Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Højbede

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Højbede i rustfritstål
  I dag 1.000,-
  pallerammer
  I dag 900,-
  Corten Bed
  I dag 1.100,-
  Luksus højbede
  I går 1.200,-
  Højbede galvaniseret stål
  I går 2.500,-
  Palle ramme I går 150,-
  Højbede laves efter ønske
  I går 600,-
  Pallerammer I går 50,-
  Højbede
  I går 300,-
  Højbed af fyrretræ
  I går 2.500,-
  EGETRÆSPLANKER
  I går 849,-
  Smart lille blomsterkasse
  d. 21.01 100,-
  Højbed
  d. 21.01 185,-
  Højbed
  d. 21.01 120,-
  Blomstativer
  d. 21.01 650,-
  Højbede i råt look
  d. 21.01 Sælges
  Højbedsramme
  d. 21.01 350,-
  Plus højbed - Pipe 19a
  d. 20.01 2.799,-
  Cubic blomsterkasse på hjul
  Cubic blomsterkasse på hjul, Høj blomsterkasse i FSC-certificeret træ Flytbar blomsterkasse til den grønne oase ude på terrassen. Blomsterkassen er fremstillet i FSC-certificeret nåletræ og er grundmalet gråbrun. Hjørner og håndtag er i varmgalvaniseret stål. Bund, fibertex-dug og hjul medfølger. Blomsterkassen leveres usamlet. Vedligeholdelse 1. Nyt træværk: Støv og snavs fjernes omhyggeligt inden efterhandling. Til efterbehandling anvendes en passende maling. 2. Nedslidt træværk/begyndende afskalning: Er træet nedslidt, eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med Gori trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp. Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen. Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger. Produktets placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, der krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling. Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 20.01 1.199,-
  Cubic blomsterkasse med hjul og stålhjørner
  Cubic blomsterkasse med hjul og stålhjørner, Høj blomsterkasse i FSC-certificeret træ Gedigen og flytbar blomsterkasse til terrassen. Blomsterkassen er fremstillet i FSC-certificeret nåletræ og er grundmalet sort. Hjørner og håndtag er i varmgalvaniseret stål. Fiberdug medfølger. Vedligeholdelse 1. Nyt træværk: Støv og snavs fjernes omhyggeligt inden efterhandling. Til efterbehandling anvendes en passende maling. 2. Nedslidt træværk/begyndende afskalning: Er træet nedslidt, eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med Gori trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp. Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen. Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger. Produktets placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, der krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling. Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget. Blomsterkassen leveres usamlet. Se vores øvrige udvalg af plantetilbehør . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 20.01 1.199,-
  Plus højbed - Pipe 8a
  d. 20.01 1.269,-
  Plus højbed - Pipe 17a
  Plus højbed - Pipe 17a, Pipe højbed fra PLUS Opfyld drømmen om friske grøntsager, duftende krydderurter og et grønt uderum med et højbed i haven. Trekantet højbed Lavet i FSC-certificeret træ og stål Inkl. fiberdug Højbed i trykimprægneret træ Pipe højbedet fra PLUS er fremstillet i FSC-certificeret nåletræ og er grundmalet sort. Hjørnemodulerne er i galvaniseret stål med en top i sort genbrugsgummi. Materialerne giver højbedet en robust konstruktion, som holder år efter år. Fiberdug medføler. Højbedet leveres usamlet. Vedligeholdelse 1. Nyt træværk: Støv og snavs fjernes omhyggeligt inden efterhandling. Til efterbehandling anvendes en passende maling. 2. Nedslidt træværk/begyndende afskalning: Er træet nedslidt, eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med Gori trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp. Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen. Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger. Produktets placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, der krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling. Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  d. 20.01 1.069,-
  Cubic blomsterkasse med indbygget hylde
  Cubic blomsterkasse med indbygget hylde, Høj blomsterkasse i FSC-certificeret træ Gedigen og flytbar blomsterkasse til terrassen. Denne model har en indbygget hylde til praktisk opbevaring. Blomsterkassen er fremstillet i FSC-certificeret nåletræ og er grundmalet sort. Hjørner og håndtag er i varmgalvaniseret stål. Fiberdug medfølger. Vedligeholdelse 1. Nyt træværk: Støv og snavs fjernes omhyggeligt inden efterhandling. Til efterbehandling anvendes en passende maling. 2. Nedslidt træværk/begyndende afskalning: Er træet nedslidt, eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med Gori trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp. Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen. Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger. Produktets placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, der krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling. Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget. Blomsterkassen leveres usamlet. Se vores øvrige udvalg af plantetilbehør . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 20.01 1.599,-
  Plus højbed - Pipe 10a
  d. 20.01 2.039,-
  Cubic høj blomsterkasse på hjul - Cubic
  Cubic høj blomsterkasse på hjul - Cubic, Høj blomsterkasse i FSC-certificeret træ Gedigen og flytbar blomsterkasse til terrassen. Blomsterkassen er fremstillet i FSC-certificeret nåletræ og er grundmalet gråbrun. Hjørner og håndtag er i varmgalvaniseret stål. Fiberdug medfølger. Vedligeholdelse 1. Nyt træværk: Støv og snavs fjernes omhyggeligt inden efterhandling. Til efterbehandling anvendes en passende maling. 2. Nedslidt træværk/begyndende afskalning: Er træet nedslidt, eller er malingen begyndt at skalle af, sliber du ned til frisk træ. Bart tørt træ grundes med Gori trægrunder, der beskytter træet i dybden mod råd og svamp. Efter grunding er træværket klar til overfladebehandlingen. Malede overflader bør efterses og rengøres jævnligt. Derved fjernes sporer og næringsstoffer fra overfladen. Det forlænger levetiden og hæmmer vækst af skimmel og alger. Produktets placering samt påvirkning af vind og vejr har stor indflydelse på overfladens holdbarhed. Generelt vil samlinger, endetræ og vandrette flader være mest udsatte, og mindre revner samt afskalning kan forekomme. Knastgennemslag og udtræk i form af gullige pletter kan forekomme. Dette er helt naturligt og kan i stor udstrækning afhjælpes ved at slibe og efterbehandle med en passende maling. Evt. senere udblomstring kan dog forekomme. Harpiks kan trænge gennem træet som små dråber, der krystalliserer på overfladen. De fjernes med en let afslibning og der efterbehandles med en passende maling. Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser samt spor efter klammer og skruer er ikke reklamationsberettiget. Blomsterkassen leveres usamlet. Se vores øvrige udvalg af plantetilbehør . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
  d. 20.01 1.499,-
  Sorte Pallerammer Højbeder.
  d. 19.01 100,-
  Højbede i egetræ
  d. 19.01 Sælges
  Pallerammer til højbede
  d. 18.01 50,-
  Højbede
  d. 18.01 2.300,-
  Pallerammer, Højbede af pallerammer
  d. 17.01 65,-
  Nye overdækning i Galva stål
  d. 16.01 75,-
  lærkepæle
  d. 16.01 150,-
  Højbed / pallesider vinter pris
  d. 15.01 50,-
  Jernbanesveller 17x27x260
  d. 11.01 120,-
  Højbed på hjul i slebet rustfri stål.
  d. 10.01 800,-
  Dræbersnegle,orm i kål,ribs solbær
  d. 10.01 25,-
  Højbed / plantekasse
  d. 10.01 950,-
  Flotte højbede / plantekasser
  d. 10.01 Sælges
  Højbede
  d. 10.01 50,-
  Pallerammer
  d. 09.01 50,-
  Pallesider
  d. 08.01 50,-
  Snedker lavet Mistbænk låg 80 x 120cm
  d. 05.01 100,-
  Pallerammer
  d. 04.01 350,-
  Højbede
  d. 03.01 700,-
  Smukke antikke vaskekummer i beton
  d. 01.01 1.000,-
  Højbed i lærketræ
  d. 01.01 550,-
  Gode Pallerammer 80cm x 120cm x 20cm høj
  d. 30.12 50,-
  Pallerammer 80 x 120 x 20
  d. 28.12 40,-
  Sorte europaller
  d. 26.12 150,-
  Pallerammer til højbede d. 26.12 75,-
  Hjørner til højbede
  d. 23.12 150,-
  Galvaniseret stål højbede
  d. 21.12 1.000,-
  Højbede/Plantekasse
  d. 18.12 500,-
  Højbed
  d. 18.12 600,-
  Pallerammer
  d. 18.12 40,-
  Hævet dyrkningsbed med plastoverdækning.
  d. 16.12 400,-
  Pallerammer
  d. 16.12 50,-
  Unike havekummer
  d. 11.12 500,-
  Palleramme 120-80-20
  d. 11.12 50,-
  Palleramme
  d. 11.12 30,-