Dyr og tilbehør

77
Galleri annoncer
Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe

12.000 kr.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe. Så kan vi endelig tilbyde denne skønne blanding igen. Hvalpene er født den. 30-03 og salgsklar den. 25-05 Mor. Fransk Bulldog- Beagle. Far Shiba. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Kennel Semine
Fransk bulldog blandings hvalpe

Fransk bulldog blandings hvalpe

12.500 kr.

Fransk bulldog blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 12.500 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
i dag
Kennel Semine
Fransk bulldog/Beagle

Fransk bulldog/Beagle

7.000 kr.

Fransk bulldog/Beagle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi ser os desværre nødsaget til at sælge vores hund da vi desværre ikke har den tid og overskud som han kræver. Han er en sød og kærlig hund, men har brug for en familie som har mere tid til ham. Han kunne have rigtig stor gavn af en eller anden form for træning. Han er renlig og kan være alene hjemme, men er meget ked af det lige når man tager afsted? han har aldrig ødelagt noget når han er alene. Han er glad alle mennesker og hunde. Han er dog lidt vild i mødet med mennesker til at starte med. Han er kastreret. Han er en utrolig dejlig hund hvis han bliver aktiveret rigtigt.

7400 Herning
i dag
Omplacering af frengle RESERVERET

Omplacering af frengle RESERVERET

2.000 kr.

Omplacering af frengle RESERVERET, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Det er med blødende hjerte at vi skal af med vores skønne hund Mollie. Hun er 75% fransk bulldog og 25% beagle og lige over 2 år, fra 22.12.19. Glad og aktiv hund. Kan de gængse kommandoer sit, dæk, bliv, det er min, osv. Hun kan være alene hjemme, sover alene og er god til at køre i bil. Hun er den skønneste hund blandt mennesker, både store og små. En rigtig puttegris. Desværre kan hun slet ikke med andre hunde. Hun har bidt to hunde, og da vi bor i et parcelhus-kvarter med mange hunde, kan vi desværre ikke beholde hende. Hun skal til en familie, hvor der ikke er andre hunde på den anden side af hækken og hvor haven er godt hegnet ind. Hun er den sødeste og kærligste hund blandt mennesker, så vi håber der er nogen der har plads til hende. For os er prisen ikke vigtig, men vi ønsker bare et godt sted til Mollie.

5700 Svendborg
i dag
Blanding

Blanding

9.000 kr.

Blanding, Luna og Bertram har fået 12 skønne hvalpe Mor Luna er Grand danois, Skt Bernhard og Old english bulldog. Far Bertram er Boxer og dogo Canario også kaldet Presa canario. Hvalpene vokser op i stuen. Vi bor på landet og hvalpene får masser af kærlighed og de har fået hjælp med sutteflaske de første uger. De er klar til at flytte hjemmefra ca 10.juli men vi har åbent for besøg fra nu af og hvis der er kemi fra begge sider vil man evt kunne reservere. Hvalpene vil være chippet, vaccineret og sundhedstjekket . Billederne er Luna med hvalpene , mor Luna, far Bertram og storebror Ralph og så nogle af hvalpene fra sidste kuld som de så ud da de var klar til at flytte hjemmefra og som de ser ud i dag.

6640 Lunderskov
i dag

100 % Ren Fransk bulldog hvalpe.

12.900 kr.

100 % Ren Fransk bulldog hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fransk Bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 15.05 2022. Fransk bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar nu.. Vores dejlige tæve har fået 6 skønne hvalpe 3 hanner og 3 tæver. Hvalpene er født den 19.03 22 og er nu 8 uger. De har lige været ved dyrlægen hvor de er blevet vaccineret, chippet, sundhedsundersøgt og fået en sundhedsbog med alle deres data. Indtil videre har de fået 3 gange ormekur. Alle hvalpe er fine, sunde og raske. Vi har moderen som er rigtig, sød fin og rask som i kan se, hvis I kommer på besøg. Hvalpene er nu helt klar til at flytte hjemmefra. De er meget legesyge og kontaktsøgende, og ser frem til at møde deres nye familie. Når de bliver afhentet medfølger en lille madpakke, samt der bliver fremsendt en hvalpepakke fra Royal Canin. Skulle I være interesseret i en af disse dejlige hvalpe, så finde vi en dag, hvor I kan komme forbi.

6000 Kolding
i dag

Old engelsk bulldog

6.500 kr.

Old engelsk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Det er med stor sorg at vi desværre må finde et nyt hjem til vores dejlige dreng ( omstændighederne kan fortælles privat).. Han er født d 22 Oktober 2021 Så han er lige blevet 7 måneder nu her. Han vejer 33 kg. Han er ren Old engelsk bulldog. Han er sund og rask og har været til alle dyrlæge tjek som han skal.. Han er chippet og vaccineret.. Her hjemme bor han sammen med mig, min kone og vores 4 børn i alderen 12,10,4 og 2 år samt vores 2 katte . Han kan også med andre hunde. Han er jordens dejligste hund som elsker at tosse rundt både inde og ude i vores have. Nogle gange glemmer han bare selv hvor stor han er men han er god til at hører efter når der bliver sagt fra både fra os voksne og vores børn . Men han er selvfølgelig stadig hvalp og det skal man huske på . Han er meget aktiv så en tur i hundeskoven eller bare ud og gå er det bedste han ved. Han er renlig og går selv til døren når han skal ud. Han kan være alene hjemme og vant til at kører bil.. Alle hans ting som mad og vandskål samt et stort bur medfølge. Hvis han har fanget jeres opmærksomhed så skriv endelig lidt om jer og hvad i kan tilbyde ham

6780 Skærbæk
i dag

Boxer/Fransk bulldog hvalpe

9.000 kr.

Boxer/Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Boxer mor har fået 7 skønne hvalpe. . 5 tæver og 2 hanner. De er 6 uger gamle nu og salgsklar 10 Juni 2022 Boxeren er en fantastisk familiehund. Hvalpene vokser op inde I huset og er vant til menneskelig kontakt hver dag. De er vant til børn da vi har små størrelser omkring dem. Deres mor og far kan mødes. Mor er en glad og energisk ren boxer som elsker mennesker omkring sig. Deres far er en halvt boxer og halvt Fransk bulldog som også er glad og meget energisk. Fælles for dem begge er at de har et fantastisk dejligt sind. I er velkommen til at komme og se hvalpene og bestemmer I jer for at han/hun skal bo hos jer. . ligges der et depositum på 1500,- kr som ikke betales tilbage hvis man fortryder. De bliver chippet, vaccineret og får ormekur.

4863 Eskilstrup
i dag

Boxer med 25 % Fransk bulldog

9.000 kr.

Boxer med 25 % Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Boxer mor har fået 7 skønne hvalpe. . 5 tæver og 2 hanner. De er 6 uger gamle nu og salgsklar 10 Juni 2022 Boxeren er en fantastisk familiehund. Hvalpene vokser op inde I huset og er vant til menneskelig kontakt hver dag. De er vant til børn da vi har små størrelser omkring dem. Deres mor og far kan mødes. Mor er en glad og energisk ren boxer som elsker mennesker omkring sig. Deres far er halv boxer og halv Fransk bulldog som også er glad og meget energisk. Fælles for dem begge er at de har et fantastisk dejligt sind. I er velkommen til at komme og se hvalpene og bestemmer I jer for at han/hun skal bo hos jer. . ligges der et depositum på 1500,- kr De resterende 7500,-kr betales ved afhentning af jeres lille nye familiemedlem når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra. Depositum betales ikke tilbage hvis man fortryder. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, får ormekur og der medfølger en sundhedsbog.

4863 Eskilstrup
i dag

Fransk / mops kryds

8.500 kr.

Fransk / mops kryds, Skønne hvalpe efter racetypiske og venlige forældre i god trivsel . Hvalpene er vokset op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . De er vaccineret , sundhedschecket og chippet og klar til ny familie . Med hvalpene følger hvalpepakke og købskontrakt med garanti i 2 år . Sælges kun til seriøse , ansvarsbevidste og velovervejet familier . Mere info på 28150897

7870 Roslev
i dag
Tina Andersen

Franske Bulldog.

20.000 kr.

Franske Bulldog., Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi er tre franske bulldog hvalpe der søger nyt hjem. Født 14 januar 2022 , farve,brindle reverse , og er meget smukke og livlige. Vi er med stamtavle,chippet, vaccineret, og har fået ormekur. Der medfølger stambog ,sundhedskort,og kontrakt med to års garanti. Er opvokset med vores mor ,andre hunde og børn, som vi trives rigtig godt med. I vores opdræt er det vigtigt at vores hunde er sunde og raske har hale,og længde på næsen, mht. gode luftveje. De er først sat til salg nu , pga.sygdom hos ejer. Ved reservation vedlægges 3.000 kr. som fratrækkes ved køb. I er meget velkommen til at komme og hilse på ,efter aftale pr.tlf.

6980 Tim
i går

Smukke Blue tilbydes til avl

Sælges

Smukke Blue tilbydes til avl, Blue er en 4årige lækker fransk bulldog på 16 kg. Han er meget muskuløs og i rigtig god form. Han har det bedste sind og er en rigtig hygge/familie hund. Han er sund og rask og har en god snude. Han er utrolig smuk! Han laver kuld på 4-11 hvalpe. Han er hurtigt til at springe på, og en rigtig gentleman . Parringen foregår hos os i en stor lukket gårdhave. Blue har stor erfaring og jeg (ejer) har avlet i mange år. Så vi ved hvad der skal gøres, og Blue er fantastisk ! Jeg hjælper gerne med spørgsmål ang. løbetid, drægtighed, fødsels og opdræt samt salg af hvalpene. Når parringen Lykkes ( de har hængt sammen) falder betalingen og i er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og få en tur mere ( gratis) Vi parre både blandinger og ren fransk bulldog. Skulle vi være uheldige at tæven går Tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Vi kan også tilbyde tæven bliver her nogle dage under parringen. Send sms på 71707910 for at aftale nærmere Pris 4000kr

8740 Brædstrup
i går

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe med stamtavle

6.000 kr.

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe med stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Han fransk bulldog med stamtavle søger nyt hjem de har født i den 28.11.2021 . Vaccineret, mikrochippet, ormekur. Far har 17 konkurrence præmie. pga flytning

6622 Bække
i går

Fransk bulldog

BYD!

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, De sidste 4 hvalpe stadig søger sit kærlig hjem. De er 6 måneder of er sunde og raske,livsglad hvalpe. Se er opvokset med børn og andre mennesker og er meget sosiale. Skriv eller ring til mig for mere info.

6980 Tim
i går

Fransk bulldog hvalpe

12.000 kr.

Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Følg med på Instagram bolettes_hvalpe2022 profilen er åben, så hop ind og følg med helt uforpligtende ;-) Her er det muligt at følge med i hvalpenes hverdag og se dem vokse fra dag til dag! Vores to franske bulldogs (begge er rene fransk bulldog, hvalpene er uden stamtavle) Alle hvalpe er hvide med forskellige mørke aftegninger, se billeder. -Der vil løbende blive opdateret med nye billeder af hvalpene. Skriv gerne og jeg sender billeder af de hvalpe vi har tilbage! Hvalpene er af forældre med roligt og godt sind, de vokser op i vores stue, hvor de håndteres af både voksne og børn, samt vænnes til hverdagens lyde. Hvalpene er udenfor og sammen med os som resten af vores hunde, så de får den bedste start vi overhovedet kan give dem! Vi er fleksible i forhold til afhentningsdato, så lad ikke det afholde dig, det vigtigste for os er at hvalpene flytter ud i trygge nye hjem! Der udover vil alle hvalpe være behandlet med ormekur 2 gange, chippet, vaccineret første gang, og i den forbindelse været tilset af vores dygtige dyrelæge, det er de blevet den 19/5, med stor ros! Der betales et reservationsgebyr på 3000,- som ikke betales tilbage, hvis man fortryder købet. Jeg (Naja) kan kontaktes på 60437270, jeg svarer så hurtigt det er muligt og i den rækkefølge jeg bliver kontaktet.

4930 Maribo
i går

Franske Bulldog blanding

9.500 kr.

Franske Bulldog blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Far er fransk bulldog og mor er engelsk bulldog/griffon . Begge forældre er sunde og raske og ingen allergier og har begge er fantatiske roligt sind Der er 1 pige og 2 drenge tilbage og de venter på skønne hjem. Alle hvalpene har blå øjne. De vokser op i vores stue med hverdagens lyde og børn i alle aldre De er klar til at komme hjemmefra i starten af uge 26 d 28 juni Hvalpe vil få øre , størrelse efter den fransk bulldog og hale fra mor Ved valg af hvalp lægges dep på 4000 kr som ikke tilbagebetales hvis i fortryder

8850 Bjerringbro
i går

Fransk bulldog 1 dreng tilbage rejseklar...

18.000 kr.

Fransk bulldog 1 dreng tilbage rejseklar 4/6, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi har kun 1 smuk baby tilbage. 1 dreng (Bob aka Bobby) Bobby er stille og forsigtig, men stadig masser af hvalpestreger Alle hvalpen er vokset op i stuen og er vand til børn, både vores egne og gaden børn som kommer og leger med dem. De er ved at blive gjort renlig og er vandt til alle dgl lyde. De har fået ormekur, vaccine, dyrlægetjekket ved afrejse som vil være 4/6 Dep 4000 som ikke retuneres ved fortrydelse. Med til hvalpene får køber Hundeseng, hvalpe pakke med foder, tæppe. Så er det lige en af vores velopdragen skønne hvalpe i kunne tænke jer, så giv mig et kald, så i kan komme og besøge dem. Hundene får stamtavle. Kun seriøse henvendelser

9560 Hadsund
tor.

Fransk bulldog

16.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, KUN LILLE ANFRED TILBAGE! Og billederne er af ham. Vi er 8 dejlige hvalpe som er vokset op sammen med vores mor og far som begge har stamtavler. Vi er 4 tæver og 4 hanner. Aladdin - blue tan RESERVERET Alvin - blue tan RESERVERET Ally- blue RESERVERET Anton - sabel RESERVERET Anastacia - blue fawn RESERVERET Anfred - blue brindle Aiya - blue RESERVERET Anora - blue fawn RESERVERET Vi glæder os meget til at finde vores nye familier, som vi kan flytte hjem til d. 4. Juni. Hvis man vil reservere os, så skal man betale 5000kr, som bliver fratrukket prisen når man henter os. De 5000kr bliver dog ikke tilbagebetalt hvis man fortryder. Vi flytter hjemmefra med vores første vaccine, ormekur, sundhedsbog og en lille hvalpepakke med vores yndslings legetøj.

4220 Korsør
tor.

Fransk bulldog

19.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Flotte fransk bulldog black tan . 2 tæver og 1 han mangler deres nye hjem . De er opvokset inden for . De er vant til at være i hænder . De har oplevet andre hunde , børn og mennekser og vant til forskellige slags lyde . Forældrene er med stamtavle - hvalpene lige så. . Begge forældre har været i røngten . Vi er moms reg . Og godkendt ved Fødevarestyrelsen med smiley . Kennel endless joy

7620 Lemvig
tor.

Søde Fransk-Bulldog / Dansk-Svensk gårdh...

12.500 kr.

Søde Fransk-Bulldog / Dansk-Svensk gårdhund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde Fransk Bulldog / dansk-svensk gårdhund, 6 flotte hvalpe som søger en ny god og kærlig familie. En fantastisk blanding der giver en klog og meget sund hund med charmen fra Fransk Bulldog og klogskaben fra DS. Født søndag d. 17 April - Salgs klare søndag d. 12 Juni I er meget velkommen til at følge hvalpens opvækst. Hvalpene er med sundhedsbog fra dyrlægen, Chippet, Vaccineret og ormebehandlet 3 gang Henvendelse på mobil eller sms foretrækkes.-------

7200 Grindsted
tor.

Fransk bulldog

16.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 blue Merle hun reserveret 1 blå hun reserveret alle sammen har blå øjne Der er følgene tilbage 2 blå hanner. 1blue Merle han. 1 blue Merle hun De er salgs klare om 4 uger Kan reserveres mod depositum Uden stamtavle. De bliver vaccineret og for chip osv. man er velkommen til at skrive, så kan vi tage en snak om det. Stue opdræt, så de er vant til børn Vi håber at høre for nogle søde mennesker. De klar til at flytte d.24 juni 31 21 21 34

4160 Herlufmagle
tor.

Engelsk bulldog, 3 hvalpe

9.900 kr.

Engelsk bulldog, 3 hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Engelsk Bulldog med sundhedstjek, alle vacciner og EU pas og chip, orme/loppe kur. Leveres med snor, halsbånd og et blødt tæppe. 2 piger og 1 dreng Louise Nielsen Kontakt mig her eller på Messenger for yderligere information. https://www.facebook.com/profile.php?id=100041108451189

2100 København Ø
tor.

Fransk bulldog

8.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Kan du tilbyde stabilitet og kærlighed i uendelige mængder? Så læs endelig videre? Denne skønne dreng søger sit sidste FOREVIGT HJEM!! Et hjem, hvor man aldrig bliver en kastebold , når nyhedens interesse har lagt sig - dette er simpelthen NO GO!!! Et hjem der har masser af tid , tålmodighed, og kærlighed, og hvor man tager ansvar for det dyr man har anskaffet sig!! Lækkermåsen her er født 6/11-2020. Han er farven blå/brindle. Han er uden stamtavle, og begge forældre er undersøgt , røntgenfotograferet og godkendt til avl. Han er den sødeste, lydige, og nemme dreng man overhovedet kan få, og han kan være alene hjemme uden problemer. Han har aldrig ødelagt noget. Han kommer fint ud af det med andre hunde, tæver som hanner, dog er katte et jagtbytte. Da det desværre er 3. gang at han skal skifte hjem i hans korte liv, er der fuld fokus på hvad HAN har brug for, og det indskrænker altså rette hjem gevaldigt - FORDI han er det allervigtigste , og vi er kræsne overfor , hvor han skal hen! Det SKAL bare være det helt rette match! Én/nogen som VIRKELIG VIL HAM!! Det allerbedste ville måske være en enlig kvinde, da han har lidt udfordringer når det kommer til mænd! Han bliver nemt utryg overfor mænd, så man skal besidde tålmodighed og indstillingen til at arbejde videre med dette ?problem? og ikke bare kaste håndklædet i ringen. Børn er han omgængelig med. En pensionist ville også være ideelt. Én som har masser af tid , omsorg og kærlighed til sin bedste ven for livet - for han vil give dig ubegrænset retur! ?? Hans kommende hjem skal være indstillet på, at der ønskes fremtidig kontakt? Så vi ved hvordan det går ham! Skulle dette have fanget din interesse, så giv os et ring. Vi svarer ikke på spørgsmål herinde. KUN SERIØSE HENVENDELSER.

9240 Nibe
tor.

Fransk bulldog, 3. stk. hvalpe

13.800 kr.

Fransk bulldog, 3. stk. hvalpe, Vaccineret, Ormekur, 2 små piger (billede 1 og 2) og 1 dreng sælges med sundhedstjek, alle vacciner + rabies. Loppe/ormekur og EU pas. Vejer ca. 3 kg og er 4 måneder gamle. Leveres med snor og halsbånd og et blødt tæppe. Louise Nielsen Kontakt mig her eller på Messenger for yderligere information. https://www.facebook.com/profile.php?id=100041108451189

2100 København Ø
tor.

Hvalpe

9.000 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har 3 små hvape til salg. De er blandinger, Moren er Griffon/Old english bulldog og Faren er en Mops. De må flytte hjemmefra den 18/6. Der er 1 han og 2 tæver.

8981 Spentrup
ons.

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe med stamtavle

15.000 kr.

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe med stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Den 11.April 2022 fødte vores Fransk Bulldog tæve 4 smukke apricot-creme hvalpe. Forældrene til hvalpene har en stamtavle og er skrevet velegnet til avl, selføgelig absolut sunde og kan ånde frit. Fra Juni søger 3 tæver og 1 han efter et skønt nyt hjem. Indtil da bliver de vaccineret, mikrochippet, ormekur og får tysk stamtavle. Hvalpene bor 5kmsyd for Tønder og kan ses og reserveres nu..... Billede 4 og 5 hanhund Billede 13 Far..... En tæve er reserveret De kan beses i Süderlügum og kan reserveres for et depositum på 4.000 kr. Depositum er tabt hvis man springer fra

25923 Süderlügum
ons.

Fransk bulldog hvalpe

12.000 kr.

Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De sødeste små franske bulldog hvalpe søger nyt kærligt hjem. De er 6,5 uge gamle og klar til at flytte hjemmefra d. 5/6. Det er stueopdræt. De er blevet socialiseret og nusset om og er de dejligste og kærligste små væsener. De bliver sundhedstjekket, vaccineret, chippet og får ormekur inden afrejse fra os. Der medfølger en mad med til den første tid. Vi har en hvid tæve med brune aftegninger og 1 lys fawn dreng tilbage. Far har stamtavle og avlsgodkendt. Mor uden stamtavle men ren race. Er godkendt af dyrlæge til avl.

9510 Arden
tir.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe.

12.500 kr.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne små blandings hvalpe, til dem der elsker begge racer. Her får man en skøn lille familie hund, der vil elske og nyde livet med sin familie. Mor. D/S Gårdhund. Far. Fransk Bulldog. Født den. 30.04 Salgsklar den. 25.06 Pris. 12.500 kr. Reserverings gebyr er på 2000 kr. der modregnes prisen ved køb. Der er allerede mulighed for at se hvalpene og reservering. Hvalpene vil på salgstidspunktet, være chippet, vaccineret, gennemgået ormekur og de har fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde.

6823 Ansager
tir.
Kennel Semine

Fransk Bulldog

10.000 kr.

Fransk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fransk Bulldog Så er der kun 3 tilbage fra et lille stue opdræt. Ægte Fransk Bulldog hvalpe - 12 uger gamle og flytte klar. De er født d. 27/2/2022. De har fået 3 gange ormekur. Der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen, samt en hvalpe pakke + sele og line. Der er 1 han og 2 tæver. Blå hanhund med hvidt på næsen Blå tæve (SOLGT) Sort tæve med en smule brintle (SOLGT) Ved interesse send en SMS til 71722039 da jeg ikke altid er ved telefonen.

4900 Nakskov
man.

Engelsk Bulldog

9.000 kr.

Engelsk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har været så heldige, at vores tæve har fået 8 skønne hvalpe d. 25 april. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde. Hvalpene får sundhedstjek, chip, vaccination og ormekur inden flytning. Stamtavle på hvalpene medfølger ikke. De er klar til at flytte hjemmefra d. 20/6 . Så hvis I skal have jer en lille lækker basse med hjem til sommerferien, så er muligheden her. En skøn familie hund med masser af hjerte og personlighed. Der kan reserveres en af hvalpene ved at kontakte os, og derefter ligge et depositum. 2 tæver og 3 drenge tilbage

7620 Lemvig
man.

Old english bulldog

13.000 kr.

Old english bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Savage Bulldogs Idun aka Ko leder efter sit sidste perfekte hjem. Ko er en old english bulldog tæve på 6 måneder hun er født her hos os og fik en dejlig familie som den første desværre kom Ko hjem igen da hun var for aktiv og på over for familiens anden hund, så hun kom hjem for små 4 uger siden. Ko er en rigtig dejlig pige der elsker opmærksomhed fra alle, hun har endnu ikke udvist noget negativt adfærd overfor andre hunde eller dyr, men hun har meget lyd på når hun leger men der er intet ondt i det. Ko har gået til hvalpe træning og vat den bedste på holdet, hun er klog og vil rigtig gerne bruge sit hoved så hun vil kunne blive den perfekte trænings makker til de fleste aktiviteter. Ko har de sidste 4 uger været her og har været sammen med sin kuldsøster, kuldbror, en 5 måneder tæve hvalp fra anden opdrætter og sin mama skinke, jeg har endnu kun oplevet noget negativt omkring ben/tygge ting dem deler hun helst ikle men hun deler gerne mad med de andre. Ko er en buller der SKAL opleves da hendes personlighed kan tage ethvert hjerte med storm ? Ko er self passet med vacciner og ormekur der medfølger Sundhedsbog Stamtavle Lidt mad Lidt legetøj Lidt tygge hygge Vi håber på kos familie er der ude et sted

4970 Rødby
man.

Old english bulldog sælges

8.000 kr.

Old english bulldog sælges, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Mit navn er Alma? Jeg er 1 år gammel, vaccineret, chippet, ormekur, stambog mm. Jeg er født og opvokset med børn og katte, vandt til at lege med andre hunde i forskellige former?Jeg søger mit næste blivende hjem da min madmor desværre ikke har den tid jeg fortjener, jeg elsker at putte, elsker kram og kys, elsker gå ture og generelt bare at ligge og sove i solens varme stråler? jeg kan sagtens være alene hjemme, det er jeg vandt til helt fra lille(jeg er også renlig) Prisen er ikke afgørende, tværtimod.. jeg skal bare ha en dejlig familie der vil give mig kærlighed??

4470 Svebølle
søn.

Engelsk bulldog

2.000 kr.

Engelsk bulldog, Vi tilbyder vores han hund til Par ring Han er en utrolig fin han hund som har det bedste og kluntede sind. Han er far til andre kuld hvalpe Ring eller skriv.

6855 Outrup
søn.

Fransk bulldog

18.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores dejlige franske bulldog har den 5/5 fået 3 smukke hvalpe, 1 blå og 2 blue/tan. Så nu har i/du mulighed for at følge dem næsten helt fra start og vi er altid klar til at få besøg. Begge forældre er med fantastiske sind og gode næser. De små buttede charmetrolde er født og opvokset i vores stue, hvor de bliver knus elsket af både voksne og børn. Og når alderen bliver til det vil de også være sammen med vores andre firbenede, samt komme i haven og tissetræne og tumle. Mor choco er en meget glad og kærlig hundemor, så også her får de meget mad og opmærksomhed. Inden de små charmetrolde kommer ud i den nye verden vil de være: - vaccineret - chippet - fået ormekur - sundhedstjek, samt sundhedsbog - stamtavle fra NEBKC (www.nebkc.com) - købskontrakt De får også tæppe/lille kurv med, som dufter af mor. Depositum er 4000 ved reservation af hvalp. Vi glæder os til at høre fra jer. I er velkommen til at både ringe og skrive.

8500 Grenaa
søn.

Fransk bulldog / dansk svensk gårdhund.

500 kr.

Fransk bulldog / dansk svensk gårdhund., Vaccineret, Ormekur, Chippet, En blanding af fransk bulldog og dansk svensk gårdhund. Der er 2 stk hun og 2 stk han. De er klar til fraflytning d. 22 Marts. Pris 8000 med et depositum på 2500.

6630 Rødding
søn.

Fransk Bulldog

BYD!

Fransk Bulldog, Vaccineret, Chippet, Rigtig dejlig og meget selvstændig herre. Vi er desværre nød til at sælge Hugo, han er en dejlig dreng på 7 år. Han elsker børn. Er ikke glad for andre dyr. Han er meget sin egen, hvilket vil sige der er intet vild over ham, det er ham der bestemmer hvornår vi skal kæle og hygge. Han elsker at gå tur. Der medfølger hundbur til bil, seler, diverse mad, tilbehør som shampoo og cremer m.m Pris ide 4000kr

9300 Sæby
21. maj.

Fransk Bulldog

180 kr.

Fransk Bulldog, Fransk Bulldog udført af oliebehandlet natur eg, eller oliebehandlet røget eg. 12 cm. høj ved hoved. 14 cm lang Hovedet kan drejes i alle retninger. 180.- Pr. stk Fragtfri ved køb for over 450.- SE OGSÅ MINE ANDRE ANNONCER

6600 Vejen
21. maj.

Engelsk bulldog hvalpe

18.000 kr.

Engelsk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 5 drenge og 5 pige engelsk bulldog hvalpe søger nyt hjem. De er født d.07 Maj og er klar til at flytte hjemmefra d.4 Juli. De bliver opvokset inden i stuen, så de vil være vand til dagligdagen og med børn i huset. Både moren og faren er engelsk bulldog. Hvalpene vil have været til sunhedstjek, hvor de vil blive chippet, vaccineret og fået ormekur inden de skal ud til nye hjem. Der vil følge et lille tæppe og legetøj, samt en lille pakke foder, til at starte på. Der vil blive taget ibetragtning at man har bekendtskab til racen. Der bliver lavet købekontrakt, hvor der lægges et depositum på 5000kr, som ikke kan refunderes ved fortrydelse. For yderligere information og flere billeder, ring eller skriv til 42 94 20 21.

8620 Kjellerup
20. maj.

Old English bulldog

10.000 kr.

Old English bulldog, Han er født d. 5/2 22 og er nu klar til at flytte hjemmefra. Han er født og opvokset i vores stue og han er socialiseret med andre hunde i forskellige størrelser. Han er kontaktsøgende og elsker at komme med ud i haven. Begge forældre er glade og venlige familie hunde. Han har fået sundhedstjek, chip, vaccination og ormekure. Han er uden stamtavle, da mor også er uden, hun er new English Bulldog, med lidt længere snude (bedre luftveje) begge forældre er sporty i modellen. Far vejer 24 kg og mor 20 kg. Far har været udstillet og er røntgenfotograferet. HD -A/B AD - 0/0 Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke med; Tæppe, med duft hjemme fra. Lidt mad til den første tid eller fodreskift 100% kylling godbidder. Lidt legetøj. Sundhedsbog. Halsbånd og snor.

9370 Hals
20. maj.

Lækker buller dreng søger nyt hjem

12.500 kr.

Lækker buller dreng søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækker fransk hotdog dreng søger nye forældre, han er blå Merle og begge forældre er sundheds tjekket. begge forældre har fået røntgen fotograferet luftveje ryg hofter og hjerte osv? Han er vokset op i et hjem med andre hunde, kanin og papegøje, han er ca 6 uger nu og vandt til at komme ud i haven og tisse med vores andre hunde, vandt til børn også. Han vil inden afrejse blive vaccineret, chippet og sundhedstjekket samt have fået ormekure. Vi ser gerne kommende ejere kommer flere gange og vi forbeholder os retten til at afvise hvis vi ikke syns kemien er der. Har du flere spørgsmål så kontakt gerne.

7560 Hjerm
19. maj.

Old english bulldog

Sælges

Old english bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, ?Gerda? er en smuk, kærlig, kontaktsøgende og legesyg hvalp der søger hendes nye 5 stjernede hjem. Hendes forældre er Multi CH. Angeleyes Adriano og Zangbulls Wilma. FF: Magnum vom Frankenstein FM: Østergaards Safri MF: Bullforce Donut MM: KingBulls Cera Begge forældre er atletiske og med helt igennem fantastiske sind! Begge hunde er røntgenfotograferede med super resultater (dokumentation kan fremvises ved interesse). Der findes mange spændende navne i hvalpenes linjer. Wilma er udstillet en enkelt gang hos EKC, med et flot resultat. Arnold er en af de mest præmierede hanner i DK, og har CVet fuld af titler og placeringer. Samme lækre kombination af forældre var for 2 år siden, og hvalpene har derfor helsøskende der idag er 2 år gamle, disse søskende er alle sunde og raske familie hunde, hvor nogle har gjordt sig særdeles godt på udstillinger, og er desuden med sundhed og røngten resultater i top. Storebror Ivan kan ses og opleves sammen med hvalpene hos os. Hvalpene vokser op i vores spisestue, hvor de håndteres og leges med af vores to piger på 6 og 9 år hver dag. Med hvalpene følger der købskontrakt, EKC stamtavle, hvalpepakke med tæppe der dufter af mor og søskende, samt legetøj og foder. Hvalpene er klar til at flytte d. 15-05-22 og er klar til at modtage besøg fra interesserede familier. Vi forbeholder os retten til at vælge mellem interesserede, da det for os er vigtigt at hver enkelt hvalp kommer ud til de helt rigtige hjem og familier. Hvalpene koster 17000. Der lægges et depositum på 4000kr ved valg af hvalp som ikke refunderes ved fortrydelse. Kontakt os endelig for yderligere spørgsmål. Kontakt: Stina på 30254496

7860 Spøttrup
19. maj.

Exotic Bulldog Hanhund

15.000 kr.

Exotic Bulldog Hanhund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Pesto på 9 mdr er en Exotic Bulldog, som søger en ny kærlig familie, som har tiden til ham. Han er en sød og meget kærlig dreng, som elsker alt og alle. Han er renlig, kan gå uden snor og i det hele taget, en utrolig nem dreng. Han er importeret fra Tyskland og er med stamtavle. Prisen er fast og Ingen afbetaling.

6400 Sønderborg
19. maj.

Hunde transport rygsæk

400 kr.

Hunde transport rygsæk, Rygsæk til transport af hund eller hvalp. Som ny, kun brugt få gange. Kan klare op til 30 kg og er brugt til bulldog hvalp. Mål 33x43x23 cm Ny pris 850 kr

6100 Haderslev
19. maj.

Minibull

10.000 kr.

Minibull, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Af personlige årsager kunne ejer ikke beholde denne skønne pige og hun er derfor kommet tilbage til mig (opdrætter) hun er født D 16/07-21 Så hun er 10 mdr gammel, hun er vant til andre dyr, men kan ikke være selv med dem ifølge tidligere ejer. Derfor er hun også vant til bur. Hun er vant til børn i alle aldre og går her med 3 andre hunde uden problemer. Alba har brug for et hjem hvor man har tiden til hende og overskud til at hun mangler noget opdragelse. Alba er blue brindle. Sidste 2 billeder er mor og far. Jeg uddyber gerne yderlige ved seriøse henvendelse. Prisen er fast.

6310 Broager
19. maj.

Mops hvalpe

9.000 kr.

Mops hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Hej, vi søger vores næste fodermester, vi bliver salgs klar den 1 juni. Os tæver koster 10.000 vi er begge sorte og vores 2 brødre er fawn. Vores mor er 25% dansk svensk gårdhund, 25% fransk bulldog, 50% mops. Vores er far er ren mops. Så vi er født med gode luftveje og en sød krøllet hale. Vi elsker at lege sammen og er vandt til hverdagens mange lyde. Vores lege bror er en stor kat og nogle rigtig søde børn! Få mere information ved min nu værende mad mor Best på sms da hun har svingene arbejds tider. Navne: Cody, Alba, Diva og Burger (kan altid skiftes) Reservering koster 2000 kr, som trækkes fra ved afhentning ( gives ikke tilbage hvis man springer fra ) Grøn halsbånd reserveret

9800 Hjørring
18. maj.

Fransk bulldog 5mdr

BYD!

Fransk bulldog 5mdr, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har vakcine,pass,chip

7730 Hanstholm
16. maj.

Old English Bulldog

1.234 kr.

Old English Bulldog, Super skønne OEB hvalpe sælges. Hos Kennel LoveBulls opdrætter vi med omtanke og kærlighed til racen. Det vil sige at vi avler kun på sunde hunde, som altid er røntgenfotograferet, så vi er med til at sætte så sunde hvalpe som muligt til verden. Vores hunde bor sammen med hele familien inde i huset, hvor de er vokset op med både katte og børn. Sidste 2 billeder er af Mor og Far. Der kan ses mange flere billeder og videoer, på FaceBook på : Kennel LoveBulls Der medfølger: Sundhedsbog Vaccine og ormekur EKC Stamtavle Stor hvalpepakke Chip og registrering i dansk hunderegister Pris 15.000

6000 Kolding
15. maj.

Fransk bulldog tæve

25.000 kr.

Fransk bulldog tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Lilac merle maskløs tæve på 2 uger Super lækker kvalitets tæve fra kennel med alle uddannelser og kurser bag sig De vokser op inde i stuen blandt hunde og katte og er vant til alle dagligdagens lyde ved afrejse. Hunde fra vores kennel koster fra 18 til 25.000 alt efter hvad man ønsker i farver Kennel Taste of heaven

9690 Fjerritslev
15. maj.

Parring tilbydes

3.000 kr.

Parring tilbydes, Fransk bulldog. Smukke Charlie tilbydes til avl Han er utrolig smuk og har et fantastisk sind. Han er passet med vacciner og er sund og rask. Han har store næsebor og længere snude og dette har han givet videre. Han er født med halestump på 6 cm. Parring foregår her hos ham. Skulle tæven mod forventning gå Tom tilbydes omparring uden beregning, men mod fremvisning af attest fra dyrlæge. Der vil blive lavet papirer på det så begge parter er sikre. Charlie har lavet mange flotte og store kuld hvalpe. Charlie har lavet kuld på 5 stk til 9 stk. han vejer 15 kg og er 5 år. Han er meget erfaren. Prisen er 3000kr som betales ved parring

9293 Kongerslev
15. maj.

Søger en hund til kærligt hjem

1 kr.

Søger en hund til kærligt hjem, Hej, mit navn er Sara. Min kæreste og jeg er desværre lige gået af med vores dejlige Old english bulldog og derfor søger jeg en my ven at tage mig af. Min kæreste og jeg bor i en 1 værelses rækkehus med en lille have derfor søger vi noget der max er omkring de 20-25 kilo. Vi er begge erfarne hunde ejere og har haft lidt af hvert. Min kæreste studere til hverdag og er ikke hjemme i dagstimerne, jeg er begynd af min ADHD hjemmegående indtil sommeren 2022, og ville derfor være hjemme for at kunne passe hunden og være med til at han/hun falder godt til. Vi bor i Herlev og må selvfølgelig gerne have hund hvor vi bor. Jeg ejer en chinchilla i forvejen så den skal gerne kunne med gnavere. Vi har ingen katte el. ligene og ønske ikke børn. Jeg har desværre ikke de fleste penge denne måned da jeg har skulle betale en masse dyrelægen regninger fra vores gamle hund. Så penge kan jeg desværre ikke tilbyde meget af, men vi kan tilbyde din ven et kærligt hjem og massere af opmærksomhed, kærlig og lange gåture da vi begge elsker naturen (og så bor vi lige ved siden af hareskoven). Jeg er ikke interesseret i kønnet eller alder som sådan, bare gerne en mindre til mellem hund i størrelse. Skriv gerne til mig for mere information her, så vi kan finde ud af noget. - Sara

2730 Herlev
14. maj.

Fransk Bulldoghvalpe

12.000 kr.

Fransk Bulldoghvalpe, Fransk bulldog, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar 11/6/2021 To smukke tæver og en flot han sælges. Tæverne er begge brindle med hvidt på bristet og hannen er hvid. Moren er skannet og godkendt til avl. Hun er også hvid med flot snudeparti og gode øjne. Meget smuk hund. Ca.10 kg. Ved seriøse henvendelser kan billeder af faren vises.

2700 Brønshøj
13. maj.

Fransk bulldog, flere hvalpe

9.500 kr.

Fransk bulldog, flere hvalpe, Fransk bulldog, hanhund, hvalp, 11 uger , m. stamtavle Skønne racetypiske BLÅ franske bulldog hanhvalpe med stamtavle sælges pr. 28/8. Hvalpene er flotte, robuste, frække, legesyge, kærlige og kælne. Og i den meget smukke og sjældne farve BLÅ og BLÅ BROGET. 1 blå broget dreng tilbage. Super skøn og mild. (billede 2,3,4) 1 blå broget tæve tilbage, da køber er sprunget fra. Super lækker pige med super sind. (Billede: 5,6,7) De er påbegyndt renlighedstræning, vænnet til dagligdagslyde, børn og andre hunde. Er opvokset i stuen som del af familien. Mor haves er Blå broget. Far kan ses og er helfarvet blå. Med hvalpene følger: Stamtavle 1. Vaccination 3 X ormekur Chipmærkning Reg. i dansk hunderegister Stor hvalpepakke med foder, legetøj, sele og line, godbidder, kødben, tæppe der dufter af familien.

4632 Bjæverskov
13. maj.

Møffe søger nyt hjem

5.000 kr.

Møffe søger nyt hjem, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Møffe søger nyt hjem da vi må erkende at vi ikke har tiden til at aktivere ham, grundet vores lange arbejdsdage. Han er 1,5 år gammel. kastereret og fuld af energi, Elsker at køre bil, gå ture, komme på stranden og lege hele dagen, han er god til børn i alle aldre, Han enes godt med andre hunde og katte Og alle andre dyr Mor er engelsk bulldog Far collie/golden retriver Vi søger kun et godt hjem til ham så fortæl gerne lidt om jer selv Komandoer: Sit Dæk Pote Søge Aflever Rul rundt På plads Og meget ivrig efter at lære mere

9320 Hjallerup
12. maj.

Blå Fransk Buldog til avl

2.700 kr.

Blå Fransk Buldog til avl, Fransk Bulldog tilbydes til avl, Sund og aktiv fransk bulldog på 6 år tilbydes til avl. Han er meget glad og venlig. Han vokser op sammen med vores familie og børn. Fantastisk familie hund med godt temperament.Han er far til mange hvalpe. Pris 2700 kr. Hvis tæven mod forventning går tom, gives en ny parring gratis,mod fremvisning af dyrlæge attest på, at parringen ikke lykkedes.

6800 Varde
8. maj.

Søger ældre hund

1.000.000 kr.

Søger ældre hund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi søger en ældre bror/ søster til vores skønne Engelske bulldog Holger. Vi har købt et landsted, så vi ønsker os en hund mere???? Den skal kunne med andre dyr, og være god til børn, og adlyde? Vi ser frem til at høre fra jer?

5500 Middelfart
5. maj.

To piger fra den 18/11 klar til rejse

10.000 kr.

To piger fra den 18/11 klar til rejse, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet

8000 Aarhus C
5. maj.

Halsbånd

500 kr.

Halsbånd, hej har dette super flotte halsbånd tilsalg da min bulldog ikke kan bruge det da det er for stort så det har aldrig været brugt så hvis intra så ring eller skriv en besked.

5750 Ringe
3. maj.

Fransk Bulldog Hvalp

16.000 kr.

Fransk Bulldog Hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, To søde Franske Bulldog hvalpe søger nye hjem, 2 måneder om nogle få dage. Skriv endelig en besked for mere info, god dag :)

2740 Skovlunde
3. maj.

Fødekasse

450 kr.

Fødekasse, Fødekasse brugt til fransk bulldog hvalpe. De trænger til en klud da det støvet efter at stå i værkstedet siden brug. 600kr pr stk. de er lavet i god kvalitet som tåler væske og hvalpe tænder. Befinder sig nær Løkken se mål på billeder 186L 82B 40G

9480 Løkken
1. maj.

Møffe søger nyt hjem

6.000 kr.

Møffe søger nyt hjem, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Møffe søger nyt hjem da vi må erkende at vi ikke har tiden til at aktivere ham, grundet vores lange arbejdsdage. Han er 1,5 år gammel. kastereret og fuld af energi, Elsker at køre bil, gå ture, komme på stranden og lege hele dagen, han er god til børn i alle aldre, Han enes godt med andre hunde og katte Og alle andre dyr Mor er engelsk bulldog Far collie/golden retriver Vi søger kun et godt hjem til ham så fortæl gerne lidt om jer selv Komandoer: Sit Dæk Pote Søge Aflever Rul rundt På plads Og meget ivrig efter at lære mere

9320 Hjallerup
1. maj.
Side:af 2