For hurtig søgning indtast
annonce id: 44832945
i søgefeltet og klik søg

Redskabsskur Redskabsrum Haveskur 3,03x3,96x2,02m,

Kr. 5.559,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 3,03 m.
Længde: 3,96 m.
Sidehøjde: 1,60 m.
Kiphøjde: 2,02 m.
Dør: 1,2x1,55 m,
Ramme: Varmgalvaniseret stål
Indre mål: 2,85x3,87 m.
Loftpanel tykkelse: 0,3mm
Sidepanel tykkelse: 0,3mm
Farve: Grøn/sølv
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 153 kg.
Inkluderet: Gratis forankrings beslag
Ydre mål ved jorden: 2,85x3,87 m
Væg- og tagpaneler: 0,30 mm
Profiler, dørrammer etc.: 0,50 mm
Ventileret tag
Høje gavle
Dobbelt skydedør
Ingen rust, råd eller afskalling
Forankringsbeslag medfølger
Ved støbning af fundament ? se manual!

Haveskur eller redskabsskur fra det meget populære varemærke Yardmaster er et oplagt valg, når du gerne vil have overblik, styr på tingene og nem adgang til dine havemaskiner, værktøj, grill og forskelligt udstyr til leg i haven. Ved at have dit eget Yardmaster haveskur det rigtige sted i haven eller gården bliver det nemmere og hurtigere for dig at finde de ting, du skal bruge, når du f.eks. skal arbejde i haven. Uanset, om du skal slå græs, beskære træer eller luge, så kan du altid finde præcis det, du skal bruge på ingen tid.
Haveskure fra Yardmaster i galvaniserede stålpaneler er et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i mange år uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelse. Glem alt om rust, råd eller afskalling. Dancover tilbyder et stort udvalg af haveskure fra Yardmaster ? og mange andre haveskure ? så du kan altid finde et haveskur, der præcis matcher dine behov.
Vi anbefaler: Stil det solide kvalitetshaveskur fra Yardmaster på et fast og jævnt underlag, såsom beton, flisebelægning, træ eller lignende. Hvis du vælger at stille dit haveskur direkte på græsset, anbefaler vi, at du først lægger en presenning eller lignende på jorden som membran og derefter et gulv. Dette vil give haveskuret en bedre isolering og minimere kondens. Ønsker du at placere dit Yardmaster haveskur på en støbt betonflade, så finder du de nøjagtige mål i manualen, som du kan se/downloade på denne side.