Galleri annoncer
Fugtskadede campingvogne opkøbes !

Fugtskadede campingvogne opkøbes !

Købes 35.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes - Gerne med fugtskader og defekter. 0 - 85000kr ? Årgang 1990 og frem. Evt ældre hvis de er store. Tlf : 25562020 mail : jtjob A outlook.dk !! Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi køber selvfølgelig også vogne til salg herhjemme i Danmark, og giver gode priser for dem ! Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning!

Viborg·søn.·Merkur Biler

1999. Adria Unica 432 PX

1999. Adria Unica 432 PX

40.000 kr.

Fransk seng samt Toilet/brus og håndvask arrangement forerst ved siden af dobbeltseng. Siddegruppe med hæve/sænkebord i bag. Køkken i midten med 3 gasblus og køleskab med fryser. Desuden er der stor Heki tagluge, rullegardiner/myggenet, varmt vand, Truma blæsevarme, servicluger, alufælge, slingerkobling Samt et rigtig flot Isabella Commadore telt med fiberstænger som ikke ligger i vognen. BESKRIVELSE : En flot og meget pæn og velholdt kvalitets rejsevogn fra Adria med den meget populære indretning hvor man har toilet og vaskearrangement ved siden af den franske seng hvilket skaber meget luft/plads i vognen så man virkelig kan føle sig godt tilpas, slappe af og bare nyde ferien. God finansering tilbydes. Ring for fremvisning (vi fremviser gerne når I har tid også aften og weekend efter aftale) Se flere vogne på grindstedcaravan.dk PS evt bytte med anden vogn.

Grindsted·fre.·Grindsted-Caravan

CAMPINGVOGN KØBES NU TLF 40623362

CAMPINGVOGN KØBES NU TLF 40623362

Købes 30.000 kr.

Campingvogne købes også til eksport ja hvad har du næsten alt kan have interesse Jeg køber kontant og henter samme dag hvis gav at muligt at nå det har selv prøvet numre og mad så det kræver kun du har vogn og registreringsattest så ringer du bare på 40 62 33 62 Sådan lidt er det. Jeg køber og så gamle veteran knallerter behøver ikke at kunne køre. Næsten alt har interesse. Jeg køber også værktøjsmaskiner som for eksempel fræser og drejebænke træ og med tal. Så hvis du står og har noget der skal omsættes er det måske noget jeg kan omsætte.

Brørup·1. maj.·købesnu

Fremhævet
Adria Unika 431

Adria Unika 431

34.500 kr.

Jeg forsøger at hjælpe mine forældre med at sælge deres campingvogn. Campingvognen er købt som ny af mine bedsteforældre i sin tid, og efterfølgende overtog mine forældre den, så jeg ved, den er blevet passet og plejet alle årene. Den har altid stået indenfor i en opvarmet hal, når den ikke har været på landevejene, hvilket også tydeligt ses i undervognen, hvor bundpladen er som ny. Indvendig står den også næsten som ny. Der er en enkelt ridse i bordpladen ved komfuret. Alt virker, og den er sidst fugt- og gastestet i 2019. Synet den 9. oktober 2023 uden anmærkninger. Der medfølger: Fortelt Pløkker Strømkabel Reservehjul Originale gardiner Rullegardiner monteret Originale papir med certifikat

Odder·28. apr.

Fremhævet
Adria campingvogn fra 1999

Adria campingvogn fra 1999

25.000 kr.

Adria unica 502 Årgang 1999 Egen vægt 975 Total vægt 1300 Står med plader. Delvist renoveret og moderniseret. Der er fastmadrasser tempur Og alm. spring madres i anden ende. Der er 5 sovepladser. Campingvogn har haft en lille fugt skade men, Er udbedret og lavet. Er gas testet og 2 nye dæk på i 2019. Der medfølger isabella fortelt af ældre dato med stålstænger. Yderligere info og billeder kan tilsendes. Pris 29500 kr Campingvognen står i 5330 Munkebo.

Munkebo·25. apr.