Ude


Ude

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x4,36m, Hvid
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x4,36m, Hvid

1 billede

business_basic, image_search_result
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x4,36m, Hvid, Produktspecifikationer:Bredde: 3,05 m.Længde: 4,36 m.Højde: 2,40-2,85 m.Tagdug: PolycarbonatRamme: Hvid pulverlakeret aluminiumRør / fittings: 40x80x1,2/2,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 101 kg.Nem at samle og opstille for to personer Kraftig og holdbar med elegante detaljer Vedligeholdelsesfrie materialer Pulverlakeret aluminiumsramme   Gennemsigtigt tag med vandtætte 6 mm PC plader  UV-modstandsdygtige tagplader   En elegant og helt enkel løsning, når du gerne vil have din terrasse overdækket. Med en enkel og holdbar terrasseoverdækning kan du nyde meget mere tid på din terrasse i både solskin og med en let byge ? og om aftenen vil overdækningen beskytte dig mod den faldende dug. Ved at placere dine havemøbler under en terrasseoverdækning vil du være i skygge for solen, så du ikke skal bekymre dig om skadelige UV-stråler. Samtidig beskytter terrasseoverdækningen også dine havemøbler, grill og andet tilbehør hele året rundt mod sol, regn og sne.   En terrasseoverdækning til mange formål   Den solide og lette terrasseoverdækning kan også bruges som carport eller tag over dine cykler eller haveudstyr. Du kan f.eks. vælge at dele året op, så du og familien kan tilbringe sommeren på terrassen i behagelig skygge for solen ? og de lune aftener uden at bekymre sig om duggen. Resten af året bruger man så sin terrasseoverdækning som carport og stiller bilen under overdækningen. Det betyder, at man slipper for at fjerne sne og is om morgenen, når man skal på arbejde. En meget simpel og genial måde at nyde fordelene ved en terrasseoverdækning på hele året. Bemærk venligst at Dancover tilbyder et bredt udvalg af elegante havemøbler ? blandt meget andet loungemøbler, som vil passe perfekt under denne terrasseoverdækning. 
I dag 7.693,-
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Hvid
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Hvid

1 billede

business_basic, image_search_result
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Hvid, Produktspecifikationer:Bredde: 3,05 m.Længde: 3,14 m.Højde: 2,40-2,85 m.Tagdug: PolycarbonatRamme: Hvid pulverlakeret aluminiumRør / fittings: 40x80x1,2/2,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 86 kg.Nem at samle og opstille for to personer Kraftig og holdbar med elegante detaljer Vedligeholdelsesfrie materialer Pulverlakeret aluminiumsramme   Gennemsigtigt tag med vandtætte 6 mm PC plader  UV-modstandsdygtige tagplader   En elegant og helt enkel løsning, når du gerne vil have din terrasse overdækket. Med en enkel og holdbar terrasseoverdækning kan du nyde meget mere tid på din terrasse i både solskin og med en let byge ? og om aftenen vil overdækningen beskytte dig mod den faldende dug. Ved at placere dine havemøbler under en terrasseoverdækning vil du være i skygge for solen, så du ikke skal bekymre dig om skadelige UV-stråler. Samtidig beskytter terrasseoverdækningen også dine havemøbler, grill og andet tilbehør hele året rundt mod sol, regn og sne.   En terrasseoverdækning til mange formål   Den solide og lette terrasseoverdækning kan også bruges som carport eller tag over dine cykler eller haveudstyr. Du kan f.eks. vælge at dele året op, så du og familien kan tilbringe sommeren på terrassen i behagelig skygge for solen ? og de lune aftener uden at bekymre sig om duggen. Resten af året bruger man så sin terrasseoverdækning som carport og stiller bilen under overdækningen. Det betyder, at man slipper for at fjerne sne og is om morgenen, når man skal på arbejde. En meget simpel og genial måde at nyde fordelene ved en terrasseoverdækning på hele året. Bemærk venligst at Dancover tilbyder et bredt udvalg af elegante havemøbler ? blandt meget andet loungemøbler, som vil passe perfekt under denne terrasseoverdækning. 
I dag 5.355,-
Husqvarna P 525D Inkl. 155 cm klippebord / klippeaggregat
Husqvarna P 525D Inkl. 155 cm klippebord / klippeaggregat

3 billeder

I dag 129.900,-
Husqvarna P 525D inkl. hydraulisk kit & 155 cm klippebord
Husqvarna P 525D inkl. hydraulisk kit & 155 cm klippebord

3 billeder

I dag 144.900,-
Luksus udekøkken i aluminium med vask - Gratis levering med kran
Luksus udekøkken i aluminium med vask - Gratis levering med kran

6 billeder

d. 18.11 5.900,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

8 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenSidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 55 kg.Inkluderet: Sidevægge: 2 sider m. buede vinduer, 2 med lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugCoveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.988,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x

4 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: GrønUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.125,-
Pavillon /Havepavillon San Jose m/sidevægge og myg
Pavillon /Havepavillon San Jose m/sidevægge og myg

6 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon San Jose m/sidevægge og myg, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,82 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidedug: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVægt: 122,25 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialer Aluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskalling Nem at samle og opstilleMange smukke detaljer Inklusiv 4 sidevægge og myggenet Denne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 11.896,-
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Lysegrå/Hvid, 24 st
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Lysegrå/Hvid, 24 st

19 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Lysegrå/Hvid, 24 st, Produktspecifikationer:Bredde: 0,48 m.Længde: 0,43 m.Højde: 0,89 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålRør / fittings: 19x28mmMax belastning: 163 kg.Foldet dimension: 0,48x0,19x1,10 m.Farve: Hvid / GråVægt: 132 kg.Professionel udlejningskvalitetFylder minimalt i sammenfoldet tilstandPulverlakerede rørHøj siddekomfortPerfekt til både private fester og professionelle eventsMaterialetykkelse rør: 1,0 mmMaterialetykkelse sæde: 2-3 mmMaterialetykkelse ryglæn: 2-3 mmSædehøjde: 44 cmMål (sammenklappet): 48 x 19 x 110 cm (B x D x H)Vægt: 4,5 kg/stk.Denne klassiske klapstol består af solide stålrør med sæde og ryg i kraftigt plast, der tilsammen giver en høj komfort til både private fester og professionelle events. Stolen fylder minimalt i sammenklappet tilstand, så den er nem at opbevare og transportere. Helt oplagt til havefesten i partyteltet, til professionelle events og som udlejningsstol. Denne solide og komfortable klapstol er en af favoritterne blandt udlejere overalt.Event Kollektion fra DancoverDancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 4.161,-
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 4
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 4

17 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 4, Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,46 m.Højde: 0,77 m.Materiale: Sæde: Polstret med PU læderRamme: PP (Polypropylen resin)Max belastning: 136 kg.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVægt: 21 kg.Professionel kvalitet til udlejningHoldbar og vedligeholdelsesfriGod rygstøtteBlødt sæde i kunststofNem at opbevare og transportereSædehøjde: 46cmVægt: 4,7 kg/stk.Helt enkel og klassisk klapstol i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer, som er som skabt til professionel udlejning. Den smukke klapstol kan både bruges ude og inde, sædet er i blødt kunststof og stolen har fin rygstøtte, så man kan sidde godt under hele festen. Klapstolen er meget nem at transportere, opbevare og kan holde i mange år. Klapstolen passer perfekt til udlejning i forbindelse med både havefester, bryllupper, konfirmationer eller professionelle events. Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 1.020,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x

4 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.125,-
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Blå/Grå, 10 stk.
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Blå/Grå, 10 stk.

4 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Blå/Grå, 10 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,45 m.Længde: 0,43 m.Højde: 0,80 m.Materiale: PPRamme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålMax belastning: 150 kg.Farve: BlåVægt: 35 kg.Solid klapstol i udlejningskvalitetFylder ganske lidt slået sammenNem at håndtere og transportereGod siddekomfortSædehøjde: 45 cmMål (slået ud): 43x45x80 cmVægt: 3,35 kg/stk.Praktisk og præsentabel klapstol lavet af stærke pulverlakerede stålrør. Stolen i letvægtsmaterialer er i en professionel udlejningskvalitet og derfor både solid og holdbar. Stolen fylder kun ganske lidt, når den er slået sammen og derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Den enkle og solide klapstol er perfekt til alle former for fester og andre events ? havefester, familiesammenkomster, arrangementer på skolen, i sportsklubben eller til professionel brug som f.eks. udlejning. Med et vist antal af denne praktiske klapstol har du altid siddepladser nok til alle dine gæster.Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 1.248,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

16 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: GrønUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 37 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.151,-
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 8
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 8

43 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 8, Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,46 m.Højde: 0,77 m.Materiale: Sæde: Polstret med PU læderRamme: PP (Polypropylen resin)Max belastning: 136 kg.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVægt: 40 kg.Professionel kvalitet til udlejningHoldbar og vedligeholdelsesfriGod rygstøtteBlødt sæde i kunststofNem at opbevare og transportereSædehøjde: 46cmVægt: 4,7 kg/stk.Helt enkel og klassisk klapstol i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer, som er som skabt til professionel udlejning. Den smukke klapstol kan både bruges ude og inde, sædet er i blødt kunststof og stolen har fin rygstøtte, så man kan sidde godt under hele festen. Klapstolen er meget nem at transportere, opbevare og kan holde i mange år. Klapstolen passer perfekt til udlejning i forbindelse med både havefester, bryllupper, konfirmationer eller professionelle events. Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 1.760,-
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 8
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 8

17 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestole Foldestole 44x46x77cm, Hvid, 8, Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,46 m.Højde: 0,77 m.Materiale: Sæde: Polstret med PU læderRamme: PP (Polypropylen resin)Max belastning: 136 kg.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVægt: 42 kg.Professionel kvalitet til udlejningHoldbar og vedligeholdelsesfriGod rygstøtteBlødt sæde i kunststofNem at opbevare og transportereSædehøjde: 46cmVægt: 4,7 kg/stk.Helt enkel og klassisk klapstol i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer, som er som skabt til professionel udlejning. Den smukke klapstol kan både bruges ude og inde, sædet er i blødt kunststof og stolen har fin rygstøtte, så man kan sidde godt under hele festen. Klapstolen er meget nem at transportere, opbevare og kan holde i mange år. Klapstolen passer perfekt til udlejning i forbindelse med både havefester, bryllupper, konfirmationer eller professionelle events. Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 2.040,-
Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/sidevægge o
Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/sidevægge o

25 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon Santa Barbara m/sidevægge o, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,96 m.Kiphøjde: 2,65 m.Tagdug: PolycarbonatSidedug: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: MørkegråUV: UV 30-50+Vandtæt: 100% vandtætVægt: 71,9 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC plader i taget giver både ly og lysTagplader er UV-modstandsdygtigeMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 8.876,-
Metalgarage 3,8x4,8x2,32m ProShed®, Antracit
Metalgarage 3,8x4,8x2,32m ProShed®, Antracit

2 billeder

business_basic, image_search_result
d. 18.11 9.152,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x

2 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: GrønUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 49 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.890,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

21 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 37 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.151,-
Festpakke, 1 Klapbord Foldebord Partybord Rattan-l
Festpakke, 1 Klapbord Foldebord Partybord Rattan-l

16 billeder

business_basic, image_search_result
Festpakke, 1 Klapbord Foldebord Partybord Rattan-l, Produktspecifikationer:Materiale: HDPE (High-Density Polyethylene)Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålMax belastning: 200/250 kg.Farve: sortVægt: 61,5 kg.Festpakken indeholder 1 solidt klapbord og 8 komfortable klapstole i et elegant og klassisk rattan-look.Klapbord:Kan foldes helt sammen til en flad pakke Nemt at opbevare Blødt håndtag, som gør det nemt at bære sammenfoldet Bordplade i HDPE (High-Density Polyethylene) med rattan-lookBordpladen er 40 mm tykMål (sammenfoldet): 91x74x8 cm (L x B x H)Hul til parasol Ø4,5cmKlapstole:Kan klappes helt sammen for nem opbevaring Pulverlakeret stålramme Ramme 1x3 cmRørtykkelse: 1 mm Sædetykkelse: 2-3 cm Rygtykkelse: 3 cmMål (sammenfoldet): 49 x 14 x 110 cm (B x D x H)Denne Festpakke indeholder et klapbord i kraftige letvægtsmaterialer med en bordplade i et elegant rattan-look. Bordpladen består af HDPE (High-density polyethene) med ben lavet af stærke stålrør. Klapbordet kan foldes helt sammen til en flad pakke, som er nem at opbevare og transportere, og det har desuden et indbygget, blødt håndtag, som gør det nemt at bære sammenklappet. Perfekt til havefesten og events, der afholdes i partytelte eller andre steder, hvor du har brug for ekstra spise- og buffetborde, der både er solide og fleksible. Bordet har et hul i midten til en parasol, og det vil gøre dette bord endnu mere perfekt til alle slags udendørs arrangementer. Bemærk venligst vores store udvalg af parasoller og andet tilbehør på Dancovershop.com. Denne festpakke indeholder desuden 8 elegante klapstole med et klassisk rattan-look i HDPE (High-density polyethene) og med en ramme af stærke stålrør. Stolene kan foldes helt sammen, så de er nemme at opbevare, når de ikke er i brug. De er oplagte at bruge til enhver form for fest og sammenkomst, hvor du gerne vil have, at dine gæster sidder behageligt. Perfekt til familiefester, havefester, grillarrangementer og alle andre slags fester ? kort sagt: ethvert event hvor du skal bruge ekstra, komfortable og stabile klapstole i et elegant design.
d. 18.11 1.998,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

2 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 62 kg.Inkluderet: 2 sider m. panorama vinduer, 3 standard, 1 lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 3.260,-
Metalgarage dobbelt 6,37x5,13x2,41 m ProShed®, Ant
Metalgarage dobbelt 6,37x5,13x2,41 m ProShed®, Ant

13 billeder

business_basic, image_search_result
Metalgarage dobbelt 6,37x5,13x2,41 m ProShed®, Ant, Produktspecifikationer:Bredde: 6,37 m.Længde: 5,13 m.Sidehøjde: 2,00 m.Kiphøjde: 2,41 m.Dør: 2,53x1,89m (2 stk.)/0,64x1,89mMateriale: Varmgalvaniseret stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 407,5 kg.10 års garanti mod rustgennemtæring!Ydre dimensioner ved jorden: 6,28x5,02 mGrundareal 31,5 m²Udvendigt mål (inkl. udhæng) 32,68 m²Portåbninger bredde: 253 cmPortåbninger højde: 184 cmSidedør 66x188 cmTykkelse af væg- og tagplader: 0,25 mmVedligeholdelsesfriHøje gavleIndbyggede tagrenderLet kørende rulleporte i aluminium (kan låses med nøgle)Sidedør giver nem adgang (Kan aflåses ? hængelås medfølger ikke)Overflade beskyttelsesfilmBeskyt din bil, båd, motorcykel osv. med en elegant og vedligeholdelsesfri Dancover ProShed® dobbeltgarage! Med en af disse populære og solide metalgarager kan du være sikker på, at dine køretøjer står godt og sikkert beskyttet mod vind og vejr. ProShed® er den ultimative metalgarage med alle de detaljer, du har brug for. Store rulleporte giver nem adgang med bilerne, sidedør sikrer nem adgang uden bilerne. Den stærke og solide ramme har forstærkede spær, som giver hele bygningen ekstra styrke og stabilitet. Den vedligeholdelsesfrie garage har en 10 års garanti mod rustgennemtæring og vil blive ved med at se fantastisk ud i mange år, uden at du behøver bekymre dig om råd, rust eller afskalling.Du kan købe hylder og kroge (sælges separat i shoppen). Dette tilbehør gør det nemmere for dig at holde styr på de ting, du bruger til bilens vedligeholdelse og rengøring m.m.Du skal altid stille din Dancover ProShed® dobbeltgarage på et lige og solidt fundament.
d. 18.11 22.676,-
Texas TX 602B Havefræser (Ny)
Texas TX 602B Havefræser (Ny)

3 billeder

d. 18.11 3.595,-
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Hvid, 8 stk.
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Hvid, 8 stk.

17 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Hvid, 8 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,44 m.Højde: 0,80 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålCertifikat: EN 12520Max belastning: 132 kg.Farve: HvidVægt: 25 kg.Solid klapstol i udlejningskvalitet Fylder ganske lidt slået sammen Nem at håndtere og transportere God siddekomfortSædehøjde: 45 cm Mål (slået ud): 44x44x80 cmVægt: 2,75 kg/stk. Praktisk og præsentabel klapstol lavet af stærke pulverlakerede stålrør. Stolen i letvægtsmaterialer er i en professionel udlejningskvalitet og derfor både solid og holdbar. Stolen fylder kun ganske lidt, når den er slået sammen og derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Den enkle og solide klapstol er perfekt til alle former for fester og andre events ? havefester, familiesammenkomster, arrangementer på skolen, i sportsklubben eller til professionel brug som f.eks. udlejning. Med et vist antal af denne praktiske klapstol har du altid siddepladser nok til alle dine gæster.Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 971,-
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 4 stk.
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 4 stk.

6 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 4 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,48 m.Længde: 0,43 m.Højde: 0,89 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålRør / fittings: 19x28mmMax belastning: 163 kg.Foldet dimension: 0,48x0,19x1,10 m.Farve: sortVægt: 22 kg.Professionel udlejningskvalitetFylder minimalt i sammenfoldet tilstandPulverlakerede rørHøj siddekomfortPerfekt til både private fester og professionelle eventsMaterialetykkelse rør: 1,0 mmMaterialetykkelse sæde: 2-3 mmMaterialetykkelse ryglæn: 2-3 mmSædehøjde: 44 cmMål (sammenklappet): 48 x 19 x 110 cm (B x D x H)Vægt: 4,5 kg/stk.Denne klassiske klapstol består af solide stålrør med sæde og ryg i kraftigt plast, der tilsammen giver en høj komfort til både private fester og professionelle events. Stolen fylder minimalt i sammenklappet tilstand, så den er nem at opbevare og transportere. Helt oplagt til havefesten i partyteltet, til professionelle events og som udlejningsstol. Denne solide og komfortable klapstol er en af favoritterne blandt udlejere overalt.Event Kollektion fra DancoverDancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 725,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

8 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenSidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 55 kg.Inkluderet: Sidevægge: 2 sider m. buede vinduer, 2 med lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugCoveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.988,-
Pavillon /Havepavillon Santa Fe m/sidevægge og myg
Pavillon /Havepavillon Santa Fe m/sidevægge og myg

7 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon Santa Fe m/sidevægge og myg, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,65 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,92 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidedug: Textilene net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 120x120x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVægt: 146,7 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleIndbygget ventilationsåbning i tagetMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 15.211,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

7 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 27 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.280,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

5 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 48 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.240,-
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 24 stk.
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 24 stk.

15 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 24 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,44 m.Højde: 0,80 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålCertifikat: EN 12520Max belastning: 132 kg.Farve: sortVægt: 75 kg.Solid klapstol i udlejningskvalitet Fylder ganske lidt slået sammen Nem at håndtere og transportere God siddekomfortSædehøjde: 45 cm Mål (slået ud): 44x44x80 cmVægt: 2,75 kg/stk. Praktisk og præsentabel klapstol lavet af stærke pulverlakerede stålrør. Stolen i letvægtsmaterialer er i en professionel udlejningskvalitet og derfor både solid og holdbar. Stolen fylder kun ganske lidt, når den er slået sammen og derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Den enkle og solide klapstol er perfekt til alle former for fester og andre events ? havefester, familiesammenkomster, arrangementer på skolen, i sportsklubben eller til professionel brug som f.eks. udlejning. Med et vist antal af denne praktiske klapstol har du altid siddepladser nok til alle dine gæster.Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 2.988,-
Pavillon /Havepavillon m/buet tag og sidevægge, 3,
Pavillon /Havepavillon m/buet tag og sidevægge, 3,

3 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon m/buet tag og sidevægge, 3,, Produktspecifikationer:Bredde: 3,65 m.Længde: 3,65 m.Sidehøjde: 1,98 m.Kiphøjde: 2,70 m.Tagdug: PolycarbonatSidedug: 100% PolyesterRamme: Mørkegråt Pulverlakeret AluminiumLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: BeigeUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 97 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerPulverlakeret aluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingElegant buet tag i stærkt polykarbonatNem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC tagplader giver både ly og lysTagpladerne er UV-modstandsdygtigeInklusiv 4 sidevægge i stofDenne smukke pavillon vil med sit smukt buede tag være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn og let vind. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon med buet tag give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give.De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge i stof.Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som bl.a. terrassevarmere og belysning, som vil se fantastiske ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det hele lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 14.400,-
Metalgarage 3,38x5,76x2,43 m ProShed®, Antracit
Metalgarage 3,38x5,76x2,43 m ProShed®, Antracit

6 billeder

business_basic, image_search_result
Metalgarage 3,38x5,76x2,43 m ProShed®, Antracit, Produktspecifikationer:Bredde: 3,38 m.Længde: 5,76 m.Sidehøjde: 2,00 m.Kiphøjde: 2,43 m.Dør: 2,5x1,88m/0,66x1,88mMateriale: Varmgalvaniseret stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 282 kg.10 års garanti mod rustgennemtæring!Ydre dimensioner ved jorden: 3,30x5,65 mGrundareal 18,24 m²Udvendigt mål (inkl. udhæng) 19,47 m²Portåbning bredde: 250 cmPortåbning højde: 184 cmSidedør 66x188 cmTykkelse af væg- og tagplader: 0,25 mmVedligeholdelsesfriHøje gavleIndbyggede tagrenderLet kørende rulleport i aluminium (kan låses med nøgle)Sidedør giver nem adgang (Kan aflåses ? hængelås medfølger ikke)Overflade beskyttelsesfilmForankringsbeslag medfølgerBeskyt din bil, båd, motorcykel osv. med en elegant og vedligeholdelsesfri Dancover ProShed® Garage! Med en af disse populære og solide metalgarager kan du være sikker på, at dit køretøj står godt og sikkert beskyttet mod vind og vejr. ProShed® er den ultimative metalgarage med alle de detaljer, du har brug for. Store rulleporte giver nem adgang med bilen, sidedør sikrer nem adgang uden bilen. Den stærke og solide ramme har forstærkede spær, som giver hele bygningen ekstra styrke og stabilitet. Den vedligeholdelsesfrie garage har en 10 års garanti mod rustgennemtæring og vil blive ved med at se fantastisk ud i mange år uden at du behøver bekymre dig om råd, rust eller afskalling.Du kan købe hylder og kroge (sælges separat i shoppen). Dette tilbehør gør det nemmere for dig at holde styr på de ting, du bruger til bilens vedligeholdelse og rengøring m.m.Du skal altid stille din Dancover ProShed® Garage på et lige og solidt fundament.
d. 18.11 13.604,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x

1 billede

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 21,7 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.260,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x

1 billede

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 21,7 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.339,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

3 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 63 kg.Inkluderet: 4 sider m. panorama vinduer, 1 standard, 1 lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 3.068,-
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x5,57m, Mørkegrå
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x5,57m, Mørkegrå

1 billede

business_basic, image_search_result
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x5,57m, Mørkegrå, Produktspecifikationer:Bredde: 3,05 m.Længde: 5,57 m.Højde: 2,40-2,85 m.Tagdug: PolycarbonatRamme: Mørkegråt Pulverlakeret AluminiumRør / fittings: 40x80x1,2/2,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: MørkegråUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 81,2 kg.Nem at samle og opstille for to personer Kraftig og holdbar med elegante detaljer Vedligeholdelsesfrie materialer Pulverlakeret aluminiumsramme   Gennemsigtigt tag med vandtætte 6 mm PC plader  UV-modstandsdygtige tagplader   En elegant og helt enkel løsning, når du gerne vil have din terrasse overdækket. Med en enkel og holdbar terrasseoverdækning kan du nyde meget mere tid på din terrasse i både solskin og med en let byge ? og om aftenen vil overdækningen beskytte dig mod den faldende dug. Ved at placere dine havemøbler under en terrasseoverdækning vil du være i skygge for solen, så du ikke skal bekymre dig om skadelige UV-stråler. Samtidig beskytter terrasseoverdækningen også dine havemøbler, grill og andet tilbehør hele året rundt mod sol, regn og sne.   En terrasseoverdækning til mange formål   Den solide og lette terrasseoverdækning kan også bruges som carport eller tag over dine cykler eller haveudstyr. Du kan f.eks. vælge at dele året op, så du og familien kan tilbringe sommeren på terrassen i behagelig skygge for solen ? og de lune aftener uden at bekymre sig om duggen. Resten af året bruger man så sin terrasseoverdækning som carport og stiller bilen under overdækningen. Det betyder, at man slipper for at fjerne sne og is om morgenen, når man skal på arbejde. En meget simpel og genial måde at nyde fordelene ved en terrasseoverdækning på hele året. Bemærk venligst at Dancover tilbyder et bredt udvalg af elegante havemøbler ? blandt meget andet loungemøbler, som vil passe perfekt under denne terrasseoverdækning. 
d. 18.11 9.806,-
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 24 stk.
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 24 stk.

6 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 48x43x89cm, Sort, 24 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,48 m.Længde: 0,43 m.Højde: 0,89 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålRør / fittings: 19x28mmMax belastning: 163 kg.Foldet dimension: 0,48x0,19x1,10 m.Farve: sortVægt: 132 kg.Professionel udlejningskvalitetFylder minimalt i sammenfoldet tilstandPulverlakerede rørHøj siddekomfortPerfekt til både private fester og professionelle eventsMaterialetykkelse rør: 1,0 mmMaterialetykkelse sæde: 2-3 mmMaterialetykkelse ryglæn: 2-3 mmSædehøjde: 44 cmMål (sammenklappet): 48 x 19 x 110 cm (B x D x H)Vægt: 4,5 kg/stk.Denne klassiske klapstol består af solide stålrør med sæde og ryg i kraftigt plast, der tilsammen giver en høj komfort til både private fester og professionelle events. Stolen fylder minimalt i sammenklappet tilstand, så den er nem at opbevare og transportere. Helt oplagt til havefesten i partyteltet, til professionelle events og som udlejningsstol. Denne solide og komfortable klapstol er en af favoritterne blandt udlejere overalt.Event Kollektion fra DancoverDancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 4.161,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

1 billede

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 62 kg.Inkluderet: 2 sider m. panorama vinduer, 3 standard, 1 lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 3.068,-
Banketbord PRO 183x76x76cm, Krydsfiner/Sort (1 stk
Banketbord PRO 183x76x76cm, Krydsfiner/Sort (1 stk

4 billeder

business_basic, image_search_result
Banketbord PRO 183x76x76cm, Krydsfiner/Sort (1 stk, Produktspecifikationer:Bredde: 0,76 m.Længde: 1,83 m.Højde: 0,76 m.Materiale: Krydsfiner med aluminiumskantRamme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålFarve: Mørkt træVandtæt: 100% vandtætVægt: 25 kg.Benene kan klappes helt sammen under bordpladenBordpladen kan ikke foldes sammen!18 mm vandafvisende bordplade i krydsfiner13 lag lak på begge sider af bordpladenBeskyttende aluminiumskant omkring bordpladenElegant banketbord med solid 18 mm bordplade i krydsfiner og sammenklappeligt stålstel. Bordpladen har en beskyttende aluminiumskant, som giver endnu længere levetid. Banketbordet er nemt at håndtere, transportere og skal kun bruge minimum plads, når det er klappet sammen og ikke i brug. Skal du bruge mange af disse elegante banketborde, anbefaler vi vores stole- og bordvogne, som gør det nemt at håndtere mange borde og stole effektivt. De elegante borde passer perfekt til sommerfesten i et partytelt, en fest på skolen, i sportsklubben eller til professionel udlejning.Event Kollektion fra DancoverDancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 707,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x

11 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenSidedug: 115g/m² 138x138D polyester med PU coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 41,15 kg.Inkluderet: 1 side m. panorama vindue, 2 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.3 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.3 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugCoveret er lavet af stærk polyester i høj kvalitet ? tagdugen har PVC-bagside og sidevæggene har en bagside i PU. Coveret er både vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.805,-
Pavillon /Havepavillon Santa Monica m/sidevægge og
Pavillon /Havepavillon Santa Monica m/sidevægge og

8 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon Santa Monica m/sidevægge og, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 1,96 m.Kiphøjde: 2,52 m.Tagdug: PolycarbonatRamme: Mørkegråt Pulverlakeret AluminiumLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: Lysegrå/MørkegråUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 54 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialer Aluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskalling Nem at samle og opstilleVandtætte 6 mm PC plader i taget giver både ly og lys Tagplader er UV-modstandsdygtige Mange smukke detaljer Inklusiv 4 sidevægge og myggenet    Denne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give.     De 6 mm PC tagplader giver en vandtæt overdækning uden at blokere for lyset. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet.        Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.   VIGTIGT! I tilfælde af meget regn og stærk vind skal sidevægge fjernes for at undgå skader. Reklamationsretten omfatter ikke skader forårsaget af meget regn og stærk vind.
d. 18.11 7.646,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

2 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 62 kg.Inkluderet: 4 sider m. panorama vinduer, 1 standard, 1 lynlås, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 6 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 3.260,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

9 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 28 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.445,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic  v.3, 4
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic  v.3, 4

5 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 4, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 35 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.040,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x

4 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 36 kg.Let montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.125,-
Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidevægge og my
Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidevægge og my

5 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon San Bruno m/sidevægge og my, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,79 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidedug: Textilene net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 120x120x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVægt: 142,5 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialerAluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskallingNem at samle og opstilleIndbygget ventilationsåbning i tagetMange smukke detaljerInklusiv 4 sidevægge og myggenetDenne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 14.446,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

21 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 37 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.151,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x

7 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 28 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.445,-
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Bordeaux/Grå, 10 st
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Bordeaux/Grå, 10 st

4 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 43x45x80cm, Bordeaux/Grå, 10 st, Produktspecifikationer:Bredde: 0,45 m.Længde: 0,43 m.Højde: 0,80 m.Materiale: PPRamme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålMax belastning: 150 kg.Farve: BordeauxVægt: 35 kg.Solid klapstol i udlejningskvalitetFylder ganske lidt slået sammenNem at håndtere og transportereGod siddekomfortSædehøjde: 45 cmMål (slået ud): 43x45x80 cmVægt: 3,35 kg/stk.Praktisk og præsentabel klapstol lavet af stærke pulverlakerede stålrør. Stolen i letvægtsmaterialer er i en professionel udlejningskvalitet og derfor både solid og holdbar. Stolen fylder kun ganske lidt, når den er slået sammen og derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Den enkle og solide klapstol er perfekt til alle former for fester og andre events ? havefester, familiesammenkomster, arrangementer på skolen, i sportsklubben eller til professionel brug som f.eks. udlejning. Med et vist antal af denne praktiske klapstol har du altid siddepladser nok til alle dine gæster.Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 1.248,-
Klapstol Foldestol, Rattan-look, 48x57x83cm, Sort,
Klapstol Foldestol, Rattan-look, 48x57x83cm, Sort,

8 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol, Rattan-look, 48x57x83cm, Sort,, Produktspecifikationer:Bredde: 0,48 m.Længde: 0,57 m.Højde: 0,83 m.Materiale: HDPE (High-Density Polyethylene)Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålMax belastning: 250 kg.Farve: sortVægt: 23 kg.Kan klappes helt sammen for nem opbevaring Pulverlakeret stålramme Ramme 1x3 cmRørtykkelse: 1 mm Sædetykkelse: 2-3 cm Rygtykkelse: 3 cmSædehøjde: 45 cmMål (sammenfoldet): 49 x 14 x 110 cm (B x D x H)Elegant klapstol i et klassisk rattan-look lavet af HDPE (High-density polyethene) og med en ramme i stærke stålrør. Hele stolen kan foldes sammen, så den ikke fylder ret meget, når den skal opbevares. Passer perfekt til enhver event, hvor du gerne vil have, at dine gæster sidder godt. Det være sig familiefester, havefester, grillsammenkomster eller stort set enhver anden form for fest eller sammenkomst. Event Kollektion fra DancoverDancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 830,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

1 billede

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 6,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,40x0,23 m.Farve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 48 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.240,-
Arbejdsbord i aluminium til udekøkken eller plantebord - Gratis levering med kran
Arbejdsbord i aluminium til udekøkken eller plantebord - Gratis levering med kran

10 billeder

d. 18.11 3.700,-
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 8 stk.
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 8 stk.

14 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestol 44x44x80cm, Sort, 8 stk., Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,44 m.Højde: 0,80 m.Ramme: Pulverlakeret rustbeskyttet stålCertifikat: EN 12520Max belastning: 132 kg.Farve: sortVægt: 25 kg.Solid klapstol i udlejningskvalitetFylder ganske lidt slået sammenNem at håndtere og transportereGod siddekomfortSædehøjde: 45 cmMål (slået ud): 44x44x80 cmVægt: 2,75 kg/stk.Praktisk og præsentabel klapstol lavet af stærke pulverlakerede stålrør. Stolen i letvægtsmaterialer er i en professionel udlejningskvalitet og derfor både solid og holdbar. Stolen fylder kun ganske lidt, når den er slået sammen og derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Den enkle og solide klapstol er perfekt til alle former for fester og andre events ? havefester, familiesammenkomster, arrangementer på skolen, i sportsklubben eller til professionel brug som f.eks. udlejning. Med et vist antal af denne praktiske klapstol har du altid siddepladser nok til alle dine gæster.Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 996,-
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 24
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 24

43 billeder

business_basic, image_search_result
Klapstol Foldestole Foldestole Sort 44x46x77cm, 24, Produktspecifikationer:Bredde: 0,44 m.Længde: 0,46 m.Højde: 0,77 m.Materiale: Sæde: Polstret med PU læderRamme: PP (Polypropylen resin)Max belastning: 136 kg.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVægt: 120 kg.Professionel kvalitet til udlejningHoldbar og vedligeholdelsesfriGod rygstøtteBlødt sæde i kunststofNem at opbevare og transportereSædehøjde: 46cmVægt: 4,7 kg/stk.Helt enkel og klassisk klapstol i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer, som er som skabt til professionel udlejning. Den smukke klapstol kan både bruges ude og inde, sædet er i blødt kunststof og stolen har fin rygstøtte, så man kan sidde godt under hele festen. Klapstolen er meget nem at transportere, opbevare og kan holde i mange år. Klapstolen passer perfekt til udlejning i forbindelse med både havefester, bryllupper, konfirmationer eller professionelle events. Event Kollektion fra Dancover Dancover tilbyder et stort udvalg af mange forskellige slags eventprodukter, som du kan bruge til både fester og andre former for events. Vi tilbyder elegante partytelte i mange forskellige størrelser og farver, foldetelte, klapstole, stabelstole, klapborde, banketborde, LED belysning, oppustelige møbler og meget andet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør som f.eks. betræk i elastisk stof til borde, stole og bænke. Vi tilbyder også smukke sløjfer til stole, så dit event kan blive endnu mere romantisk og næsten magisk. Uanset, om du skal arrangere en privat fest for familie og venner eller et professionelt event, er det en god ide at begynde din planlægning med at besøge Dancovershop.com. Vi kan tilbyde dig ekstremt konkurrencedygtige priser og hurtig levering lige til døren. Vi tilbyder Prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på markedet hver eneste gang. Endelig kan vi også tilbyde personlig service, hvis du har spørgsmål angående nogle af de mange kvalitetsprodukter, vi tilbyder. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.
d. 18.11 5.202,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x

14 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 27,7 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents Basic v.2 er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 er ekstremt nemt at sætte op. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.928,-
Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevægge og myg
Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevægge og myg

4 billeder

business_basic, image_search_result
Pavillon /Havepavillon San Luis m/sidevægge og myg, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 1,95 m.Kiphøjde: 2,62 m.Tagdug: Galvaniseret stålSidedug: Nylon net og 180g/m² polyester sidevæggeRamme: AluminiumRør / fittings: 76x76x1,0mmLoftpanel tykkelse: 0,4mmFarve: BrunVægt: 84,5 kg.Pavillon i lækker kvalitet og kraftige, holdbare materialer Aluminiumsstel ? ingen rust, råd eller afskalling Nem at samle og opstilleMange smukke detaljer Inklusiv 4 sidevægge og myggenet Denne smukke pavillon vil være en elegant tilføjelse til de fleste haver, terrasser eller gårdhaver. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for både gæster og beboere. Nyd din have i endnu højere grad, når du sidder inde i denne elegante overdækning, som beskytter dig mod både sol, regn, vind og flyvende insekter, hvis du vælger at montere de medfølgende sidevægge og myggenet. Du kan stille borde og stole, liggestole, en grill eller en jacuzzi under denne solide konstruktion. Uanset, hvad du vælger, vil en smuk havepavillon give dig læ, ro og en særlig følelse af afslapning og luksus, som kun en pavillon i denne kvalitet kan give. Den pulverlakerede ramme giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri pavillon fri for rust, råd eller afskalling. Pavillonen kan bruges i en række forskellige kombinationer med eller uden de medfølgende sidevægge og myggenet. Bemærk venligst det store udvalg af havemøbler og andet tilbehør som terrassevarmere, havekrukker og belysning, som vil se fantastisk ud sammen med denne pavillon. Du kan finde det alt sammen lige her på dancovershop.com.
d. 18.11 8.921,-
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Mørkegrå
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Mørkegrå

1 billede

business_basic, image_search_result
Terrasseoverdækning Malibu, 3,05x3,14m, Mørkegrå, Produktspecifikationer:Bredde: 3,05 m.Længde: 3,14 m.Højde: 2,40-2,85 m.Tagdug: PolycarbonatRamme: Mørkegråt Pulverlakeret AluminiumRør / fittings: 40x80x1,2/2,0mmLoftpanel tykkelse: 6mmFarve: MørkegråUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 48,6 kg.Nem at samle og opstille for to personer Kraftig og holdbar med elegante detaljer Vedligeholdelsesfrie materialer Pulverlakeret aluminiumsramme   Gennemsigtigt tag med vandtætte 6 mm PC plader  UV-modstandsdygtige tagplader   En elegant og helt enkel løsning, når du gerne vil have din terrasse overdækket. Med en enkel og holdbar terrasseoverdækning kan du nyde meget mere tid på din terrasse i både solskin og med en let byge ? og om aftenen vil overdækningen beskytte dig mod den faldende dug. Ved at placere dine havemøbler under en terrasseoverdækning vil du være i skygge for solen, så du ikke skal bekymre dig om skadelige UV-stråler. Samtidig beskytter terrasseoverdækningen også dine havemøbler, grill og andet tilbehør hele året rundt mod sol, regn og sne.   En terrasseoverdækning til mange formål   Den solide og lette terrasseoverdækning kan også bruges som carport eller tag over dine cykler eller haveudstyr. Du kan f.eks. vælge at dele året op, så du og familien kan tilbringe sommeren på terrassen i behagelig skygge for solen ? og de lune aftener uden at bekymre sig om duggen. Resten af året bruger man så sin terrasseoverdækning som carport og stiller bilen under overdækningen. Det betyder, at man slipper for at fjerne sne og is om morgenen, når man skal på arbejde. En meget simpel og genial måde at nyde fordelene ved en terrasseoverdækning på hele året. Bemærk venligst at Dancover tilbyder et bredt udvalg af elegante havemøbler ? blandt meget andet loungemøbler, som vil passe perfekt under denne terrasseoverdækning. 
d. 18.11 5.355,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x

8 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 4x, Produktspecifikationer:Bredde: 4,00 m.Længde: 4,00 m.Sidehøjde: 2,70-3,02 m.Kiphøjde: 4,02-4,34 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 2,10x0,22x0,22 m.Farve: RødUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 49 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåssideLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceOpbevaringstaske kan købes separatFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr. Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 2.890,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x

17 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.3, 3x, Produktspecifikationer:Bredde: 3,00 m.Længde: 3,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 260g/m² 150x150D polyester med PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: sortUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 27 kg.Inkluderet: BæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. KonstruktionFoldetelt Basic v.3 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugTagdugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en PVC-bagside. Tagdugen er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar!Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.280,-
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x

10 billeder

business_basic, image_search_result
Foldetelt FleXtents Easy up pavillon Basic v.2, 2x, Produktspecifikationer:Bredde: 2,00 m.Længde: 2,00 m.Sidehøjde: 2,14-2,46 m.Kiphøjde: 3,18-3,50 m.Tagdug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenSidedug: 300g/m² 300Dx300D polyester m. PVC coating på bagsidenRamme: Hammer lakeret stålRør / fittings: 32x32x1,0mm/25x18x1,0mmFoldet dimension: 1,56x0,22x0,22 m.Farve: BlåUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: 100% vandtætVægt: 27,7 kg.Inkluderet: Sidevægge: 3 standard, 1 lynlåsside, bæretaskeLet montage på 60 sekunderRobust kvalitetFunktionelt designJusterbar højdeLet opbevaringNemt at transportereEkspert rådgivning og serviceInkl. praktisk bæretaskeFleXtents er det ultimative foldetelt og Europas brand no. 1. Det er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette og transportable teltløsninger i professionel kvalitet. FleXtents sætter standarten for funktionelt design og danner den perfekte ramme til ethvert event eller festlighed. Med over 10 år på markedet og med sin overlegne kvalitet har FleXtents sikret sig den førende plads på det europæiske marked, med mange tusinde glade og tilfredse kunder. Vores professionelle ekspert rådgivning og service er en vigtig del af konceptet. Med Foldetelt FleXtents Basic v.2 serien får du et komplet foldetelt med 4 sider som kombinerer funktionelt og elegant design med robust kvalitet. FleXtents Basic v.2 er ekstremt nemt at sætte op. FleXtents Basic v.2 henvender sig til kunden, som ønsker en stærk pakkeløsning til markedets bedste pris!KonstruktionFoldetelt Basic v.2 er konstrueret af stærkt og robust hammerlakeret stål. Konstruktionen er let justerbar i højden, så det passer til netop dit behov.DugDugen er lavet af stærk polyester i høj kvalitet med en kraftig PVC bagside, som er både vandtæt, UV-modstandsdygtig, smudsafvisende og vaskbar! Siderne monteres på enkel vis med stærke Velcro bånd på indersiden af tagdugen og lynes sammen i hjørnerne på teltet.Logotryk og brandingFleXtents er foldeteltet dit brand fortjener! Perfekt til at markedsføre dit budskab og brand. Vi tilbyder varm transfertryk i høj kvalitet på sidevægge, valance og på tagdugen af dit FleXtents for optimal professionel branding.TilbehørVi anbefaler at tilkøbe vægtskiver og vores Safety Packs som indeholder stormstropper og ekstra lange jordspyd for at øge stabiliteten og for sikker montage i tilfælde af blæsevejr.Skræddersy dit FleXtents yderligere med udvalget af diverse FleXtents tilbehør her på dancovershop.com.
d. 18.11 1.928,-

Køb alt til haven på GulogGratis.dk: Her er salg af beplantning, havemøbler og havemaskiner


Du kan købe alt til ude og inde på GulogGratis.dk: Køb en billig flagstang eller et brugt drivhus online

Der er ting til både ude og inde til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe alt til haven, løsninger inden for grøn energi samt sten og fliser. Så hvis din have trænger til fornyelse, din terrasse skal omlægges eller du vil skifte til solenergi, er det GulogGratis.dk, du skal lægge vejen forbi. Her kan du også gøre en god handel på et drivhus, en flagstang eller havemøbler, som kan pynte i din nye have. Hvis havebudgettet er begrænset, kan du klikke dig ind på annoncerne i kategorien ”Bortgives” og finde gratis blomster, træer, sten og fliser til din have.

Læs mere
Billige ting til hus og have sælges på GulogGratis.dk: Tjek udvalget af brugte havemøbler online

Skal du anlægge en helt ny have eller omlægge en eksisterende have? Så kan du hente inspiration på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe alle de materialer du har brug for til dit haveprojekt. I kategorien ”Ude” finder du annoncer med alt fra beplantning til havemaskiner og havemøbler, og du kan også gøre en god handel på belægningssten, granitsten eller natursten, som er velegnede til etablering af terrasse, carport eller havebed.

Køb blomster, træer og planter til haven på GulogGratis.dk: Her sælges også havemaskiner til en billig pris

Overvejer du at skifte til grøn energi? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og se hvor billigt det kan gøres. Her finder du billige løsninger inden for jordvarme, sol- og vindenergi – og du kan gøre en god handel på solceller eller en vindmølle, som gør dit energiforbrug grønnere og billigere.
Læs mindre