Sæder

10
Opel nakkestøtter

Opel nakkestøtter

50 kr.

Nakkestøtter til Opel

9800 Hjørring
18. jul.
Nakkestøtte med skærm

Nakkestøtte med skærm

Sælges

Sælges. Lys læder. Med kabel og stik. Bud modtages. Kontakt: skriv her på gul og gratis eller sms 23808334

8740 Brædstrup
i går
Mercedes W 124 , nakkestøtte.

Mercedes W 124 , nakkestøtte.

300 kr.

Nakkestøtte til Mercedes W 124, passer på flere årgange. Grå stof. Pæn og i orden uden huller / mærker. Kan evt. sendes

9240 Nibe
3. jul.
Forsæder til pickup eller andet ?

Forsæder til pickup eller andet ?

500 kr.

de to forsæder har siddet i en IH pickup de er flot har været en gammel Falck bil der er nakkestøtter med og glide skin

9240 Nibe
25. jul.
Skoda ocktavia RS sæder

Skoda ocktavia RS sæder

3.500 kr.

Til stc Komplet sæder med sidebeklædning Føre sædet har slid som kan ses på billedet Skærm i nakkestøtter med dvd afspiller under sæde

6760 Ribe
11. jul.

Bagsæde til BMW E30

1.300 kr.

Bagsæde til BMW E30, kommer fra en 4-dørs, men kan også monteres i 2-dørs. Uden huller, men trænger til en rengøring. Model med nakkestøtter og armlæn, armlænet mangler dog.

9750 Østervrå
5. jul.

Porsche Cayenne kabine sort

Sælges

Sort læderstue fra Porsche Cayenne sælges. I yderst flot stand uden huller. Der kan medfølge diverse kabinedele efter aftale, samt sort interiør. El forstole, inkl seler og nakkestøtter Ideal til ombygning til hvide plader

5700 Svendborg
i går
nkbiler

VW T4 sædeovertræk

800 kr.

FABRIKSNYT KVALITETS BETRÆK m. rigtig god pasform, 2 forstole m. nakkestøtte, 2 armlæn, rygjustering og lændestøtte til førersæde.

7790 Thyholm
29. jul.

Chaufførsæde til luft, med drejeskammel...

4.100 kr.

Isringhausen 6860/875 chaufførstol med integreret højdejusterbart trepunktsbælte, der garanterer maksimal komfort. ISRI 6860/875 er fuldt udstyret med følgende: - Pneumatisk højdejustering; 100 mm. med memory funktion. - Justerbart dobbeltleddet ryglæn med integreret nakkestøtte og justerbar skulderstøtte. - Vinkeljustering af sædepude. - Sædepude justerbar; 50 mm. - Justerbar støddæmper. - Integreret pneumatiksystem (IPS) som sikrer, at ryglænet passer til kroppen, justering af sidestøtte, lændestøtten kan tilpasses i 2 niveauer. - Hurtigsænkningsventil. - Glideskinner med dobbeltlåse. - Elvarme i sædepude og ryglæn med termostat og kontakt. Pneumatisk drejesokkel. Skal have 24 volt, og ekstern luft. Kan bruges til lastbil, bus, traktor eller entreprenørmaskine. Stolen er ikke brugt.

8781 Stenderup
30. jul.

Fra VOLVO V70 MK1 stationcar sælges der ...

25 kr.

Bilen er en 2,5 TDI fra 1998 og kun kørt i syd Europa frem til 2005 Herefter har den stort set kun stået inde, nu er den total ophugget. Så der er bla. de nedenfor nævnte dele tilbage. Rat i sort kunstlæder, fra bilen som kun kørt kørt 230.000 Km. Servo pumpe, turboen, generator, motor top ophæng. Indvendigt lyspanel ved bakspejlet, blinklygte. Komplet håndbremse arm, med bespænding og manchet. Rulleseler foran til V og H side mørkgrå med selestrammer. . Flotte fordøre stort set uden rust, både den i venstre og højre side. Er stadig med det originale monterede el-rudehejs. De original indfarvede el-betjente side spejle til V og H side. Flot venstre bagdør, ligeledes med el-rudehejs. har også den beige farvede inder bekældning til denne . De 4 stk. indvendige døråbnings gummi lister ud i et. Dem til V for og bagdør, og dem til H for og bagdør. Højre forskærm, med side liste, har en rids på kanten. Plast sideskørter V og H. side, yderst på panelerne. Motorhjelmklap, med original frontgitter, har nogle stenslag. Motorhjelms holderne til V og H side, er taget rigtig af, så de er til at sætte på en anden bil uden problemer. Beige farver Handskerums låge med Træ look. De original monterede formstøbte "badekar" beige farvede bundmåtter, dem i V og H side foran, uden slid på tæppet mv. Baglygte øverste og nederste del, både til V og Højre side. Er stort set som nye, lygterne er ikke matte på overfladen. Komplet visker træk med motor til de forreste visker. Mange elektriske dele, relæer kontakter mv. Mange indvendige beige farvede plast dele. Det grå formstøbte nålefilts dækken, til over reservehjul hullet. Har også mange andre afmonterede dele fra den. Så skriv hvad du evt. kunne bruge. Derefter ser jeg om dette haves, tillige med en pris, og evt. MMS med foto hvis dette ønskes.

7400 Herning
tor.
Sæderne i en bil er et af de mest benyttede stykker inventar. De skal være behagelige at sidde i, og samtidig give en god holdning bag rattet. Der findes mange forskellige typer sæder, alt efter hvilken bil der er tale om. I dag er der mange biler, som kommer med sæder, som kan indstilles elektronisk efter førerens ønske. Dette giver en bedre kørekomfort og mindsker risikoen for skader på ryggen.