For hurtig søgning indtast
annonce id: 44832804
i søgefeltet og klik søg

Overtræk til havemøbler 274x208x90cm

Kr. 463,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Produktspecifikationer:
Bredde: 2,08 m.
Længde: 2,74 m.
Højde: 0,90 m.
Materiale: Polyester 200 g/m², imprægneret
Farve: Sølv
Vandtæt: Vandsøjletryk 1000mm
Vægt: 2 kg.
Ultimativ beskyttelse mod vind og vejr
Stærke og holdbare sømme
Kraftig elastikkant gør det nemt at placere overtrækket korrekt
Strop i kanten med kraftigt spænde giver optimal beskyttelse  
Luftventiler mindsker risikoen for kondens
Håndtag til nem håndtering af overtrækket
 
Overtræk til havemøbler fra Dancover beskytter dine havemøbler mod vind og vejr, så de holder sig flotte og ser nye ud i længere tid. Dancover overtræk til havemøbler er fremstillet af et kraftigt, holdbart materiale med stærke sømme og en smart 360° elastisk kant, som gør det hurtigt og nemt at fastgøre overtrækket, så det passer perfekt omkring dine havemøbler. Overtrækket er desuden udstyret med kraftig strop i kanten, som kan spændes ind ved hjælp af et solidt spænde, der giver optimal sikkerhed. Smarte håndtag gør det nemt og hurtigt at tage overtrækket af og på.
 
Bemærk at stroppen forneden giver ekstra sikkerhed i tilfælde af blæst. Den kraftige elastik sørger for pasformen, og sammen med den kraftige strop og det solide spænde er dine møbler sikret hele vinteren. Det er både nemt at trække overtrækket omkring møbler m.m., og det er helt enkelt at stramme stroppen ved hjælp af det helt simple spænde, som kan betjenes med én hånd. Smarte luftventiler minimerer kondens og risikoen for mug. 
Det har aldrig været nemmere at beskytte dine havemøbler, så du kan have glæde af dem i endnu længere tid. Med dette solide og smarte overtræk fra Dancover kan du glæde dig over flotte og velholdte havemøbler år efter år.