Hunde

13

Relaterede søgninger

Coton/malteser / chihuahua

Coton/malteser / chihuahua

10.000 kr.

Coton/malteser / chihuahua, 2 søde dejlige bamser -1 dreng og 1 pige er født den 19.januar. Vores mor er coton/ chihuahua og vores far er coton/ malteser. De er klar til at komme til deres nye hjem den ca. 16 marts. Vi vil vokse op i stue/ køkken og vil være vant til dagligdags lyde og andre hunde. Vi får vac. Chip ormekur og lavet sundhedsbog hos dyrlægen og vil blive registeret i dk. Hunderegister . Der medfølger også mad til den første og tæpper og bamser som dufter af mor og søskende. Når man vælger en hvalp , vil der være et dispositum på 2000kr Jeg kan kontaktes på telefon 42160032.

9640 Farsø
i dag
Coton de tulear

Coton de tulear

18.000 kr.

Coton de tulear, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 6 mdr. gammel coton de tulear med DKK stamtavle. Fuld vaccineret , chippet og med EU pas. Sælges til nogle med andre hunde eller til nogle der går hjemme.

8361 Hasselager
i dag
Cotoncavapoo

Cotoncavapoo

14.750 kr.

Cotoncavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne smukke dreng,søger sit helt eget fantastiske hjem. Han er 5 uger gammel nu- rejseklar i Vinterferien d 15-2-2022. Han bliver registreret i Dansk Hunderegister, og får vaccine, ormekur og sundheds bog med fra dyrlægen. Hans mor er cavapoo( blanding mellem cavalier King Charles og puddel - faderen er ren Coton de tulear. Han bliver allergivenlig, så det er en ?klippehund? Begge forældre er meget sociale hunde. Moderen er en skøn hund, meget tillidsfuld og knyttet til sin familie- hun har aldrig ødelagt noget i vores hjem:) ?Futte? er den eneste hvalp ( søsteren døde desværre under fødslen ) Han er vores og vores børns centrum, vi har en en anden hund og kat han ligeledes vokser op med - han bliver super socialiseret. Bud modtages ikke, Vi vil finde det perfekte hjem til ham, og har retten til at sige nej til købere, hvis vi ikke synes det er et match:)

7500 Holstebro
i dag
coton de tulear

coton de tulear

12.000 kr.

coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den11 og 13 januar 2022 blev Lili paret med Peanut. Forventet fødsel 15 Marts + - 3 dage. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 19 Både Peanut og Lili er 100% ægte Coton de Tulear (bommuldshund) Begge forældre har pelse der er nemme at holde uden at lave knuder, og perfekt fungerende maver. De er også lærenemme, legesyge og glade for børn og andre hunde. Hvalpene bliver født i stuen. Både forældre og hvalpe er passet og vaccinerede efter forskrifterne. Hvalpene vil blive ?pottetrænet? Lære at gå i snor Og prøve at køre i bil Hvalpene er vandt til hverdagens lyde og at være i hænder (børn og voksne) Ved køb af hvalp medfølger:- Sundhedsbog fra dyrlægen. Registreret i Dansk Hunderegister. Chipning, Vaccination, Ormekur x 2. Hvalpekurv med blandt andet: Bamser med vore duft. Begynderbørste og karm. Samt halsbånd med line. Bomuldshunden er blandt andet kendt for, at være allergivenlig, utrolig kærlig, legesyg, lærenem både med kommandoer og tricks, og god til børn - den er en rigtig selskabshund. Hvalpene koster 12.000kr pr stk Depositum er kr. 3000kr som modregnes i den endelige pris og ikke returneres ved fortrydelse. Se gruppen Kirk´s kuld på Facebook eller ring gerne for en uforpligtende snak, eller send en sms på 22999711

5250 Odense SV
i går
bamse coton de tulear han

bamse coton de tulear han

15.000 kr.

bamse coton de tulear han, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Rejseklar nu!!! Bamse sød han tilbage. Søger et blivende hjem.!! Den 25.11.21 fødte min coton de tulear Frida sine søde små bamser og de er stueopdræt. Det bliver hendes sidste kuld også vil hun være igen besøgshund indenfor trygfonden. Jeg har fokus på at lave trivsels hunde der er velafbalanceret og glade. De vokser godt og man kan finde dem på facebook gruppen "Fridas hvalpe". Der er nu 2 hanner og en tæve. De er 100% coton de tulear, men vælger at sælge uden stamtavle. Når han flytter hjemmefra er de han sundhedstjekket hos dyrlægen og får sundhedsbog, 3 gange ormekur, 1. vaccine og chippet. Derudover følger der hvalpepakke fra essentiel food bestået af foder og godbidder. Depositum; 2000kr Kontakt enten på facebook eller på mobil 61280187, gerne på sms, hvor i skriver hvem i er og hvad kan i tilbyde en hvalp og om jeres hverdag og hvor lang tid pr gang hunden er alene hjemme.

9400 Nørresundby
tor.

Coton de tulear

11.000 kr.

Coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige familie hund Mila har fået 4 hvide skønne hvalpe d. 3 januar. De er alle 4 hanhunde. Begge forældre er ægte coton de tulear men uden stamtavle. Hvalpene er køkken opdrædt og opvokser i en børne familie,hvor de bliver vant til alle slags lyde og bliver socialiseret i høj grad, ud over det bliver de vant til en anden hund og 2 katte. Hvalpe får ormekur, chip,vaccineret og sundhedsbog inden de kan flytte hjemme d. 28 februar. Samt tæppe og lidt foder (Hills) til den første tid. Ved reservation betales der 2500 kr som ikke bliver tilbage betalt ved fortrydelse.

7870 Roslev
ons.

Små uldtotter

12.500 kr.

Små uldtotter, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi bliver 8 uger den 4 februar og vi glæder os til at komme hjemmefra Både vores mor og far er ren coton men uden stamtavle Vi er meget sociale og vil rigtig gerne med i haven og lege vi et godt nok ikke så meget for regnvejr ? Vi er passet med vaccinen og ormekur og chippet vi har fået lavet lavet sundhedsbøger inden vi flytter hjemmefra Vi er har en madpakke med når vi flytter hjemmefra

6740 Bramming
ons.

Coton/ shih tzu

12.000 kr.

Coton/ shih tzu, Skønne hvalpe efter venlige , fordragelige og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes som værende meget venlige og kærlige hunde der tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2 -22 og vil være chippet , vaccineret og sundheds checket med bog . Der følger hvalpe pakke med og en købskontrakt efter købelovens bestemmelser med garanti i 2 år . Sælges kun til ansvarsbevidste og seriøse familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897

7870 Roslev
22. jan.
Tina Andersen

COTEN DE TULEAR sælges pga. sygdom

20.000 kr.

COTEN DE TULEAR sælges pga. sygdom, Vaccineret, Chippet, hejsa vi er buster og tulle vi søger ny familie da vores madmor er blevet syg og ikke kan have os mere og det er med grædende hjerte hun søger en ny familie til os brun er buster og hvid er tulle vi er naturligvis chippet og vaccineret efter reglerne vi er ikke søskende men vokset op sammen i hinandens selskab og som en del af familien og med henblik på avl vi er renlige, kærlige og elsker at lege i haven så en familie med have er at fortrække mor siger vi er dygtige hunde og hun er stolt af os fordi vi ikke er bange for fyrværkeri vi kan sælges hver for sig men sammen er at fortrække vi ville elske en familie med børn PRISEN er 20.000 kr pr. styk ved resevation betales depositum på 7000 kr og resten betales ved afhentning ved fortrydelse går depositum tabt KUN OPKALD BLIVER BESVARET hvis i er intresseret kan i ringe 60 51 02 53

6000 Kolding
21. jan.

Hvalpe

15.000 kr.

Hvalpe, Små totter coton de tulear/bomuldshvalpe 3 piger og 1 dreng. Får ormekur, chip sundhedskontrol hos dyrlæge + sundhedsbog og registreret i dansk hunderegister. Mor og far er begge coton de tulear men ingen stamtavle. Salgsklare medio marts. Depositum på 3000 kr.

9230 Svenstrup J
20. jan.

bomuldshund asælges

7.000 kr.

bomuldshund asælges, Vaccineret, Chippet, salg af 5 år gammel bomuldshund han er stor af sin race, han er hvid og dejlig. han er oprindeligt fra Nordsjælland. han har dejlige brune øjne og en pragtfuld sort snude. han er lang og høj og bestemt ikke noget for børn eller ryger familier. han har masser af udstyr som kommer med ved køb af ham. han er lige blevet kemisk kastration som holder til juni måned derefter skal den nye ejer tage stilling til om videre forløb. han har tit ørebetændelse, han er en hund som ofte har brug for en tur til dyrlæge og derfor skal den nye ejer også have godt med penge. han er en super dejlig hund som jeg er rigtig ked af at skal af med men min økonomiske situation kræver dette.

8800 Viborg
22. dec. 2021

Charmetrolde

12.500 kr.

Charmetrolde, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fem søde og charmerende bommuldshvalpe søger kærlige og omsorgsfulde familier. En tæve og fire hanner blev født d. 24. december i vores køkken. Hvalpene vokser op samme sted, og bliver derfor bekendte med mange af dagligdagens lyde, som kun er godt for dem. Faderen er en Coton de Tulear og moderen er en Boomer Hvalpen med den brune farve er en han. Hvalpene er rejseklare torsdag d. 17. februar (midt i vinterferien). Før afrejse bliver hvalpene dyrlægekontrolleret, får sundhedsbog, bliver chippet, vaccineret, 2 x ormekur samt tilmeldt Dansk Hunderegister. Med den enkelte hvalp følger et tæppe, et legedyr, halsbånd og lidt foder til den første tid. Ved reservation betales et depositum på 3.500 kr. Henvendelse på telefon eller SMS til Conny på 20 36 19 64.

7540 Haderup
i dag

Shih tzu / bomulds hvalpe

12.000 kr.

Shih tzu / bomulds hvalpe, Skønne hvalpe efter venlige , sociale og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes ved deres venlige og fordragelige sind og tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2-22 og vil være vaccineret , chippet og have fået sundhedscheck med bog . Der følge hvalpepakke med og købskontrakt efter købelovens bestemmelser om 2 års garanti . Sælges kun til seriøse , ansvarsbevidste og kærlige familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897 .

7870 Roslev
22. jan.
Tina Andersen