Galleri annoncer
Jr Farm Drops Blandet 75g Gnavergodbidder

Jr Farm Drops Blandet 75g Gnavergodbidder

25,00 kr.

Petpower.dkPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Beboelses , Mandskabs og Omklædnings Pavilion.

    Beboelses , Mandskabs og Omklædnings Pavilion.

    18.000 kr.

    Beboelses / Mandskabs Pavillioner. m.m. 2 stk. Haves. ! Kan bruges til følgende: Beboelse , Omklædnings og Mandskabs Pavilion, Lager, Teenager bolig, gæste bolig, Haven, Kolonihave hus, Tilbygning til huse/ beboelse, Butik, Udstilling. m.m. nr. 1 ): Pris: 18.000.- kr. Er : 8,6 meter Lang, 3 meter bred, samt 3 meter høj, Er isoleret, m. omklædnings skabe, / Omklædning i den ene ende. i 2 halvdel er der spiserum med stort bord. Pt bugt til Have og bygge udstyr- materialer, samt ophold og omklædning for og til Ansatte. Skal laves lidt, men er tæt, og brugbar. Nr. 2): Pris: 28.000,-kr. Længde: 9 meter. Brede 3 meter Højde 3,10 meter. Isoleret Med 2 store rum, i det ene er der langt bord langs vægen, i den andet er et stort tomt rum. Brugt til Udstilling/ mini butik. Begge Pavilioner er Brugte af ældre dato, Brugbare, og perfekt til mange formål. Har selv 2 stk. som bruges som bolig, gæsteværelse, ophold. Køber står selv for Transport, Har man ej mulighed herfor, kan henvises til 3 vognmænd jeg har sammen arbejde med. Betaling herfor står køber ene og alene for. Beliggenhed: 6270 Tønder. Industri. Med Gode læsse og tilkørsels forhold. Al henvendelse skal ske til Tlf: 50534562.

    Tønder·i går·Peter Petersen

    TIP TRAILER MED HARD TOP

    TIP TRAILER MED HARD TOP

    20.500 kr.

    TIKI TRAILER CP 350 -LH- PRO MED HARD TOP FRA 21. 06. 2023 750 KG MEGET LIDT BRUGT. BRED : 150 CM HØJDE : 145 CM LÆNGDE: 350 CM SUPER FLOT TRAILER SOM NY . LIGGER GODT PÅ VEJEN. MEGET SJÆLDEN TRAILER. ULTRASTÆRK FULDSVEJSET RAMME LET TRAILER LAVET AF LÆSERSKÅNE DELE AF EN HØJERE NØJAGTIGHEDSKLASSE. DET ER ANVENDT VARMGALVANISERET METALPLADE MED SPECIEL PASSIVERING ,DER ER EJNET TIL NORDISKE FORHOLD. DET TESTES UNDER REELLE FORHOLD TOG ER MERE MODSTANDSDYGTIGT END OVER FOR KOROSSION PÅ TESTRESULTATER END ALMINDLIG VARMGALVANISERET METALPLADE .Holdbarhed sikres af 2x4 bladet affjedringssystem med vandtætte nav med OLIESTØDÆMPER KNOTT ( TYSK ) vejrvestandigt elektrisk system og lys. Bundfiner med skridsikker belægning .

    Gråsten·31. mar.

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Andet

    Lup med søgeord i
    20 fods container

    20 fods container

    19.999 kr.

    20 fods container 20 fods standard container, brugt, til en fast pris på 20.000 kr. Denne container er ideel til opbevaring eller som et grundlag for diverse projekter. Containeren er robust og i god stand, klar til brug ved køb. Ved køb af flere enheder kan prisforhandling og potentielle rabatter komme på tale, hvilket gør dette til en attraktiv mulighed for dem, der har brug for mere end én container. Vi er åbne for dialog om prisen for at imødekomme specifikke behov.

    Aalborg·7. feb.

    Kørestolslift nedsat pris

    Kørestolslift nedsat pris

    15.000 kr.

    Nedsat fra 45.000kr LP5 Løfteplatform fra 2016. maks været i brug i et halvt år. Nem at sætte op og med to fjernbetjeninger. pris er med fragt. Stepless løfteplatform LP5 er beregnet til at løfte kørestolsbrugere over mindre niveauforskelle op til 500 mm. LP5 løfteplatform er større end LP1 og har en større løftekapacitet. Fleksibel - kan installeres indendørs og udendørs Optimal brugerkomfort, da løfteplatformen bevæger sig lydløst og stabilt Platformen har en indvendig bredde på 900 mm Indbygget betjeningspanel og batteri backup Mulighed for eksterne betjeningspaneler og infarød fjernbetjening samt sikkerhedslåge på øvre niveau For at opfylde kravet om niveaufri adgang i BR15, skal liften placeres i en grube: dybde 150 mm. Specifikationer på LP5 løfteplatform Løftehøjde max.:500 mm Løftekapacitet:300 kg Løftehøjde min.:150 mm Vægt:118 kg Udvendige mål L/B:1602/1076 mm Indvendige mål L/B:1602/900 mm Opkørselsrampe L/B:790/900 mm

    Faaborg·25. okt. 2023·

    Pille presser

    Pille presser

    20.000 kr.

    Historien om denne pille presser. aner ikke hvad den hedder, jeg har købt den af min kammerat som skulle lave den lidt om for flere år siden, men fik det aldrig gjort. Da han ikke har tid til det, og ikke bruger piller, så har jeg købt den. Men har simpelhen ikke tid, det tager altså noget tid og lave piller. Den er ca 8 år gammel. Brugt 4 dage! den har aldrig været i brug da jeg købte den. Så den er som ny. Den er slået op flere steder. Den er ø mål 30cm 250-350 kg piller skulle den kunne lave i timen, har jeg læst. Men tror ikke den kan lave 300 kg måske 150 kg i timen ca. Det er 8mm piller den laver. Mig og en smed har lavet den om så den kan gå på en traktor. Men det bliver kun pille presser der kommer til salg. Så man skal slev Lave den om til traktor eller have fat i en elmotor skulle ikke være noget problem.

    Hjørring·2. dec. 2022

    Udstilling lille rensningsanlæg Klarmax Air Ideal

    Udstilling lille rensningsanlæg Klarmax Air Ideal

    14.900 kr.

    Fuldt biologiske små spildevandsrensningsanlæg / husholdningsspildevandsrensningsanlæg / spildevandsrensningsanlæg KLÄRMAX® AirIdeal til op til 4 beboere med plasttank 2000 liter og internt slamlager Specielt: Særligt lange slamfjernelsesintervaller! Det er et nyt, ubrugt mindre rensningsanlæg / biologisk rensningsanlæg / biologisk rensningsanlæg / fuldbiologisk rensningsanlæg, som blev præsenteret i vores udstillingslokaler, og styringen og teknologien er endnu ikke taget i brug. Standardsæt til tankmontage KLÄRMAX® teknologi i aktivslamprocessen Plastbeholder med walk-on låg (standard op til 200 kg / 100 mm) Med MR 80 kompressor [max. afstand 7 m mellem kontrol og container] Styreenhed med drejeventiler I stand til at underbelaste "AirCom" kontrol Standardiseret teknologi Monteringsplade til controller og kompressor Ingen teknologi og mekanik i spildevandet i septiktanken, hvilket reducerer modtageligheden for fejl væsentligt. 50m luftslange og beluftningsplade inkl. Betjeningsvejledning og betjeningsvejledning til styringen Installationsvejledning plastbeholder Afløbsklasse C

    Kongens Lyngby·20. nov. 2022