Lej billig hal og udstyr hos Messecenter Vesthimmerland

// Annoncørbetalt indhold

 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Har du planlagt et arrangement, hvor det sidste, du mangler, er lokalet, som sætter de perfekte rammer for en begivenhedsrig dag? Så er Messecenter Vesthimmerland et oplagt valg. 

Med 30 års erfaring råder de over store og små haller med plads fra to til 2000 deltagere. Om du så skal stable et dyrskue på benene, en kæmpe familiefest eller du søger efter professionelle rammer til en fagmesse eller firmamøde, så bliver dine behov sat som førsteprioritet. Her kan du forvente, at dit næste arrangement bliver lige, som du vil have det.

Professionelle haller til små priser

Skal du leje lokaler til et arrangement hos Messecenter Vesthimmerland lejer du mere end blot et lokale. De råder over udstillingsmaterialer, der spænder sig fra behagelig belysning til komfortable caféborde. De giver dig muligheden for at vende og dreje enhver lille detalje, så dine visioner bliver til virkelighed.

Dit næste arrangement bliver kreeret og udfoldet under professionelle rammer. Messecenter Vesthimmerland kan levere en total løsning til dit næste arrangement, hvor du kan få stillet AV-udstyr af topkvalitet til rådighed samt kraftfuld og pålidelig WIFI.

Skal det gøre endnu nemmere, så overlad spørgsmålet om mad og drikke til dine gæster til Messecenter Vesthimmerland. Den tilhørende restaurant holder åbent under dit arrangement samt indretter cafeområder efter dit ønske, så dine besøgende kan slappe af med en bid mad.

Formidabelt udstyr til formidable priser

Bekymringer om udstyr til dit arrangement er én hovedpine mindre hos Messecenter Vesthimmerland. De er leveringsdygtige, når du skal leje udstyr til koncerter og udstillinger til konkurrencedygtige priser. Her kan du slippe kreativiteten løs. Det kompetente team bag Messecenter Vesthimmerland designer din ønskede opstilling med professionelle tegninger. Her står de også til rådighed med at gøre det grafiske miljø til virkelighed; både i eget hus og lokationer rundt i hele Danmark.

Begivenhedsrige arrangementer i ideelle omgivelser

Efterspørgslen er stor, og det er der en god grund til. Med sine små priser, store haller og ideelle placering i den naturskønne by Aars er det ikke underligt, at folk er meget interesseret i at afholde deres næste arrangement hos Messecenter Vesthimmerland.

Mangfoldighed og stor oplevelsesøkonomi er ord, du hurtigt vil stifte bekendtskab med, når dit næste arrangement afholdes i samarbejde med Messecenter Vesthimmerland. Er det din tur til at indkalde til et privat firmamøde eller skal du sørge for det perfekte headbanging-miljø til en rockkoncert, så får du værdi for pengene, når du lejer hal og udstyr hos Messecenter Vesthimmerland.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.