Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Sæder

8
Sæder fra en Volvo 760

Sæder fra en Volvo 760

500 kr.

For og bag sæder til en Volvo 740/760 (Armlæn haves til bagsæde)

6900 Skjern
18. jul.
Sæder til Volvo 740

Sæder til Volvo 740

400 kr.

Passer i en 744/764

6900 Skjern
18. jul.
Volvo Amazon sæder

Volvo Amazon sæder

200 kr.

Jeg har et sæt sæder til en Volvo Amazon. De skal videre en der har brug for dem.

3000 Helsingør
28. jun.
Ekstra sæde til Volvo v70 st. 7pers.

Ekstra sæde til Volvo v70 st. 7pers.

500 kr.

Ekstra sæde til bag i en Volvo v70 stationsvogn. 7 pers fra 1999. Henvendelse kun på guloggratis eller sms.

5300 Kerteminde
30. jul.
Volvo Amazon Sæder 65-70 årg.

Volvo Amazon Sæder 65-70 årg.

2.000 kr.

Næsten komplet sæt ,minus h.sidebeklædning bag,og venstre dør beklædning.Har også lidt andet volvo dele.ring og forhør.

7400 Herning
1. aug.

Volvo 850 dele købes

Købes

Volvo 850 dele købes; Venstre førersæde evt kun ryglæn magen til billede,evt hel komplet sort kabine Højre tag/forrude liste Loft beklædning/himmel Interiør dele bl.a handskerum Højre forlygte reflektor Beskyttelsesplade under motor Van indretning (gul plade) Tagbøjler til rail

7080 Børkop
9. jul.

Købes bagsæde til volvo 242 magen til de...

Købes

Bagsæde til volvo 242 magen til denne rygstøtte som der er billde af , ønskes købe Jeg er dansk men bor i norge derfor norsk telefon nr ,, men forsendelse finder vi ud af da jeg har familie i danmark

8110 Heeten
man.

Fra VOLVO V70 MK1 stationcar sælges der ...

25 kr.

Bilen er en 2,5 TDI fra 1998 og kun kørt i syd Europa frem til 2005 Herefter har den stort set kun stået inde, nu er den total ophugget. Så der er bla. de nedenfor nævnte dele tilbage. Rat i sort kunstlæder, fra bilen som kun kørt kørt 230.000 Km. Servo pumpe, turboen, generator, motor top ophæng. Indvendigt lyspanel ved bakspejlet, blinklygte. Komplet håndbremse arm, med bespænding og manchet. Rulleseler foran til V og H side mørkgrå med selestrammer. . Flotte fordøre stort set uden rust, både den i venstre og højre side. Er stadig med det originale monterede el-rudehejs. De original indfarvede el-betjente side spejle til V og H side. Flot venstre bagdør, ligeledes med el-rudehejs. har også den beige farvede inder bekældning til denne . De 4 stk. indvendige døråbnings gummi lister ud i et. Dem til V for og bagdør, og dem til H for og bagdør. Højre forskærm, med side liste, har en rids på kanten. Plast sideskørter V og H. side, yderst på panelerne. Motorhjelmklap, med original frontgitter, har nogle stenslag. Motorhjelms holderne til V og H side, er taget rigtig af, så de er til at sætte på en anden bil uden problemer. Beige farver Handskerums låge med Træ look. De original monterede formstøbte "badekar" beige farvede bundmåtter, dem i V og H side foran, uden slid på tæppet mv. Baglygte øverste og nederste del, både til V og Højre side. Er stort set som nye, lygterne er ikke matte på overfladen. Komplet visker træk med motor til de forreste visker. Mange elektriske dele, relæer kontakter mv. Mange indvendige beige farvede plast dele. Det grå formstøbte nålefilts dækken, til over reservehjul hullet. Har også mange andre afmonterede dele fra den. Så skriv hvad du evt. kunne bruge. Derefter ser jeg om dette haves, tillige med en pris, og evt. MMS med foto hvis dette ønskes.

7400 Herning
4. aug.
Sæderne i en bil er et af de mest benyttede stykker inventar. De skal være behagelige at sidde i, og samtidig give en god holdning bag rattet. Der findes mange forskellige typer sæder, alt efter hvilken bil der er tale om. I dag er der mange biler, som kommer med sæder, som kan indstilles elektronisk efter førerens ønske. Dette giver en bedre kørekomfort og mindsker risikoen for skader på ryggen.