P-skive

77
P- ur prisen er pr stk

P- ur prisen er pr stk

399 kr.

P- ur parkOne 2. De er nye. Den fået i sølv og sort og prisen er pr styk

8740 Brædstrup
i dag
Thyregod Biler Reservedele
Elektronisk P-Skive

Elektronisk P-Skive

300 kr.

Jacob Jensen, 2 stk. Afhentes i Gjesing N, Esbjerg ellers plus forsendelse

6715 Esbjerg N
tor.
ParkOne P-skive, metal-farvet

ParkOne P-skive, metal-farvet

150 kr.

Pånær nogle overfladeridser i det sorte plast (der hvor batteriet skal udløses), fremstår denne elektroniske P-skive som ny, med original emballage og brugervejledning. Der er netop monteret et helt nyt batteri, ligesom der medfølger klæbepuder til montering. Skifter selv mellem normal og sommertid - men husk altid selv at kontrollere det ! Ligesom jeg anbefaler at skifte batteriet ligefør vintersæsonen ;-) BEMÆRK - Jeg kan ikke modtage SMS da dette er et fastnetnummer ! - til gengæld har jeg MobilePay ;-) Mobilnummer til dette, eller bank konto, oplyses ved ”fjern handel” FS2023-09

2700 Brønshøj
tor.
Park Solar FS20

Park Solar FS20

250 kr.

Teknisk info: - Kræver ikke batteriudskiftning - Indstiller automatisk parkeringstiden - Manuel indstilling muligt - Nem og hurtig montering - Batteri holder 2 år uden sollys - Ø 104 mm x 18 mm - Solcellens forventet levetid: 20 år - Reaktionstid (ud af parkeringsmode):ca. 20 sekunder - Reaktionstid (parkeringsmode):ca. 20 sekunder - Sort

5700 Svendborg
ons.
P-skive Elektronisk

P-skive Elektronisk

150 kr.

Næsten ny P-skive virker perfekt, skifter selv sommertid.

8230 Åbyhøj
man.
Nr 1049

Nr 1049

90 kr.

P-skive FS05 Kasse 22 Nr 1049 90 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse. #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
23. sep.
Nr 223

Nr 223

90 kr.

P-Skive FS01 Kasse 21 Nr 223 90 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast.

8800 Viborg
23. sep.
Nr 39

Nr 39

90 kr.

P-skive FS14 Kasse 21 Nr 39 90 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast.

8800 Viborg
23. sep.
Ventus - Elektronisk P-Skive

Ventus - Elektronisk P-Skive

149 kr.

Ventus - Elektronisk P-Skive helt ny, aldrig brug

6650 Brørup
22. sep.
Nr 1051

Nr 1051

85 kr.

P-skive FS03 Kasse 3 Nr 1051 85 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse. #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
21. sep.
Nr 1048

Nr 1048

95 kr.

P-skive FS02 På stand Nr 1048 95 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse. #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper, Vinted og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
21. sep.
Nr 809

Nr 809

90 kr.

P-skive FS03 Kasse 19 Nr 809 90 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
20. sep.
Nr 665

Nr 665

90 kr.

P-skive FS26 Kasse 17 Nr 665 90 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur.

8800 Viborg
18. sep.
Momo ratnav til Porsche

Momo ratnav til Porsche

600 kr.

Nyt momo ratnav til Porsche 911 / 916 / 914 / 912 / 1600

6580 Vamdrup
10. sep.
Elektronisk parkering skive

Elektronisk parkering skive

150 kr.

ParkOne 2 er den klassiske elektroniske p-skive, der siden lanceringen i 2011 har været en stor succes, både i detailhandlen, på autoværksteder og hos forhandlere af førende bilmærker. ParkOne fungerer med alle typer biler, inklusive hybrid- og elbiler, og kan monteres på blot 5 minutter. Brugt 4 i mdr. Nye klæbepuder og nyt batteri er monteret, Kan sendes for kr 5o,- #parkeringsskive #parkone #pskive #fs05 #parkeringsur

2640 Hedehusene
9. sep.
Elektronisk p-skive

Elektronisk p-skive

100 kr.

Elektronisk p-skive. Aldrig brugt

9210 Aalborg SØ
3. sep.
P-skive Park’n’go

P-skive Park’n’go

300 kr.

Park’n’go fs18 Ny, aldrig monteret og i original emballage. Manual medfølger

5610 Assens
2. sep.
Parkone

Parkone

175 kr.

Ny p-skive

8362 Hørning
31. aug.

Få beskedNår der er nye resultater i P-skive

Lup med søgeord i
Nr 1035

Nr 1035

95 kr.

P-Skive FS11 Nr 1035 Kasse 24 95 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
31. aug.
Nr 1034

Nr 1034

95 kr.

p-skive FS11 Nr 1034 Kasse 3 95 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
31. aug.
Nr 998

Nr 998

95 kr.

p-skive FS01 Kasse 3 Nr 998 95 kr #OBS# Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Du kan finde mine ting på Trendsales, Tise, Gul & Gratis, Den Blå Avis, Facebook, Reshopper og Nørkleriet (facebook gruppe til alle hjemme nørklet ting) Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
31. aug.
Parkeringsskive

Parkeringsskive

150 kr.

Park-solar FS20 parkeringsskive har aldrig været været i brug

5700 Svendborg
25. aug.
P-Watch

P-Watch

250 kr.

Parkeringsur til montering til 12 volt så du undgår batteriskift

7000 Fredericia
25. aug.
P skive Jacob Jensen

P skive Jacob Jensen

150 kr.

Jacob Jensen P Watch. Super fin stand. Nye klæbepuder.

8700 Horsens
23. aug.
Parkone

Parkone

150 kr.

Park one elektronisk p skive.

6640 Lunderskov
23. aug.
Parkone p skive

Parkone p skive

150 kr.

Parkone elektronisk p skive.

6640 Lunderskov
23. aug.
Park one

Park one

120 kr.

Parkone næsten ny sælges Der er nyt batteri i

6510 Gram
18. aug.
Nr 820

Nr 820

95 kr.

P-skive FS05 Kasse 24 Nr 820 95 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast. Alle varer købes som beset, tager ikke retur. Send SMS eller besked på platformen ved interesse.

8800 Viborg
14. aug.
P-skive, Jacob Jensen

P-skive, Jacob Jensen

100 kr.

Jacob Jensen p-skive sælges helt ubrugt. Julegave som ikke er taget i brug. Originalt reklamationsbevis medfølger (se billedet) for fortsat garanti. Ekstra ubrugt front medfølger.

7400 Herning
13. aug.
Nr 381

Nr 381

95 kr.

p-skive FS05 Kasse 3 Nr 381 95 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast.

8800 Viborg
8. aug.
Nr 613

Nr 613

25 kr.

P-skive Gammeldags der skal drejes på pil for at fungere. Kasse 26 Nr 613 25 kr #OBS# Grundet brug af stand shop, er der mærker på alle varer, prisen der fremgår er den samme begge steder. Jeg sender gerne hvis køber betaler porto. Jeg har tingene til salg mange steder så ind i mellem smutter de hurtigt, vær obs på at det er først til mølle for køb, så første aftale bliver overholdt med mindre køber springer fra. Har virkelig mange annoncer, det er bare at tage et kig og find det du synes om. Det er selvfølgelig muligt at prutte om prisen da den nok i sidste ende aldrig er helt fast.

8800 Viborg
2. aug.
Parkeringsskive

Parkeringsskive

100 kr.

Automatisk Parkeringsskive, hel ny, uåbnet.

7100 Vejle
26. jul.
Parkeringsskive

Parkeringsskive

50 kr.

Automatisk Parkeringsskive, brugt, virker perfekt

7100 Vejle
26. jul.
Diverse filtre. Olie brændstof og et pollenfilter.

Diverse filtre. Olie brændstof og et pol...

700 kr.

Diverse filtre sælges. alle er nye.

4571 Grevinge
20. jul.
Parkone

Parkone

100 kr.

Parkone med nyt batteri og klar til montering. Virker som den skal. 100 kr.

7000 Fredericia
16. jul.
Park N Go P-Skiver til AA batterier

Park N Go P-Skiver til AA batterier

50 kr.

Park N Go P-Skiver FS13. Har kun været monteret 3 mdr. Klæbepude skal man selv købe. Til to almindelige AA batterier. Fast pris kr. 50,- Evt. GLS fragt er + kr. 42,-

5856 Ryslinge
1. jul.
P skive

P skive

200 kr.

P Skive skal sættes til motoren ,har aldrig været i brug ,da jeg har købt anden bil

7000 Fredericia
20. jun.
Ooono wusaa p-skive

Ooono wusaa p-skive

120 kr.

Elektronisk p-Skive sælges. Den er købt for 1 år siden og virker som en ny.

5750 Ringe
11. jun.
P-Skive elektronisk

P-Skive elektronisk

100 kr.

Elektronisk p-skive

6200 Aabenraa
8. jun.
P-Skive elektrnisk

P-Skive elektrnisk

50 kr.

P-Skive

6200 Aabenraa
8. jun.
Park Life FS29

Park Life FS29

200 kr.

Helt ny, uåbnet Park Life FS29

9800 Hjørring
10. maj.
Elektronisk parkeringsskive

Elektronisk parkeringsskive

225 kr.

Park Mini Elektronisk parkeringsskive, sort, uåbnet, medfølger renseserviet og to ekstra stykker tape. Sender mod betaling. PARK MINI - en af verdens mindste elektroniske parkeringsskive Parkeringsskiven fylder minimalt i ruden, og er let at aflæse med sine store digitale tal. PARK MINI monteres i forrudens nederste højre hjørne. Med PARK MINI behøver du ikke at tænke på at stille p-skiven. Perfekt til f.eks. Minibiler. Måler kun 8,2x2,5x4,5 cm. Udførlig monterings- og brugsvejledning er indlagt i æsken sammen med klæbepuder og renseserviet. PARK MINI opfylder de skrappeste krav med hensyn til størrelse, batterilevetid og driftsikkerhed.

9000 Aalborg
3. maj.
Parkeringsskive Park One FS05

Parkeringsskive Park One FS05

99 kr.

Solgt. Parkeringsskive Par One FS05, (type batteri CR2450 3volt,) 1 med sort front. 1 med sølv front 1 P. skive 99kr 2 P.Skiver 150kr. Klæbepuder medfølger ikke.

9750 Østervrå
16. apr.
P-Skiver

P-Skiver

5 kr.

Pr stk 5 kr

8723 Løsning
12. apr.
P-skive fra Zone

P-skive fra Zone

75 kr.

Helt ny p-skive fra Zone. Aldrig været brugt.

9310 Vodskov
3. feb.
Conzept p-skive

Conzept p-skive

100 kr.

Elektronisk. Virker perfekt. Byd!

5792 Årslev
29. jan.
Jacob Jensen Electronic Parking Disc

Jacob Jensen Electronic Parking Disc

400 kr.

Helt ny Jacob Jensen elektronisk parkerings-skive. Ny pris 600,- Køb nu for 400,-

6100 Haderslev
14. jan.
Stelton

Stelton

100 kr.

5230 Odense M
8. jan.
P-skiver

P-skiver

75 kr.

P-skiver sælges 75kr pr. Stk 2 stk for 125kr. Audi logo solgt Lille vw logo solgt

8600 Silkeborg
6. jan.
Parkeringsskive

Parkeringsskive

100 kr.

Elektronisk P-skive peugeot nypris kr 450 tlf 29469422

5560 Aarup
5. jan.
P skive

P skive

80 kr.

Jakob Jensen elektronisk p skive

6400 Sønderborg
4. jan.
Elektronisk P-skive

Elektronisk P-skive

99 kr.

Flere forskellige

4700 Næstved
2. jan.
P-skive

P-skive

100 kr.

P-skive, Jacob Jensen FS04. Fungerer fint. Med alm. brugsspor. Skal have nye klæbeplader, derfor den lave pris. FAST PRIS! Bud modtages ikke. Forsendelse til pakkeshop: kr. 40,-. Annoncen slettes når varen er solgt. Søgeord: p-skive, parkeringsskive, jacob jensen, danish design, parkone,

4000 Roskilde
29. dec. 2022
Herstal

Herstal

50 kr.

Herstal p-skrive med magnet P-skiven er med magnet, hvilket gør den nem at monterer Er i pæn stand, med få brugs relateret spor Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
27. dec. 2022
Park solar

Park solar

100 kr.

Brugt meget lidt Kan sendes med Gls 39 kr

6670 Holsted
26. dec. 2022
Parkeringsskive

Parkeringsskive

100 kr.

Rustfri design. Lægges under forruden.

6300 Gråsten
24. dec. 2022
park lite

park lite

150 kr.

parkering park lite

8500 Grenaa
24. dec. 2022
Park one Samt Park Lite sælges

Park one Samt Park Lite sælges

125 kr.

Jeg sælger hermed disse 2 stk. P skiver 1 Stk. ParkOne samt 1 stk. Park Lite. 125kr. stykket! Sælges uden limpuder!. SMS BESVARES IKKE!........RING ELLER SKRIV HER!

8620 Kjellerup
24. dec. 2022
ParkOne 2 P-skive

ParkOne 2 P-skive

250 kr.

Helt ny aldrig brugt Garantibevis vedlagt Minimalistisk og elegant P-skive Tåler temperaturer fra -20 grader til 75 grader

5250 Odense SV
23. dec. 2022
Pskive lite

Pskive lite

600 kr.

pskive park lite

8500 Grenaa
23. dec. 2022
Side:af 2
P-skiven er et stykke plastik, der sidder bagved bilens nummerplade og viser betalingszone og tidspunkt for parkering. Det er ulovligt at parkere uden for betalingszonen, medmindre man har en gyldig p-skive. Parkering uden p-skive kan straffes med bøde og eventuelle ekstra gebyrer.