Hunde

11
Galleri annoncer
bamser coton de tulear

bamser coton de tulear

16.000 kr.

bamser coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Rejseklar nu!!! Den 25.11.21 fødte min coton de tulear Frida sine søde små bamser og de er stueopdræt. Det bliver hendes sidste kuld også vil hun være igen besøgshund indenfor trygfonden. Jeg har fokus på at lave trivsels hunde der er velafbalanceret og glade. De vokser godt og man kan finde dem på facebook gruppen "Fridas hvalpe". Der er nu 2 hanner og en tæve. De er 100% coton de tulear, men vælger at sælge uden stamtavle. Når de flytter hjemmefra efter den 20.1.22, er de sundhedstjekket hos dyrlægen og får sundhedsbog, 3 gange ormekur, 1. vaccine og chippet. Derudover følger der hvalpepakke fra essentiel food bestået af foder og godbidder. 1. han er solgt tæven er reseveret pris 16000kr tilbage er den blå han pris 15000kr Depositum; 2000kr Kontakt enten på facebook eller på mobil 61280187, gerne på sms, hvor i skriver hvem i er og hvad kan i tilbyde en hvalp og om jeres hverdag og hvor lang tid pr gang hunden er alene hjemme. Da jeg vælger, hvem der kan få herfra

9400 Nørresundby
i går
Charmetrolde

Charmetrolde

12.500 kr.

Charmetrolde, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fem søde og charmerende bommuldshvalpe søger kærlige og omsorgsfulde familier. En tæve og fire hanner blev født d. 24. december i vores køkken. Hvalpene vokser op samme sted, og bliver derfor bekendte med mange af dagligdagens lyde, som kun er godt for dem. Faderen er en Coton de Tulear og moderen er en Boomer Hvalpen med den brune farve er en han. Hvalpene er rejseklare torsdag d. 17. februar (midt i vinterferien). Før afrejse bliver hvalpene dyrlægekontrolleret, får sundhedsbog, bliver chippet, vaccineret, 2 x ormekur samt tilmeldt Dansk Hunderegister. Med den enkelte hvalp følger et tæppe, et legedyr, halsbånd og lidt foder til den første tid. Ved reservation betales et depositum på 3.500 kr. Henvendelse på telefon eller SMS til Conny på 20 36 19 64.

7540 Haderup
i går
Hvalpe klar d 19/2-22

Hvalpe klar d 19/2-22

13.500 kr.

Hvalpe klar d 19/2-22, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækre små hvalpe. (Allergivenlig) Salgsklar d 19/2-22 Kom og se dem :-) Mor er malteser. Far er coton de tular. 4 hunner og 3 drenge. Brun tæve og hvid tæve er reserveret. Hvid han med gult halsbånd reserveret. Hunner koster 13.500,- Hanner koster 11.500 Ring eller sms på 28912289 ved yderligere info :-) Mvh Maria

5853 Ørbæk
søn.
Cotoncavapoo

Cotoncavapoo

13.750 kr.

Cotoncavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne smukke dreng,søger sit helt eget fantastiske hjem. Han er 5 uger gammel nu- rejseklar i Vinterferien d 15-2-2022. Han bliver registreret i Dansk Hunderegister, og får vaccine, ormekur og sundheds bog med fra dyrlægen. Hans mor er cavapoo( blanding mellem cavalier King Charles og puddel - faderen er ren Coton de tulear. Han bliver allergivenlig, så det er en ?klippehund?. Begge forældre er meget sociale hunde. Moderen er en skøn hund, meget tillidsfuld og knyttet til sin familie- hun har aldrig ødelagt noget i vores hjem:) ?Futte? er den eneste hvalp ( søsteren døde desværre under fødslen ) Han er vores og vores børns centrum, vi har en en anden hund og kat han ligeledes vokser op med - han bliver super socialiseret. Bud modtages ikke, Vi vil finde det perfekte hjem til ham , og har retten til at sige nej til købere, hvis vi ikke synes det er et match??

7500 Holstebro
søn.
Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle

18.500 kr.

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Coton de Tulear hvalpe med DHL stamtavle født d. 14/1 Afhentningsklar tidligst d. 11/3 Vores søde og kærlige Frigg har fået sit 3. og sidste kuld med 2 fine tævehvalpe. Hvalpene vokser op i vores hjem og bliver godt socialiseret. De bliver vænnet til børn og dagligdagens lyde, ligesom de bliver renlighedstrænet og trænet i at køre i bil. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, indskrevet i Dansk Hunderegister og får ormekur inden afhentning. Der medfølger desuden mad til de første dage samt tæppe/legetøj der dufter af deres mor og søskende. Begge forældre er avlskåret og undersøgt for Patella med resultat 00 Far har stamtavle i DKK og er desuden New Year Winner 2018 i international klasse Pris 18.500,- Depositum på 3000,- der ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

8700 Horsens
lør.

Coton/ shih tzu

12.000 kr.

Coton/ shih tzu, Skønne hvalpe efter venlige , fordragelige og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes som værende meget venlige og kærlige hunde der tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2 -22 og vil være chippet , vaccineret og sundheds checket med bog . Der følger hvalpe pakke med og en købskontrakt efter købelovens bestemmelser med garanti i 2 år . Sælges kun til ansvarsbevidste og seriøse familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897

7870 Roslev
lør.
Tina Andersen

Shih tzu / bomulds hvalpe

12.000 kr.

Shih tzu / bomulds hvalpe, Skønne hvalpe efter venlige , sociale og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes ved deres venlige og fordragelige sind og tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2-22 og vil være vaccineret , chippet og have fået sundhedscheck med bog . Der følge hvalpepakke med og købskontrakt efter købelovens bestemmelser om 2 års garanti . Sælges kun til seriøse , ansvarsbevidste og kærlige familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897 .

7870 Roslev
lør.
Tina Andersen

Hvalpe

15.000 kr.

Hvalpe, Små totter coton de tulear/bomuldshvalpe 3 piger og 1 dreng. Får ormekur, chip sundhedskontrol hos dyrlæge + sundhedsbog og registreret i dansk hunderegister. Mor og far er begge coton de tulear men ingen stamtavle. Salgsklare medio marts. Depositum på 3000 kr.

9230 Svenstrup J
tor.

Han hund tilbydes til avl

1 kr.

Han hund tilbydes til avl, Hun hund søges til parring. Tyson er 1 år og 10 mdr. Mix af racen, Coton de tulear og havanaiser. Han vejer 8 kg, og i november 2021 blev han far til 8 hvalpe. Hans sind er helt fantastisk, lærenem, venlig og finder sig i alt. Selv når han skal klippes og bades siger han ikke en lyd og står helt stille. Ring eller sms gerne for flere oplysninger og pris.

9560 Hadsund
17. jan.

Avlsgodkendt Bomuldshan

1.800 kr.

Avlsgodkendt Bomuldshan, Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
14. jan.

Coton

12.500 kr.

Coton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mine skønne imødekommende coton ( uden stambog ) er klar til at flytte hjemmefra og søger derfor nyt hjem. De er chippet, vaccineret og har fået ormekur 3 gange og får ormekur igen inden de flytter. Efter besøg ved dyrlægen har de hver fået en sundhedsbog, hvor der står fra dyrlægen at de er sunde og raske. Både mor og far bor her hos mig og vil være mulige at hilse på ved fremmøde, så man kan opleve sindet af dem begge. Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til eventuelle købere hvis ikke jeg ser kemi mellem dem og hvalpen.

7200 Grindsted
8. dec. 2021