For hurtig søgning indtast
annonce id: 44832748
i søgefeltet og klik søg

Lagertelt PRO Telthal 7x7x3,8m PVC, Grå

Kr. 12.393,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 7,00 m.
Længde: 7,00 m.
Sidehøjde: 2,60 m.
Kiphøjde: 3,80 m.
Portstørrelse (B x H): 4,86x3,04 m.
Tagdug: Kraftig PVC, 600 g/m²
Sidedug: Kraftig PVC 600 g/m²
Ramme: Galvaniseret stålramme
Rør / fittings: 43x70mmx1,5mm + Ø25x1,1mm + Ø25x0,8mm
Farve: Grå
Brandsikkerhed: Dansk brandgodkendelse, jf. DK lovgivning: SIS 65 0082 certificeret
UV: UV-modstandsdygtig
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 368 kg.
Inkluderet: Jordspyd, jordanker
2 presenningsporte med kraftige Velcrobånd. Bemærk at billederne er vejledende. Presenningsportenene har Velcro på hver side (men ikke i midten)
70 mm ovale stålrør betyder optimal styrke
Beskrivelse
Stor rummelig og alsidig lagertelt ideel til opbevaring af biler, maskiner, materiel på byggepladser, praktisk opbevaring af sejlbåde og joller. Teltet giver ekstra plads til opbevaring på rekordtid. Kort sagt mulighederne er mange og alsidige. Lagerteltet kan endvidere sammensættes flere i længden for at opnå et større samlet areal.
Konstruktion
Lagerteltet er konstrueret af galvaniseret stålrør med en god rustbeskyttende overflade-behandling. Bundrammen fastgøres til underlaget med de medfølgende jordspyd / jordankre for at sikre teltet. Endvidere er teltdugen udført med et jordskørt i siderne, som vi anbefaler, at man graver i jorden eller sikrer ved pålægning af jord eller anden vægt. Jordskørtet beskytter teltet mod vind fra siden. Teltet kan også monteres på trælægter eller betonfundament med ekspansionsbolte såfremt forholdene kræver dette. Lagerteltet er monteret med presenningsporte i begge ender for at lette adgangsforholdene.

Presenning
Presenningen er udført i en 3 lags konstruktion lakeret på begge sider. Den indlagte rip stop konstruktion i dugen vil således forhindre en evt. opstået flænge i dugen i at brede sig yderligere. Presenningen er UV modstandsdygtig hvilket sikrer en lang levetid og beskytter de opbevarede genstande i lagerteltet. Presenningen er brandsikker, dog må der ikke anvendes åben ild eller andre antændelseskilder i nærheden af denne.