Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

Kogebøger, fjerkræ + salater + 500 opskrifter +

50 kr.

Stenalderkost + Syltning + God mad med krydderier. 8 bøger: 1. Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, Politikens Forlag, 1999, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Fuldstændig ny og ubugt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 85 kr. 2. Suveræne salater og brillante buffeter, af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Forlaget 12 bøger A/S efter overenskomst med Høst & Søns Forlag, 1997, hardback. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 3. 500 opskrifter. Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, pasta, grønsager, salater, saucer, desserter, brød m.v. Spændende mad til hverdag og fest. Politikens Forlag, 1999, hardback. Bogen er yderst velholdt. Udsolgt fra forlaget. Pris 110 kr. 4. Stenalderkost, af Loren Cordain, Forlaget Libris, 2011, paperback. Stenalderkost af Loren Cordain er en opskriftssamling over den proteinrige, varierede kost, som vores forfædre spiste i jægersamfundet. Samtidig får du teori om, hvorfor vores forfædre var så sunde, og hvad det er i vores nutidige kost, der afviger fra dengang og dermed bør undgås. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. 5. Bogen om syltning, af Lotte Haveman, Union håndbøger, Lademann Forlagsaktieselskab, 1981, paperback. Bogen er som ny. Pris 50 kr. 6. God mad med krydderier, af Antje Schunka, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Masser af spændende opskrifter og gode råd om rigtig brug af krydderier og krydderurter. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. 7. De bedste Grillretter, af Barbara Rias-Bucher, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Alt hvad en grill-kok har brug for af opskrifter, tips og gode råd findes i bogen. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. 8. Salater, af Annette Wolter, PeterAsschenfeldt's Køkkenbibliotek, 1986, paperback. Et væld af nye ideer til variation i salatskålen. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

Munkebo·i dag·

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

Overrask med Græskar - Salte og søde opskrifter

75 kr.

Søren Staun Petersen. Indbundet, 170 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheese­cake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.

Valby·ons.·

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·søn.·

Jeg elsker Chili

Jeg elsker Chili

60 kr.

Henning Petersen. Indbundet, 86 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary.

Valby·9. maj.·

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

Food Maker - en opskrift på madglæde blandt unge

75 kr.

Julie Niebe Elmholdt. Indbundet, 198 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet.

Valby·9. maj.·

Ost på Bordet

Ost på Bordet

60 kr.

Guide, Opskrifter og Tilbehør. Camilla Bojsen-Møller. Hardback, 151 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Ost på Bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord, lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Ost på Bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost ? hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: ?Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.? Camilla Bojsen-Møller Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk. Også: • Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

Valby·8. maj.·

Cocktails og Drinks

Cocktails og Drinks

75 kr.

Indbundet, 270 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Ole Knudsen er forlægger, oversætter og skribent. Han skriver om spiritus, øl og vin i Politiken samt i månedsbladet Gastro. Hans yndlingscocktail er for tiden en Manhattan lavet med Maker's Mark bourbon og Noilly Prats røde vermouth. Han har endvidere papir på, at han laver verdens bedste Cosmopolitan.

Valby·2. maj.·

Samsø - Mad & Mennesker

Samsø - Mad & Mennesker

100 kr.

Ruth Lange & Torben Ulrik Nissen. Indbundet, 273 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En sansemættet og smuk bog med lækre billeder fra et af de foretrukne feriemål i Danmark. Samsø kaldes ikke uden grund Danmarks spisekammer. Her er alt, hvad mave og mund begærer. Det milde klima sikrer de lækreste råvarer i store mængder, og bogens forfatter og fotograf kommer rundt i alle de vigtigste hjørner og smager, snuser, sanser og spiser øens skønne produkter. Her er lækre billeder og opskrifter fra de førende restauranter og hoteller. Her er underhåndstip fra en stedkendt samsing om hvor og hvornår du kan smage hver årstids lækkerier som de fremstilles af de lokale råvareproducenter, bryggerier og specialforhandlere, der alle lever og ånder for at producere de bedste varer inden for netop deres kompetenceområde. Forfatteren kender sin ø og dens beboere, dens stemning, dens tone og dens livssyn. Gennem hendes nærgående og indlevende portrætter kommer du tæt på mange af øens dejlige beboere, følger deres arbejde og får indblik i deres glæde over at bo, hvor de bor. Der er nemlig mere end én god grund til, at de har bosat sig ved denne smukke vandkant.

Valby·27. mar.·

Frugt, bær og grønt

Frugt, bær og grønt

75 kr.

Sylvia Danielsson. Indbundet, 131 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. I dag kan man få mange spændende og lækre frugter, grønsager og bær i butikkerne, bl.a. nye eksotiske frugter som rambutan og salak. I denne bog får du i tekst og foto alt at vide om de enkelte frugter, bær og grønsager samt deres næringsindhold. Omtalen af alt det sunde og grønne følges op af inspirerende opskrifter på mad med ny smag, som for eksempel Tamarillosalsa, Avocadolasagne, græskarsuppe, hybenchutney og forfriskende Frugtsmoothies. De hen imod 300 smukke farvebilleder og 100 nemme opskrifter giver tilsammen en lyst til at spise mere frugt og grønt, stimulerer krop og sjæl og inspirerer til en sund livsstil.

Valby·22. mar.·

Mit frugt- og bærkøkken

Mit frugt- og bærkøkken

75 kr.

Indbundet, 213 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Mit frugt- og bærkøkken er bogen, der med hundredvis af opskrifter gør det muligt for enhver at bruge bærrene og frugterne i den daglige madlavning - til både forretter, hovedretter og desserter - og at hente traditionelle og spændende saft-, sylte- og marmeladeopskrifter frem igen. Familien vil elske det ... Foruden at være en kogebog er Mit frugt- og bærkøkken en inspirerende gennemgang af frugternes og bærrenes kulturhistorie. «Jeg glæder mig hvert år lige så meget over at følge udviklingen med havens frugter og bær som over de traditioner, vi holder i hævd ved at sylte og fryse ned til vinteren. Jeg håber, at denne bogs opskrifter vil kunne bidrage til at bruge lidt mere frugt og langt flere bær i hverdagens kost, og ikke kun de eksotiske og købefærdige, men også de nære, som med eller uden vores hjælp gror i vores omgivelser.» - Anemette Olesen

Valby·22. mar.·

En Passion for Olivenolie

En Passion for Olivenolie

100 kr.

Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani. Indbundet, 161 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog er vores kærlighedserklæring til olivenolie - og vi elsker virkelig olivenolie. Den kulinariske verden har fået et gevaldigt løft inden for de seneste mange år, hvor gode råvarer og kvalitet i højere grad bliver værdsat, men olivenolie er - efter vores mening - blevet overset. 'En passion for olivenolie' er en introduktion til olivenoliens spændende univers af dufte, smage og madoplevelser. Vi har samlet den mest relevante og nyttige viden til hverdagen samt historien om olivenoliens oprindelse, krydret med vores egen rejse hertil. Vores rejse med olivenolie har på alle måder beriget vores liv, både professionelt og privat, og har i sig selv været lidt af et eventyr. Undervejs blev vi smittet med stor passion for olivenolie af høj kvalitet, som vi nu ønsker at dele med dig og alle andre, der krydser vores vej. Vi har samlet en række opskrifter, som vi håber vil udfordre og inspirere dig til at tænke olivenolie ind i din madlavning på nye måder. En god olivenolie er meget mere end blot et fedtstof; det er også en dejlig smagsgiver med uendeligt potentiale for at forbedre stort set ethvert måltid, lige fra krydrede, varme retter til søde desserter og kager.

Valby·21. mar.·

5:2 Kogebogen

5:2 Kogebogen

60 kr.

Angela Dowden. Indbundet, 144 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. At praktisere 5:2 diæten er simpelt. Det eneste du skal gøre er, at reducere dit kalorieindtag til 500/600 kalorier to dage om ugen og så ellers spise som du plejer, de resterende 5 dage! Ved at faste 2 dage ugentligt reducerer du din vægt, forbedrer din helbred og føler dig generelt bedre tilpas. Det kan ikke gøres meget lettere end med disse lækre kaloriefattige opskrifter til både morgenmad, frokost og middag. 5:2 Kogebogen indeholder 100 opskrifter med præcise kalorieberegninger, forslag til en 4 ugers madplan, gode ideer til kaloriefattige snacks, nem og tilgængelig kalorietæller, samt gode råd og teknikker til alt fra portionskontrol til at fastholde den fastende livsstil.

Valby·21. mar.·

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

Ulrika Davidssons Kogebog om 5:2

60 kr.

Ulrika Davidsson. Indbundet, 182 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kuren er på ganske kort tid blevet utrolig populær. Denne bog indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med kuren: Fakta, tips, råd, motivation og 100 kalorieberegnede og nemt tilberedte opskrifter til fastedagene. Ulrika er en af Sveriges mest produktive kogebogsforfattere. Hun har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.

Valby·21. mar.·

5:2 Kurens Kogebog

5:2 Kurens Kogebog

60 kr.

Mimi Spencer. Hardback, 234 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kurens kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen ogvidenskabsjournalisten Michael Mosley står bag den danske og internationale bestseller 5:2 kuren, der beskriver en ny revolutionerende og videnskabeligt baseret måde at spise på, som gør brug af let faste. Kogebogen indeholder 150 forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt kalorieindhold, som gør det supertlet for dig at indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage om ugen og spiser normalt ugens øvrige dage. Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmads idéer til mættende, velafbalancerede aftenmåltider, alle kalorieberegnet af diætisten Dr.Sarah Schenker. Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter til særligt travle hverdage. Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der enten alleredeer gået på 5:2 kuren eller har lyst til at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem til dine fastedage - du vil tabe dig i vægt og blive sundere, og du vil nyde det undervejs.

Valby·21. mar.·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·16. feb.·

Få beskedNår der er nye resultater i Tema

Lup med søgeord i
Alt bliver bare bedre med Bacon

Alt bliver bare bedre med Bacon

100 kr.

Hardback, 264 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Er du den i din vennegruppe der kan spise bacon på og i alting? Eller kender du en kæmpe baconentusiast, der helst indtager bacon både morgen, middag og aften? "Alt bliver bare bedre med bacon" er den ultimative kogebog om bacon! Christopher Sjuve står bag bacon-bibelen "Alt bliver bare bedre med bacon", der får dit hjem til at dufte fantastisk og din mund til at løbe i vand. Først og fremmest er bogen fyldt med 75 opskrifter, men du får også en masse sjove facts.

Valby·30. nov. 2023·

Naturen til bords (bog)

Naturen til bords (bog)

100 kr.

Naturen til bords, Bent Christensen og Claes Bech-Poulsen En kulinarisk rejse langs Vadehavs- og Vesterhavskysten Besøg på restauranterne: Nymindegab Kro, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Restaurant Justesen, Hr. Skov, Hjerting Badehotel, Josef Kunstpavillonen, Brasserie B, Herregårdskælderen, Ambassaden, Nanas Stue, Kolvigs, Stigs Restaurant, Schackenborg Slotskro, Jörg Müller, Restaurant Fáhrhaus og Restaurant Kökken, Benen-Diken-Hof med opskrifter 223 sider med vildt flotte billeder og masser af opskrifter. Alle tekster er på dansk, tysk og engelsk en stor bog: 33x25x2 cm Fremstår som ny

Vordingborg·5. nov. 2023·

Aldrig mere Sukkerkold

Aldrig mere Sukkerkold

75 kr.

Barbara Bendix Becker m.fl. Softcover, 263 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Aldrig mere Sukkerkold' indeholder sunde opskrifter på dejlig hverdagsmad, der giver dig styrke og modstandskraft. Vægten er lagt på det enkle, gedigne måltid, hvor der er brugt råvarer med høj næringsværdi uden for mange af de tomme kulhydrater. Opskrifterne er skabt ud fra devisen om, at det skal være sundt, tilgængeligt, nemt og ikke mindst rigtig lækkert. Der er mad til gæster, gode ideer til madpakken, dejlig morgenmad, enkle og gode måltider til de unge og masser af rare hverdagsmåltider. "Aldrig mere Sukkerkold" er dejlig mad uden dikkedarer, der ikke tager en krig at forberede.

Valby·3. okt. 2023·

LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

75 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: • LCHF - Spis dig mæt og glad, 75 kr.

Valby·23. aug. 2023·

Picnic

Picnic

75 kr.

Skønne og nemme ideer til ture i det grønne. Pernille Skjødt. Hardback, 137 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Så snart solstrålerne får rigtig fat er det med at komme af sted på årets første picnic. Om det er til skov, strand, park - eller bare det fjerneste hjørne af haven - er ikke så vigtigt, bare kurven er pakket med lækkerier og humøret er højt. Picnic giver dig skønne opskrifter til alle slags udflugter med madkurven og forslag til sammensætning af lækre picnic-menuer.

Valby·15. aug. 2023·

Passion for Pizza

Passion for Pizza

75 kr.

Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere.

Valby·25. maj. 2023·

Supernemt Flexitar

Supernemt Flexitar

75 kr.

For dig der ønsker at spise mindre kød. Keda Black & Rebecca Genet. Hardback, 64 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Grønt er godt og både sundt og bæredygtigt. Men det betyder ikke, at man behøver at ændre alle sine madvaner. Man kan gøre det gradvist som flexitar med masser af grønt, men også lidt kød og fisk, når man har lyst til det. • Supernemme opskrifter • Max. 6 ingredienser og ca. et kvarter i køkkenet. • Fotos af alle ingredienser og den færdige ret • Enkle trin for trin-beskrivelser • Ny og sundere hverdag

Valby·14. apr. 2023·

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

Hverdagsmad med Hamp - det nye Superfood

100 kr.

Henriette Christensen m.fl. Indbundet, 167 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost - indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og desserten, og de er oven i købet alle fri for gluten, hvidt sukker og uønsket kemi. Du får også inspiration til en balanceret og ikke-fanatisk livsstil og en grundig introduktion til forskellige fødevarer lavet af hamp. Der er lidt om hampens historie, og hvad planten ellers kan bruges til, masser af bonusinfo om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, antioxidanter med mere samt et hav af tips til andre supersunde fødevarer. Hamp findes som hampeolie, hampefrø, hampeprotein og hampemel allerede i flere supermarkeder og næsten alle helsekostforretninger - så med denne bogs 60 lækre opskrifter ved hånden er det bare om at kaste sig over vidunderspisen. Og nej, du bliver ikke skæv af hampen - men du får et ordentligt skud kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer, masser af mineraler og veldrejet velsmag! 60 lækre hverdagsopskrifter. "BONUS, retterne er UDEN gluten, hvid sukker og uønsket kemi"

Valby·6. apr. 2023·

Rom & Chokolade

Rom & Chokolade

75 kr.

Hardback, 128 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt hvad du har brug for at vide om rom! Dette er en lystfyldt, myldrende og personlig beretning om to af Caribiens stoltheder: lagret rom og fyldt chokolade. Duane Dove er født og opvokset på Tobago, hvor har i dag driver en økologisk kakaoplantage Sammen med vinskribenten la Orre deler han her ud af sin store viden om rom, viser favoritterne i sin enestående samling og giver tips om de bedste typer. Du bliver naturligvis også budt på historie, fakta, opskrifter og anekdoter - og får at vide hvorhen du nemt arrangerer en smagning hjemme.

Valby·30. mar. 2023·

Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

Valby·21. mar. 2023·

Asparges - De bedste Opskrifter

Asparges - De bedste Opskrifter

60 kr.

Sabine Vonderstein. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater - ja sågar i forskellige desserter. Nu om dage kan du købe asparges hele året rundt, så se bare at komme i gang. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag.

Valby·21. mar. 2023·

Olivenolie

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

Valby·21. mar. 2023·

Ambassadørens Køkken - 50 Diplomatiske Opskrifter

Ambassadørens Køkken - 50 Diplomatiske Opskrifter

75 kr.

Dr. Stephen DeVincent. Indbundet, 157 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. I "Ambassadørens Køkken" bliver du inviteret med inden for i den amerikanske ambassadørbolig Rydhave på Strandvejen nord for København, hvor Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent deler opskrifterne på deres favoritretter. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter, der spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører. Du får også opskrifter på de mere officielle receptionshapser parret severer til de store events på Rydhave, f.eks. i anledning af jul og uafhængighedsdagen. Og er du hundeejer, vil din hund elske at få hjemmelavede hundekiks ligesom husets højtelskede golden retriever, Argos, får det. .

Valby·8. jan. 2023·

Kloge kvinder kræsne mænd

Kloge kvinder kræsne mænd

75 kr.

Birgitte Escherich. Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt. Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme. Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna?et til stor sansefryd for alle om bordet.

Valby·8. jan. 2023·

Tag madpakken med - Medbragt mad til store og små

Tag madpakken med - Medbragt mad til store og små

60 kr.

Beagle Iuel Brockdorff. Hæftet, 140 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Har MobilePay. Delikat transportabel mad kan man få masser af tips til og opskrifter på i en herlig ny bog af Beagle Iule-Brockdorff. I bogen er samlet alt, hvad der er værd at vide om mad der egner sig til at blive transporteret, og som kan tåle at vente. En guldgrube i forbindelse med madpakkeproduktionen, uanset om den retter sig mod børnehaven, skolen eller kontoret. Sund og alsidig mad ruster langt bedre til dagens strabadser, og at den ikke behøver være kedelig, men kan være lækker og indbydende, når madpakken åbnes, viser den sprælske og farverige bog, der rummer forslag til sommer-, vinter-, efterårs- og forårsmadpakker, til fødselsdagsmadpakker, kræsne-børn-madpakker, vegetariske madpakker, slanke- og fedtfattige madpakker til børn og voksne. Der er opskrifter på brød og boller, kager, pålæg, sandwichfyld, salater og pynt samt forslag til udflugtsmad og picnics. Beagle Iuel-Brockdorff er vokset op i en madglad familie og har selv opflasket sine fire børn med gode og sunde madpakker. I det daglige står hun for madsiderne i ugebladet Søndag. Også: * Madpakkebogen, 60 kr. .

Valby·6. jan. 2023·

Lean in 15 - Hurtigt i Form

Lean in 15 - Hurtigt i Form

75 kr.

Joe Wicks. Softcover, 220 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Joe Wicks (@thebodycoach) er et trænings- og kostfænomen på de sociale medier med over 1,4 millioner følgere på Instagram og mere end 2 millioner på Facebook. Hans bog Lean in 15 er en international bestseller og har solgt over 1 million eksemplarer i England siden udgivelsen for et halvt år siden. Spis mere ? træn mindre! Lean in 15 ? hurtigt i form er en lettilgængelig og effektiv guide til en slank, trimmet og sund krop. Mottoet er, at du skal spise mere ? men det rigtige - og træne mindre ? bare bedre. Joe Wicks er selv personlig træner og har udviklet de enkle øvelser og indbydende retter til en travl hverdag, hvor man gerne vil se resultater hurtigt. Joe Wicks påstand er, at almindelige diæter ikke virker i det lange løb fordi de fleste før eller siden vender tilbage til gamle spisemønstre. Lean in 15 er derfor en livsstil som gør mad og bevægelse enkel ? uden stress. Alle opskrifter tager kun 15 minutter at tilberede. Retterne er delt op i kategorier efter hvordan de skal anvendes: som hovedmåltider før træning, snacks i løbet af dagen og genoptankning efter træningsøvelser. Bogen indeholder endvidere Joe Wicks egne træningsprogrammer, som er optimeret til at få pulsen helt op på kun 15 minutter. God fornøjelse! .

Valby·4. jan. 2023·

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland

120 kr.

Ulrikke Gercke & Vibeke Gercke Malmdorf. Indbundet, 227 sider. Som ny. Storformat. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed Smuk og utraditonel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter. Søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder - blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland. De dygtige søstre laver både mad, borddekorationer og blomsteropsætninger inspireret af de stemningsfulde locations. I bogen besøger og fortæller de om 20 forskellige seværdigheder, blandt andet Kronborg, Rungstedlund, Esrum Kloster og Knud Rasmussens hus, som alle vises med flotte billeder af fotograf Kira Brandt. Her laver de både blomsteropsætninger og andre dekorationer til en flot borddækning og forskellige retter, der passer til stedet. Der er således alt fra hjemmebag og sandwich til steg, festmiddage og desserter, i alt mere end 50 madopskrifter. Opskrifterne ledsages af vinanbefalinger fra en anerkendt sommelier fra Vinakademiet.

Valby·1. jan. 2023·

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

74 kr.

Geraldine Coates. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Gin er ?in?; og denne bog hjælper dig med at finde ud af mere om denne klassiske spiritus. Dens fascinerende historie; hvordan den bliver lavet; de bedste ginmærker og helt nye måder at drikke den på. Gin har haft sine op- og nedture. Fra at være den foretrukne drik i Londons slumkvarterer i det 18. århundrede til dens utrolige opstigning til pladsen som en af verdens store spiritustyper ? godt hjulpet på vej af drikkevanerne i Storbritanniens indiske imperium og dens status som favoritdrik i de brølende 20?ere. For øjeblikket er der gang i en nyt gintrend drevet af kreativitet. Nye mærker dukker op nærmest ugentligt; der bliver eksperimenteret med nye smagssammensætninger; og en helt ny generation har forelsket sig i gin. I denne bog fortælles ginens spændende historie og der gives opskrifter på den selvfølgelig perfekte G amp; T; den tidløse tørre martini og mange andre klassiske cocktails samt de stadig mere populære aromatiske versioner af gin med tilsætninger af eksotiske ?botanicals?. Også: * De bedste drinks med GIN, 60 kr.

Valby·21. dec. 2022·

Scorekogebogen

Scorekogebogen

75 kr.

50 opskrifter der giver "homerun" på første date. Softcover, 144 sider. Ubrugt, om ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Scorekogebogen gør det muligt for alle at lave super lækker og nem scoremad, der ikke tager længere tid at tilberede end den tid, der tager at bestille take-out. Alle opskrifterne er lige til at gå til og hjælper dig med at give din date det perfekte førstehåndsindtryk. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter og masser af tips, som hjælper dig med at nå ?third base? på første date. Der er opskrifter til alle datingsituationer lige fra en romantisk picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme til lækker mad på sengen næste morgen. Opskrifterne er ikke bare nemme at lave. De er alle sammen udviklet med det formål, at du skal tage dig godt ud. Der er ingen risiko for hvidløgsånde eller kødtrevler mellem tænderne. Du skal heller ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser eller at din date ikke kan lide maden. Opskrifterne er nemlig lavet 100% efter de unges smag, og så er de fri for kød, så du ikke risikerer at fornærme nogen. Celine Lærke Hansen ved hvad hun taler om ? hun er 18 år og lige i målgruppen. Hun ved, hvad der kræves for at gøre et godt indtryk blandt unge i dag. Celine har lavet mad siden hun kunne nå op til køkkenbordet. Hun har eksperimenteret med sine egne opskrifter i flere år og udgav allerede som 14-årig sin egen kogebog. .

Valby·21. dec. 2022·

Drengerøvskogebogen - Party Edition

Drengerøvskogebogen - Party Edition

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Hæftet, 200 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med dennne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og så får du masser af lækre opskrifter med kød og grønt tilbehør, som drengerøve i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som deller og flæskesteg til retter med nudler, pasta, pizza, burgere og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når kassen er tom, og ideer til forskellige middage som scoremiddag og poolparty - med og uden pool, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af færdigretter og købepizzaer, og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket. Også: * Drengerøvskogebogen - Remix, 60 kr. * Tøsekogebogen, 60 kr. .

Valby·6. dec. 2022·

Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

Christiansfeld·5. dec. 2022

Vintermad der varmer - Gitte & Inge

Vintermad der varmer - Gitte & Inge

180 kr.

Det kræver sin mand og kvinde at stå igennem den danske vinter. Styrken kan bl.a. hentes i maden, som gerne skal være krydret og varm. Vintermad der varmer indeholder enkle opskrifter på mad, vi alle kan lide både at lave og spise. Desuden inspiration til andre kreative vinteraktiviteter. Det er en fin og utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Med ca. 80 lækre opskrifter på mad, der er nem og hyggelig at tilberede: Solide gryderetter, der skal simre på komfuret i timevis, varme supper, som kan indtages efter en frisk travetur i skoven – eller tages med i termokanden – krydrede kager til eftermiddagsteen og godt brød til dovne, mørke morgener.

Kjellerup·2. dec. 2022·

Side:
af 2