Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


    Volvo

    Filtrér

    Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
    Volvo Fm9 Globetrotter veksellad.
    I dag 135.000,-
    Volvo FM9
    I dag Sælges
    Vind afviser
    d. 15.01 500,-
    Vind afviser
    d. 15.01 500,-
    Volvo, FH 13 kranbil
    d. 15.01 Sælges
    Volvo, FM12 Kranbil
    d. 15.01 Sælges
    Fl 615
    d. 14.01 56.000,-
    Volvo, FL 15 H 4x2 Luft
    d. 14.01 15.000,-
    Volvo FL 616 i dele
    d. 14.01 Sælges
    Rigtig fin nysynet volvle FL614
    d. 13.01 106.000,-
    Byttes
    Volvo FH500   Pusher
    d. 13.01 Sælges
    Volvo alutank 610 liter.
    d. 12.01 2.000,-
    Slangebakker til Palfinger kran
    d. 12.01 2.500,-
    Volvo FM9 260 6x2
    Volvo FM9 260 6x2, modelårg. 2005, diesel, Km 561529, Lastbil med køle / Frys Lastbilen fremstår i pæn stand, med almindeligt slidtage. Liften samt køle/frys maskinen er startet og testet, virkede tilfredsstillende. Udstyr: fartpilot, fjernbetjent lift, el-ruder, el-spejle, cd-radio, rotorblink, tågelygter og tachograf med kort. Ladmål: Længde: 9,55 / Bredde: 2,50 / Højde 2,35 Alle service er overholdt hos Volvo. Kølemaskine: Mærke FrigoBlock Type FK25 Årgang 2005 CE-Godkendt Lift: Mærke Zepro Type Z250-155 MA Last 2500 kg Årgang 2005 Opbygning: Mærke CHEREAU Opdelt med 2 rum til køl og frys / Skillevæk kan forskydes. Lastbilen har været i drift frem til salg, den er kørt til salgssted. Sælges uden nummerplader. Enheden kan afhentes på en tirsdag eller fredag. Afhentning på andre dage kan arrangeres imod betaling. Udleveringspapir skal medbringes. Alle spørgsmål vedrørende denne auktion eller eventuel besigtigelse kan rettes til Nordisk Logistik Partner på telefon 72 20 70 35 ----- Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding. You can setup your account in a few easy steps.
    d. 12.01 Sælges
    FM9 360
    FM9 360, modelårg. 2005, diesel, Km 684307, Lastbil og køletrailer Komplet køletræk trækker og trailer Lastbilen er i pæn stand i førerhus Sidste tachograf 25-02-2015 Dæk. Foraksel 50 % - bagaksel 25 % Sideskjold højre side rustent Lille skade på lygteskjold Total. 18000 kg Last. 11500 kg Stelnummer. YV2JHVOA597784 Trailer Schmitz køletrailer med frigoblock kølemaskine Zepto 2500 kg lift Medstyrende bagaksel Dæk. 75% Længde 13,7 meter Bredde 2,5 meter Højde 2,8 meter Sidste bilsyn. 13-04-2016 1. Reg. 01-03-2005 Totalvægt. 32000 kg Stelnummer. WSM0000005002954 Lastbilen samt trailer har været i drift frem til salg, kølemaskinen virker tilfredsstillende. . Sælges uden nummerplader Enheden kan afhentes på en tirsdag eller fredag. Afhentning på andre dage kan arrangeres imod betaling. Udleveringspapir skal medbringes. Enheden er visuelt gennemgået, men ikke testet fuldt ud i alle kapaciteter. Alle spørgsmål vedrørende denne auktion eller eventuel besigtigelse kan rettes til Nordisk Logistik Partner på telefon 72 20 70 35 ----- Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel, landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding. You can setup your account in a few easy steps.
    d. 12.01 Sælges
    maskintransport 18t
    d. 12.01 45.000,-
    Hestetransporter FL6
    d. 08.01 33.000,-
    Volvo F 610
    d. 08.01 5.500,-
    Volvo N1025 d. 04.01 Købes
    Motor til Volvo F89
    d. 01.01 2.500,-
    Fordæk, Bridgestone R227
    d. 27.12 2.000,-
    Volvo FH 12 diverse dele søges
    d. 27.12 1,-
    Købes
    Originalt VOLVO gardinsæt.
    d. 25.12 500,-
    Volvo N, F og G 1978
    d. 23.12 300,-
    Volvo lastbil 1981
    d. 23.12 300,-
    Volvo fl 6 08
    d. 21.12 22.000,-
    Volvo FM / FH diode baglygter
    d. 20.12 1.600,-
    VOLVO FH 12 2002 Reservedele
    d. 20.12 Sælges
    Volvobus b10m købes årg 2000 eller ældre
    d. 18.12 5.000,-
    Volvo N 1025
    d. 11.12 Sælges
    Skydestige
    d. 11.12 800,-
    Volvo s40 1,8 rigtig velkørende
    d. 10.12 3.000,-
    FH13 460 Globetrotter XL, 2XTanks -
    d. 08.12 175.500,-
    Kreaturlad
    d. 16.05 30.000,-