Mortlach Whisky 2008, 14 Years 70 cl. 46%

Mortlach Whisky 2008, 14 Years 70 cl. 46%

550 kr.

Signatory Vintage, Mortlach 2008, 14 Years 70 cl. 46% Fremragende aftapning fra Signatory. Denne whisky har lagret i Bourbon Hogsheads. Der er blevet 4 fade af denne aftapning. I smagen fornemmer man friske frugter, lidt æblegrød samt vanilje. Den har masser af fylde faktisk lidt olieret, lyng samt en langvarig eftersmag. Whiskyen vil være en lækker dram på en lun forårsaften på terrassen!! Næse: Frugtkage og vanilje, sort peber, mørk frugt med brandytoner, røg og citrus frugter. Smag: Maltagtig og krydret og bare lidt kødfuld med søde og skarpe æble og pærenoter til støtte. Afslutning: Lang og tør og dog præget af frugterne og lidt Umami smag. Destilleri: Mortlach Aftapper: Signatory Vintage Region: Speyside Årgang: Distilled: 02.2008 Bottled: 01.2023 Bottle nr. 629 og 644 Alder: 14 år Type: Single Speyside Malt Scotch Whisky Fad nummer/type: Bourbon Hoghead fade Alc. styrke: 46 % Antal flasker: xxx stk. Un-chillfiltered Natural Colour 70 cl. Som det første destilleri i Dufftown er Mortlach stolt af at være en mangeårig producent af premiere malt. Destilleriet blev grundlagt i 1823 af James Findlater og har løbende produceret officielle udgivelser og uafhængige aftapninger siden 1851. I dag er Mortlach under den anerkendte Diageo-portefølje. Forsendelse med GLS eller DAO koster 40 kr.

Slagelse·25. mar.·

Daniel Bouju Reserve Carafe, 3/4 ltr. Daniel Bouju

Daniel Bouju Reserve Carafe, 3/4 ltr. Daniel Bouju

425 kr.

Ny pris kr. 600-700 Daniel Bouju er en lille familievirksomhed, grundlagt i 1805 og beliggende i Saint-Preuil. Huset laver cognac i Grande Champagne, Cognacområdets absolutte “Hjerte”, og råder over 25 ha vinmarker. At besøge Daniel Bouju er som at sætte tiden lidt i stå – hele produktionen foregår i det lille landbohus’ tilhørende lade og – man fristes til at sige – redskabsskur. Daniel Bouju er et stærkt bevis på, at småt er godt – hos ham er masseproduktion og industriel produktion bandlyst. Her er det detaljerne, der tæller: Cognacen destilleres på en 16,5 hl. still og fadlagres på helt nye små fade Limousin-fade, hvorved den tager karakter gennem flere års naturlig udvikling på fad og ikke ved hjælp af kunstige tilsætninger som karamel eller sukker. Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype. Herudover fremstiller Daniel Bouju også den for området så kendte specialitet, Pineau des Charentes. Den oprindelige opskrift på Daniel Boujus cognac blev lavet i 1804, og det er stadig den, der danner grundlag for produktionen i dag. Ingen hokus pokus. Men selvfølgelig en lille hemmelighed i fremstillingen. Vil man have kraftig, mørk og tung cognac, skal råmaterialet være sure druer høstet tidligt, og som tidligere nævnt: Ingen tilsat karamel, kun den ægte farve fra fadlagringen. Og så er Boujus cognacer ikke engang dyre – tværtimod!

Odense M·5. feb.·

10 stks. EasyLog Chilled Goods Data Log med alarm

10 stks. EasyLog Chilled Goods Data Log med alarm

500 kr.

Data loggere, den ekstremt prisvenlige EL-CC-1-001 Chilled Goods data logger kommer forudkonfigureret med prøvealarm ved Høj 8°C, Lav 2°C - tryk simpelthen på knappen for at starte loggingen. Under en logging-session vil tryk på knappen lyse op i status-LED'erne for at give en hurtig indikation af, om temperaturen har overskredet en alarmbetingelse på noget tidspunkt. Når din session er afsluttet, åbner du den IP67-vurderede plastiklomme for at afsløre USB-stikket og tilslutte det til din pc. Brug den gratis EasyLog CC-software til Windows til at downloade og lave grafer over dataene og gør derefter din logger klar til næste brug. Prisen er for alle 10 styks. Lav / Høj Alarmniveau: 2°C / 8°C (Kumulative alarmer tilgængelige efter anmodning) Måleområde: -30 til +60°C Præcision (samlet fejl): ±0.5°C maksimum Batterilevetid: 12 måneder (minimum) IP-klassificering: IP67 (når den er i sin plastiklomme eller EL-CC-BAG) Aflæsninger: 32.600 Logging Interval: 10 minutter (220 dage) Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyre og ryger frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

Odense C·20. jan.·

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

800 kr.

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år Blended Scotch malt whisky Antal flasker: 4200 Alkohol styrke: 46,8 % Aftappet: 2019 Str.: 70 cl Rock Island 21 Years Old er en vidunderligt moden blended malt whisky lavet på single malts fra Islay, Arran, Orkney & Jura, uden tilsat farve eller brug af kølefiltrering. Resultatet er en ravgul whisky fuld af tørverøg, saltkaramel, forkullet eg og subtile krydderier. I næsen eksploderer aromaer af tørverøg og havvand, inden den udvikler sig til en bikagesødme. I munden fornemmes maltet byg, saltet kød, bål og forkullet eg. Eftersmagen er lang med aske, saltkaramel og subtile krydderier. DOUGLAS LAING & CO. Douglas Laing & Co. blev etableret i 1948 af Fred Douglas Laing og er stadig den dag i dag én blandt ganske få familieejede whiskyproducenter i Skotland. I dag drives Douglas Laing & Co. af Fred Jr. og hans datter. Siden begyndelsen har formålet for whiskyproducenten været uforandret: At overgå forbrugernes forventninger verden rundt ved at tilbyde dem den mest specielle, kvalitetsdrevne og unikke skotske whiskyoplevelse nogensinde. Og således fortsætter Douglas Laing & Co. med, hvad de er bedst til. Fragt koster 40 kr.

Slagelse·7. jan.·

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år

800 kr.

Rock Island aftappet af Douglas Laing - 21 år Blended Scotch malt whisky Antal flasker: 4200 Alkohol styrke: 46,8 % Aftappet: 2019 Str.: 70 cl Rock Island 21 Years Old er en vidunderligt moden blended malt whisky lavet på single malts fra Islay, Arran, Orkney & Jura, uden tilsat farve eller brug af kølefiltrering. Resultatet er en ravgul whisky fuld af tørverøg, saltkaramel, forkullet eg og subtile krydderier. I næsen eksploderer aromaer af tørverøg og havvand, inden den udvikler sig til en bikagesødme. I munden fornemmes maltet byg, saltet kød, bål og forkullet eg. Eftersmagen er lang med aske, saltkaramel og subtile krydderier. DOUGLAS LAING & CO. Douglas Laing & Co. blev etableret i 1948 af Fred Douglas Laing og er stadig den dag i dag én blandt ganske få familieejede whiskyproducenter i Skotland. I dag drives Douglas Laing & Co. af Fred Jr. og hans datter. Siden begyndelsen har formålet for whiskyproducenten været uforandret: At overgå forbrugernes forventninger verden rundt ved at tilbyde dem den mest specielle, kvalitetsdrevne og unikke skotske whiskyoplevelse nogensinde. Og således fortsætter Douglas Laing & Co. med, hvad de er bedst til. Forsendelse koster 40 kr.

Slagelse·6. jan.·