Dyr og tilbehør

494
Galleri annoncer

Relaterede søgninger

hundehvalpe

hundehvalpe

5.500 kr.

hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 Tjekkoslovakisk ulvehund til salg de er 3 måneder gamle den ene er en han og den anden er en tæver krave til den her race vil være man skal har erfaring med hunde meget gerne de stor eller med selve racen man skal bo i hus men masser af plads da de kan blive rimelig store man skal være forbedret på at fra de er hvalpe til de er ca. 2 år vil de prøve grænser af og bide i alt de kan komme i nærheden af og de vil, kæmpe om hvem der skal bestemme så nå de er 2 oppe til de er 3 år gå det stille og rolig ned af bakke med deres trang til ballede de skal helst hen et sted hvor der er en hund eller hvor de kan komme sammen for de kan nemlig ikke lide og være alene da den her race er et flok dyr end i skrive og spøger om de er ledig og alt det så tag og for snakke med jeres bedre halvdel først om i er sikker på at det er en race i skal havde og kan magt for det er slet ikke en først gang hunde man skal selv komme og hente dem KUN SERIØS HENVENDLESER OG PRISEN ER IKKE TIL FORHANDLIGEN prisen er pr stykke ringe eller skrive på 51347096/23396187 Svare ikke efter kl 21 til kl 8 da vi ikke svare på beskeder her inde fra gule og gratis/ dba

7730 Hanstholm
i dag
Labrador Bl. Hvalpe /på Instagram

Labrador Bl. Hvalpe /på Instagram

10.000 kr.

Labrador Bl. Hvalpe /på Instagram, INSTAGRAM siden er aktiv og opdateres dagligt med nye video og foto. Hvalpene er født mandag den 10. Jan. 2022 De kan flytte fra den 7. Marts 2022. Vores veltrænede familie-træning-terapi hunde har fået 9 skønne milde hvalpe Mor er Labrador Far er Dobermann / Cane Corso blanding. Her taler vi om stueopdræt med tidlig og positiv socialisering, prægning, indlæring gennem leg, inkl. håndtegn, ansigtsudtryk, kropsprog, kommunikation med og uden brug af stemme. Hvalpene vokser op med katte og små hunde. Begge forældre haves og de har et fantastisk sind. De er rolige, afbalancerede, rummelige og lystrer også på håndtegn. God servicehunde emne. Hvalpene vokser op på kvalitetsfoder og omsorg her i vores stue. Ved afhentning er de vaccinerede, ormefrie, chippede og tilmeldt hunderegister, der følger hvalpepakke med og et hæklet hundetæppe og sager. Kuldet kan følges på hvalpenes egen instagram side. Ved interesse send os venligst en sms med info om jer. Sidste kuld kan også ses på Instagram. Send os en sms, så hjælper jeg med info hertil.

8800 Viborg
i dag
Hvalpe

Hvalpe

5.500 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har de her super søde og lækkere hvalpe til salg Billede 1 er moren Moren er golden retriever Faren er en blanding granddanois og sankt Bernhard De er voksede op med børn Prisen er 6000 De er salgsklar den 15/01/22

7451 Sunds
i dag
Hundebur

Hundebur

600 kr.

Hundebur, Rigtig fint hundebur sælges, da vi gav vores hund dårlige vaner :-). Kun brugt 3 mdr. Det er brugt til både at sove i, da vi fik hende som hvalp SAMT til at stå i bilen under kørsel. Halv pris af ny se her: https://www.billige-hundebure.dk/safecrate

8270 Højbjerg
i dag
Ægte  Chihuahua hvalpe

Ægte Chihuahua hvalpe

50 kr.

Ægte Chihuahua hvalpe, Har 2 hvalpe til salg, de er født den 22 Januar 2022. De er sorte med hvidt. Forældre har vi begge så de kan ses. Begge forældre har gode sind er vant til katte, andre hunde og børn. Prisen er 8500kr med chip og vaccination. Depositum er på 3000kr når man reserve sin hvalp. De må komme hjemmefra d 19 Marts.

7970 Redsted M
i dag

Standard/dværg korthåret gravhunde

10.000 kr.

Standard/dværg korthåret gravhunde, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sødeste gravhunde hvalpe. 4 stk tæver Stueopdræt, både mor og far kan ses her. Black and tan Klar til at flytte hjemmefra fra den 18.02. Trygge, tillidsfulde og glade hvalpe der følger med i det hele. Far er dværg og mor er standard. Sælges kun til gode blivende hjem.

9700 Brønderslev
i dag

Skønne små blandingshvalpe

4.600 kr.

Skønne små blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små skønne rejseklare blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bitte små blandings hvalpe , af racerne chihuahua, yorkshire, chinese crested? begge forældre er blandinge , ses på billederne . voksenvægt 3-4 kg . Black and tan kort hårs han Black and tan ruhåret tæve Tricolor han m skæg De er 9 uger og rejseklar efter aftale, til godt nyt modent hjem, med tid og erfaring med små hunde, meget gerne til hjem, med en anden hund. Sundhedsbog, chippet/ reg attest, ormekur, puppy vaccineret. Fodret med kvalitets hvalpe foder og passet med ormekure, opvokset her i stue/ allroom m os andre, og deres forældre! Prisen er fast og kontant, afdrag er ikke mulig, og ej heller sms! Kun opkald . Der medfølger lidt til deres første tid i det nye hjem..vi forbeholder os retten til at vælge det rette hjem?. kun tlf opkald i tiden 10-20 i. sms og mail ønskes ikke og besvares ikke, du må ringe op for info og aftale et besøg, hvis interesse Tlf 10-20 -81918813, ingen sms tak obs samme annonce er på under blandinge .

6700 Esbjerg
i dag
Anne J . S

Hunde

BYD!

Hunde, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Pomchi hvalp 13 uger og hams chihuahua mor på 2 1/2 år. De 2 elsker hinanden. Vil helst sælge dem sammen. Hun har pas og de er begge vandt til at køre i bil. Hun har været med på rejse til Mallorca. Hun var så rolig på restauranter og bådture. Chillede på solstol og var ude og svømme. Bob er bare utrolig dejlig. Sjov og god til at gå ture både græs og fortov. De sover tæt til os om natten og leger meget sammen. Fælles pris 15000,-

2300 København S
i dag

Små skønne rejseklare blandings hvalpe

4.600 kr.

Små skønne rejseklare blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bitte små blandings hvalpe , af racerne chihuahua, yorkshire, chinese crested? begge forældre er blandinge , ses på billederne ..voksenvægt 3-4 kg . Black and tan kort hårs han Black and tan ruhåret tæve Tricolor han m skæg De er 9 uger og rejseklar efter aftale, til godt nyt og modent hjem, med tid og erfaring med små hunde, meget gerne til hjem, med en anden hund. Sundhedsbog, chippet/ reg attest, ormekur, puppy vaccineret. Fodret med kvalitets hvalpe foder og passet med ormekure, opvokset her i stue/ allroom m os andre, og deres forældre! Prisen er fast og kontant, afdrag er ikke mulig, og ej heller nogen former for sms! Kun opkald . Der medfølger lidt til deres første tid i det nye hjem.. Vi forbeholder os retten til at vælge det rette hjem til dem, kun tlf opkald i tiden 10-20 , sms og mail ønskes ikke og besvares ikke, du må ringe op for info og aftale et besøg, hvis interesse Tlf 10-20 -81918813 - ingen sms tak- kun opkald obs samme annonce er på under-anden race Sålænge de er på annoncen er de til salg . Reservation ikke muligt via tlf, kom og se dem istedet.

6700 Esbjerg
i dag
Anne J . S

Blandings Hvalpe

12.000 kr.

Blandings Hvalpe, Blandings Hvalpe Vi er 20uger nu Og klar til nyt hjem De er Allergi venlige En han er reserveret De vil være vant til børn og andre hunde Født d 17-11/21 5 stk Mor Bomulds hund Mormor er Kooikerhondje Far Sort-rød puddel 1 Tæve 4 Hanner 1 Tæve solgt 2 han sort gul halsbånd 3 Hvid med sort Han sort halsbånd 4 Han brindel grøn halsbånd 5 Brun Han blå halsbånd. Solgt De bliver chip vacc Og samt får 3 gange ormekur. Salgs klar D. 12-1/22 Dep 2000kr som ikke gives retur hvis man fortryder 50706413- 42956449

2300 København S
i dag

Cotoncavapoo

13.750 kr.

Cotoncavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne smukke dreng,søger sit helt eget fantastiske hjem. Han er 5 uger gammel nu- rejseklar i Vinterferien d 15-2-2022. Han bliver registreret i Dansk Hunderegister, og får vaccine, ormekur og sundheds bog med fra dyrlægen. Hans mor er cavapoo( blanding mellem cavalier King Charles og puddel - faderen er ren Coton de tulear. Han bliver allergivenlig, så det er en ?klippehund? Begge forældre er meget sociale hunde. Moderen er en skøn hund, meget tillidsfuld og knyttet til sin familie- hun har aldrig ødelagt noget i vores hjem:) ?Futte? er den eneste hvalp ( søsteren døde desværre under fødslen ) Han er vores og vores børns centrum, vi har en en anden hund og kat han ligeledes vokser op med - han bliver super socialiseret. Bud modtages ikke, Vi vil finde det perfekte hjem til ham, og har retten til at sige nej til købere, hvis vi ikke synes det er et match:)

7500 Holstebro
i dag

Føde kasse til stor hund

800 kr.

Føde kasse til stor hund, Føde kasse til stor hund, på hjul og vask bar, der er rund stokke med til at sikre hvalpene. Måler 125x123. Jeg har brugt den til rottweiler. Kun tlf henvendelse.

8830 Tjele
i dag

Fransk Bulldog Hvalpe

16.500 kr.

Fransk Bulldog Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Fransk Bulldog hvalpe sælges. Alle hvalpe vil få en hvalpepakke hos dyrlægen hvor de bliver grundigt undersøgt, for ormekur og vil få deres første vaccine for hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, para-influenza (kennelhoste) og leptospirose, samt den lovpligtige ID-mærkning af hvalpen med en mikrochip og registrering i Dansk Hunderegister. Tæven er blå med stamtavle og har inden parring gennemgået den helt store sundhedstjek. Røngten, blodprøver mm og alt i skønneste orden. Dokumentation kan forevises ved salg via vores dyrlæge. Faren er favn og er med DK stamtavle med champions forældre. (Fars side) Ligeledes passet med dyrlæge og sundhedstjek. Begge forældre har lange snuder som gør at de har gode frie luftveje. Dette er der bevidst taget hensyn til inden parring. Billeder af begge forældre ses længere oppe. Hvalpene vil vokse op hjemme i stuen i en stor hvalpekasse hvor de dagligt er omgivet af hele familien og børnene. De vil dagligt få kvalitets hvalpefoder efter dyrlægens anbefalinger. Søger du et nyt familiemedlem hvor rammerne har været i orden med hensyn til avl, sundhed og tryghed så er vores hvalpe et godt bud. Der er 4 smukke hanner tilbage. De kan fravænnes fra uge 10. (8/3) Der vil komme nye billeder op løbende. FAVN: RESERVERET / Solgt Broget med to sorte pletter om øjet: RESEREVERET / Solgt Sort med snip og hvid forpart til salg Hvid han med et hjerte om venstre øje og et brunt højre øre, plet på ryggen og halen også til salg

6400 Sønderborg
i dag

Hvalpe Jack Russell

8.500 kr.

Hvalpe Jack Russell, Dejlige hvalpe: 4 drenge Jack Russell Terrier født den 28.12.2021 leder efter deres nye hyggelige hjem og kærlige forældre. Hvalpe vokser op i huset, de er ikke bange for kommunikation med andre hunde og katte. Vant til børn, høje lyde fra hverdagen. Legesyg, aktiv. De elsker kys. Mor og far er racerene. Meget legende, kærlig, lille, glathåret. Står klar til at flytte ind i ny bolig den 28.02.2022. Hvalpe vil blive vaccineret, ormekur, cheppet, sundhedstjekket. Depositum 3000, som ikke refunderes ved annullering af transaktionen. Skriv til nummeret 91889402

9640 Farsø
i dag

En smuk dreng sælges

8.500 kr.

En smuk dreng sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den dejlig dreng som er dyrlæge kontrolleret , fået 1 vacc, chip 3x ormekur og med sundhedsbog. Han er rejseklar og klar til nye udfordring. Ægte Pekingeser med uden stamtavle. En social og kærlig dreng. Han er vant til at komme ud og besørge derfor begyndende renlig. Forældrene haves og ses. Forventet voksen vægt 5-6 kg. Der medfølger hvalpe pakke og tøjdyr med moderens duft

6771 Gredstedbro
i dag

Coton de tulear

11.000 kr.

Coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige familie hund Mila har fået 4 hvide skønne hvalpe d. 3 januar. De er alle 4 hanhunde. Begge forældre er ægte coton de tulear men uden stamtavle. Hvalpene er køkken opdrædt og opvokser i en børne familie,hvor de bliver vant til alle slags lyde og bliver socialiseret i høj grad, ud over det bliver de vant til en anden hund og 2 katte. Hvalpe får ormekur, chip,vaccineret og sundhedsbog inden de kan flytte hjemme d. 28 februar. Samt tæppe og lidt foder (Hills) til den første tid. Ved reservation betales der 2500 kr som ikke bliver tilbage betalt ved fortrydelse.

7870 Roslev
i dag

Blandings hvalpe

7.500 kr.

Blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores to søde blandingshvalpe er nu klare til at flytte hjemmefra Mor er fransk bulldog, far er malteser De er godt socialiseret, kan lige at køre bil, er vandt til børn og andre dyr De har sundhedsbog og få en pose foder med hjemmefra og tæppe der lygter af mor De er født den 11.11.21 For mere info henvend på telefon

6510 Gram
i dag

Rød-gyldne Goldendoodle hvalpe

24.000 kr.

Rød-gyldne Goldendoodle hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Dejlige, rødgyldne, velsocialiserede Goldendoodle F1b hvalpe fra ambitiøst opdræt. Vores dejlige mini Goldendoodle-tæve, Ronja, er scannet drægtig med et kuld hvalpe med vores smukke røde mellempudel-han, Teddy. Hvalpene vokser op i stuen i et hjem med børn og forventes at blive 40-45 cm høje og veje 10-12 kg. som voksne. De bliver socialiseret og trænet til at blive rolige, tillidsfulde og glade familiehunde. Opdrættet er en del af Danish Doodles´"Best start in life" program, som er et samarbejde mellem ambitiøse og dygtige opdrættere (bl.a. Unique Dogs). I programmet forpligter vi os til at gøre et særligt godt stykke arbejde for at give hvalpene den bedst mulige start på livet. Mor: Ronja er en helt utroligt smuk, dejlig, kærlig og rolig familiehund på 40 cm og 12 kg. Hun er importeret fra England, og hendes mor er gylden Golden Retriever, og hendes far er lille fawn dværgpudel. Ronja er fuldt sundhedstjekket og har tidligere haft hvalpe, som alle er blevet glade, dejlige og harmoniske familiehunde. Far: Teddy er en virkelig sød, mild og glad familiehund, som med sin dybrøde farve og størrelse på 44 cm og 10 kg er unik for doodle-avlen i Danmark. Han er importeret som hvalp fra Sydtyskland, har flot stamtavle og er fuldt sundhedstjekket og er gen-testet for PRA-prcd. Hvalpene bliver naturligvis vaccineret, chippet, får ormekur mm. samt det helt store helbredstjek. Hvalpene bliver født i uge 8 og er klar til at flytte til hjem til sin nye familie omkring den 20. april. Man vil få billeder og video af sin hvalp hver uge, og I er naturligvis meget velkomne til at besøge den. Hvis I tænker, at I er den rigtige familie for en af Ronja og Teddys hvalpe og har lyst til at komme på ventelisten, så send en sms på 27507083 med jeres ønsker og lidt om det liv, den vil få hos jer. Ps. Billederne af den store hvalp er fra tidligere kuld, Ronja havde med en hvid pudel. Den røde nyfødte hvalp er Teddy far til. Dette er Ronja og Teddys første kuld sammen.

7540 Haderup
i dag

Kleiner münsterlænder hvalpe sælges

Sælges

Kleiner münsterlænder hvalpe sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Kleiner münsterlænder hvalpe sælges Vores familiehund Molly fødte d. 3/1 - 2022, 8 hvalpe: 4 tæver og 4 hanner. Hvalpene vil derfor være klar på nye eventyr d. 7/3 - 2022. Der er mulighed for at besøge hvalpene fra d. 3/2 - 2022. Ring og aftal tid på 20962268, såfremt der ønskes et hvalpebesøg. Hvalpene er rene kleiner münsterlænder, da forældrene begge er af racen kleiner münsterlænder. Begge forældre er kærlige familiehunde med et godt og tålmodigt sind, der elsker at hygge med både store og små. Moren, Molly(den står på fliser på billedet) lever på en gård med masser af plads - og er verdens bedste hengivne og loyale familiehund. Molly bruger aktivt sin skarpe næse til færdsel på gården. Faren(står på græs på billedet), Kenzo bliver yderligere brugt som aktiv jagthund. Hvalpene opdrættes i stuehus, med alt hvad en hverdag indebærer. Hvalpene vil blive chippet, vaccineret, have fået ormekur og have sundhedsbog med sig. Tæver koster: 8500 kr Hanner koster: 8000 kr Hvalpene kan reserveres for et depositum på 2000 kr. som selvfølgelig modregnes ved afhentning/afregning. Depositum refunderes ikke ved fortrydelse. Ved interesse bedes i kontakte følgende nr.: 20962268

6040 Egtved
i dag

Coton/malteser / chihuahua

10.000 kr.

Coton/malteser / chihuahua, 2 søde dejlige bamser -1 dreng og 1 pige er født den 19.januar. Vores mor er coton/ chihuahua og vores far er coton/ malteser. De er klar til at komme til deres nye hjem den ca. 16 marts. Vi vil vokse op i stue/ køkken og vil være vant til dagligdags lyde og andre hunde. Vi får vac. Chip ormekur og lavet sundhedsbog hos dyrlægen og vil blive registeret i dk. Hunderegister . Der medfølger også mad til den første og tæpper og bamser som dufter af mor og søskende. Når man vælger en hvalp , vil der være et dispositum på 2000kr Jeg kan kontaktes på telefon 42160032

9640 Farsø
i dag

Coton de tulear

12.000 kr.

Coton de tulear, Dejlig lækker drengehvalp er født den 24.januar. Han vil opvokse i vores stue/ køkken /hvalperum. Han er rejseklar den ca. 21.marts. Og der vil han have været til dyrlægen og får vac. Chip. Sundhedstjek og sundhedsbog . Og vil blive reg. I dansk Hunderegister . Han får 3x ormekur og når han kommer hjemmefra får han mad med fra royal Canin til den første tid og en bamse og tæppe som lugter af mor. Ved valg af hvalpen er der et dispositum på 2000kr Jeg kan kontaktes på tlf. 42160032.

9640 Farsø
i dag

cavapoo hvalp søges

100 kr.

cavapoo hvalp søges, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej vi er en familie på tre, som kunne tænke os et extra familiemedlem. vi søger en Cavapoo/ Maltipoo i mini. gerne en brun farve og en pige, egentlig sådan som ses på bilederne. Vi har lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. kontakt os gerne hvis i sælger sådan en hvalp.

2300 København S
i dag

Brun Labrador Hvalpen

7.500 kr.

Brun Labrador Hvalpen, Ormekur, Flotte sunde raske elegante Labrador retriever hvalpen. Brun/ chocoladefarvet. Familie og jagt hund. Tredje generation. 100% ren Labrador ,men uden stamtavler. Ormekur og sundheds erklæring. Opvokset på gården. Vant til katten og børn. Født: 16-12-2021 salgsklar: 11-2-2022

6240 Løgumkloster
i dag

Maine coon killinger

5.500 kr.

Maine coon killinger, De er født den 14/1. Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet, få ormekur og der vil medfølge sundhedsbog. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Der er endnu 1 meget lys/creme/rød han og en mørk hun som mangler et godt og blivende hjem. Den røde han og den mørke han har fundet sin familie. ? Jeg sender gerne flere billeder og videoer af killingerne og af forældrene. ? De første 2 billeder er af far (Alfred) som killing, og hans søskende. De næste 2 billeder er af mor (My) som killing og hendes søskende. Det sidste billede er af Alfreds og Mys killinger. Fortæl lidt om dig/jer og hvad du/i kan tilbyde. Mit telefonnummer er 53292280.

6200 Aabenraa
i dag

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle

18.500 kr.

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Coton de Tulear hvalpe med DHL stamtavle født d. 14/1 Afhentningsklar tidligst d. 11/3 Vores søde og kærlige Frigg har fået sit 3. og sidste kuld med 2 fine tævehvalpe. Hvalpene vokser op i vores hjem og bliver godt socialiseret. De bliver vænnet til børn og dagligdagens lyde, ligesom de bliver renlighedstrænet og trænet i at køre i bil. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, indskrevet i Dansk Hunderegister og får ormekur inden afhentning. Der medfølger desuden mad til de første dage samt tæppe/legetøj der dufter af deres mor og søskende. Begge forældre er avlskåret og undersøgt for Patella med resultat 00 Far har stamtavle i DKK og er desuden New Year Winner 2018 i international klasse Pris 18.500,- Depositum på 3000,- der ikke tilbagebetales ved fortrydelse, men fratrækkes ved køb.

8700 Horsens
i dag

4 Skønne hvalpe

10.000 kr.

4 Skønne hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Moren er en blanding af 3 racer (Moren er Shih Tzu/Westi) og (Faren er ren Bichon boulognaise) Faren er en blanding af 2 racer (Moren er ren Chinese Crested) og (Faren er ren Chihuahua) Moren er derfor en allergivenlig, men da faren ikke er, ville vi ikke kunne garantere de ikke fælder og derfor ikke blive solgt som allergihunde. Hvalpene er stueopdræt og er vant til at hvad hverdagen byder på af lyde. De er vant til andre hunde, katte og børn fra hjemmet af. Når du køber en hvalp hos os, får du en hvalp der er dyrelægetjekket, selvfølgelig chippet og vaccineret. De har fået 4x ormekur når de kommer hjemmefra. Hver hvalp får et halsbånd, tæppe der dufter af mor med, samt en lille hvalpepakke til en start De er klar til at komme hjemmefra d. 20/2/2022, prisen ville være 10.000 pr hvalp, der ville skulle betales 3.000 kr i depositum som ikke ville refunderes ved fortrydelse, ved betalt depositum ville i komme med i en lukket Facebook gruppe hvor i ville kunne følge hvalpene, hvor der løbende bliver lagt opslag op, til de er klar til at komme hjemmefra og kan følge hinandens søskende videre hen:) Har man købt hvalp af os, men ender med ikke at kan beholde den, skal vi blive spurgt først om vi ville købe den tilbage og der ville blive lavet købskontrakt, når hvalpene hentes. Vi ser gerne at man skriver, hvad man kan tilbyde hvalpen som fremtidig hjem, da vi håber på at finde de rette blivende hjem, der er selvfølgelig mulighed for at komme og se hvalpene. For ydeligere information, kan der sendes en sms. 42210100/21808642 Moren kan ses på sidste billede?

6650 Brørup
i dag

Essential Hundefoder

350 kr.

Essential Hundefoder, 9-10 kg. Essential The Beginning Large Breed hvalpefoder til hvalpe af racer med en voksenvægt på 15 kg og opefter. Kvalitets foder, købt i juni for 599kr (12 kg).

7430 Ikast
i dag

Fransk bulldog 3 mrd Han

14.000 kr.

Fransk bulldog 3 mrd Han, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Sælger disse 2 dejlige fransk bulldog for en kammerat, der stadig er på udkig efter et nyt hjem og en kærlig ejer! Depositum 4000,- for reserver en hvalp. Tilbage betales ikke ved fortrydelse.Det er vigtig for os at hvalpene får nogle dejlige hjem og derfor er det vigtig for os at I kommer og ser, besøger hvalpen.

7000 Fredericia
i dag

Fransk bulldog

12.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, En super skøn fransk bulldog pige, hun er 6 uger og 1 dag. Hun er sjov og sød og har en masse gå på mod. Den bliver sundhedstjekket, og får ormekur, vaccination, chippet inden de flytning. Sidste billed er af mor. Den er klar til at flytte hjemmefra 08.02.2022. Stue opdræt hvor den er vant til larm fra en aktiv familie. Der er mulighed for at komme og se hvalpen efter aftale. Mor og far har et rigtig dejligt sind, med både børn og andre hunde. Ingen allergi eller andre sygdomme hos mor og far. Depositum på 4000 kr og resten ved afhentning af hvalpen. Du kan sende en besked, så svarer jeg hurtigere end at ringe tel : 20621954

7160 Tørring
i dag

Sød og energisk hvalp sælges

10.000 kr.

Sød og energisk hvalp sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød og energisk hund sælges. Galiano er en 5 mdr, gammel hvalp som er energisk, sød og blid. Hun elsker og blive nusset med og putte. Hun er renlig. Hun kan de basale kommandoer som sæt dig, gå i kurv og giv 5. Hun kan godt med andre hunde og kaniner og katte. Galiano elsker alle mennesker store som små. Skriv for mere info.

9600 Aars
i dag

Old engelsk bulldog

11.000 kr.

Old engelsk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Old english bulldog hvalpe Old english bulldog , hvalpe, 5 uger , salgklar 15-2-2022, Super lækre Old English Bulldog Den gamle type hvalpe fra stue opdræt. Tri Color Født D.21.12.2021 -1 tæve og 2 hanner som ikke er reserveret Salgsklare D.15-2-2012 .Alle hvalpene er Født stumphalet Begge forældre er med flotte stambøger, hvalpene vil også have stamtavle.Begge forældre er derudover sundheds tjekket, med alle nødvendige røngten og undersøgelser, FAR: HD A og HD A1 - AA O - OCD O. MOR: HD A - AA O - ODC O så begge sunde og raske Hvalpene er opvokset i stuen, og er derfor vandt til hverdagslyde, og vandt til at blive holdt og nusset. Da der er børn i hjemmet, vil de også være vandt til at være omkring børn. Der vil med følge deres vanlige fodder samt et tæppe der lugter af mor, så den kan føle sig tryg den første tid. Derudover vil hvalpene have fået deres første vaccination, 2 × ormekur, sunhedsbog, dyrelæge tjek. Depositum vil være 2000kr, og tilbage betales ikke ved ombestemmelse af køb. Der vil blive lavet en standard købskontrak, med alle de nødvendige oplysninger.

6300 Gråsten
i dag

Hvalpegård "Flex" 80 x 60 cm.

1.099 kr.

Hvalpegård "Flex" 80 x 60 cm., Hvalpegård "Flex" 80 x 60 cm (BxH) Hvalpegården er produceret i lakeret firkantet rør som gør den meget stabil. Samles lynhurtigt uden brug af værktøj. Fylder meget lidt når den er skilt ad. Mulighed for at sætte flere hvalpegårde sammen, og dermed få ekstra plads hvis der er mange hvalpe. Se også samme hvalpegård med en højde på 80 eller 100 cm. Fragten på denne vare er 180 kr. Nu kan du dele betalingen af din nye Hvalpegård, og så endda 100 % rente og gebyr frit. Betal feks. når du igen får løn, eller betal i de rater du har lyst og økonomi til. Se mere på www.am-handel.dk Se også vores Hvalpegårde på 80 og 100 cm. i højden.

4130 Viby Sjælland
i dag
AM Handel

Cavapoo hvalp

18.000 kr.

Cavapoo hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Der er en dreng der mangler nyt hjem. Han kan rejse nu. Mor: Cavalier King Charles Far: Puddel Han er opvokset i lille stueopdræt og er vant til alle dagligdags lyde. Han er passet med alt, ormekur, vaccine og chip. Der medfølger sundhedsbog, kontrakt og en hvalpepakke med mad, legetøj, sele og tæppe. Hvis I vil høre mere om ham, så kontakt mig på tlf 60469219. I er velkommen til at besøge os.

9330 Dronninglund
i dag

Hvalpegård "Flex" 80 x 80 cm.

1.199 kr.

Hvalpegård "Flex" 80 x 80 cm., Hvalpegård ?Flex? 80 x 80 cm (BxH) Hvalpegården er produceret i lakeret firkantet rør som gør den meget stabil. Samles lynhurtigt uden brug af værktøj. Fylder meget lidt når den er skilt ad. Mulighed for at sætte flere hvalpegårde sammen, og dermed få ekstra plads hvis der er mange hvalpe. Mål og Vægt : 80 x 80 cm. (BxH) Vægt cirka 15 kg. Se også samme hvalpegård med en højde på 60 eller 100 cm. Fragten på denne vare er 180 kr. Se mere på www.am-handel.dk

4130 Viby Sjælland
i dag
AM Handel

Hvalpegård "Flex" 80 x 100 cm.

1.299 kr.

Hvalpegård "Flex" 80 x 100 cm., Hvalpegård ?Flex? 80 x 80 cm (BxH) Hvalpegården er produceret i lakeret firkantet rør som gør den meget stabil. Samles lynhurtigt uden brug af værktøj. Fylder meget lidt når den er skilt ad. Mulighed for at sætte flere hvalpegårde sammen, og dermed få ekstra plads hvis der er mange hvalpe. Mål og Vægt : 80 x 80 cm. (BxH) Vægt cirka 15 kg. Se også samme hvalpegård med en højde på 60 eller 100 cm. Fragten på denne vare er 180 kr. Se mere på www.am-handel.dk

4130 Viby Sjælland
i dag
AM Handel

Mellem/stor

1 kr.

Mellem/stor, Vi er en famillie på landet der søger en tæve hvalp af str mellem eller stor. Race er ikke afgørende. Mor går hjemme på fuld tid og holder rigtig meget af udelivet. Det er 3 hjemmeboende børn 9, 10, og 12 år. Vi har heste og katte som vi bruger en del tid på. Men vi mangler vores tro følgesvend. Smid en sms gerne med billeder og lidt tekst. Max 7000kr Skal være på Fyn da mor ikke har mulighed for motorvejs kørsel. 50504464

5792 Årslev
i dag

Labrador

BYD!

Labrador, Efter vi har købt landbrug, ønsker vi brændende et ekstra familie medlem til ligefra sofa hygge til vagthund. Vi har 2 (snart 3) børn, så det er vigtigt at vores nye firbenede ven kan acceptere enorm dyre kærlighed fra især den store dreng som har en autisme diagnose og knytter sig meget til dyr. (Han ELSKER dyr og er nok det mest kærligeste væsen overfor dyr) Vi har ikke de store krav til alder - det kan være en hvalp men også én på 1-4 år. Hvis han/hun er "voksen" er det vigtigt at der kan accepteres kat, da vi har en gammel 14 årig kat, som nyder livet i sofaen og ikke er til særlig meget leg længere ;-) Han/hun vil blive tilbudt et liv med masser at kærlighed, et liv på landet med masser af marker og en frisk gåtur i stalden og hilse på køerne er bestemt også tilladt. Hunden vil generelt ikke være meget alene hjemme, da der altid er liv på gården. Kontakt os endelig hvis I mener vi er de rigtige for jeres hund!

6240 Løgumkloster
i dag

Maltipoo

18.000 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 søde hvalpe søger nye hjem når de fylder 8 uger den 4.feb de er ved flytningen ormebehandlet vaccineret chippet og fået lavet sundheds bog der er 1 han og 2 hunner 16000kr for hannen og 18000kr pr tæve . Der betales 5000kr i depositum der ikke betales retur ved fortrydelse. Mor er puddel og far er malteser. Hannen er reserveret.

8983 Gjerlev J
i dag

Søde familiehunde klar til nyt hjem

12.000 kr.

Søde familiehunde klar til nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige hvalpe søger nye hjem. Mor og far er begge dejlige rolige familiehunde, som er vandt til børn og mange mennesker. Vi håber, vi kan finde nye hjem til vores hvalpe, hvor der er tænkt over projekt hund og der er masse af kærlighed at give et nyt firbenet familiemedlem Der er 10 hvalpe i alt - 6 hanner og 4 tæver. Der er reserveret 1 han og 2 tæver Mor er 4 år og far er 5, begge uden stamtavle, men er selvfølgelig sundhedstjekket ved dyrlæge. Moren har fået sine hofter røntgenfotograferet, og de så fine ud. Hvalpene er klar til at flytte fredag den 25. februar 2022. I er meget velkommen til at komme og se hvalpene, og når I har bestemt jer for en hvalp, er I selvfølgelig mere en velkommen til at komme og kigge til den flere gange? Hvalpene er i Viborg. Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

8800 Viborg
i dag

Charmetrolde

12.500 kr.

Charmetrolde, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fem søde og charmerende bommuldshvalpe søger kærlige og omsorgsfulde familier. En tæve og fire hanner blev født d. 24. december i vores køkken. Hvalpene vokser op samme sted, og bliver derfor bekendte med mange af dagligdagens lyde, som kun er godt for dem. Faderen er en Coton de Tulear og moderen er en Boomer Hvalpen med den brune farve er en han. Hvalpene er rejseklare torsdag d. 17. februar (midt i vinterferien). Før afrejse bliver hvalpene dyrlægekontrolleret, får sundhedsbog, bliver chippet, vaccineret, 2 x ormekur samt tilmeldt Dansk Hunderegister. Med den enkelte hvalp følger et tæppe, et legedyr, halsbånd og lidt foder til den første tid. Ved reservation betales et depositum på 3.500 kr. Henvendelse på telefon eller SMS til Conny på 20 36 19 64.

7540 Haderup
i dag

Chihuahua hvalpe med stamtavle, 7 uger

16.000 kr.

Chihuahua hvalpe med stamtavle, 7 uger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Salgklar d. 28-01-2022 3 super skønne langhåret chihuahua hvalpe, Med mod på livet. De er sjove & mega frække :) Der er 2 piger & 1 dreng. Choko/fawn = pige 1 Black tan med hvid = pige 2 Choko farvet med tan = dreng Født d. 02-12-2021 Hvalpene er vokset op i vores køkken alrum og er derfor allerede fra dag et en del af familien og dagligdagens lyde & indtryk. Vi sørger for hvalpene bliver socialiseret & træning i bilkørsel 1-3 gange om ugen. Hvalpene er vaccineret, chippet hos dyrlægen & registret i dansk hunderegister og fået 3 x ormekursbehandling inden de skal flytte ud til deres nye ejer/familie. <3 De skal besøges mindst en gang før flytte dato. Der betales et gebyr på 2500,- for reservation som ikke tilbagebetales hvis man fortryder. Flere billeder kan sendes ved interesse. :) Henvendelse sker via sms/opkald på: 20725401 Glæder mig at høre fra dig :) Når man køber hvalp hos os medfølger: Hvalpefoderpakke Lidt til tænderne Lidt af lege med Halsbånd & snor Kurv & tæppe som dufter af mor & søskende Sundhedsbog Godkendt købskontrakt DHH stambog & en gratis udstilling der skal bruges inden hvalpen er 9 mdr.

4440 Mørkøv
i dag

Bomuldshund

3.000 kr.

Bomuldshund, bichon frise tilbydes til parring . Allergivenlig og fælder ikke. Kan parres med Flere hunderacer , som så får allergivenlig Pels .inseminering tilbydes på både små Og store racer . Ekstrapris 500kr Buller er en erfaren herre Rolig sind og gemyt. Han er med stamtavle og er ikke overvægtig. Ingen sorte render under øjnene og rigtig fin Kropsbygning og ikke overvægtig. BULLER ER IKKE TIL SALG , KUN TIL PARRING. Der er en omparring med i prisen, hvis dette ikke lykkes første gang DKK Stamtavle . Er Tjekket ved dyrlæge. Ingen Patella . Røntgen resultat er som følger = AD status er 0 ( bedste resultat ) OCD resultat er godt , ikke påvist. HD status = C Middel resultat Kontakt Louise på tlf 50709080

9440 Aabybro
i dag
Højbogaard Bilsalg

American Bully Pocket - 3 Tæver

19.900 kr.

American Bully Pocket - 3 Tæver, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Kontakt 42 10 10 13 ( Whatsapp haves ) Helt Utroligt Temperament A+ , Den Perfekte Familie Hund, Kræver Ikke Meget Motion, Højt Socialt Begavet, En Ven For Livet - ABKC Stamtavle - Mikrochip - Ormekur - Vaccineret - Sundhedsbog 3 Dejlige American Bully Pocket Tæver I Farverne: CHOKOLADE, BLÅ & LILAC. Kontakt 42 10 10 13

1370 København K
i dag

Cavapoo

22.000 kr.

Cavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har fået mini Cavapoo hvalpe, der er 1 dreng til salg...det første billede Hvalpene vil som voksen blive ca 6-9 kg og ca 35-38 cm i ryghøjde. Forældrene er undersøgt for arvelige lidelser incl hjertescanning. Disse hvalpe vil blive lys/gyldne og de får klippepels. Se mere om hvalpene på hjemmesiden https://www.specialdogs.dk/sheenas-mini-cavapoo-f2-foedt-den-14-11-2021/

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Bichon Havanais

10.500 kr.

Bichon Havanais, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bichon Havanais Hvalpe 6 skønne Bichon Havanais hvalpe 3 Tæver og 3 Hanner født D. 01/01 flytteklar fra 26/02 de kommer til dyrelægen 24/02 hvor de bliver chippet , vaccineret . og får udfærdige sundheds Bog FOTO 1 : 3 Coller Tæve .... .... SOLGT FOTO 2 : Sort / Hvid Tæve FOTO 3 : Sort / Hvid Tæve FOTO 4 : raklame indsat af GULogGRATIS FOTO 5 : Hvid/Brun Han .... DARIO .... SOLGT FOTO 6 : Hvid Han FOTO 7 : Sort / Hvid Han FOTO 8 : MOR PEPPER FOTO 9 : FAR JOEY Fremvisning kan aftales på TLF 50213461 sammen med hvalpen medfølger foder : 3 kg ARION Premium puppy mini , bidetorv , negle saks og KW Shampoo Race bichon Havanais. også kendt som Silkehund. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født i soveværelset hvor de tilbringer de første 2 uger sammen med moren hvorefter de flyttes til stuen hvor de kommer til at gå frit sammen med mor og 3 andre hunde, de er vandt til børn, samt hjemmets lyde, de bliver raneligheds trænet. venes til bad føn, klip af negle og pels Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, sundhedsbog , der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led,, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme..

5750 Ringe
i dag

Brune Flatdoodler

18.000 kr.

Brune Flatdoodler, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har nogle store lækre Flatdoodle F1 til salg. Mor er en brun Flatcoated Retriever og far er en brun Konge Puddel. En Flatcoated Retriever er i familie med Golden Retriever og Labrador Retriever, de har samme skønne familiehunde væsen, de er måske den mest legesyge fætter i retriever familien. Flatdoodle hvalpene er nogle glæde, kærlige, imødekommende hvalpe, som elsker deres familier og alle andre. Hvalpen er glade for at samarbejde med deres mennesker, både i leg og træning. Pelsen er en "Klippepels" dvs de kan ikke selv fælde, men kræver en del pelspleje. Se mere på hjemmesiden om pelspleje. Se en masse skønne videoer med hvalpene på vores hjemmeside. Billde 1+ 2 + Billedkollagen er af hvalpenes søskende fra tidligere kuld. Vi avler Goldendoodle og Labradoodle og Flatdoodle og Cavapoo og Cockerpoo

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Orion hvalpe foder lille hund 9 kg

280 kr.

Orion hvalpe foder lille hund 9 kg, Hvalpe foder op til 10 kg har 3x3 kg

4550 Asnæs
i dag

Shiba

15.000 kr.

Shiba, Det skønneste kuld shiba hvalpe er nu snart klar til at flytte ud i deres kommende hjem. De er født d. 11/12-2021 Hvalpene er velsocialiserede og enormt glade for kontakt. De har været vant til at være en del af hverdagen i løbet af deres opvækst. Der er 3 hanner i kuldet, 2 røde og 1 creme. Deres forældre har fået testet hofter, albuer og knæ. Hvalpene sælges uden stambog, da deres mor er uden. Sundhedsbog, chip og 1 vaccine medfølger. De er rejseklar d. 5-2 Vedlæg gerne en beskrivelse af jer selv i en besked.

8000 Aarhus C
i går

Smuk Ægte Pomeranian

18.000 kr.

Smuk Ægte Pomeranian, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Sødeste lille Castello søger sin nye familie fra 9-10 feb Efter smukke pelsrige forældre med lækre typer . Begge forældre er de sødeste, og kærligst familiehunde. Glade kærlige, sociale og sjove. Begge forældre udstillet og godkendt til avl. + Patella test med 0/0 i status. Han vokser op midt i vores familie og en del af vores liv, bliver fyldt med kærlighed fra dag 1. Vant til børn og liv i hjemmet. Sover på gulvet ved fødekassen de første 8 dage og hjælper med at amme hver 2 time dag og nat . Han er incl: Stambog. Købskontrakt. Chip. Vaccine. Sundhedsbog fra Dyrlæge. Hvalpe pk. / Mad - tæppe & lille bamse med duft af mor. Livslang support med hjælp om spørgsmål. Kan nu reserveres ved betaling af dep kr.6000 ,og følges via foto/video og besøg. Du er velkommen på telefon! Ønsker ikke sms om hvalpe køb ,men seriøs dialog på telefon . Født 9 dec. Må først flytte efter 9 ugers alder fra 9-10.Feb 2022.

8920 Randers NV
i går

Labradoodle hvalpe

7.500 kr.

Labradoodle hvalpe, Super dejlige labradoodle hvalpe søger nye gode hjem . De er 8 uger d 19/1-22. De bliver dyrelægekontrolleret, vaccineret og chip mærket . De har fået ormekur 3 gange og er opfodret på eukanuba hvalpefoder . Der er 1 pige og 1 dreng tilbage . Prisen er 7500.Ring/skriv for mere info. 27838238.

7990 Øster Assels
i går

Schæfer/labrador hvalp søges

Købes

Schæfer/labrador hvalp søges, Søger en schæfer/labrador eller schæfer/malamut hvalp, vi bor på landet og manden arbejde hjemmefra så den vil sjældent være alene hjemme, ingen små børn. ?? Vi er klar så ring eller skriv.

6818 Årre
i går

sankt bernhardt hvalpe

9.000 kr.

sankt bernhardt hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, små fine bamser søger nye hjem.de er født 12/1- 2022 og vil være salgsklare 9/3 -2022 de er født indendørs og vil vokse op sammen med os og vores søn. de vil blive vant til dagligdagens lyde samt blive socialiseret i den store verden samt blive vænnet til af køre bil. der er 4 tæver og 1han resevation vil være 3000kr som ikke fåes retur ved fortrydelse af køb far er med tavle,han er en flot høj dreng ,han har et dejligt sind og kan med alt og alle. mor er uden tavle hun er en lav dame,hun har et dejligt rolig sind. de er begge langhåret og vi forventer hvalpene vil blive dette også. de vil være chippet og vacineret samt fået ormekur inden de flytter de vil få en hvalpepakke med samt foder til de første dage.

7980 Vils
i går

Lækre bamser

8.000 kr.

Lækre bamser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor langhåret rottweiler og far berner sennen med tavle.Hvalpene vil vokse op sammen med børn og andre hunde. Jeg har avlet familiehunde i snart 20 år og deriblandt som førerhunde til dansk blindessamfund . De vil selfølgelig være chippet , vaccineret, dyrlægetjekket og fået ormekur ved afrejse. De er klar til nye hjem d 17/2 -22. Der vil også blive trænet renlighed .Der vil altid være mulighed for at besøge dem og der vil blive lavet fb gruppe hvor man kan følge med også , med video og billeder. Vælger man en hvalp får de et farvet halsbånd på så man altid kan kende sin hvalp. Vi bor i 9320 Hjallerup og hvalpene koster 8000,- og der betales et depositum på 1000,- ved reservation og resten når hvalpen hentes Ved interesse send gerne sms Video kan sendes Har 5 piger tilbage

9320 Hjallerup
i går

Shih tzu hvalpe

12.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mit navn er Toto og jeg leder efter en dejlig familie. Jeg har sundhedsbog, vacciner, ormekur, chip og pas. Hvis du vil vide mere om mig, så send pm ?

7330 Brande
i går

Parring med fuldstændig fejlfri Golden R...

Andet

Parring med fuldstændig fejlfri Golden Retriever!, Bugatti (Malthe) DK00774/2016 Flot Golden retriever på 6 år, han måler ca 60 cm målt ved skulderen og vejer 39 kg. Malthe er en hund i balance, der fungerer godt socialt både ude og hjemme. Malthes sæd kvalitet bliver tjekket 2 gange årligt. Han er nervefast (klarer nytårsaften uden problemer) og klarer sig derudover fint, i alle sociale sammenhænge. En rigtig familie hund som jeg har 100 % tillid til. Jeg vil med min skønne han hund gerne bidrage til, at vi får lavet sunde og raske familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk. Registrering på hundeveb. AD status O OCD status godkendt HD status A Øjenlysning FRI. PRA 1-Fri PRA 2- Fri PRCD /PRA - Fri ICHTHYOSIS- Fri Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Jeg tilbyder inseminering hos vores dyrlæge til en fornuftig pris. Frisk tappet sæd hvor tæven bliver insemineret efterfølgende. Der bliver foretaget inseminering 2-3 gange med 48 timers mellemrum. En god og billig løsning hvor tæven ikke lider overlast. Ring så finder vi en pris der er rimelig for begge parter. Malthe kan ses i Klitgård ved Nibe, i er meget velkommen forbi og besøge Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Derudover får jeg mange henvendelser ift. om der er hvalpe efter Malthe med papirer og hvor tæven er godkendt til avl. Ring for yderligere info på 23933040 da jeg sjældent får tjekket annoncen på gul og gratis På gensyn Hilsen Monica

9240 Nibe
i går

Malteser hvalpe

8.000 kr.

Malteser hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 drenge og en hvid tæve Mor er ren malteser og faren er ren pommerania Rare legesyge børnevenlige Vi er født 15 /11- 21 Så vi er klar til nye eventyr Nu kun 2 hvide hanner tilbage

7200 Grindsted
i går

Labrador

2.500 kr.

Labrador, Vores dejlige Basse tilbydes til avl, har er far til 5 kuld, på henholdvis 6-8-9-10 og 11 hvalpe, så okay størrelse kuld og god blanding af køn. Har har vært med til at lave gule, brune og sorte hvalpe. Han er en lille (ikke særlig høj) og kompakt dreng på små 35 kg. Han er uden stamtavle da hans far er en formel 1 lab og mor er af den gamles type. Han kan med andre dyr både hunde og katte, da vi selv har dette. Han kan med alle mennesker lige fra babyer til ældre. Han er vand til at komme med mor på arbejde (plejehjem) og komme med far på værksted (auto) i weekenden. Han er ikke bange for fyrværkeri og kan være alene hjemme. Pris for parring er 2500,- og 10% af hvalpens pris dog mindst 500,- pr hvalp. De 2500 - betales på parrings tidspunktet og pris pr hvalp skal senest betales når hvalperne er 8 uger gammel. Tæven får 2-3 parringer og kommer der ikke hvalpe er omparringen gratis, hvilket vil sige at man ikke skal betale 2500,- igen. Parringerne kommer til at ligge mellem dag 10 og 19 af tævens løbetid. Ligeledes bliver der laver kontrakt på parringen. Parringen forgår hjemme ved tæven, for ikke at stresse tæven, da vi har andre hunde på matriklen.

9280 Storvorde
i går

2 skønne shar pei hvalpe

10.000 kr.

2 skønne shar pei hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 skøn dreng (sort) og 1 pige uden papire :) søger deres nye hjem, de er vant til andre hunde- og vant til daglig omgang med børn.. de hsr fået ormekur og er vaccineret og chippet .. billede af mor og far kan fremvises?. De er klar til at komme hjemme fra mandag den 24.1.2022 Kontakt gerne på sms 50402601

6440 Augustenborg
i går

Fransk Bulldog

15.000 kr.

Fransk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Nok Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familier

6818 Årre
i går
Lena Møller

Choko tan maskløs

16.000 kr.

Choko tan maskløs, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Super smukke hvalpe, efter kvalitets forældre, som er sundheds undersøgt, både hjertescannet, røntgen, patella, dna for forskelige sygdomme, DNA test cmr1,dm, hu, crd4 Eksteriør bedømt og dna profil, så man kan sikrere sig korrekte forældre, Forældre har lidt næse, og gode luftveje. Vi venter på dna på hvalpene da 50% bære fluffy. Hvalpene har 5 generation eksport stamtavle, EU pas, første vaccine, en mappe med forældres sundes resultater, vejledning, og købsaftale. Ikke alle hvalpe er ledig men to drenge helt sikker, og måske en pige. De er ormebeh 3 gange, og opvokset i stueopdræt. Prisen er 16-18000, hvor hvalpene vil blive levert i dk. Hvalpene er med garanti ifølge danske regler, transporten sørger vi selv for, da vi har alle godkendelser til dette forgår efter reglerne. Send gerne mail, eller ring til os, vi er danske, men bosat i udlandet. Hvalpene er født d 28 dec. Og kan ankomme fra d 22 februar. Hvor de har været til to sundheds tjek. Mor er Choko tan maskløs, far er lillac tan l4. Så hvalpene har en rigtig lækker dna for dem der ønsker noget mere end en smuk sund familie hund. Alle hvalpe vil kunne lave lillac tan, samt 50% vil kunne lave fluffy.

i går
Side:af 9