Blandingskat

5
Indendørs kattekilling dreng

Indendørs kattekilling dreng

850 kr.

Søde indekattekillinger søger kærlige hjem Min datters kats, killinger er nu rejseklar… Beskrivelse: Vi har et kuld af legesyge og søde huskat killinger, der er klar til at finde deres forevigt hjem. De er indekattekillinger, der allerede er trænet i brugen af kattebakke og nyder at lege i vores lukkede katte løbegård. Vores killinger elsker børn og er vant til at være omkring hunde. Du kan følge med i deres liv på Facebook gruppen animaliahabitat, hvor du også kan se billeder af dem. For en ekstra pris kan vi tage dem til dyrlægen for vaccinationer og sundhedsbog. Vi vil gerne sikre, at vores killinger finder det bedste hjem muligt, så hvis du er interesseret i at adoptere en eller flere af dem, bedes du kontakte os for at arrangere en tid til at møde dem. De er vant til hunde og børn og er påbegyndt at bruge kattebakke indendørs og er vant til at komme udendørs i en katteløbegård.

6933 Kibæk
i går
Kattekillinger

Kattekillinger

300 kr.

Fire skønne kattekillinger leder efter et nyt hjem her til sommer. De kommer i hænder hver dag, og er altid glade for selskab. De kommer løbende, når man kalder, og leger gerne ved, på og med os. Vi har introduceret dem for vores hund, hvilket de har taget rigtig godt. I det hele taget er de meget nysgerrige og eventyrlystne, oplagte til en børnefamilie eller bare nogen, som vil give dem en masse kærlighed. Vi vurderer, at der er tre hanner og én hun, men det kan være svært at sige noget med sikkerhed i deres alder. De er fra april, så der er først mulighed for at hente dem med hjem i slutningen af juni/start juli, men I er velkommen til at besøge dem og se, om det er et godt match. De får selvfølgelig ormekur, inden de forlader hjemmet. Skriv endelig, hvis det har en interesse!

9430 Vadum
3. jun.
Søger 1 kattekilling

Søger 1 kattekilling

Købes

Søger 1 hunkilling, gerne gårdkat

5700 Svendborg
25. maj.
kattekillinger

kattekillinger

50 kr.

to søde kattekillinger , hunnen er sort og hvid, hannen er gråstribet

6372 Bylderup-Bov
24. nov. 2022
Kattekillinger

Kattekillinger

100 kr.

Skønne stribede killinger er klar til nye hjem d. 25 november. Er vokset op inde og er vant til hund og dagligdags lyde. Meget kælne og helt tamme.

6771 Gredstedbro
24. nov. 2022