Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Pomeranian

2
Pomeranian/chihuahua sælges

Pomeranian/chihuahua sælges

9.000 kr.

Jeg sælger søde Simba, da jeg desværre ikke har nok tid til ham grundet mit studie. Simba er jordens sødeste og gladeste hund. Han kan med alle andre hunde og elsker mennesker (især hvis de vil kæle!). Hans far er pomeranian og mor er 75% pomeranian og 25% Chihuahua. Han har selvfølgelig fået alle de vacciner, han skal have + flåtbehandling. Og han er sund og rask. Han er lydhør og generelt en meget dygtig hund. Simba er blevet kemisk kastreret for ca 7 uger siden. Den stopper med at virke om ca. 1/2 år. Kurv, børste, negleklipper og legetøj indgår. Det er vigtigt for mig, at han får et godt nyt hjem, og derfor vil jeg gerne møde dig/jer inden. Lad mig endelig høre fra dig/jer, hvis det har interesse pg tøv ikke med at skrive eller ringe, hvis I har nogle spørgsmål. Bedste hilsner, Liv

1735 København V
søn.
Superskøn pomchi-hvalp ved navn Anton

Superskøn pomchi-hvalp ved navn Anton

8.000 kr.

En superskøn pomchi hvalp ved navn Anton sælges til kærligt hjem. Han har et yderst kærligt temperament. Meget nysgerrig, dygtig og legesyg. Hvalpene er født og opvokset i dansk stueopdræt, hvor de har været vænnet til at være en del af familien. Mor er chihuahua, og far er pomeranian. Han sælges med sundhedsbog fra dyrlægen uden fejl, chipmærkning, registrering i Dansk Hunderegister. Han er orme- og loppebehandlet. Der medfølger en lille hvalpepakke med foder til den første tid. Ring eller skriv gerne for mere information.

4800 Nykøbing F
ons.
Pomeranian VÆREMÅDE Den lille, krævende og uforfærdede pomeranian er en glad og selskabelig hund, som befinder sig godt blandt mennesker. Den er livlig og kontaktsøgende og elsker at være i bevægelse. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er meget madglad og behøver flere raske spadsereture dagligt for at holde vægten. Dens største behov er dog selskab, og den vil elske at følge ejeren overalt. HISTORIE Pomeranians opstod i Tyskland i slutningen af 1800-tallet, hvor de blev opdrættet som jagthunde. I dag er de mest populære som familiehunde. HØJDE 18-22 cm for begge køn. VÆGT 2-3 kg. FARVER Sort, brun, hvid, orange, ulvegrå, creme, creme-zobel, orange-zobel, black and tan eller broget.