Cykelstol

3
Børnesæde, herrecykel

Børnesæde, herrecykel

50 kr.

Bulldog barnesæde med sikkerhedssele til herrecykel. Incl. beslag og fodhviler. Hej 20147612: Børnesædet kan monteres på en stang min Ø 20 mm, max Ø 36 mm. Ved en tykkere stangdiameter, skal bolthullerne justeres. Anbefaling: Sæt et par vikinger Gaffatape imellem - det beskytter cykellakken.

3000 Helsingør
6. mar.
Barnesæde Bulldog Oversize Sort til herrecykel

Barnesæde Bulldog Oversize Sort til herr...

350 kr.

Bulldog oversize sæde til herrecykel. Passe til rørdiameter mellem 27 - 45 mm. Der medfølger følgende: - Sæde (normalpris 379 kr.) - Sele (normalpris 69 kr.) - Beslag (normalpris 109 kr.) - Fodstøtte (normalpris 79 kr.) (Priserne varierer på nettet)

5792 Årslev
13. feb.
Barnesæde Bulldog LARGE!! INKL. alt.

Barnesæde Bulldog LARGE!! INKL. alt.

100 kr.

Sælger dette "retro" Barnesæde af mærket Bulldog i Sort. "BEMÆRK": Det er den størrelse der hedder oversize som er den store model, de kommer i 2 størrelser og der er en del forskel på nyprisen. Det er Beregnet til montering på stang på herrecykel. "BEMÆRK" Der medfølger komplet montagesæt og fodhviler, begge dele skal tilkøbes hvis man køber en ny. Den står i fuldkommen perfekt stand. Super velegnet til cykelferien da man stadig har sin baggagebærer fri.

5700 Svendborg
4. jan.