Ude


Stål

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Bord i stål
Bord i stål

3 billeder

I dag 2.000,-
NY
Eva Solo Have Lys
Eva Solo Have Lys

4 billeder

I dag 100,-
NY
Eva Solo Have Lys
Eva Solo Have Lys

4 billeder

I dag 125,-
Trampolin ø366 cm
Trampolin ø366 cm

6 billeder

I dag 650,-
Tørreskab til kød før røgening og efter
Tørreskab til kød før røgening og efter

2 billeder

I dag 1.450,-
NY
Grise Grill
Grise Grill

2 billeder

I dag BYD!
stativer til beplantning
stativer til beplantning

1 billede

I dag 80,-
NY
Havefakler, olielamper, 3 stk.
Havefakler, olielamper, 3 stk.

5 billeder

I dag 200,-
Kobber bålsted Ø52cm.
Kobber bålsted Ø52cm.

3 billeder

I dag 350,-
Væglamper  i stål
Væglamper  i stål

2 billeder

I dag 75,-
Partytelt 8x4 Meter PVC
Partytelt 8x4 Meter PVC

2 billeder

I dag 4.299,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

3 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 6,00 m. Sidehøjde: 2,10-2,37 m. Kiphøjde: 3,13-3,40 m. Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsiden Sidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 63 kg. Inkluderet: 4 sider m. panorama vinduer, 1 standard, 1 lynlås, bæretaske Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Inkl. praktisk bæretaske FleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris! Konstruktion Foldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Dugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet. Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
I går 3.260,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv

10 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 3,00 m. Sidehøjde: 2,16-2,48 m. Kiphøjde: 3,21-3,53 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Sidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsiden Ramme: Pulverlakeret stål, Hvid Rør / fittings: 40x40x0,8mm Foldet dimension: 1,55x0,25x0,25 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 37 kg. Inkluderet: 1 side m. panorama vindue, 2 standard, 1 lynlåsside Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Smart klik-system til højdejustering Opbevaringstaske kan købes separat Ekspert rådgivning og service FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 15 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Steel serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents Steel er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare. Det kraftige stålstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov. Coveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, frise og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.
I går 2.860,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So

7 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 3,00 m. Sidehøjde: 2,16-2,48 m. Kiphøjde: 3,21-3,53 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Ramme: Pulverlakeret stål, Hvid Rør / fittings: 40x40x0,8mm Foldet dimension: 1,55x0,25x0,25 m. Farve: sort UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 32 kg. Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Smart klik-system til højdejustering Opbevaringstaske kan købes separat Ekspert rådgivning og service FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 15 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Steel serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents Steel er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare. Det kraftige stålstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov. Tagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, frise og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.
I går 2.160,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv

6 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m Hv, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 3,00 m. Sidehøjde: 2,16-2,48 m. Kiphøjde: 3,21-3,53 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Ramme: Pulverlakeret stål, Hvid Rør / fittings: 40x40x0,8mm Foldet dimension: 1,55x0,25x0,25 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 32 kg. Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Smart klik-system til højdejustering Opbevaringstaske kan købes separat Ekspert rådgivning og service FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 15 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Steel serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents Steel er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare. Det kraftige stålstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov. Tagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, frise og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.
I går 2.160,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

1 billede

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 6,00 m. Sidehøjde: 2,10-2,37 m. Kiphøjde: 3,13-3,40 m. Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsiden Sidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 62 kg. Inkluderet: 2 sider m. panorama vinduer, 3 standard, 1 lynlås, bæretaske Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Inkl. praktisk bæretaske FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris! Konstruktion Foldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Dugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet. Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
I går 3.260,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So

16 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Steel 3x3m So, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 3,00 m. Sidehøjde: 2,16-2,48 m. Kiphøjde: 3,21-3,53 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Sidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsiden Ramme: Pulverlakeret stål, Hvid Rør / fittings: 40x40x0,8mm Foldet dimension: 1,55x0,25x0,25 m. Farve: sort UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 37 kg. Inkluderet: 1 side m. panorama vindue, 2 standard, 1 lynlåsside Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Smart klik-system til højdejustering Opbevaringstaske kan købes separat Ekspert rådgivning og service FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarden for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 15 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Steel serien får du et foldetelt i højeste kvalitet som kombinerer funktionelt og elegant design med professionel kvalitet. FleXtents Steel er ekstremt nemt at sætte op, og er ligeledes let at transportere og opbevare. Det kraftige stålstel er udført i sekskantede, kraftige rør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabil og solid forankring ved opsætning. Foldeteltets ben har 3 højdeindstillinger, så det passer til netop dit behov. Coveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, frise og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe en bundramme, vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Vælg sidevægge i forskellige farver, halvvægge og sidevægge med panorama vinduer, så du kan gøre dit FleXtents endnu mere personligt og opnå nye og spændende udseender.
I går 2.860,-
NY
Rundt Banketbord Ø115cm, Lysegrå (5 stk.)
Rundt Banketbord Ø115cm, Lysegrå (5 stk.)

3 billeder

I går 2.075,-
Delux vildmarksbade med integreret ovn
Delux vildmarksbade med integreret ovn

19 billeder

I dag 10.900,-
Feuerhand Pyron båltønde
Feuerhand Pyron båltønde

6 billeder

I går 800,-
Pas på legende børn skilt
Pas på legende børn skilt

2 billeder

I går 1.000,-
Havemøbler
Havemøbler

1 billede

I går 2.500,-
Gasflaske stål 11 kg. gas
Gasflaske stål 11 kg. gas

1 billede

I går 450,-
Stålpladehus, flytbar fra Cn Agro.
Stålpladehus, flytbar fra Cn Agro.

1 billede

I går 21.500,-
NY
Sneskraber stål
Sneskraber stål

2 billeder

I går 150,-
Snapper ZTX 350
Snapper ZTX 350

1 billede

I går 39.945,-
Zeroturn ZTX 250
Zeroturn ZTX 250

1 billede

I går 35.695,-
Snapper ZTX 275
Snapper ZTX 275

5 billeder

I går 44.995,-
Hængestol med stel sort
Hængestol med stel sort

6 billeder

I går 3.495,-
Grill til kul
Grill til kul

3 billeder

I går 195,-
NY
1000 Liter NYE Regnvands tanker
1000 Liter NYE Regnvands tanker

4 billeder

I går 400,-
Solsejl firkantet 300 x 300 cm
Solsejl firkantet 300 x 300 cm

4 billeder

I går 295,-
XXL hængekøje med træramme til 2 personer
XXL hængekøje med træramme til 2 personer

7 billeder

I går 1.395,-
Postkasse Edwin sort
Postkasse Edwin sort

6 billeder

d. 24.05 225,-
Fundament til drivhus 250 x 190 x 12 cm
Fundament til drivhus 250 x 190 x 12 cm

4 billeder

I går 395,-
Drivhus med pressening
Drivhus med pressening

5 billeder

I går 425,-
2 Polyrattan havestole i aluminium + 2 sæt hyndebetræk brun
2 Polyrattan havestole i aluminium + 2 sæt hyndebetræk brun

4 billeder

I går 825,-
Polyrattan puf med hynde brun
Polyrattan puf med hynde brun

5 billeder

I går 475,-
Postkasse i rustfrit stål med avisrør, klassisk
Postkasse i rustfrit stål med avisrør, klassisk

6 billeder

d. 24.05 245,-
Solsejl trekantet 300 x 300 x 300 cm
Solsejl trekantet 300 x 300 x 300 cm

4 billeder

I går 245,-
Grill i rustfrit stål
Grill i rustfrit stål

8 billeder

I går 325,-
Postkasse med avisholder i rustfrit stål og traditionelt design
Postkasse med avisholder i rustfrit stål og traditionelt design

5 billeder

d. 24.05 275,-
Polyrattan puf med hynde brunmeleret
Polyrattan puf med hynde brunmeleret

5 billeder

I går 845,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

7 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 3,00 m. Sidehøjde: 2,10-2,37 m. Kiphøjde: 3,13-3,40 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 27 kg. Inkluderet: Bæretaske Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Inkl. praktisk bæretaske FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Konstruktion Foldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Tagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 24.05 1.280,-
Solsejl trekantet 620 x 620 x 620 cm
Solsejl trekantet 620 x 620 x 620 cm

4 billeder

I går 345,-
Cafebord i aluminium 5,8 cm ikke foldbar
Cafebord i aluminium 5,8 cm ikke foldbar

4 billeder

d. 24.05 475,-
Postkasse i rustfrit stål med glasfront og avisrør
Postkasse i rustfrit stål med glasfront og avisrør

5 billeder

d. 24.05 275,-
2 Polyrattan havestole i aluminium + 2 sæt hyndebetræk sort
2 Polyrattan havestole i aluminium + 2 sæt hyndebetræk sort

4 billeder

d. 24.05 1.125,-
Ferris ZT600
Ferris ZT600

1 billede

d. 24.05 63.900,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x

5 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x, Produktspecifikationer: Bredde: 4,00 m. Længde: 4,00 m. Sidehøjde: 2,40-2,80 m. Kiphøjde: 3,80-4,20 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m. Farve: sort UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 35 kg. Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Opbevaringstaske kan købes separat FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Konstruktion Foldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Tagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 24.05 1.920,-
Postkasse Edwin hvid
Postkasse Edwin hvid

6 billeder

d. 24.05 195,-
Polyrattan puf med hynde sort
Polyrattan puf med hynde sort

5 billeder

I går 345,-
Solsejl firkantet 360 x 360 cm
Solsejl firkantet 360 x 360 cm

4 billeder

I går 325,-
Simplicity SLT 200 kun 2 stk tilbage på lager
Simplicity SLT 200 kun 2 stk tilbage på lager

8 billeder

d. 24.05 18.396,-
Cafebord i aluminium 5,8 cm foldbar
Cafebord i aluminium 5,8 cm foldbar

4 billeder

d. 24.05 425,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

8 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 6,00 m. Sidehøjde: 2,10-2,37 m. Kiphøjde: 3,13-3,40 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Sidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m. Farve: Hvid UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 55 kg. Inkluderet: Sidevægge: 2 sider m. buede vinduer, 2 med lynlås, bæretaske Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Inkl. praktisk bæretaske FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris! Konstruktion Foldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Coveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 24.05 2.988,-
Postkasse i rustfrit stål med avisrør, moderne
Postkasse i rustfrit stål med avisrør, moderne

6 billeder

d. 24.05 245,-
Solsejl trekantet 400 x 400 x 400 cm
Solsejl trekantet 400 x 400 x 400 cm

4 billeder

I går 295,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x

11 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x, Produktspecifikationer: Bredde: 4,00 m. Længde: 4,00 m. Sidehøjde: 2,40-2,80 m. Kiphøjde: 3,80-4,20 m. Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsiden Sidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsiden Ramme: Hammer lakeret stål Rør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mm Foldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m. Farve: sort UV: UV-modstandsdygtig Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 41 kg. Inkluderet: 1 side m. panorama vindue, 2 standard, 1 lynlåsside Let montage på 60 sekunder Robust kvalitet Funktionelt design Justerbar højde Let opbevaring Nemt at transportere Ekspert rådgivning og service Opbevaringstaske kan købes separat FleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris! Konstruktion Foldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov. Dug Coveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart! Logotryk og branding FleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding. Tilbehør Vi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 24.05 2.640,-
Redskabsskur Redskabsrum Haveskur Lotus 1,80x0,93x
Redskabsskur Redskabsrum Haveskur Lotus 1,80x0,93x

3 billeder

business_basic, image_search_result
Redskabsskur Redskabsrum Haveskur Lotus 1,80x0,93x, Produktspecifikationer: Bredde: 1,80 m. Længde: 0,93 m. Sidehøjde: 1,78 m. Kiphøjde: 1,98 m. Dør: 0,59x1,70m Ramme: Varmgalvaniseret stål Loftpanel tykkelse: 0,3mm Sidepanel tykkelse: 0,3mm Farve: Antracit Vandtæt: 100% vandtæt Vægt: 46 kg. OBS! 15 års garanti mod gennemtæring! Ydre mål ved jorden: 1,71x0,82 m Grundareal: 1,4 m² Ydre mål (inkl. udhæng): 1,67 m² Bredde på døråbning: 59 cm Højde på døråbning: 170 cm Tykkelse på væg- og tagplader: 0,3 mm Ramme af galvaniseret stål Perforeret pladedesign skaber ekstra ventilation Skråtag Låsbare skydedøre (hængelås medfølger ikke) NB! Fastgørelsesbeslag medfølger IKKE! Med dette kompakte redskabsskur i varmgalvaniserede stålplader overalt kan du glæde dig til at få styr på alle dine haveredskaber og andet udstyr, når de står samlet og godt beskyttet i dit nye Dancover Lotus redskabsskur i metal. Dancover Lotus er det flotte resultatet af flere års innovativ research og udvikling, der giver dig et stærkere og mere holdbart redskabsskur, som samtidig også er nemmere at samle. Det elegante design omfatter skråtag, indbygget ventilationsåbninger og en passende stor døråbning og dørhåndtag, som kan låses med hængelås (Medfølger ikke). Bestil dit Dancover Lotus redskabsskur i dag og nyd fordelene ved at have dine haveredskaber og ?udstyr godt organiseret. Det vedligeholdelsesfrie haveskur hjælper dig med at holde styr på haveredskaber m.m. i mange år, uden at du behøver bekymre dig om rust, råd eller afskalling. Ventilationsåbningerne sørger for, at skuret er godt ventileret, så der ikke bliver for fugtigt indvendigt. Dancover Xpertråd: Alle stålskure bør fastgøres til et fast underlag for at sikre det mod skader ved stærk vind. Fastgørelsesbeslag medfølger IKKE, da det varierer, hvad du skal bruge, alt efter hvilket underlag, du stiller dit redskabsskur på. Vi anbefaler, at du stiller dit nye Dancover redskabsskur på en fast og plan overflade af f.eks. cement, beton, fliser, træ eller tilsvarende. Alle metalskure bør udstyres med en fugtmembran for at opnå bedre isolering og minimere dannelsen af kondens inde i skuret.
d. 24.05 1.696,-

Køb alt til haven på GulogGratis.dk: Her er salg af beplantning, havemøbler og havemaskiner


Du kan købe alt til ude og inde på GulogGratis.dk: Køb en billig flagstang eller et brugt drivhus online

Der er ting til både ude og inde til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe alt til haven, løsninger inden for grøn energi samt sten og fliser. Så hvis din have trænger til fornyelse, din terrasse skal omlægges eller du vil skifte til solenergi, er det GulogGratis.dk, du skal lægge vejen forbi. Her kan du også gøre en god handel på et drivhus, en flagstang eller havemøbler, som kan pynte i din nye have. Hvis havebudgettet er begrænset, kan du klikke dig ind på annoncerne i kategorien ”Bortgives” og finde gratis blomster, træer, sten og fliser til din have.

Læs mere
Billige ting til hus og have sælges på GulogGratis.dk: Tjek udvalget af brugte havemøbler online

Skal du anlægge en helt ny have eller omlægge en eksisterende have? Så kan du hente inspiration på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe alle de materialer du har brug for til dit haveprojekt. I kategorien ”Ude” finder du annoncer med alt fra beplantning til havemaskiner og havemøbler, og du kan også gøre en god handel på belægningssten, granitsten eller natursten, som er velegnede til etablering af terrasse, carport eller havebed.

Køb blomster, træer og planter til haven på GulogGratis.dk: Her sælges også havemaskiner til en billig pris

Overvejer du at skifte til grøn energi? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og se hvor billigt det kan gøres. Her finder du billige løsninger inden for jordvarme, sol- og vindenergi – og du kan gøre en god handel på solceller eller en vindmølle, som gør dit energiforbrug grønnere og billigere.