og 11 er Lilla pige hun er reserveret. To Drenge er Solgt. Tre Piger er Solgt og en Pige reserveret.
d. 18.11 6.000,-
Gammel dansk hønsehunde hvalpe
Gammel dansk hønsehunde hvalpe

6 billeder

d. 17.11 10.000,-
Legekammerat søges
Legekammerat søges

1 billede

d. 17.11 Købes
Dalmatiner/ korthåret hønsehunds hvalpe
Dalmatiner/ korthåret hønsehunds hvalpe

9 billeder

d. 16.11 3.500,-
Super flot Fox Red Labrador han
Super flot Fox Red Labrador han

6 billeder

d. 10.11 1,-
Jagthund modtages med tak d. 08.11 Købes
Jack Russell Terrier hvalp
Jack Russell Terrier hvalp

5 billeder

d. 07.11 8.000,-
DKK Avls godkendt F1 Labrador
DKK Avls godkendt F1 Labrador

5 billeder

d. 04.11 Sælges
Lille søde Hugo søger nyt hjem??
Lille søde Hugo søger nyt hjem??

9 billeder

image_search_result
Lille søde Hugo søger nyt hjem??, Hvem er vi? Vi er to lækre brune gl labrador hunde med verdens bedste sind, som er blevet forældre til 8 skønne labradorhvalpe d. 31/8 2019 Et kuld med 6 hanner og 2 tæver Far hedder Nilan og er 9 år gammel ægte gl. labrador og Jagthund. Måske har du set ham på TV DR1? Her arbejder han nemlig sammen med sin menneske-far Mikkel på ramasjang, Natur-Mikkel. https://www.dr.dk/tv/se/mikromakkerne/mikromakkerne-iv/mikromakkerne-skovflaten#!/00:35 Vores mor hedder Hailey hun er 5 år gammel 3/4 gl. labrador 1/4 formel 1. Hun bor på en gård sammen med hendes menneske-familie med småbørn, heste og en enkelt kat. I hendes fritid går hun til hundetræning i DCH Lindholm, sammen med hendes menneske-mor Trine Du er mere end velkommen til at følge os på facebook https://www.facebook.com/groups/2342330955857285/?ref=group_header ellers søg på: Lækre brune labber-hvalpe af Nilan og Hailey på facebook Praktisk info omkring os... <3 Vi er klar til at flytte hjemmefra d. 26/10-2019 <3 Vi bor inde i huset sammen med vores famile, så vi er vant til kat og småbørn. Vores mor har fået 2 x herpes vacciner, den første før parring og den sidste 8 dage før fødsel. Når vi er tre uger gamle får vi ormekur. Vi er vaccineret og chippet samt registreret efter reglerne, når vi ca. er 7 uger gamle. Alt dette sørger city syd dyrehospital for, så vi er i gode hænder. Hvis du ikke kan stå for os og gerne vil se os nærmere an, kan du ringe til Haileys mor Trine på tlf: 22 63 97 79 Depositum 2000kroner
d. 03.11 6.000,-
FT SPRINGER SPANIEL HVALP
FT SPRINGER SPANIEL HVALP

10 billeder

d. 03.11 6.000,-
ruhårs hvalpe
ruhårs hvalpe

5 billeder

d. 31.10 3.500,-
FT Springer Spaniel hvalpe
FT Springer Spaniel hvalpe

7 billeder

d. 28.10 6.500,-
Coker spaniel
Coker spaniel

1 billede

d. 21.10 1.500,-
Jack Russell Terrier han tilbyder
Jack Russell Terrier han tilbyder

4 billeder

d. 17.10 1.500,-
Andet
PROVAX hundefoder
PROVAX hundefoder

1 billede

image_search_result
PROVAX hundefoder, Provax er et godt KVALITETS hundefoder. Produceret af Henne PET Food. Foderet er baseret på kylling og laks uden kunstige tilsætningsstoffer. Det fås i Basis, Senior, Aktiv og Hvalp. Du får det leveret til din adresse til følgende priser: 15 kg Basis eller Senior, leveret 375 kr. 30 kg Basis eller Senior, leveret 630 kr. 15 kg Aktiv eller Hvalp, leveret 390 kr. 30 kg Aktiv eller Hvalp, leveret 660 kr. Foderet anbefales således: Basis (hunde med et normalt aktivitetsniveau), Senior (ældre hunde med et lavt aktivitetsniveau), Aktiv (hunde med et højt aktivitetsniveau f.eks. jagthunde og politihunde) Hvalp (hunde op til 12 måneder, vejledning gives). Fiskeolie i 1 liter pakning til 150 kr., hvis den sendes sammen med foder. Første levering (prøve) koster 300 kr. uanset type. Opstarten af nyt foder sker med 1/6 nyt foder og 5/6 “gammelt” foder i et par dage, herefter 1/3 nyt foder og 2/3 “gammelt” foder i et par dage, dernæst halvt af hver i et par dage. Efter 12 dage er din hund overgået til Provax. Ring til mig, hvis du har spørgsmål til Provax. Der betales forud 28191276 via Mobilepay. Første gang sender du SMS med dine adresseoplysningerne og mailoplysninger. Faktura sendes til din mailadresse. Bruger du ikke Mobilepay anvises kontonummer. Bestillinger inden kl.10 effektueres samme dag. Sendes over hele landet. Ovenstående priser er inklusive fragt. Min egen hund spiser det, og hvem vil ikke sin egen hund det bedste? Foto vist af Mason.
d. 13.10 375,-
Hundepasning
Hundepasning

1 billede

d. 10.10 140,-
Andet
Labrador hanhvalp 9 uger
Labrador hanhvalp 9 uger

1 billede

d. 03.10 8.500,-

Sæt dyr til salg på GulogGratis.dk. Køb søde hunde, katte og andre dyr på GulogGratis.dk


Køb mange forskellige dyr til billige priser på GulogGratis.dk

Hvad enten du leder efter en hund, kat, kanin, hest, fugl, krybdyr, eller andre kæledyr, kan du finde dem her på GulogGratis.dk. Hos os kan du sælge og købe dyr til billige priser og få et godt tilbud. Hvis du har et dyr, som skal gives væk, er GulogGratis.dk stedet, hvor du kan finde den rette ejer til dit dyr. På GulogGratis.dk kan du let klikke rundt imellem købs- og salgsannoncer, og det er let at finde frem til det du ønsker ved hjælp af de forskellige kategorier.

Læs mere
Du kan sælge dine dyr på GulogGratis.dk

Ønsker du at få solgt dine hundehvalpe til den rette ejer? Her på GulogGratis.dk kan du sætte dine dyr til salg og sørge for, at de bliver solgt til det rette hjem. Du kan også finde kæledyr, der gives bort gratis eller kan købes billigt. Du kan nemt oprette flere annoncer og sælge dine dyr hos os.

Find flere forskellige dyr som sælges på GulogGratis.dk

Leder du efter et nyt kæledyr til familien, og ønsker du at finde det til en god pris? Her på GulogGratis.dk kan du oprette købsannoncer med det dyr, du ønsker at købe. Du kan også klikke rundt imellem de mange salgsannoncer og se, om der er noget der bortgives eller sælges til billige penge. Tilbehør til dyr, som eksempelvis kaninbure, kan du også købe på tilbud her på hjemmesiden. Køb, sælg eller adopter søde og sjove dyr her på GulogGratis.dk.
Læs mindre