Ude


Ude

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Weber gasgrill Q3200
I dag 500,-
NY
Gasgrill
Gasgrill

2 billeder

I dag 750,-
NY
Weber gasgrill
Weber gasgrill

1 billede

I dag 500,-
NY
Weber Genesis Gold gasgrill
Weber Genesis Gold gasgrill

10 billeder

d. 14.07 2.500,-
Weber gasgril
Weber gasgril

1 billede

d. 13.07 1.800,-
Weber Q300 gasgrill
Weber Q300 gasgrill

1 billede

d. 09.07 750,-
Weber Roast Holder
Weber Roast Holder

5 billeder

image_search_result
Weber Roast Holder, Weber, Har aldrig været ibrug! Ubrudt emballage. Nedenstående beskrivelse er hentet fra internettet: Stor stegholder fra Weber Original™, som gør det nemt at tilberede lækre stege og kyllinger på din grill. Sikrer luft omkring kødet, mens det griller – og løfter det fra grillristen, så det ikke bliver branket. Passer til Webers større grill – eksempelvis kuglegrill 47 cm og 57 cm, Q®300 og de store gasgrill. Stil stegholderen i en aluform, så kødsaften drypper herned i under tilberedningen. Det giver dig et perfekt udgangspunkt for en god sauce. Lige inden kødet er færdig, løfter du stegholderen og fjerner aluformen. Si saften ned i en gryde og tilbered den lækreste sauce. Gør det nemt at tilberede større stege og kyllinger Sikrer ensartet bruning af kødet Stil holderen i en aluform og få et godt udgangspunkt for den perfekte sauce En lækker culotte, en saftig kylling eller måske en mør flæskesteg med sprød svær. Den store stegholder fra Weber Original™ er et must for alle, der ejer en af Webergrill. Med den får du nye muligheder med din grill – og det bliver nemt at brillere med de lækreste stykker kød. Hemmeligheden er at grille ved indirekte varme på grillen og løfte kødet en smule væk fra risten. Det gør du med stegholderen, og mens du hygger dig med gæsterne, passer grillen sig selv, indtil du kan imponere dem med et saftigt stykke kød og en lækker sauce. Saucen – den laver du ved at placere stegholderen i en aluform under tilberedningen. På den måde vil skyen dryppe herned, så du kan lave sauce på den, lige inden stegen er færdig. Nemt, enkelt – og pokkers lækkert.
d. 08.07 150,-
Weber Q100
Weber Q100

3 billeder

d. 08.07 1.000,-
GasGrill Købes d. 29.06 688,-
Købes
Flot gasgrill med div. tilbehør.
Flot gasgrill med div. tilbehør.

14 billeder

d. 28.06 1.900,-
Q 3200 Gasgrill søges d. 17.06 1.700,-
Købes
Weber kuglegrill og grillstarter d. 15.06 400,-
Weber Genesis gasgrill søges!
Weber Genesis gasgrill søges!

1 billede

d. 11.06 2.500,-
Købes

Køb alt til haven på GulogGratis.dk: Her er salg af beplantning, havemøbler og havemaskiner


Du kan købe alt til ude og inde på GulogGratis.dk: Køb en billig flagstang eller et brugt drivhus online

Der er ting til både ude og inde til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe alt til haven, løsninger inden for grøn energi samt sten og fliser. Så hvis din have trænger til fornyelse, din terrasse skal omlægges eller du vil skifte til solenergi, er det GulogGratis.dk, du skal lægge vejen forbi. Her kan du også gøre en god handel på et drivhus, en flagstang eller havemøbler, som kan pynte i din nye have. Hvis havebudgettet er begrænset, kan du klikke dig ind på annoncerne i kategorien ”Bortgives” og finde gratis blomster, træer, sten og fliser til din have.

Læs mere
Billige ting til hus og have sælges på GulogGratis.dk: Tjek udvalget af brugte havemøbler online

Skal du anlægge en helt ny have eller omlægge en eksisterende have? Så kan du hente inspiration på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe alle de materialer du har brug for til dit haveprojekt. I kategorien ”Ude” finder du annoncer med alt fra beplantning til havemaskiner og havemøbler, og du kan også gøre en god handel på belægningssten, granitsten eller natursten, som er velegnede til etablering af terrasse, carport eller havebed.

Køb blomster, træer og planter til haven på GulogGratis.dk: Her sælges også havemaskiner til en billig pris

Overvejer du at skifte til grøn energi? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og se hvor billigt det kan gøres. Her finder du billige løsninger inden for jordvarme, sol- og vindenergi – og du kan gøre en god handel på solceller eller en vindmølle, som gør dit energiforbrug grønnere og billigere.
Læs mindre