Find nogle gardiner der er pæne og moderne

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gardiner kan i nogle hjem være en nødvendighed. Især hvis man eksempelvis har soveværelse med lysindfald tideligt om morgenen, som kan ødelægge ens søvn. Det kan også være, at man bor i en lejlighed i Købehavn, ud til en trafikeret vej, så folk kan kigge ind. Selvom der ikke nødvendigvis er noget farligt ved dette kan det både virke grænseoverskridende og ubehageligt. Det er dog de færreste, som synes at gardiner er pæne. 

Smarte gardiner

Ofte er gardiner noget man forbinder med bedsteforældre, og man ser med det samme nogle lange, tunge gardiner i en Grim garve, som nærmest går fra loft til gulv. Sådan behøver det dog ikke at være. Man kan nemlig i dag nemt finde nogle gardiner som både er pæne, moderne og nærmest ikke kan ses, hvis de ikke er i brug. Det handler bare om at lede de rigtige steder. 

Invester i plissegardiner og få et helt unikt lysindfald 

En af de ting, som er blevet meget populært de seneste par år er plissegardiner. Når man første gang hører dette ord, så kan man hurtigt blive henkastet til 90'erne hvor plisse gardiner var et must have i de fleste hjem. Men som det er med meget andet mode, så kommer ting igen, og netop plissegardiner er vendt tilbage, og er pænere end nogensinde. 

De plissegardiner man kan købe i dag er også lidt anderledes fra de plisse gardiner man kunne købe for 20 år siden. Ofte er de lavet så smart, at de sidder fast på to lister i vinduets kant. Det gør, at du selv kan justere lysindfaldet i rummet som du vil, samtidig med gardinet stadig er i brug. Man kan med andre ord frakoble gardinet for loftet, så det er midt på vinduet, hvis det er det man har lyst til og behov for. På den måde kan man skabe et helt unikt lysindfald, som er behageligt og ikke så skarpt, at man bliver blindet når man sidder i lyset. 

Afskærm fra folk på gaden

Som tidligere nævnt, så kan det være meget ubehageligt, hvis man bor i stuen eller på første i en storby, som København. Folk kan nemlig ofte have frit udsyn ind i lejligheden, hvilket både kan gøre en utryg, men også kan være et stort irritationsmoment i hverdagen. Hvis man bor i en sådan lejlighed, så kunne plisse gardiner være den perfekte løsning. Man kan nemlig, som før nævnt med disse gardiner, indstille dem som man vil. Det betyder også, at man kan afskærme den nederste del af vinduet, så man stadig får lys fra den øverste del af vinduet, men samtidig forhindre folk i at kigge ind. I det moderne hjem er denne type gardiner altså den perfekte løsning, hvis man gerne vil have noget der er pænt, men samtidig praktisk og tjener dets formål. Hvis du gerne vil læse mere om denne specielle type gardin og se hvilke muligheder man kan vælge når man får disse installeret, så læs mere om obh-gruppen.dk her

Gardiner til alle typer vinduer

Plissegardiner er så nemme og hurtigere at installere, at man faktisk kan installere dem på samtlige type vinduer. For eksempelvis, hvis du har nogle store partier af tagvinduer, med meget lysindfald kan det være praktisk at få installeret plissegardiner i disse, så man får et knapt så voldsomt lysindfald. De er faktisk så nemme at installere, at de fleste uden den helt store træning ville kunne gøre det selv. På den måde sparer man også på håndværker, som ellers skulle have været kommet og installeret dine nye gardiner for dig. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.