For hurtig søgning indtast
annonce id: 44832934
i søgefeltet og klik søg

Redskabsskur Redskabsrum Haveskur 2,77x2,55x1,98m

Kr. 3.004,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 2,77 m.
Længde: 2,55 m.
Sidehøjde: 1,63 m.
Kiphøjde: 1,98 m.
Dør: 1,17x1,60 m.
Materiale: Forzinket stål
Snelast: 70 kg/m²
Indre mål: 2,66x2,44 m.
Loftpanel tykkelse: 0,25mm
Sidepanel tykkelse: 0,25mm
Farve: Aluminium Grå
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 77 kg.
OBS: 10 års garanti mod rustgennemtæring!
Ydre dimensioner ved jorden: 2,67x2,45 m
Grundareal 6,54 m²
Udvendigt mål (inkl. udhæng) 7,06 m²
Døråbning bredde: 117 cm
Døråbning højde: 160 cm
Tykkelse af væg- og tagplader: 0,25 mm
Perforeret panel design for ekstra ventilation
Høje gavle
Glid-let døre med håndtag til hængelås
Beskyttelsesfilm på alle plader
Forankringsbeslag inkluderet

Nu kan du se frem til at få alle dine haveredskaber og dit udstyr godt og sikkert opbevaret i dit nye ProShed Classic redskabsskur. Proshed er det ultimative redskabsskur og byder på alle de detaljer og alt det udvalg af tilbehør, du behøver. Det smukke design er udviklet med brugervenlighed for øje og byder på praktiske store døre og håndtag klargjort til hængelås.
Tilgængeligt tilbehør (sælges separat) inkluderer gulvramme, hylder og kroge, der hjælper dig organisere dine værktøjer og redskaber, så du hurtigt kan finde det, du leder efter. Som gulv anbefaler vi også Dancover plasticgulv med skridsikker overflade og indbygget vandafledning, som en super gulvløsning til dit redskabsskur. (Se en oversigt over anbefalet tilbehør nedenfor)
Bestil dit ProShed Classic i dag og nyd fordelen af velorganiserede og sikkert opbevarede haveredskaber allerede i morgen.
Dancover ekspert råd: Vi anbefaler du monterer og forankrer Proshed redskabsskur på et fast og jævnt underlag, såsom beton, flisebelægning, træ eller lignende. Haveskurets underlag bør følge skurets ydre mål. Hvis du ønsker at stille dit haveskur på græs, bør du først lægge en presenning som membran, derefter placere redskabsskuret ovenpå og sidst men ikke mindst, lægge et gulv inde i skuret. Dette vil sikre en bedre isolation og minimere kondens.