Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Opstaldning

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Opstaldning Odense
  I går 1.775,-
  Udlejes
  Hesteboks udlejes i Nr. Broby (5672)
  I går 1.000,-
  Udlejes
  dyrhenborg
  d. 17.02 1.200,-
  Udlejes
  Løsdrift til islændere
  d. 17.02 600,-
  Udlejes
  opstaldning af heste/ponyer
  d. 16.02 Udlejes
  Ledig boks i allergivenlig privat stald
  Ledig boks i allergivenlig privat stald, 9240 Nibe (Stald Klitgård) Opstaldning nær Aalborg og Nibe Jeg har en ledig boks i min stald, som ligger lidt uden for Nibe/Sønderholm og 15 km fra Aalborg centrum. Der er plads til 6 heste, som om vinteren står i store og rummelige bokse i en allergivenlig/ren stald. Hestene går på fold ca 9-10 timer dagligt og har derved masser af foldtid på store marker. De står på døgngræs fra ca. maj til slut september. Juni/juli/august til nedsat pris: 600kr/md. Faciliteter: - Fodring, ud- og indlukning hver dag (så du behøver ikke komme i stalden hver dag) - Hestene står på træpiller som afregnes efter forbrug til indkøbspris . - Der fjernes klatter og gives hø/wrap i boksen alle dage ejer ikke selv kommer. - 20x 60 ridebane, godt drænet med lys, spring og mulighed for at få undervisning - Gode turmuligheder, bl.a ved/i fjorden. - Striglepladser. - Vandspieltov. - Sluse-tilgang til folde med lys gør det nemt at hente hest fra fold. - Vandkopper på marken Alle piger i stalden er voksne, og der er en god og hyggelig stemning blandt os. Ca. 1-2 månedlige fodrevagter. Men ingen faste vagter. Det forventes dog at alle bidrager til at hjælpe til med vagter fordelt relativt ligeligt mellem 5 piger. Pris: 1000 kr inkl wrap eller hø og evt. halm (pony 900 kr). (Ex træpiller og foder. Træpilleforbrug ligger typisk ml. 150-250 kr afhængig af hest) Vi tager ikke hingste, miniature ponyer eller adfærdsvanskelige heste ind. Vi har en god og rolig flok herude. Ring eller skriv på 24470582 for nærmere info.
  d. 15.02 Udlejes
  Opstaldning Andst v. Lunderskov
  d. 14.02 650,-
  Løsdrift, til islænder ( Funder)
  d. 14.02 900,-
  Udlejes
  Løsdrift fuldpasning
  Løsdrift fuldpasning, Opstalding i vandrefold, Odense SØ Jeg tilbyder - Fuldpasning - Hø ad libitum hele året - Et stort læskur med bund af træpiller eller spåner - Opbevaring af udstyr, hvor sadler og hovedtøj opbevares i et aflåst skab - En ridebane med græsbund - Gode turmuligheder - Folden ligger langt fra trafikeret vej - Mudderfri fold - En fold med en naturlig sø og vandløb som hestene kan drikke af og som samtidig virker som dræn, der holder resten af folden tør, også om vinteren. Der er et bredt læhegn med store træer, samt flere enkeltstående træer som hestene har stor glæde af hele året. - Busstop indenfor gåafstand Vandrefold Lige nu er det en almindelig løsdrift, men til foråret bygger vi en vandrefold. Vandrestien bliver 1 km. lang og formet som et 8-tal, hvor de to cirkler mødes ved broen, der går hen over åen. Vi laver vandrefolden med flere høstationer og masser af aktiviteter rundt på sporet. Du er meget velkommen til at komme med idéer og være med til at udvikle folden. Prisen er inklusiv - Fuldpasning - Hø ad libitum hele året - Vitaminer -Equsana minivit, gives i hånden, så vi ved at alle får - Urtebar, med forskellige urter, som hestene kan tage efter behov - strøelse i læskuret Ponyer: 1200 Heste: 1600 Har din hest andre behov som krybbefodder, dækken mm. så ordner jeg det gerne for en smule merpris. Jeg har selv to heste; en islænder hoppe på 2 år og en araber/new forest vallak på 22. Jeg rider primært turridning og laver jordarbejde. En god stemning vægtes meget højt, både mellem heste og ryttere. Der er plads til 6-8 heste inklusiv mine egne to. Folden ligger på Birkum Mosevej, 5220 Odense.
  d. 14.02 1.200,-
  Udlejes
  Passier Young Champ 16"
  d. 07.02 6.800,-
  Opstaldning samt udlejning af heste
  d. 18.01 1.000,-
  Udlejes
  Hesteopstaldning i Galten
  Hesteopstaldning i Galten, Opstaldning i Galten med gode muligheder for at bevæge sig frit med sin hest uden at trafikken genere, på veje samt fri bevægelighed på området store marker, efter høst, eller i frostperioder. Der er masser af natur, og flotte landskaber. Der er en god, udendøres ridebane, i normal størrelse, med mulighed for træning. Banen er en jævn sandbundsbane, hvori der er blandet et godt lag træflis i sandet, hvilket giver en perfekt affjedret banebund, Banen bliver gennemdrænet foråret 2017. På banen er der desuden et kraftigt og godt lys på banen, til de mørke aftenstunder. Der er flere agillity og spring redskaber på stedet. (ellers finder vi, hvad der evt. mangler) Græsarealerne ligger i naturskønt område, med masser af frisk græs hver sommer, og med flot udsigt ind over Galten by, med søudsigt. Der er ca. 4 hektar græs til, så sulten behøver din hest ikke at blive. Græsarealerne er hver forår/sommer gennemgået for sygedomme og farlige planter, og velplejet, så der altid er nye græsskud i planterne hvert år. Der er bokse med målene 4x4 meter, og der bruges træpiller som er inkluderet i lejen. Det er ikke muligt selv at komme med egne træpiller eller halm, det er dog muligt at bruge spåner i stedet. - Der er tilknyttet et foderrum, hvor alt foder man har, skal stå (af sikkerheds grunde) Der er mulighed for at købe halm, wrap og hø, på stedet, det er dog ikke et krav, og man må gerne have sit eget med. Der er god mekanisk udluftning i stalden. Der indgåes et fælles samarbejde med andre hesteejere om bla. ind og udlukning om vinteren. Der bliver jævntlig holdt møder, hvor hesteejerne aftaler med hinanden, hvordan tingene skal foregå, Det går nemt og sikkert med det gode hold vi har idag. Der er erfarne hesteejere i stalden. Vi vil kun have hopper/vallak på stedet med nogle år på bagen, af sikkerhedsmæssige grunde. 10 bokse i stalden og der er i øjeblikket 5 heste opstaldet. - Der ved at blive bygget gode toilet forhold samt varm rytterstue, med te køkken. :)
  d. 14.01 820,-
  Udlejes
  Opstaldning med RIDEHAL!!! Boks/ løsdrif
  d. 11.01 700,-
  Udlejes
  Ledige bokse!
  d. 03.01 1.700,-
  Udlejes
  Opstaldning m/ lækre bokse og flot natur
  d. 02.01 1.000,-
  Hestebokse udlejes i Fjerritslev d. 29.12 800,-
  Udlejes
  Opstaldning tilbydes 6100 Haderslev
  d. 27.12 350,-
  Udlejes
  Opstaldning 600kr
  d. 01.11 600,-
  Udlejes
  Opstaldning
  d. 11.08 900,-
  Udlejes