For hurtig søgning indtast
annonce id: 37340165
i søgefeltet og klik søg

Bade alarm til børn

Kr. 1.832,-
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Den letteste måde at beskytte dine børn på, omkring en pool, er at vide de ikke går i poolen IK?

I Danmark har vi ikke en "alarm" kultur, men vi ønsker alligevel at have en pool i haven, med god samvitighed. Derfor introducere vi den eneste løsning på markedet vi kender, som let og fikst klarer opgaven, nemlig Safety Turtle. Det lille skildpadde armbånd er sjovt at bære og vil starte alarmen, så snart det bliver vådt! Selv om de bare sidder på kanten og lege med et vådt badedyr, så ved du det! Det er simpelt, pålideligt og nemt at bruge!

Du kan have så mange armbånd du har brug for, til dine børn eller børnebørn, til dine gæster og dine kæledyr. Familie hunden kan via en kæledyrs adaptor have en skilpade i halsbåndet. Børnene og familiens kæledyr kan alle sammen være på det samme system. Det bedste af det hele er, at du kan tage alarmen med dig, hvis du skal besøge en ven der også har en pool.

Der er ingen programmering eller ledninger, bare slut den til strøm og du er klar! Skal du til stranden, kan du købe et cigaret stik og også der, have styr på børn og dyr. Være tryk, være smart, være sikker! Køb Safety Turtle til din familie.

Altid på udkig, altid klar.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Forsendelse Ja - sælger betaler