Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Ammetøj

44
baby slynge

baby slynge

150 kr.

Fin baby slynge som vi har brugt meget. Den mindre ensfarvet lyseblå baby slynge sælges for 85 kr.

8362 Hørning
1. jul.
Stor ammepude/sækkestol

Stor ammepude/sækkestol

25 kr.

Stor ammepude. Fungere godt som baby ?sækkestol? til baby hvis enderne samles

6623 Vorbasse
13. jul.
Beholdere til modermælk CM-001 (OUTLET A+)

Beholdere til modermælk CM-001 (OUTLET A...

224 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Beholdere til modermælk CM-001 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få til de bedste priser!Type: OpbevaringstaskeKapacitet: 250 mlKarakteristika: BPA-friOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Bækkenbælte

Bækkenbælte

300 kr.

Bækkenbælte , Prim - Happymamma, str. findes i flere størrelser, Blå, Stræk, velcro, God men brugt Bækkenbælte, brugt under en graviditet. Fungerer upåklageligt. Nypris 750 kr. Noget misfarvning, men påvirker ikke anvendeligheden. Kan sendes på købers regning

5000 Odense C
tir.
Brystpumpe Lansinoh 50810 Manual (OUTLET A+)

Brystpumpe Lansinoh 50810 Manual (OUTLET...

144 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Brystpumpe Lansinoh 50810 Manual (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Lansinoh og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Type: ManualFarve: GennemsigtigMateriale: SilikoneSprog: EngelskOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Sut MAM 66648300 (OUTLET A+)

46 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sut MAM 66648300 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få MAM og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Anbefalet alder: + 4 månederMateriale: SilikoneKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Nipple cover Nuk (OUTLET A+)

59 kr.

Hvis du søger de mest trendy nyheder på markedet, præsenterer vi dig for Nipple cover Nuk (OUTLET A+)!Farve: GennemsigtigStørrelse: Størrelse LKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Beholdere til modermælk LND1MIN01ES (OUT...

84 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Beholdere til modermælk LND1MIN01ES (OUTLET D), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få til de bedste priser!Type: OpbevaringstaskeKapacitet: 240 mlKarakteristika: BPA-friOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Sort amme BH

45 kr.

Sort amme BH med blonde. Super sød. Str. 85 E Brugt få gange. Fra røg- og dyrefrit hjem. Pris forslag kr. 45,-

5900 Rudkøbing
søn.

8 Stk. AMME Bluser 6 X L OG 2 X M

115 kr.

Alt henvendelse Ang. ønske om køb af vare: Skriv KUN en besked her i Gul & Gratis. Ønsker IKKE kontakt pr. Mobil Ingen mobil opkald & Ingen sms på for hånd tak: Mængde Rabat spar 30 kr ved køb af alle 8 Stk. Amme Bluser. I alt 115.00 kr. Enkeltvis er prisen pr. Stk: 25 kr. - 20 kr. - 15 kr. Der er 2 Stk. Helt nye ubrugt. Str. L + Str. M. Fra Estelle. 25 kr. Pr. Stk. Der er 6 Stk. Brugte men Fine.: Str. L + 1 x M: 4 Stk.Fra Mærket Estelle Mama. Str. L. 15 kr. Pr. Stk. 1 Stk. Fra Mærket H&M Str. M. 15 kr. Pr. Stk. Der er et meget lille hul. 1 Stk. Fra Mærket Coop On Now Str. L. 20 kr. Pr. Stk. De sælges enkeltvis 5x15 Kr., 1x20 Kr. Og 2x25 Kr. Hvis du vil købe alle 8 Stk Så er prisen i alt: 115 Kr. Hvis du ønsker at købe mindre, så sms ammebluse - mærke - farve - Str. Eller foto - Fotos af ønsket bluse/bluser. Del gerne info om denne annonce - med en du ved kan bruge så mange billige Ammebluser 8 stk kun 115 kr. Sms ved seriøst ønske om køb til prisen. Fast pris Respekter det. Sms for at få vores adresse. Vi sælger også vare via Reshopper app. Søg os frem under søg person, og skriv KBH NV - så finder du vores shop I Reshopper app. Kan hentes i KBH.NV. Kom Lørdag eller Søndag. Tæt ved Ghandis Plæne - Park. Genforeningspladsen. Tager MobilePay. Holder afstand og har håndsprit. Sender ikke denne vare. Se KBH NV B og P CHRISTENSEN's shop på Reshopper https://reshopper.com/shops/?id=5e9c680d8701350001cb59bb

2400 København NV
søn.

Ubrugte sutte MAM

20 kr.

5540 Ullerslev
5. aug.

Barnets sygdomme af Jerk W Langer

120 kr.

Barnets sygdomme giver dig god besked om lat vedrørende barnets helbred lige fra den mindste røde knop til alvorligere symptomer og sygdomme. Bogen er opdelt i et symptom- og et sygdomsafsnit, som gør det nemmere for dig at vurdere barnets tilstand og bedømme, hvornår det er nødvendigt at søge læge. Under Symptomer finder du en række symptomskemaer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad barnet fejler, og som henviser til, hvor i bogen du kan læse mere om de enkelte sygdomme. I afsnittet Sygdomme A-Å får du en grundig gennemgang af en lang række sygdomme, både de almindelige og de sjældne. Her kan du læse om årsager, symptomer og behandling af sygdommene, og du får tips om, hvordan du selv hjælper barnet bedst muligt. Du kan også læse om, hvordan barnet reagerer på en sygdom, hvordan du i praksis skal forholde dig, og hvornår barnet må komme i institution igen. Endelig kan du finde viden om forebyggende børneundersøgelser, vaccinationer og deres mulige bivirkninger, ernæring og lægemidler. Bogen er næsten ubrugt. Afhentes i Ullerslev ellers sendes på køber regningen.

5540 Ullerslev
5. aug.

Brystpumpe

3.000 kr.

Kæmpe pakke!! Alt sælges samlet. Pumpen er brugt i ca. 3 måneder. Den fremstår som ny. Alt er passet rigtig godt på. Alt på billedet medfølger. Meget af det er helt nyt. Det er en elektrisk dobbeltpumpe. Så man kan pumpe begge bryster på en gang. Købt den 14/07/20. Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 1519,20 kr Kassen hvor der står tre sutteflasker på er der dog kun to stk. i. Alt er fra Medela: -Slange til swing maxi flex -Brystmælksflaske 150 ml 3pak (KUN STK) -Flaskesut (str S) 2 stk * 4 -Quick clean flaskebørste -Calma flaskesut ( -Opbevaringspose til mælk 50 stk -Personalfit flex brysttragt 30 mm Der medfølger 29 Medela Plastflasker. 3 uden låg. 8 brugte sukkehoveder str. S. Philips AVENT dampsterillisator - SCF2. Brugt max 20 gange. Købt den 23/07/20 - Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 559,- Babymoov flaskevarmer. Der medfølger stik til måde bil og til stikkontakten. Brugt max 10 gange. Købt den 23/07/20 - Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 479,- Samlet nypris for hele pakken = 4116,90 kr. + de 29 plastflasker. Kvitteringerne på det hele haves Sælges kun samlet for 3000 kr.

9575 Terndrup
4. aug.

L040) ammebh

75 kr.

Anita. har 2 stk. 75.- pr. stk.

9500 Hobro
4. aug.

Joha ammeindlæg uld

100 kr.

Helt nye koksgrå ammeindlæg i uld fra Joha. Str L Ligger i uåbnet kasse.

9800 Hjørring
4. aug.

Ammepude

100 kr.

Som ny, næsten ikke brugt ammepude fra 2018-model ny pris 500kr.Rigtig lækker blød, på den ene side og stof på den anden, vil påstå det er den bedste på marked.Bobby pude

5000 Odense C
4. aug.

Flasker til brystpumpe sælges..

150 kr.

Sælger dette start sæt til brystpumpe.. de to flasker og den ene ledning er brugt i 6 dage.. resten af det er nyt.. Jeg måtte desværre opgive at pumpe ud så håber at sælge det videre.. Sættet er købt på barsel.dk og har kostet 410.. Så mangler du et start sæt til en brystpumpe så har jeg dette.. Tænker 150 kr.. De to flasker er selvfølgelig rengjort og skoldet.. Bryst kopperne er str 24 mm. :-) Der følger en pakke ammete med..

7470 Karup J
4. aug.

Amme BH

35 kr.

Sort amme BH fra H & M Str. 90D Brugt få gange. Fra røg- og dyrefrit hjem. Pris forslag kr. 35,-

5900 Rudkøbing
3. aug.

Ammeindlæg

50 kr.

Ammeindlæg af mærket pigeon, honeycomb. Ammeindlæg med meget god sugeevne! 1 ½ pakke (ca. 90 stk), sælges for 50 kr.

8722 Hedensted
26. jul.

Medela brystpumpe

250 kr.

Medela dobbelt Bryst pumpe med 2 sutte flasker og diverse udstyr. sælges kom desværre ikke i brug !NY.! Røgfrit hjem!

8660 Skanderborg
25. jul.

Amme bh?er

250 kr.

Amme bh?er sort 6 stk str 90c. Købt i hunkemøller. Kommer fra et dyr og røgfrit hjem. Til salg flere steder. Køber henter selv.

9400 Nørresundby
23. jul.

Amme bh

80 kr.

Har denne amme bh, som er prøvet på men er købt for lille. Vil skyde på at det er en 80/85D, der står det er en XL

5750 Ringe
22. jul.

Ubrugt sutteflaske-antikolik funktion.

50 kr.

Avent sutteflaske på 260 ml- antikolik funktion. Helt ny/ubrugt.

5540 Ullerslev
22. jul.

Amme og ventetøjspakke str L

200 kr.

4 net trusser, 3 kjoler, en fest kjole. 3 toppe, 6 trøjer. 2 par bukser. 3 leggings

8800 Viborg
22. jul.

Pose med meget ventetøj

200 kr.

En blandet pose med ventetøj og ammevenligt tøj. der er leggins, bukser, kjoler, tunika T-shirts, stropbluser og amme BH'ER. Det meste er fra Mamalicious, men der også lidt fra H&M. Størrelse m/l. Noget af det er næsten ikke brugt, mens andet er brugt en del.

5250 Odense SV
19. jul.

Vente- og ammekjole fra Mamalicious

200 kr.

Meget flot sommer/forårs gravilitetskjole, som også kan bruges efter fødslen, da man i hver side kan åbne diskret op og amme (se billede 3). Den var købt inden corona og da alle fester blev aflyst er den ikke brugt.

5250 Odense SV
19. jul.

Strækvikle

120 kr.

Sort strækvikle fra Je Porte Mon Bébé. Viklen er nem at bruge, når man lige lærer det. Mange videoer online til hjælp. Den er ikke brugt meget, da lillepigen ikke var den store fan af at sidde i den.

5250 Odense SV
19. jul.

Vente-, amme- tunika fra Fancy Mom str.S

250 kr.

Tunikaen har en praktisk bælte på ryggen for talje justering og tilstrækkelig bredde af skørtet til voksende mave. Stoffet trækkes nemt til side med en hånd, når du gerne vil amme. Stof: 95% bomuld, 5% elastan. S 34-36 bryst 88 talje 70 hofte 94 længde 75

7442 Engesvang
17. jul.

Ammetunika og leggings sæt fra Fancy Mom

299 kr.

Ammetunika og leggings sæt fra Fancy Mom - str.M Tunika med leggings for maksimal komfort. Amning adgang: trækker op foran lag - der er slidser i under-lag. Stof: 95% bomuld, 5% elastan. M 38-40 bryst 96 talje 78 hofte 100 længde 85

7442 Engesvang
17. jul.

Amme bh fra H&M

35 kr.

Brugt få gange. Nypris 129,-

7190 Billund
16. jul.

Symphony brystpumpe sæt

250 kr.

Brugt får gange. Det hele er kogt to gange, efter færdig brug.

7100 Vejle
16. jul.

Amme Bh

150 kr.

Jeg sender gerne for købers regning.

4200 Slagelse
15. jul.

AmmetoppbHM M/L

20 kr.

Ammetoppe fra HM, ny pris 179 for 2. Str. L: 2 sorte 2 blomstret 2 stribet (Godt brugt) 3 hvide (Den ene er fra Lidl) 1 lyserød i XL Str M: 3 grå 3 blå Få brugt en enkelt gang, de andre kun vasket. 20 kr pr top

7200 Grindsted
10. jul.

Amme bh + pads

150 kr.

Amme bh str. L og 6 stk. amme pads i silke. Det står som nyt, da det stort set ikke er blevet brugt.

5220 Odense SØ
10. jul.

Brystvortebeskyttelse/ammebrikker

45 kr.

Medela brystvortebeskyttelse ( ammebrikker)i blød silikone incl. Opbevaringsboks. Str. M I ubrudt original emballage Fra røgfrit hjem. Pris forslag kr. 45,-

5900 Rudkøbing
8. jul.

Test

22 kr.

test. hest. head

5250 Odense SV
4. jul.

Ammetoppe i str M

Sælges

Ammetoppe fejler intet

8766 Nørre Snede
4. jul.

Ammetopper

Sælges

To ammetoppe i str s

8766 Nørre Snede
4. jul.

Medela ammebrik

50 kr.

Den ene er brugt 1 gang. Er vasket, men har luft tørret så der sidder lidt kalk. Fejler intet.. Ingen bud, prisen er fast. Kan sendes på købers regning eller afhentes på adressen. Modtager kun mobilepay, og pengene skal sendes først.

4900 Nakskov
29. jun.

Plakat

135 kr.

Plakat:Cirkeline i Tivoliland. Kunstner:Hanne Hastrup 2012. 59c42cm. Kr135 fast pris. F

8260 Viby J
22. jun.

Mamamilla ammepudr

250 kr.

Mamamilla amnepude - aldrig brugt sælges som ny- normal pris 799,-

7080 Børkop
22. jun.

Amme bh 85J fra Change

150 kr.

Amme bh fra Change i str 85J sælges. Modellen hedder florence. Brugt 3 gange. Sælges da den er for lille og ligger og fylder i skuffen. Sælges for 150 kr. Befinder sig i Beder, men kan sendes hvis køber betaler porto.

8330 Beder
20. jun.

Brystpumpe og tilbehør

400 kr.

Brystpumpe med tilbehør til maskine + ammeindlæg ikke åbnet, 4 par vaskebar ammeindlæg, cream til ømme bryster. Kan afhentes i Ødis eller efter aftale i Kolding.

6580 Vamdrup
19. jun.

Rondeller

3 kr.

Miljørigtige rondeller. Tåler vask op til 60 grader. 3 kr. Stk. Kan laves i alverdens farver

7400 Herning
18. jun.