Galleri annoncer
Nysynet Yamaha SZR 660

Nysynet Yamaha SZR 660

20.900 kr.

Lækker, velkørende SZR660 sælges. Originalmonteret med Paioli affjedring og Brembo letvægtshjul/bremser. Orig. udstødning medfølger. - Har lige været på MC værksted og fået monteret ny ensretter og målt ud. 1 cyl. vandkølet motor - 5 gear - 48 HK. Upside-down forgaffel - Mono bagfjedring. 17" fælge. Vejer 159 kg - Sædehøjde 74 cm. Må køres på A2 kørekort - hurtigste A2 der findes! Fantastisk lyd. Ny-renoveret forgaffel, ny olie og filter. - Indregisteret i 1996. - Nypris for denne model - 80000 kr. - Evt bytte med anden MC.

Vodskov·i dag·sorenhvilladsen·

Fremhævet
Yamaha PW 50

Yamaha PW 50

18.990 kr.

De er kun unge én gang, så du vil selvfølgelig have det allerbedste til dit barn. Og når du kigger nærmere på Yamaha PW50, vil du se, at denne mini motorcykel i høj kvalitet har masser af brugervenlige detaljer og ukompliceret teknologi, der har gjort den til det foretrukne valg for mange forældre over hele verden i de sidste 40 år. Der kan monteres støtte, til en mer pris. 🏍️ Carstens MC - Din autoriserede Yamaha motorcykelforhandler samt service- og reparationsværksted i Varde! Oplev friheden på to hjul med Carstens MC i Varde. Vi er dedikerede til at levere enestående motorcykeloplevelser til vores kunder. Uanset om du søger en ny eller brugt motorcykel, service eller tilbehør, er vi din pålidelige partner. 💡 Hvorfor vælge os? Vi kombinerer ekspertise med passion for at opfylde dine behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem en problemfri købsoplevelse. 💰 Finansiering af din nye MC: Vi tilbyder flere løsninger på finansiering af din nye motorcykel, gennem flere selskaber. Det betyder du altid er sikker på at finde den bedste løsning hvis du skal finansiere din drøm, uanset om det er med eller uden udbetaling. 🔧 Professionel Service: Vores værksted er udstyret til at håndtere alt fra rutinevedligeholdelse til specialiserede reparationer på alle mærker. Vi sikrer, at din motorcykel kører problemfrit og sikkert. 🌐 Besøg os: Kom og oplev vores showroom på Jeppe Skovgaards Vej 13, 6800 Varde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for motorcykler. 📞 Kontakt os: Har du spørgsmål? Ring til os på 75221417 eller send en e-mail til [email protected]. Følg os på sociale medier www.facebook.com/CarstensMC eller besøg vores hjemmeside www.carstensmc.dk for opdateringer og inspirerende motorcykelindhold. Tag det næste skridt mod din drømmemaskine hos Carstens MC. Din rejse begynder her!

Varde·i dag·Carstens2

Ny

Få beskedNår der er nye resultater i Motorcykler

Lup med søgeord i
Honda CB900F 1982 sælges

Honda CB900F 1982 sælges

20.000 kr.

Honda CB900F 1982• Sport / veteran / klassiker • benzin • Kørt cirka 50.000 (speedometerskift ved istandsættelse) • Sidste service ved 50.000 km • Rød metallak • Motor 900 cm3 • 4 cylindre • kædetræk • 14 til 16 km/l • Hestekræfter 90 • Topfart 235 km/t • Vægt 230 kg uden fører og bagage • Først indregistreret 12. marts 1982 Renoveret / restaureret totalt adskildt og lakeret 2010 hos nu afdøde mc-mekaniker Niels Borre / NB Motor Hyldebæk Falster. Nysynet efterår 2023 og stået fra da af i opvarmet lukket garage på midtsjælland. I 2023 efterår påsat bl a nye dæk, nyt batteri og tændrør, ny rotor med indhold (motorens centrale el-opladningssystem) mc dækken og gjort indregistreret af Thomas’ Auto Kraghave Nyk.Falster. Cafe- styr (på billedet) udskiftet. Låsen på benzindæksel bør udskiftes. Alle services overholdt siden jeg købte den i 2005. Hvis det har interesse, kan du kontakte min svigersøn Thomas Petersen og aftale nærmere på tlf. +45 40 26 75 79 (Han bor midtsjælland) Ellers alternativt: SMS Kaare +45 28512172, så kontakter jeg dig.

Viby Sjælland·ons.

Ny
Suzuki GSXR 1100 W

Suzuki GSXR 1100 W

19.500 kr.

På denne model var du den hurtigste på havnen i midt-90’erne. Den er med sine 155HK stadig et seriøst missil og koster nu under 20.000kr. Den bruger ikke vand eller olie og går stadig super godt derudaf når den får nogle snoninger. Har inden for 2000km siden fået den store omgang med Ventiljustering, Karburatorrens, Nye tændrør, nye fuldsyntetisk olie og filter. Nyt luftfilter, ny kølervæske. Komplet adskillelse og rens af bremsekalibere for og bag. Ny skive og klodser bag. Adskillelse og rens af forgafler med nye pakdåser og forgaffelolie. Rens og smøring af kronrørslejer og kontrol af hjullejer. Dæk og kæde kit er i god stand. Står på plader og omregistreres på stedet ved køb, så medbring mitID.

Fuglebjerg·ons.·

Ny
Yamaha XV 535

Yamaha XV 535

20.000 kr.

Fin ombygget XV 535 sælges engros. Ombygget i bobber stil, med fede detaljer, men med lidt patina. * Sælges udelukkende engros uden klargøring, garanti og syn * Dette er en motorcykel der er taget i bytte, så vi har ikke historik på den helt tilbage fra den var ny. Den sælges udelukkende engros, da den er for gammel til at vi kan sælge den klargjort med garanti, klargøring og syn. Så her er der mulighed for at få en fin billig motorcykel, til typen der godt kan lide at skrue lidt selv. Da dette er en engros motorcykel til små penge, tager vi ikke noget i bytte på denne. Du behøver hverken at ringe eller skrive, hvis du ikke vil give prisen. 🏍️ Carstens MC - Din autoriserede Yamaha motorcykelforhandler samt service- og reparationsværksted i Varde! Oplev friheden på to hjul med Carstens MC i Varde. Vi er dedikerede til at levere enestående motorcykeloplevelser til vores kunder. Uanset om du søger en ny eller brugt motorcykel, service eller tilbehør, er vi din pålidelige partner. 💡 Hvorfor vælge os? Vi kombinerer ekspertise med passion for at opfylde dine behov. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem en problemfri købsoplevelse. 💰 Finansiering af din nye MC: Vi tilbyder flere løsninger på finansiering af din nye motorcykel, gennem flere selskaber. Det betyder du altid er sikker på at finde den bedste løsning hvis du skal finansiere din drøm, uanset om det er med eller uden udbetaling. 🔧 Professionel Service: Vores værksted er udstyret til at håndtere alt fra rutinevedligeholdelse til specialiserede reparationer på alle mærker. Vi sikrer, at din motorcykel kører problemfrit og sikkert. 🌐 Besøg os: Kom og oplev vores showroom på Jeppe Skovgaards Vej 13, 6800 Varde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for motorcykler. 📞 Kontakt os: Har du spørgsmål? Ring til os på 75221417 eller send en e-mail til [email protected]. Følg os på sociale medier www.facebook.com/CarstensMC eller besøg vores hjemmeside www.carstensmc.dk for opdateringer og inspirerende motorcykelindhold. Tag det næste skridt mod din drømmemaskine hos Carstens MC. Din rejse begynder her!

Varde·ons.·Carstens2

Side:
af 9