Kaffe- og tedåser

2
WMF Termokande - Impulse 1,0 L - Sort

Sponsoreret

WMF Termokande - Impulse 1,0 L - Sort

299,00 kr.

Termokande fra WMF Kold kaffe hører fortiden til! Holder varmt eller koldt i op til 12 timer Vinder af international designaward 2017 Isoleringskerne af kvalitetsglas Førsteklasses isolering Termokanderne fra WMF-kollektionen Impulse sørger for, at du altid kan nyde din varme eller kolde drikke - uanset om du er til kaffe eller the eller iskold vand eller juice. Ligegyldigt hvor varmt eller koldt det er udenfor, så opfylder isoleringskernen af kvalitetsglas altid sin funktion. Smart i brug Den automatiske drejelukning sørger for, at kanden lukker 100% tæt. Med ét klik i midten af låget, åbnes og lukkes kandens låg - og derved sikres også en drypfri hældning. Smart! Da den lukker helt tæt, skal du aldrig mere bekymre dig om kold kaffe. Efter 12 timer vil varme drikke, der har været kogende, stadig have en temperatur på over 70 grader. International designvinder Det prisbelønnede design er designet af Jan Christian Delfs og er i høj grad noget, man lægger mærke til: Et moderne design i moderne stil gør hele kollektionen til en fryd for øjet. Designet har vundet flere internationale designpriser, herunder RedDot Award, som er en international designaward, i 2017 i kategorien "Best of the Best". Kanden er fremstillet i WMF's eget Cromargan rustfrit stål 18/10. Termokanden leveres i flot gaveæske.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  RIG-TIG termokande - Hottie - Moomin

  Sponsoreret

  RIG-TIG termokande - Hottie - Moomin

  349,00 kr.

  Termokande fra RIG-TIG Helt simpelt design - og så alligevel ikke. For Hottie termokanden har fået motiver fra "Mumitrolden og den magiske hat" på siden. Og det er faktisk ret hyggeligt, når teen drikkes sammen med familien lørdag morgen. Design med "Mumitrolden og den magiske hat" Glasindsatsen holder kaffen eller teen varm i timevis Designet af Ulrik Nordentoft Med udskiftelig glasindsats Kanden har glasindsats, som holder kaffen eller teen varm i timevis. Og som en ekstra fordel kan bunden af kanden skrues af, så du kan udskifte glasindsatsen, hvis den skulle gå i stykker. På denne måde forlænges kandens levetid. En lille fortælling til morgenkaffen Søde motiver på termokanden kan noget. Det ser hyggeligt ud, giver smil på læben og kan danne grundlag for gode snakke ved morgenbordet. Historien om Mumitrolden og den magiske hat starter en tidlig morgen, hvor det lige har stormet. Mumi og hans venner går en tur gennem Mumidalen på jagt efter ting, som stormen har blæst ind i dalen. Mumitrolden finder en stor sort hat og tager den med hjem. Det viser sig at hatten kan mange ting, bl.a. forvandle æggeskaller til skyer, som Mumi og vennerne kan lege med dagen lang. Hvis I skulle få lyst til at læse resten af historien efter morgenkaffen, findes den i "Vejen til Mumidalen - og andre fortællinger".

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Te-dåser - Erik Kold plast.

   Te-dåser - Erik Kold plast.

   25 kr.

   2 flotte tedåser - Designet af Kold Plast - Made in Denmark. A: Tedåse - højde: 15 cm og dia.: 10 cm - super stand! - Pris: 25 kr. B: Tedåse - højde: 12,3 cm og dia.: 10 cm Har et lille afslag! - Pris: 10 kr.

   9000 Aalborg
   28. jan.
   Erik Kold kaffebøtte

   Erik Kold kaffebøtte

   125 kr.

   2 gamle retro kaffebøtter/kaffedåser i plast sælges helst samlet. Der er en gammel kaffeske med. Den brune er fra Erik Kold er i tvivl med den hvide. Låg til den brune er intakt. Dreje låg på den hvide. Den brune måler til den øverste kant 17cm og diameter 11,5cm Den hvide måler til den øverste kant 15cm og diameter 11,2cm. Køber betaler porto

   7361 Ejstrupholm
   4. dec. 2022