Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Terrassevarmer gas

Kr. 50,-


Terrassevarmer

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Haven / Terrassevarmer"

Opret favoritsøgning

Forlæng de lyse, danske sommeraftener på terrassen med terrassevarmer


De danske sommeraftener er ikke altid så varme, som man kunne håbe. Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal lade det fine aftenlys gå til spilde. En terrassevarmer er den perfekte løsning på dette. Du forlænger de hyggelige stunder på terrassen eller altanen, og sommeren kommer til at føles ekstra lang.
Find din næste terrassevarmer på GulogGratis.dk. Vores brugere sætter dagligt massevis til salg til rigtig gode priser. Ofte endda til langt under tilbudspris. Perfekt hvis du er på jagt efter den perfekte terrassevarmer til hjemmet, men ikke ønsker at betale store summer.

Læs mere
Terrassevarmer med gas eller en elektrisk terrassevarmer - Hvad skal du vælge?
Har du besluttet dig for at købe en terrassevarmer, skal du dernæst tage stilling til, om den skal være med gas eller el. Der er fordele og ulemper ved begge, så du bør sætte dig en anelse ind i det, inden du tager beslutningen.

Terrassevarmer med gas
Den store fordel ved gasterrassevarmere er, at den kan placeres steder, hvor der ikke er adgang til el. Det gør den meget mere fleksibel. Ulempen er, at den netop bruger gas. Det gør den stor og tung. Den bruger nemlig gasflasker, som er store og uhåndterlige. De løber tør for gas og skal udskiftes, og så er det, ikke mindst, dyrere end el.

Terrassevarmer med el
Strålevarme, infrarød, halogenvarme, reflektorvarme, IR-varme. Der er mange betegnelser, der kan forvirre én, når man kigger på elektriske terrassevarmere. De betyder imidlertid alle mere eller mindre det samme: At elektriske terrassevarmere giver infrarød strålevarme. Strålevarme adskiller sig fra konvektions- og konduktionsvarme ved, at den ikke behøver et medium (f.eks. gas eller væske) for at overføre varme fra et objekt til et andet. Det betyder, at varmen, på samme måde som lys, kan bevæge sig i lufttomt rum. Det vil sige, at den ikke varmer luften på din terrasse op, men kun de objekter den træffer - for eksempel dig.
Læs mindre