Dyr og tilbehør

5
Galleri annoncer
Ægte dværgvædder

Ægte dværgvædder

600 kr.

Ægte dværgvædder, Ægte dværgvædder unger fra registreret opdrætter. Denne skønne pige er den sidste i kuldet og søger nyt hjem fra d. 11/6 Hun er af farven havanna, og hun har satinpels. Alle mine unger er vant til at blive håndteret hver dag. De er vant til børn, voksne, katte og hund. De kommer i løbegård hver dag, og bliver vænnet til græs, grene og grøntsager. Jeg er registreret opdrætter og avler kun på sunde og raske kaniner, med det bedste sind. Hun sælges med afkomstattest og startfoder.

9560 Hadsund
i dag
Havanna hvid øret

Havanna hvid øret

250 kr.

Havanna hvid øret, Lækker pige 10 uger gl Far er mini lop Mor er Dv vædder Håndtam og nysgerrig

4100 Ringsted
tor.
Minilop

Minilop

450 kr.

Minilop , Dværgvædder, Minilop dværgvædder efter engelske linjer. Jeg har selv importeret forældrene. Ungerne er små, sunde og raske og rigtig tamme. De er i hænder dagligt, vant til børn i forskellige aldre og hunde. Du får selvfølgeligt råd og vejledning, startfoder mm. Havanna otter hun 750,-kr Gul han 450,-kr Vildthavanna han 450,-kr Vildthavanna hun 450,-kr Kom og se din kommende kanin, de kan flytte hjemmefra om ca. 4 uger

6760 Ribe
21. apr.
Springsadel

Springsadel

3.500 kr.

Springsadel, Stübben springsadel sælges. Velholdt nød/havanna Stübben Edelweiss spring sadel sælges. Er brugt meget lidt, derfor få brugsspor, se billeder. Har passet fint til både I og II pony, samt lille hest.

5250 Odense SV
29. mar.
Sød børnevenlig dværgvædder

Sød børnevenlig dværgvædder

300 kr.

Sød børnevenlig dværgvædder, Dværgvædder, Børnevenlige dværgvædderunger sælges. Havanna zobel hun unge Født d. 21/7. Mor er havanna zobel, satin dværgvædder Far er kanel wienertegnet blåøjet, satin og bærer af rex. Er vant til børn og vant til at være i hænder. Sælges med stamtavle og overgangsfoder.

8870 Langå
28. mar.