Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

Dyr og tilbehør


Araber

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Lækker vallak sælges
Lækker vallak sælges, Kalua er en fantastisk dejlig vallak, på 160 og er en blanding mellem Frederiksborg og araber, han er 13 år. Han er rigtig sød, hele vejen igennem, fra man henter ham på fold/ i boksen og til man sætter ham tilbage, der er absolut intet ondt i ham. På staldgangen er der intet, han er lige så god som dagen er lang, super nem at håndtere og generelt bare super sød. Han er virkelig en éner som skal opleves. Under opsadlningen, synes han gjorden strammer og har set sig sur på sadlen, men han ligger kun ørene tilbage og så sørger jeg for at stramme gjorden langsomt under opsadling, så den ikke strammes helt ind fra start af. Han vil være den perfekte hest til rytteren som gerne vil have en hest, som kan både spring, dressur eller en tur i skoven, men som alligevel ikke har planer om store stævner. Han er nem at ”tænde” og det gode er så at han på ingen måder bliver ustyrlig, nærmere bare lidt mere lækker at se på og præstere bedre. Og så er han selvfølgelig nem at ”slukke” igen. Han er en hest som gør alt for sin rytter, han yder altid sit bedste. Han kræver rolige hænder, og et par rosende ord under ridningen eller bare generelt, er han aldrig ked af :) Kalua har stået i et par måneder stille, så han skal have bygget muskler op igen. Han er redet ca. 3 gange de sidste 2 måneder, men man mærker ikke han ikke er redet regelmæssigt, udover ekstra energi. Jeg kunne blive ved med at forklare hvor dejlig og fantastisk en hest han er, men synes det er bedre hvis du selv kommer og kigger ham :) Han er passet med alt, og står i Frederikshavn (9900) Der medfølger sadel, dækkener m.m. ved salg. Kontakt mig på 23291432 for mere information og fremvisning :) Han kan komme på prøveperiode i max 2 måneder inden salg, for at tjekke kemi. Der skal ligges depositum inden prøveperioden.
I dag 33.000,-
Perfekt Araber Unghingst til dressur
I dag 25.000,-
Ox-araber 2års hoppe
I dag 12.000,-
Hoppe
I går 5.000,-
Smuk cool sort OX araber
I går 18.000,-
Skøn vallak
Skøn vallak, Mr. Donovan er en skimmel ox-araber vallak på 16 år og ca. 153 cm, som har været brugt til lidt af hvert. Han er ikke blevet redet ret meget siden sidste sommer pga. manglende interesse, derfor vælger jeg nu at sætte ham til salg og sælger må regne med en genoptræningperiode, hvis han skal anvendes i ridning osv. Han sælges dog kun til rette køber. Han er en senestiv hest, der lytter meget til de signaler, der sendes (bevidst og ubevidst) og håndteres derfor med lette signaler fra jorden og på ryggen. Han forsøger altid at forstå og gøre det man beder om, men bliver omvendt også frustreret, hvis ikke han forstår, hvilket kan komme til udtryk på forskellig vis. Jeg købte ham fra avler for 10 år siden, hvor jeg selv red ham til. Jeg har anvendt ham til spring op til LC-niveau, dressur på LB-niveau, terrænridning ved vej, skov og strand samt agillity. Han er meget lærenem og elsker passende udfordringer. Han er rolig og stoler på dig, hvis du forstår ham, men kan være lidt utålmodig. Han trives med de fleste heste og kan også være alene på fold, hal og tur. Han er nem at læsse i trailer og have med i byen – jeg har kørt til undervisning ugentlig og haft ham med til stævner, på stranden osv. Han sælges billigt, da han ikke er arbejdet ret meget med i lang tid og har nogle skønhedsfejl. Desuden pådrog han sig en hegnskade på et bagben sidste år, som ikke beskadigede sener, knogler eller muskler, men arvævet gør, at benet ikke kan bukkes fuldt – både dyrelæge og kiropraktor har vurderet, at det ikke er problem for hobbyridning. Han er passet med smed, vaccination og tænder. Går med forsko. Ingen udlån eller afbetaling. Krav til køber er, at han skal gå i løsdrift eller opstaldes i stor boks med mange foldtimer.
I går 6.000,-
kombisadel 15,5"
d. 16.05 400,-
Lækker  Kentaur sadel sælges. BYD.
d. 15.05 5.200,-
Smuk lille Araber hoppe
d. 14.05 13.000,-
Araber hoppe
d. 13.05 12.000,-
Ox araber 2 år
d. 08.05 12.500,-
Sød og dejlig vallak
d. 05.05 Sælges
Araber
d. 01.05 7.500,-
Araber mix hoppe skønt temperament
Araber mix hoppe skønt temperament, Dejlig hoppe, Tequila 15 år til salg. Tequila er en hoppe med et meget dejligt, roligt temperament. Hun er en araber blanding, vi tænker med New Forrest eller Connemare, vides ikke. Tequila kan meget godt lide at springe og ride tur. Tequila blev købt som min lillesøsters første pony, som hun skulle lære af. Det gik rigtig godt med dem og Tequila er en god lære pony. Hun vil også egne sig til en øvet rytter og vil nok kunne komme langt med en rutineret rytter! Hun har sprunget terrænspringning hos gamle ejer og været redet af en 10 årig pige. Vi er meget kede af at skulle af med hende. Vi har haft hende i et år nu og vi holder meget af hende så det er vigtigt for os at hun får et trygt hjem med meget fold tid med kammeraterne og nogle søde mennesker som vil nusse om hende og tage hende med på ture! Tequila har ikke været redet så meget hen over vinteren men hun kan sagtens rides uden ballade alligevel. Hun nyder at komme på en galoptur på stubmarken om sommeren og hun kan godt være ret frisk og vil gerne fremad. Hun er en glad hest, og det skal hun blive ved med at være, så det er vigtigt for os at hun får et hjem med kærlighed. Tequila bliver oftest redet bidløst, i kapsun eller grime og med bomløs sadel. udstyr kan købes med. bla kombi sadel, strigler, trense. Tequila sælges grundet manglende interesse hos min søster. Hun fejler intet, men kan være lidt sur ved gjordspænding, dette havde hun da vi fik hende med det er dog blevet bedre. Hun er 140 i stg. Prisforslag 12.000 kr, eller giv et bud, kærligt hjem før pris.
d. 30.04 12.000,-
Smuk Araber hoppe
d. 30.04 12.000,-
Dejlig Junier Vallak 1.53 i stang sælges
d. 22.04 17.500,-
Flot western sadel sælges
d. 18.04 3.000,-
Ox araber hingst
d. 17.04 35.000,-
Ox araber vallak
d. 17.04 38.000,-
Araber
d. 10.04 10.000,-
Helt unik og smuk springpony fra sælges
d. 31.03 30.000,-
Kåret miniature hoppe
d. 30.03 4.000,-
Araber show trenser
d. 29.03 150,-