Ammetøj

61
Baby flaskevarmer 3310 Hvid/Grå

Baby flaskevarmer 3310 Hvid/Grå

240 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Baby flaskevarmer 3310 Hvid/Grå (OUTLET B), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Farve: Hvid/GråMateriale: PlastikKarakteristika: Tænd/sluk-afbryderAntal: 1 udVolt: 220-240VStrømforsyning: 100 VOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Brystpumpe (OUTLET A)

Brystpumpe (OUTLET A)

374 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Brystpumpe (OUTLET A), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Farve: PinkMateriale: SilikoneOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Baby flaskevarmer Hauck H-61809 (OUTLET A+)

Baby flaskevarmer Hauck H-61809 (OUTLET ...

144 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Baby flaskevarmer Hauck H-61809 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Hauck til de bedste priser!Type: BilopladerVolt: 12 VFarve: SortKøn: UnisexVægt: 60 gOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Sæt af babyens flasker MAM 99970600 (OUTLET A+)

Sæt af babyens flasker MAM 99970600 (OUT...

720 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt af babyens flasker MAM 99970600 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få MAM til de bedste priser!Farve: BeigeKarakteristika: Velegnet til mikrobølgeovnKøn: UnisexVægt: 0,41 kgOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Opbevaringstaske Lansinoh 99204 (OUTLET A+)

Opbevaringstaske Lansinoh 99204 (OUTLET ...

69 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Opbevaringstaske Lansinoh 99204 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Lansinoh til de bedste priser!Karakteristika: BrystpumpeFarve: GennemsigtigOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Langærmet bluser 2 stk

150 kr.

En to paks amme bluse ( kan sagtens bruges til hverdag også selv om man ikke ammer) de er helt nye Nypris 279,95 sælges for 150 kr

6430 Nordborg
ons.

Plakat

135 kr.

Plakat:Cirkeline i Tivoliland. Kunstner:Hanne Hastrup 2012. 59c42cm. Kr135 fast pris. F

8260 Viby J
ons.

Mamamilla ammepudr

250 kr.

Mamamilla amnepude - aldrig brugt sælges som ny- normal pris 799,-

7080 Børkop
ons.

Pude til amning Berjuan 2013-22

274 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Pude til amning Berjuan 2013-22, der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Berjuan til de bedste priser!Form: CirkulærFarve: MultifarvetAnbefalet alder: + 3 år

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Amme bh 85J fra Change

150 kr.

Amme bh fra Change i str 85J sælges. Modellen hedder florence. Brugt 3 gange. Sælges da den er for lille og ligger og fylder i skuffen. Sælges for 150 kr. Befinder sig i Beder, men kan sendes hvis køber betaler porto.

8330 Beder
man.

Sut Nuk Nature Sense (OUTLET A+)

766 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sut Nuk Nature Sense (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Nuk og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Anbefalet alder: 0-6 månederMateriale: SilikoneStørrelse: MKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Sæt af babyens flasker Lansinoh 75860 (2...

226 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt af babyens flasker Lansinoh 75860 (2 X 160 ml) (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Lansinoh til de bedste priser!Farve: GennemsigtigKarakteristika: udenVelegnet til mikrobølgeovnKapacitet: 160 mlKøn: UnisexVægt: 150 gOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Sæt med narresutter af gummi MAM ?809705...

192 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt med narresutter af gummi MAM ?80970520 (OUTLET A), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få MAM til de bedste priser!Farve: BlåHvidAnbefalet alder: 0-6 månederMateriale: MikrofiberOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Discos Protetores de Aleitamento Philips...

42 kr.

Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære, så køb Discos Protetores de Aleitamento Philips Avent SCF254/61 (OUTLET B) og mange andre produkter Philips til de bedste priser!Form factor: CirkulærKarakteristika: EngangsanvendelseFarve: HvidVægt: 230 gOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Beholdere til modermælk LB48 (OUTLET A+)

54 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Beholdere til modermælk LB48 (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få til de bedste priser!Karakteristika: BPA-friOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Rensebørste til sutteflaske og sut Jané ...

39 kr.

Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Rensebørste til sutteflaske og sut Jané 010502C01 (OUTLET A+) til den bedste pris.Type: Baby flaskebørsteAnbefalet alder: + 0 månederOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Babys flaske Lansinoh 75860 (160 ml) (OU...

52 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Babys flaske Lansinoh 75860 (160 ml) (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Lansinoh til de bedste priser!Materiale: SilikoneKarakteristika: Velegnet til mikrobølgeovnKapacitet: 160 mlKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Discos Protetores de Aleitamento Medela ...

109 kr.

Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære, så køb Discos Protetores de Aleitamento Medela 008.0228 (OUTLET A) og mange andre produkter Medela til de bedste priser!Materiale: SilikoneKarakteristika: BPA-friOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Sut Philips Classic+ (OUTLET A)

50 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sut Philips Classic+ (OUTLET A), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Philips og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!Materiale: SilikoneAnbefalet alder: + 3 årKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Sæt med beholdere til baby mad Chicco (O...

168 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt med beholdere til baby mad Chicco (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Chicco til de bedste priser!Passer til: KøleskabKøn: UnisexAnbefalet alder: + 0 månederOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Brystpumpe og tilbehør

400 kr.

Brystpumpe med tilbehør til maskine + ammeindlæg ikke åbnet, 4 par vaskebar ammeindlæg, cream til ømme bryster. Kan afhentes i Ødis eller efter aftale i Kolding.

6580 Vamdrup
søn.

Sæt af babyens flasker MAM Easy Start (2...

506 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt af babyens flasker MAM Easy Start (2 x 260 ml) (OUTLET A), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få MAM til de bedste priser!Kapacitet: 260 mlKarakteristika: Velegnet til mikrobølgeovnOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Babys flaske NaturalWave (240 ml) (OUTLE...

132 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Babys flaske NaturalWave (240 ml) (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få og andre mærker og licensprodukter til de bedste priser!OUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Sæt af babyens flasker Philips Avent Nat...

392 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt af babyens flasker Philips Avent Natural SCF033/27 0% BPA, 1m+ (2 pcs) (260 ml) (OUTLET A+), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Philips til de bedste priser!Land/område for produktion: United KingdomFarve: GennemsigtigMateriale: Polypropylen (PP)SilikoneVelegnet til opvaskemaskine: YesVores Natural-flaske med en ultrablød sut minder mere om brystet. Den brede brystformede sut med fleksibel spiraludformning og en komfortabel kronbladsform giver et naturligt greb og gør det nemt at kombinere amning og madning med sutteflaske.Flaske kapacitet: 260 mlFlaske 2 kapacitet: 260 mlNem at rengøre: JaMateriale: Polypropylen (PP), SilikoneFlaske materiale: Polypropylen (PP)Oprindelsesland: StorbritannienBisfenol A (BPA) fri: JaNippel materiale: SilikoneKompatible produkter: Natural baby bottleAnti-kolikventil: JaTåler opvaskemaskine: JaNem at bruge: JaAnbefalet alder (maks): 12 måned(er)Farve på produkt: TransparentAntal flasker inkluderet: 2Antal nipler inkluderet: 2OUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Rondeller

3 kr.

Miljørigtige rondeller. Tåler vask op til 60 grader. 3 kr. Stk. Kan laves i alverdens farver

7400 Herning
18. jun.

Sæt af babyens flasker Philips SCF813/37...

392 kr.

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Sæt af babyens flasker Philips SCF813/37 (OUTLET A), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Philips til de bedste priser!Farve: GennemsigtigKapacitet: 260 mlKøn: UnisexOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Discos Protetores de Aleitamento Medela ...

78 kr.

Hvis du går op i dit heldbred og gerne vil tilbyde produkter til beskyttelse og velvære, så køb Discos Protetores de Aleitamento Medela Safe & Dry (OUTLET B) og mange andre produkter Medela til de bedste priser!Farve: HvidKøn: UnisexMateriale: LæderVægt: 250 gOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Brugt meget lidt

50 kr.

Brugt meget lidt

8970 Havndal
14. jun.

Bækkenbælte

300 kr.

Bækkenbælte , Prim - Happymamma, str. findes i flere størrelser, Blå, Stræk, velcro, God men brugt Bækkenbælte, brugt under en graviditet. Fungerer upåklageligt. Nypris 750 kr. Noget misfarvning, men påvirker ikke anvendeligheden. Kan sendes på købers regning

5000 Odense C
14. jun.

Brystpumpe

200 kr.

Er blevet brugt i 4 måneder, virker godt

8260 Viby J
13. jun.

Sort amme BH

45 kr.

Sort amme BH med blonde. Super sød. Str. 85 E Brugt få gange. Fra røg- og dyrefrit hjem. Pris forslag kr. 45,-

5900 Rudkøbing
12. jun.

Ubrugte sutte MAM

20 kr.

5540 Ullerslev
10. jun.

Barnets sygdomme af Jerk W Langer

120 kr.

Barnets sygdomme giver dig god besked om lat vedrørende barnets helbred lige fra den mindste røde knop til alvorligere symptomer og sygdomme. Bogen er opdelt i et symptom- og et sygdomsafsnit, som gør det nemmere for dig at vurdere barnets tilstand og bedømme, hvornår det er nødvendigt at søge læge. Under Symptomer finder du en række symptomskemaer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad barnet fejler, og som henviser til, hvor i bogen du kan læse mere om de enkelte sygdomme. I afsnittet Sygdomme A-Å får du en grundig gennemgang af en lang række sygdomme, både de almindelige og de sjældne. Her kan du læse om årsager, symptomer og behandling af sygdommene, og du får tips om, hvordan du selv hjælper barnet bedst muligt. Du kan også læse om, hvordan barnet reagerer på en sygdom, hvordan du i praksis skal forholde dig, og hvornår barnet må komme i institution igen. Endelig kan du finde viden om forebyggende børneundersøgelser, vaccinationer og deres mulige bivirkninger, ernæring og lægemidler. Bogen er næsten ubrugt. Afhentes i Ullerslev ellers sendes på køber regningen.

5540 Ullerslev
10. jun.

8 Stk. AMME Bluser 6 X L OG 2 X M

115 kr.

Mængde Rabat spar 30 kr ved køb af alle 8 Stk. Amme Bluser. I alt 115.00 kr. Enkeltvis er prisen pr. Stk: 25 kr. - 20 kr. - 15 kr. Der er 2 Stk. Helt nye ubrugt. Str. L + Str. M. Fra Estelle. 25 kr. Pr. Stk. Der er 6 Stk. Brugte men Fine.: Str. L + 1 x M: 4 Stk.Fra Mærket Estelle Mama. Str. L. 15 kr. Pr. Stk. 1 Stk. Fra Mærket H&M Str. M. 15 kr. Pr. Stk. Der er et meget lille hul. 1 Stk. Fra Mærket Coop On Now Str. L. 20 kr. Pr. Stk. De sælges enkeltvis 5x15 Kr., 1x20 Kr. Og 2x25 Kr. Hvis du vil købe alle 8 Stk For 115 Kr. Hvis du ønsker at købe mindre, så sms ammebluse - mærke - farve. Eller foto. Del gerne info om denne annonce - med en du ved kan bruge så mange billige Ammebluser 8 stk. Sms ved seriøst ønske om køb til prisen. Fast pris Respekter det. Sms for at få vores adresse. Vi sælger også vare via Reshopper app. Søg os frem under søg person, og skriv KBH NV - så finder du vores shop I Reshopper app. Kan hentes i KBH.NV. Kom Lørdag eller Søndag. Tæt ved Ghandis Plæne - Park. Genforeningspladsen. Tager MobilePay. Holder afstand og har håndsprit. Sender ikke denne vare. Se KBH NV B og P CHRISTENSEN's shop på Reshopper https://reshopper.com/shops/?id=5e9c680d8701350001cb59bb

2400 København NV
10. jun.

Brystpumpe

3.000 kr.

Kæmpe pakke!! Alt sælges samlet. Pumpen er brugt i ca. 3 måneder. Den fremstår som ny. Alt er passet rigtig godt på. Alt på billedet medfølger. Meget af det er helt nyt. Det er en elektrisk dobbeltpumpe. Så man kan pumpe begge bryster på en gang. Købt den 14/07/20. Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 1519,20 kr Kassen hvor der står tre sutteflasker på er der dog kun to stk. i. Alt er fra Medela: -Slange til swing maxi flex -Brystmælksflaske 150 ml 3pak (KUN STK) -Flaskesut (str S) 2 stk * 4 -Quick clean flaskebørste -Calma flaskesut ( -Opbevaringspose til mælk 50 stk -Personalfit flex brysttragt 30 mm Der medfølger 29 Medela Plastflasker. 3 uden låg. 8 brugte sukkehoveder str. S. Philips AVENT dampsterillisator - SCF2. Brugt max 20 gange. Købt den 23/07/20 - Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 559,- Babymoov flaskevarmer. Der medfølger stik til måde bil og til stikkontakten. Brugt max 10 gange. Købt den 23/07/20 - Så der er stadigvæk garanti på den. Nypris 479,- Samlet nypris for hele pakken = 4116,90 kr. + de 29 plastflasker. Kvitteringerne på det hele haves Sælges kun samlet for 3000 kr.

9575 Terndrup
9. jun.

L040) ammebh

75 kr.

Anita. har 2 stk. 75.- pr. stk.

9500 Hobro
9. jun.

Sælges

50 kr.

Aldrig været brugt, kun pakket ud

8970 Havndal
9. jun.

Joha ammeindlæg uld

100 kr.

Helt nye koksgrå ammeindlæg i uld fra Joha. Str L Ligger i uåbnet kasse.

9800 Hjørring
9. jun.

Ammepude

100 kr.

Som ny, næsten ikke brugt ammepude fra 2018-model ny pris 500kr.Rigtig lækker blød, på den ene side og stof på den anden, vil påstå det er den bedste på marked.Bobby pude

5000 Odense C
9. jun.

Flasker til brystpumpe sælges..

150 kr.

Sælger dette start sæt til brystpumpe.. de to flasker og den ene ledning er brugt i 6 dage.. resten af det er nyt.. Jeg måtte desværre opgive at pumpe ud så håber at sælge det videre.. Sættet er købt på barsel.dk og har kostet 410.. Så mangler du et start sæt til en brystpumpe så har jeg dette.. Tænker 150 kr.. De to flasker er selvfølgelig rengjort og skoldet.. Bryst kopperne er str 24 mm. :-) Der følger en pakke ammete med..

7470 Karup J
9. jun.

Amme BH

35 kr.

Sort amme BH fra H & M Str. 90D Brugt få gange. Fra røg- og dyrefrit hjem. Pris forslag kr. 35,-

5900 Rudkøbing
8. jun.

Stor ammepude/sækkestol

25 kr.

Stor ammepude. Fungere godt som baby ?sækkestol? til baby hvis enderne samles

6623 Vorbasse
7. jun.

Ammeindlæg

50 kr.

Ammeindlæg af mærket pigeon, honeycomb. Ammeindlæg med meget god sugeevne! 1 ½ pakke (ca. 90 stk), sælges for 50 kr.

8722 Hedensted
31. maj.

Meget ammetøj

999 kr.

se priside på billederne størrelse m/l kom gerne med et bud ved køb af flere dele.

9600 Aars
31. maj.

Amme bh?er

250 kr.

Amme bh?er sort 6 stk str 90c. Købt i hunkemøller. Kommer fra et dyr og røgfrit hjem. Til salg flere steder. Køber henter selv.

9400 Nørresundby
28. maj.

Ubrugt sutteflaske-antikolik funktion.

50 kr.

Avent sutteflaske på 260 ml- antikolik funktion. Helt ny/ubrugt.

5540 Ullerslev
27. maj.

Strækvikle

120 kr.

Sort strækvikle fra Je Porte Mon Bébé. Viklen er nem at bruge, når man lige lærer det. Mange videoer online til hjælp. Den er ikke brugt meget, da lillepigen ikke var den store fan af at sidde i den.

5250 Odense SV
24. maj.

Pose med meget ventetøj

200 kr.

En blandet pose med ventetøj og ammevenligt tøj. der er leggins, bukser, kjoler, tunika T-shirts, stropbluser og amme BH'ER. Det meste er fra Mamalicious, men der også lidt fra H&M. Størrelse m/l. Noget af det er næsten ikke brugt, mens andet er brugt en del.

5250 Odense SV
24. maj.

Vente- og ammekjole fra Mamalicious

200 kr.

Meget flot sommer/forårs gravilitetskjole, som også kan bruges efter fødslen, da man i hver side kan åbne diskret op og amme (se billede 3). Den var købt inden corona og da alle fester blev aflyst er den ikke brugt.

5250 Odense SV
24. maj.

Vente-, amme- tunika fra Fancy Mom str.S

250 kr.

Tunikaen har en praktisk bælte på ryggen for talje justering og tilstrækkelig bredde af skørtet til voksende mave. Stoffet trækkes nemt til side med en hånd, når du gerne vil amme. Stof: 95% bomuld, 5% elastan. S 34-36 bryst 88 talje 70 hofte 94 længde 75

7442 Engesvang
22. maj.

Ammetunika og leggings sæt fra Fancy Mom

299 kr.

Ammetunika og leggings sæt fra Fancy Mom - str.M Tunika med leggings for maksimal komfort. Amning adgang: trækker op foran lag - der er slidser i under-lag. Stof: 95% bomuld, 5% elastan. M 38-40 bryst 96 talje 78 hofte 100 længde 85

7442 Engesvang
22. maj.

Amme bh fra H&M

35 kr.

Brugt få gange. Nypris 129,-

7190 Billund
22. maj.

Symphony brystpumpe sæt

450 kr.

Brugt får gange. Det hele er kogt to gange, efter færdig brug.

7100 Vejle
21. maj.

Amme Bh

150 kr.

Jeg sender gerne for købers regning.

4200 Slagelse
20. maj.

Amme bh + pads

150 kr.

Amme bh str. L og 6 stk. amme pads i silke. Det står som nyt, da det stort set ikke er blevet brugt.

5220 Odense SØ
15. maj.

AmmetoppbHM M/L

20 kr.

Ammetoppe fra HM, ny pris 179 for 2. Str. L: 2 sorte 2 blomstret 2 stribet (Godt brugt) 3 hvide (Den ene er fra Lidl) 1 lyserød i XL Str M: 3 grå 3 blå Få brugt en enkelt gang, de andre kun vasket. 20 kr pr top

7200 Grindsted
15. maj.

Brystvortebeskyttelse/ammebrikker

45 kr.

Medela brystvortebeskyttelse ( ammebrikker)i blød silikone incl. Opbevaringsboks. Str. M I ubrudt original emballage Fra røgfrit hjem. Pris forslag kr. 45,-

5900 Rudkøbing
13. maj.

Ammetoppe i str M

Sælges

Ammetoppe fejler intet

8766 Nørre Snede
10. maj.

Ammetopper

Sælges

To ammetoppe i str s

8766 Nørre Snede
10. maj.

Test

22 kr.

test. hest. head

5250 Odense SV
9. maj.
Side:af 2