Coton de Tulear

6
Coton de tulear

Coton de tulear

8.500 kr.

Vi har d 27.4 fået 3 skønne hvalpe som er klar til og flytte til sin nye familie d 22.6. De er de skønne små nysgerrig bomuldshunde. Som er blevet socialiseret helt fra små kørsel i bil ture i skoven møde fremmede hunde osv. Både mor og far er tjekket for patella som er 0/0 De er opvokset i vores stue blandt børn og er vant til alle hver dagens lyde lyttet til lyd cd med fyrværkeri. De er ved afrejse tjekket af dyrlæge chippet vaccineret fået sundhedsbog samt ormekur. Der er en ledig dreng tilbage. Medfølger en hvalpe pakke her fra med lidt forskelligt.

9610 Nørager
tir.
Coton de tulear -hanhvalp

Coton de tulear -hanhvalp

12.000 kr.

Skønneste dejlige hanhvalp er flytte klar d 29.6.22

7755 Bedsted Thy
28. maj.
Coton de tulear/bomuldshund hvalp

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
22. maj.
Bomuldsbamser
  • Bomuldsbamser - 2
  • Bomuldsbamser - 3

Bomuldsbamser

12.000 kr.

Charmerende Bomuldsbamser Min tæve har fået hvalpe som er nu er klar til nye familier Hun har et unikt , kærligt og nysgerrig sind og det er selfølgelig smittet af på hendes skønne hvalpe. Coton de tulear er kendte for at at være meget allergi venlige grundet de ingen underuld har som de fleste andre hunde , dette medvirker ydermere til de ikke lugter af "våd" hund hvis man har været ude på en regnvejrsdag. Coton de tulear er vokal intelligente forstået på den måde at de genkender vokalerne og dette synes jeg personligt er skønt da de forstår mange ting. Oprindeligt stammer Coton fra Madagaskar. De er vokset op i hjemlige omgivelser. og nu er de så over det hele de små dejlige banditter. 2 skønne pigehvalpe har vi som er klar til nye kærlige familier den 22/6 hvor de er 8 uger Hvalpene er 100% raceren coton de tulear og de sælges som familiehunde. Begge forældre har stamtavle Når hvalpene rejser hjemmefra medfølger der: Registreret i Dansk hunderegister Hvalpepakke fra Royal Canin. Kostvejledning Pelspleje vejledning Hvalpene er chippet , vaccineret , modtaget 3x ormekur. Sundhedsbog I er velkommne til at kontakte mig på Telefon 20342096 såfremt dette ikke skulle være fyldestgørende nok , spørgsmål osv. Mine hvalpe opleves bedst live. Prima kvalitet hvalpe De varmeste hilsner Daniel D Jensen

9640 Farsø
14. jun.
  • Bomuldsbamser - 2
  • Bomuldsbamser - 3
  • Bomuldsbamser - 4
Bomuldsblanding

Bomuldsblanding

12.500 kr.

Vores fantastiske Alba har fået 5 hvalpe d 17/5. Vi har den lækreste bomuldstot tilbage, som er klar til afrejse d 12/7 Den smukkeste hvide han, med et hvidt og et brunt øre( ser det ud til) og en lille champagne farvet aftegning på halen. Han er så sød, rolig og utrolig kærlig og giver allerede mange kys hver dag. Alba er halv coton de tulear og halv cavalier King charles på 6 kg. Far er ren hvid coton de tulear på 6 kg. Begge forældre er sunde og raske og har et fantastisk temperament, er legesyge, rolige og utrolig lærenemme. Hvalpene får den bedste start på livet og vokser op midt i stuen, med alle hverdagens lyde, børn, støvsuger, kommer i haven, ud at køre og får masser af kærlighed, kys og nus hver dag. Ved reservation betales 2500kr som ikke tilbage betales ved en evt. fortrydelse. Hver uge vil i modtage videoer og billeder af jeres nye guldklump. Ved afrejse vil hvalpen være chippet, vaccineret 1. Gang og få sundhedsbog. Der medfølger en lille rejsekuffert med når i henter jeres lille guldklump, et tæppe der dufter af mor, hvalpefoder som han er vant til og lidt legetøj.

7430 Ikast
14. jun.

Hvalpe

12.000 kr.

4 Super lækre tykke PIGE hvalpe efter skønne og kærlige forældre! Lhasa Apso og Cotton de Tulear (bomuldshund) NB: EN TYK TRUNTE TILBAGE Hvalpene er allergivenlige! De er vokset op i stuen og vil være vant til en families dagligdag. Der støvsuges, skramles, laves mad, de hører alle mulige tv lyde samt nytårs lyde i tv, får besøg af familie og børn. Hvalpene kommer i haven på græsplænen og derved renlighedstrænet. De møder Dikael vores plænerobot :-D .. og fuglene i haven. De kommer på køretur i bil, øves i gåtur og møder andre hunde. De løftes og nusses og børstes og bades. Alt sammen for at de skal blive skønne sociale og tillidsfulde piger? De dyrlæge tjekkes og får sundhedsattest, lovpligtig chip, vacciner og ormekur. Hvalpene medbringer: * Doughnut seng (fantastisk til at give hvalpen tryghed) * Bamse med mor og søskende duft. * Hvalpepakke med legetøj, smagsprøver og godbidder mm. * Lille børste og kam Vi forventer at du har masser af viden om racen og hvad der værd at vide om pelspleje mm. I kan møde jeres nye hvalp ved at sende en sms, så ringer vi tilbage og aftaler tidspunkt. Der er selvfølgelig ingen købetvang (spørges der ofte om) Når I har valgt en hvalp så lægges der 3000 i depositum som IKKE refunderes ved fortrydelse. Vi bor i Hedensted (mellem Vejle og Horsens

8722 Hedensted
17. jun.
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.